Alte Tradition: Beförderung mit gefakten Prüfungen auch für den Generalstab des Albanischen Militärs

Nennt sich NATO und Militär Ausbildung, seit 25 Jahren, wo er nur einmal zwischen 2000 bis 2005 etwas besser wieder wurde, und Beförderungs Vorschriften auch weitgehenst eingehalten wurden. Hat man bei Deutschen, EU, Politiker und allgemein bei Balkan Politikern, gefakte Diplome und Ausbildung Zertifikate, von Nonsens Instituten.

Albanien macht im Sumpf der Terroristen US Mafia mit.
Albanien macht im Sumpf der Terroristen US Mafia mit.

Admiräle, welche nur Ziegenhirten hüten gelernt hatten in 1996, 1997 aus Tropoje, dann die vollständige Klientel Politik unter Berisha ab 1996, wo Analphabeten Kommando Führer in Afghanistan wurden, entlassene Kriminelle wieder auf Afghanistan Tour gingen, wie der Bruder des Generalstabs Chefs und heute macht man Prüfungen u.a. Englisch, indem man vorgefertigte Fragen Bogen, nach dem US Ausbildungs Modell erhält, wie bei Polizei Offiziers Schulgen der ICTAP Chaos Polizei Missionen der Amerikaner. Hubschrauber Ausbilder Sokol Feka, des Albanischen Militärs stürzte in Spanien ab, beim Drogen Schmuggel:

Das Albanische Militär gilt als vollkommen verrottet und zerstört, wie letzte Skandal mit dem abgestürzten Hubschrauber zeigte mit den Piloten, welche keinerlei Erlaubniss hatten, noch eine Ausbildung für den neuen Hubschrauber Typ, wo der zuständige Chef, eine eigene Privat Helikopter Schule aber hatte und nie anwesend war.

Im NATO Klientel Murks des Albanischen Militärs, wird Colonel Altin Lame entlassen

Wo bleibt die Marine – Küstenwache (mit der Besonderheit, das ein Nicht Marine Mann, dort Flotten Kommandand ist, nun auch mit entsprechender Uniform herumläuft, wie in einer Kaspar Truppe)

Super Skandale mit den 200 privaten Sicherheits Unternehmen, welche auch lt. Polizei Direktion ein grosses Problem sind, weil man dort Kriminelle anheuert, oft in Besitz von vorbestraften udn gesuchten Verbrechern. Der Flugplatz Skandal mit der Deutschen ICTS,  Internationaler VW Betrug, oft wie in Montenegro wurden die kriminellsten Familie mit einer Generalvertretungs Vollmacht ausgestellt.

Die Internationale Sicherheits Firma „ICTS“: erhält die Kündigung des Albanischen Staates
Der Skandal in einem NATO Land: „Made by Germany“:

Zitat: Ex-Innenminister Luan Rama: „Solche Überfälle, gab es nicht einmal im Bürgerkrieg 1997-98.

Teil I: Welt Premiere: Raub Überfall auf dem Flugfeld.

Kopje, akuza dhe përsëritje provimi të anglishtes për gradimin e oficerëve në ushtrinë shqiptare

Postuar në 05 Korrik, 2016 16:04

Me sa duket të mos vrasësh mendjen, të mos lodhesh dhe të futësh mik po kthehet në një lloj tipari kombëtar. Provimet shtetërore janë bërë një barrë e paadministrueshme, duke nisur që nga shkollat për të përfunduar së fundmi deri në gradimin e oficerëve në ushtri. “Tv Klan” raporton një rast sipas të cilit në testimin e fundit për gradim është kopjuar dhe Shtabi i Përgjithshëm është detyruar të përsërisë provimin. “Me anë të një shkresë të siguruar nga Televizioni Klan, Shtabi i Ushtrisë pranon problemet e shfaqura gjatë testimit të parë, por pa specifikuar se çfarë ka ndodhur konkretisht”, raporton ky televizion.

Por ana tjetër e ngjarjes jepet nga disa oficerë që denoncojnë në këtë televizion se në fakt bëhet fjalë për një manovër të Shtabit për t’i hapur rrugën oficerëve të caktuar. “Në një denoncim të ardhur në faqen zyrtare  të Klan, disa oficerëve të ushtrisë, që pretendojnë se kanë marrë pjesë në provim sqarojnë se nuk është kopjuar, por testimi është përsëritur  për shkak se disa ushtarakë  pranë drejtuesve të Shtabit të Përgjithshëm nuk kanë marrë pikët e nevojshme  për tu kualifikuar për gradë dhe kjo gjë sipas tyre është e padrejtë”, raporton “Tv Klan”.

Duket e pamundur që në një ushtri të rilindur dhe anëtare të NATO-s të ndodhin xudhi të tilla. Zyrtarisht problemin  e ka pranuar edhe kolonel Ardian Bali, Drejtor i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura që ka dhënë këtë sqarim:  “Shqetësimi i Shtabit të Përgjithshëm se rezultatet nuk ishin ato të cilat janë realisht të personelit ushtarak në Forcat e Armatosura. Mbi këtë bazë me një urdhër të shefit të Shtabit të Përgjithshëm u mor vendimi që ky test të ribëhej. Rezultatet e një numri të ulët të Forcave të Armatosura nuk është ai rezultat që ata kanë të njohurive të gjuhës angleze, nga një ballafaqim të rezultateve të mëparshme është verifikuar që persona të caktuar nuk kanë pasur atë rezultat”.

http://tvklan.al/perseritet-provimi-i-anglishtes-per-gradat-e-ushtarakeve/

Add new comment

6 Gedanken zu „Alte Tradition: Beförderung mit gefakten Prüfungen auch für den Generalstab des Albanischen Militärs“

 1. Hier Kamze Uni: 120.000 Lek für Mathe Prüfungen, davon erhält der Vermittler 20.000 LEK. An der Skhoder Uni identisch, weswegen Albaner nie etwas Wissen, man kauft sich Scgulzeungisse und Titel

  Fiks Fare, ja si merren provimet tek Universiteti Bujqësor
  September 5, 2016 21:07

  Fiks Fare, ja si merren provimet tek Universiteti Bujqësor
  Nga Arkiva

  Igumenicë, 149 kg drogë në makinën e Ministrisë së Drejtësisë 23.Feb
  Veliaj: Gjatë ditës së sotme reshje mbi normalen, Bashkia e Tiranës në gatishmëri 06.Jan
  Sirianët pranë kufirit; në Doganën e Tre Urave, kontrolle normale 13.Mar

  Fiks Fare u rikthye për sezonin e ri dhe tema e hapjes së këtij sezoni ishte një plagë e hershme e arsimit dhe gjithë shoqërisë shqiptare; korrupsioni.

  Gazetarët e Fiksit u angazhuan në një investigim 8-mujorsh në Universitetin Bujqësore të Kamzës për të sjellë me zë dhe figurë sesi merren provimet në këtë universitet, ku mjafton xhepi i mbushur dhe njohja e duhur.

  Bashkëpunëtorët e Fiksit e gjetën njohjen e duhur. Besim Nasufi ishte sekseri mes studentëve dhe pedagogëve.

  Në takimin e parë ai thotë se pedagogët duan para për të dhënë provimin dhe i kërkon bashkëpunëtorit të Fiks Fare që t’i dorëzojë një listë me provimet që kërkon të marrë.

  “Ti do të më japësh listën mua. Unë pastaj flas më shokët e mi dhe ata thonë që kjo bëhet kjo jo. Ato që bëhen unë t’i rrethoj. Njerëzit që njoh unë janë të Rektoratit. Nuk janë njerëz që nuk përflillen”, thotë ai.

  Pasi kalojnë disa ditë, bashkëpunëtori i Fiksit takohet sërish me sekserin, i cili e njofton për numrin e provimeve që mund të ‘rregullojë’, sigurisht, kundrejt pagesës.

  “Nuk numërohen diplomat që kam dhënë unë. I marr unë! Ti nuk ke punë. Po ndërhyra unë vëllai yt i merr provimet avash-avash. Nuk dua të bie në sy se bie brenda dhe nuk dal më. Ka kontroll të madh”, thotë ai.

  Pasi siguron për lëndët që mund të rregullojë, bashkëpunëtori i Fiksit i dorëzon 120 mijë lekë (të vjetra) për të siguruar notë kaluese për lënën e Matematikës Ekonomike të pedagoges Marjana Nikolla.

  100 mijë lekë jepen për pedagogen, ndërsa 20 mijë lekë sekseri i ruan për vete. Pas pagesës dhe dhënies së provimit, nota e marrë në provimin në fjalë është kaluese; 5.
  http://www.gazetadita.al/fiks-fare-ja-si-merren-provimet-tek-universiteti-bujqesor/

 2. Weil niemand mehr zu diesem Mafiösen Construct NATO Militär gehen will, weil alle Beförderungs Richtlinien und Vorschriften ausser Kraft gesetzt wurden, führte Mimi Kodheli die Kommunistische Zwangsrekrutierung wieder ein, bei besonderen Anlässen.

  Mimi Kodheli: 1989 – 2016, als einfache Landarbeiterin angefangen

  VENDIMI I QEVERISE

  MIRATIMIN E PLANIT TË MOBILIZIMIT TË PËRGJITHSHËM OSE TË PJESSHËM TË BURIMEVE NJERËZORE E MATERIALE TË VENDIT GJATË PERIUDHËS PËR TË CILËN KËRKOHET VENDOSJA E MASAVE TË JASHTËZAKONSHME

   

  Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të shkronjës “c”, të nenit 11, të ligjit nr.64/2014, “Për pushtetet dhe autoritetet e drejtimit e të komandimit të Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë”, të ndryshuar, me propozimin e ministrit të Mbrojtjes, Këshilli i Ministrave

  V E N D O S I:

 3. Für Geld werden Posten im Militär verkauft, wo die Militär Polizei seit über 10 Jahren total Schrott ist und war, nur kurz ab 2005-2007 kurz funktionierte

  Verhaftet wegen Korruption Militärpolizeibeamte

  Ein Mitarbeiter der Militärpolizei in Vlora verhaftet wegen Korruption. Nach der Vlora Polizei wurde er dank der Operation „Recruitment“ verhaftet.

  Deraldo Kamberi 23 Jahre, die Mitarbeiter der Militärpolizei Büro in Vlora und Erlind Varfi, 23 Jahre alt, von Vlora, in Zusammenarbeit miteinander sie eine Person wählen, einen Cash-Wert von 2.000 Euro mit dem Versprechen, dass sie ihm einen Job helfen würde, die Struktur der Streitkräfte.

  Die Polizei beschlagnahmte als Beweismaterial die Menge des Geldwertes von 2.000 Euro. Die Materialien bezeichnet Vlora Bezirksstaatsanwaltschaft verantwortlich für die oben genannten Staatsangehörigen für die Straftat der „passive Korruption von Personen, die öffentliche Aufgaben ausübt, in Zusammenarbeit durchgeführt“.

  Top Channel

Schreibe einen Kommentar