Die gesamt Küste, muss durch Kriminelle vernichtet werden, was schon Kultur Projekt ist

SKANDAL! PAMJE TURISTIKE NGA GJIRI I JALIT!

 

Nga Dritan Kaba.

SKANDAL!!!
PAMJE TURISTIKE MGA GJIRI I JALIT!
Ajikomi mje kryeveper “Rilindase” 100 ( njeqind ) metra nga Plazhi i Jalit.
Nje gurore fantastike, veper arti, si pikturat e Edi Rames. Mungonte vetem tabela “Monument Kulture” mbrohet nga shteti.
Nuk mbrohet nga shteti ne fakt por nga qeveria.
Kjo tregon qarte perbetimet per pasterti dhe plazhe te pstra, por para aferave korruptive te oligarkeve dhe fitimive te tyre asgje nuk ka rendesi.

Image may contain: people standing, ocean, sky, mountain, outdoor, nature and water