Albanien’s einziges Wirtschaftsmodell Geldwäsche, Drogen, Waffen, Kinder und Frauen Handel, finanziert durch die EU, Weltbank und KfW

Das ist Alles leeres Geschwaetz“Rechtsstaatlichkeit“, der EU und Berliner Politiker, welche selbst Motor des Betruges und der Geldwaesche sind. Bekanntlich macht Deutschland unveraendert grosse Ruestungs Geschaefte mit der Turkei, den Saudis, Katar und anderen Mord und Terror Regimen. „Failed State“ Albania

Viele EU-Politiker haben die fehlenden rechtsstaatlichen Institutionen, Oppositionsrechte und die Pressefreiheit ignoriert, solange die lokalen Autokraten für Ruhe und Ordnung sorgten. Die EU sollte die Kräfte der Zivilgesellschaft unterstützen, die in Mazedonien bereits eine demokratische Wende durchgesetzt haben. (Paul Lendvai, 4.9.2017) –

http://derstandard.at/2000063589269/Der-vergessene-BalkanAlbanians Become “Fifth Mafia Clan” in Italy

Albanians Become “Fifth Mafia Clan” in Italy

In the article “Tons of Drugs from the Sea, the Traffic of the Camorra in Marche and the Arrest of Andrea Reccia,” Giuseppe Bommarito, an Italian journalist well known for his coverage of the drug trade in the region of Marche, describes how the Balkan road across the Adriatic sea, used for the transport of cannabis produced in Albania and Afghan and Pakistani heroin, not only arrives on the shores of Puglia, but also further up north in the region of Marche, which now is becoming a preferred point of entry for traffickers

2 Gedanken zu „Albanien’s einziges Wirtschaftsmodell Geldwäsche, Drogen, Waffen, Kinder und Frauen Handel, finanziert durch die EU, Weltbank und KfW“

 1.  

  Nur damit er Reise Spesen macht, kommt er nach Tirana und erzählt: NIchts Neues.Wer rettet Albanien vor solchen Leute wie Johannes Hahn, die EU Botschafterin, Knut Fleckenstein, oder Rezzo Schlauch. Man zelebriert sich Selber im Stile des Steinmeier und am liebsten mit Verbrechern und in Verbrecher Staaten.

  Normales SPD – EU und Hamburger korruptes Geschöpf, was immer wieder auftaucht, gefälschte Berichte schreibt, über den Null Funktion Staat der Geldwäsche und krimineller Clans, welche über 22.000 illegale Bauten nur an der Küsten haben, mit einer enormen Umweltvernichtung.

  Immer dabei im Gangster Club, erneut in Hamburg, wo der Hamburger Senat, durch den Bordell Service der Osmani schon vor 20 Jahren gekauft war.
  Bestechungs und Betrugs Experten in Hamuburg: 10.10.2016:Hamburg: Hans Jürgen Müller, Edi Rama

  Mentor des Betruges: DAW Chef:
  Hans-Jürgen Müller mit Wirtschaftsministerin Milva Ekonomi n Berlin am 28. November 2016

  Gekauft von der Albaner Mafia und Georg Soros: EU und Knut Fleckenstein: “ es ist Zeit für Brüssel zur Aufnahme von Verhandlungen mit Albanien“

  The Rapporteur for Albania at the European Parliament, Knut Fleckenstein, declared that there will be no additional conditions for opening the accession negotiations.

   

 2. Man will ja nun Alles Illegale, beschlagnahmen, die besetzten Grundstücke freimachen

  Çako: Sekuestrim pasurive të paluajtshme të krimit si, toka, hotele, motele, lokale

  Mbrëmjen e djeshme, Drejtori i Përgjithshëm i Policisë, Haki Çako ka zhvilluar një takim pune me drejtorët qendrorë dhe vendorë, për t’u përcjellë detyrat e lëna nga Kryeministri, gjatë takimit  të zhvilluar me Task – Forcën për parandalimin, evidentimin dhe goditjen e kultivimit e të trafikimit të lëndëve narkotike.
  Çako ka vlerësuar gjithë strukturat e policisë në qendër e në qarqe, për punën e jashtëzakonshme të  bërë deri tani, për përmbushjen e plotë të  prioritetit kombëtar, dhe u kërkoi atyre që kjo punë të mos ndërpritet, por të vijohet me të njëtin intensitet dhe përkushtim, pavarësisht se tashmë ka edhe prioritete të tjera po kaq të rëndësishme sa  ky që po përmbushet me sukses.
  “Detyra kryesore  që ka Policia në këtë fazë  është: Hetimi i veprimtarisë së grupeve kriminale që organizojnë kultivimin dhe trafikimin e lëndëve narkotike. Sekuestrimi i aseteve që ata kanë krijuar, si rezultat i kësaj veprimtarie kriminale, si pasuri të paluajtshme ndërtesa, toka, makina, hotele, motele, lokale, investime  të ndryshme në shoqëri  biznesi, etj.
  Për të realizuar këtë detyrë, është e domosdoshme që:
  Pranë çdo drejtorie Vendore të ngrihet dhe të funksionojë një Task – Forcë për të drejtuar operacionin për sekuestrimin e aseteve që rrjedhin nga veprimatria kriminale. Të shfrytëzohen të gjitha kapacitetet dhe burimet legale, duke shkëmbyer informacion me doganat, QKR, Hipotekat, Aluiznin, si dhe duke marrë edhe informacione në rrugë inteligjente, kjo duke bashkëpunuar ngushtësisht me SHISH, dhe me partnerët për informacionet që ata disponojnë për individë a grupe kriminale që mund të ushtrojnë aktivitetin kriminal edhe në vendet e tyre. Njëkohësisht të bashkëpunohet ngushtësisht me Prokurorinë dhe Drejtorinë e Përgjithshme të Pastrimit të Parave.
  Së dyti: Në çdo qark të evidentohen, kontrollohen dhe të goditen të gjithë personat me precedentë  kriminalë, elementët shqetësues të rendit dhe sigurisë publike, të cilët me veprimet e tyre cënojnë rendin publik, duke krijuar një impakt negativ në qarkullimin rrugor, mjediset publike, në shkolla e universitete.
  Të evidentohen dhe të ndëshkohen elementët të cilët ushtrojnë ndikim  të paligjshëm  tek zyrtarët dhe nëpunësit publikë.
  Kërkimin dhe kapjen e personave të shpallur në kërkim, të cilët i shmangen Policisë dhe drejtësisë.
  Së treti: Dhuna në Familje, një vepër penale që tashmë po trajtohet me seriozitet nga ana e Policisë, por ju kërkoj që të rrisni akoma më shumë vëmëndjen në këtë drejtim, duke evidentuar çdo konflikt, çdo ringjallje të konflikteve të mëparshme, duke mbajtur nën vëzhgim personat që kanë tendencë kriminale  në këtë drejtim. Pavarësisht punës dhe ngarkesës së jashtëzakonshme që kemi, ky është një tjetër prioritet që duhet të kontribuojmë akoma më shumë, jo vetëm në drejtim të evidentimit dhe ndëshkimit, por edhe në  drejtim të sensibilizimit dhe ndërgjegjësimit të shoqërisë.
  Së katërti: Goditja  e fenomenit  të paligjshmërisë, si  në ndërtimet pa leje, prerjen e paligjshme të pyjeve, shkatërrimin e pyjeve me zjarr, si dhe të vjedhjes së energjisë elektike.
  Së fundi , por jo nga rëndësia, kam tre çështje që kërkojnë angazhimin maksimal tuajin për t’i realizuar:
  Displina në punë
  Integriteti i punonjësve të policisë
  Identifikimi dhe goditja e të inkriminuarve brenda radhëve tona.
  Që të treja këto janë kusht thelbësor për të fituar besimin dhe bashkëpunimin me komunitetin.
  Është një barrikadë në mes, në njërën anë Policia në anën tjetër krimi.  Secili nga ne duhet ta ketë të qartë cilin krah do mbajë, ose me Policinë ose me krimin. Me të dy krahët nuk do mundë dot më askush të vazhdojë më tej.
  Në bashkëpunim me SH.Ç.B.A-në, SHISH-in, Prokurorinë, me agjencitë e tjera ligjzbatuese, si dhe me ndihmën e vyer të partnerëve, edhe në Policinë e Shtetit do të ketë dhe do të ndodhë me patjetër “Vettingu”.
  Ndaj secili prej jush të bëjë analizat e duhura, të identifikojë dhe ndëshkojë cilindo punonjës policie që nuk është në anën e ligjit, por bashkëpunon e ndihmon trafikantët”, tha ai.
  ma.me
  http://www.javanews.al/lufte-totale-cako-sekuestrim-pasurive-te-paluajtshme-te-krimit-si-toka-makina-hotele-motele-lokale/

Schreibe einen Kommentar