Veton Surroi, über gezielte Täuschungen der Albaner Regierungen um Geld zu stehlen

Einer der bekanntesten Albanischen Journalisten, neben Robelli, Mero Baze, Lubonaj, über die gezielten Täuschungen der Albanischen Regierung, ebenso der Kosovo Regierung, über die Zustände des Landes. Geplanter Betrug von EU Kriminellen mit der Albanischen Mafia, denn Milliarden kann man gemeinsam organsieren, wo korrupte Politiker ständig nach Tirana reisen, um Partner zufinden wie man Deutsche und EU Gelder stehlen kann.

Verhandlungen im Juni beginnen, das gesamte nächste Jahrzehnt wird in gegenseitigem Betrug passieren.

Und willige korrupte EU Politiker, auch von Berlin, Wien, werden die gefälschten Berichte für die Albaner Mafia produzieren und verkünden: das wussten wir nicht.

Als Beispiel: Florian Hahn, Knut Fleckenstein, die EU Botschafterin, die Deutsche Botschafterin: Susanne Schütz und wenn die Dümmsten aus Berlin kommen, wie Michael Roth, Heiko Maas kommt, sollte man sich nicht wundern.

Die EU ist auf der Bühne der Weltpolitik gescheitert

Europa lernt auf dem G-7-Gipfel, dass die Folklore einer Europäischen Union, die keine Union ist, auf der Weltbühne keine Rolle mehr spielt.

Gangster und der Lesben Club der SPD HIrnlosen:
Lefter Koka, Barbara Hendricks

Klement Balili – Ilir Meta – Arben Ahmeti

Hamburger SPD Bordell Mafia mit dem „Dollhouse“
Gani Dreshaj – Ramuz Haradinaj

Die korruptesten Dümmsten, welche sogar leugnen, das das Notar System wie die Justiz längst zusammen gebrochen ist.

Profi Betrügerin aus Österreich die letzte Leiterin der Justiz Mission. Erfahrung Null: Dr. Agnes Bernhard

Deppen Club der Dummheit und Korruption in Tirana

EU Verbrecher Bande in Tirana, der Inkompetenz

Aspiratori i madh

Veton Surroi Veton Surroi

08 qershor 2018 08:08

Paradoksalisht, Qeveria më e suksesshme kosovare do të bëhej ajo që siguron që sa më shumë njerëz të largohen sa më shpejt nga Kosova për në Evropë. Dhe ky është indikatori më i mirë sesa është besimi në perspektivën brenda vendit.

1.

Berberi im në Prishtinë ka nja gjashtë muaj që e ka të hapur konkursin për berber/asistent. Atyre që pranojnë ua jep përvojën e tij falas dhe një rrogë minimale prej 350 eurosh. Deri më sot nuk ka të lajmëruar për vend pune.

Dikur, dhe jo shumë moti, para luftës, ekzistonte tradita e kallfasë, të atij që shkon e merr mësim te ustai dhe pastaj, kur ta marrë zanatin, i hyn punës. Familjet i çonin fëmijët e tyre për të marrë zanat, pa pritur të merrnin rrogë. Herë-herë duhej qerasur mjeshtrin që ta pranojë fëmijën për atë që sot quhet asistent zanati.

Por kjo nuk ndodh sot. Berberi im, në analizën më të mirë sociologjike për momentin, cek dy faktorë thelbësorë pse të rinjtë nuk lajmërohen në konkurs fare. Njëri është faktori evolutiv (kohë) dhe tjetri, i lidhur me të, faktori i projeksionit alternativ të ardhmërisë. Në fakt, berberi tha diçka më të thjeshtë: “nuk e do kush paren me rrogë, dalëngadalë” dhe “çdonjëri po i pret vizat e me dalë”. Por, kur e përkthen në rrafshet kohore, del se në kulturën e të rinjve – të atyre që nuk lajmërohen në konkursin e berberit – nuk ekziston bindja se në formë evolutive – së pari si asistent, pastaj si berber, pastaj si pronar dyqani vetjak – mund të arrihet rehatia ekonomike e sociale. Dhe dy, edhe po të ekzistojë një evolucion i këtillë, më mirë që ai të bëhet diku jashtë Kosovës – në Zvicër, Gjermani, Suedi.

Liberalizimi i vizave, kështu, nuk është vetëm faktor politik – njëra Qeveri ra gjoja ngase nuk mund të siguronte liberalizimin e vizave e tjetra që është sot në pushtet këtë e mori gjoja sepse do ta sigurojë liberalizimin e vizave – por është faktor determinues ekonomik e social.

Dhe e dikton kohën.

Nuk janë duke e pritur lajmin për liberalizimin e vizave vetëm partitë e përfaqësuara në Kuvendin e Kosovës, për të arsyetuar veprimin e vet politik pro apo kontra, por është duke e pritur një lumë joaktiv i njerëzve, të cilët me t’u liberalizuar vizat do të ruajnë dy mijë apo tre mijë euro që i kanë marrë borxh apo kursyer familjarisht për të ikur rrugëve ilegale dhe do të nisen për në aventurën që duhet t’u krijojë jetë të re.

Paradoksalisht, Qeveria më e suksesshme kosovare do të bëhej, pra, ajo që siguron që sa më shumë njerëz të largohen sa më shpejt nga Kosova për në Evropë. Dhe ky është indikatori më i mirë sesa është besimi në perspektivën personale brenda vendit.

2.

Pronari i lavazhit në Kavajë, ku e laj veturën, e ka hallin pothuajse të njëjtë. Nuk po mund të gjejë punëtorë për të larë vetura. Ata që i kishte ikën, kush në Holandë e kush në ndonjë shtet tjetër. Vazhdojnë të lajnë vetura, por këtë e bëjnë në Holandë a ndonjë shtet tjetër, dhe dy shpjegimet sociologjike të berberit tim janë të vlefshme edhe për ata. Evolucionin e tyre e shohin duke larë vetura, fillimisht, e pastaj ndoshta të jenë edhe pronarë – por pronarë në Holandë, ku kostoja e punës është shumëfish më e lartë sesa në Kavajë dhe ku, të vendosur në një tren stabil i quajtur shtet social i së drejtës që ka ecur me qindra vjet më herët e do të ecin qindra vjet më tutje, mund të parashihet ardhmëria e sigurt.

Janë axhustatorët, muratorët, kamerierët – më thotë një pronar hoteli dhe ndërtimtar – që po ikin me të madhe. Pra, ata që nuk kanë nevojë as të mendojnë në formë evolutive: si axhustator e murator mund të fillosh tash e të punosh deri në pension dhe do të kesh një jetë të respektueshme.

Dhe, janë edhe infermieret dhe mjekët që po shkojnë. Prej shtetit ku ende mund të zbulosh sëmundje që janë harruar në vise të tjera të Evropës, shkojnë mjekët dhe infermieret shqiptarë për të hyrë në një garë të sistemeve të avancuara të mjekësisë në nivel botëror, siç është rasti me Gjermaninë a Suedinë.

Qeveria e Shqipërisë do ta shënojë si sukses të vetin fillimin e negociatave për anëtarësim në BE. Në fund të atij procesi shtetet anëtare të BE-së mund ta pranojnë Shqipërinë si shtet anëtar, duke i vënë kufizime kohore për të marrë pjesë në tregun unik të punës.

Nëse fillojnë negociatat në qershor, i tërë dhjetëvjetëshi i ardhshëm do të kalojë në mashtrim të ndërsjellë. Shqipëria do të përpiqet ta mashtrojë BE-në se nuk është duke marrë pjesë që tani në tregun e punës të BE-së, e BE-ja do ta mashtrojë Shqipërinë dhe veten kinse nuk di se kjo po ndodh.

3.

BE-ja mund të shikohet si një aspirator i madh. Së pari i thith njerëzit, e nëse ia vlen edhe shtetet ku jetuan ata njerëz. Kështu ndodhi me portugezë e spanjollë, grekë e kroatë, bullgarë e rumunë. Restorantet dhe kantieret e ndërtimit janë histori evolutive integrimi: dikur ishin spanjollët kamerierë e pastaj erdhën bullgarët, dikur ishin portugezët muratorë e pastaj u bënë polakët dhe pastaj rumunët.

Dallimi mes të gjithë këtyre është se shqiptarët janë nja 50 vjet andej, prejse Mareshali Tito vendosi se është më mirë të kesh emigracion të pasur se popullatë të varfër e të pakënaqur. Dhe, për dallim prej të gjithë këtyre, shqiptarët, këta të Kosovës, nuk shohin ende pikën kritike ku aspiratori i madh i BE-së do të fillojë të thithë brenda pos njerëzve edhe shtetet.

Në rastin më të mirë, shqiptarët e Kosovës presin që të jenë si shqiptarët e Shqipërisë, të kenë të drejtë me pasaportën e tyre të dalin e të kërkojnë punë në Evropë pa vizë. Në rastin më të mirë, shqiptarët e Shqipërisë presin të jenë si serbët, një shtet që negocion për t’u anëtarësuar në BE, por pa i rregulluar ende punët në shtëpi; njëri shtet nën influencë të madhe të krimit të organizuar të drogës, tjetri shtet nën influencën e madhe të krimeve kundër njerëzimit dhe derivateve më të rëndomta kriminale.

4.

Ka mbetur një traditë, pak nga turizmi, pak nga librat e historisë, që shqiptarët të nisin delegacionet e veta nëpër kryeqytete të Evropës për t’u ankuar për padrejtësitë që u bëhen shqiptarëve. Para njëqind vjetësh delegacionet e mustaqokëve – gegë e toskë, priftërinj e shkrimtarë – që shkonin për t’iu treguar kancelarive të Perëndimit se nuk jemi otomanë, se jemi sikur ta, se do bëhet padrejtësi po të mos na bëjnë shtet. Pas njëqind vjetësh, delegacionet nga Shqipëria e Kosova nisen për diçka që sot quhet lobing; delegacionet shqiptare, të të dyja shteteve kanë pothuajse të njëjtin refren: na bëhen padrejtësi, nuk jemi otomanë, jemi evropianë. Dhe, kërkesa: meqë jemi evropianë, na e bëni shtetin (shtetet) e tillë.

Njëqind vjet më pas, kancelaritë evropiane nuk varen prej letrave të gjata të konsujve për të kuptuar sa jemi evropianë, e as nga impresionet e mustaqokëve – gegë e toskë, priftërinj e shkrimtarë – por nga incizimet satelitore që tregojnë sasinë e drogës së kontrabanduar dhe përllogaritjet e thjeshta online që tregojnë se me çfarë shpejtësie marramendëse sunduesit e shtetit të ri në Evropë arrijnë të vjedhin thesarin dhe çdo gjë publike, pos atyre që quhen shtëpi publike, që janë pjesë e feudeve të tyre.

Ndërkohë, Shqipëria dhe Kosova janë duke nisur një valë të re evropianizimi. Në këmbë, duke kaluar një për një e njëqind për njëqind dhe një mijë për një mijë kufijtë e BE-së me shpresën imediate se në atë moment janë shndërruar në diasporë.

© KOHA Ditore

Export Kultur der Albaner und Roma nach Europa: Dreck und Müll, der auch aus Krankenhaus Zimmern fliegt und Wohnungen.

„Willkommen im Mülltourismus“

Veröffentlicht in: Wirklichkeit , auf 2018.10.06 15.50

„Willkommen im Mülltourismus“

EU Drugs Monitoring Center: Albania, Main Source For Cannabis, Transit Stop For Cocaine And Heroin

EU Drugs Monitoring Center: Albania, Main Source For Cannabis, Transit Stop For Cocaine And Heroin

For the third time in a row, Albania remains the main source of the cannabis that is then trafficked throughout the EU. This was confirmed by Laurent Laniel, scientific analyst for drug supply reduction,…

 

Schlagwörter: ,

KOMMENTAR(E) (3)

 • navy
  Jun 11, 2018., 20:12 •

  der letzte richtige Justizminister Ylli Manjani, lobt den CDU Mann Dr. Johann David Wadephul, der Ablehnung des Pseudo Politikern und Berufsverbrecher Edi Rama zeigt. Manjani: Deklarata e Wadephul, goditje “në lule të ballit” për Ramën 17:29 - 11 Qershor, 2018 Shpërndaje në Facebook Tweet në Twitter Ish-ministri i Drejtësisë Ylli Manjani ka përshëndetur deklaratën e bërë nga numri dy i partisë së Kancelares Merkel në CDU/CSU, Dr. Johann David Wadephul, i cili ka folur për situatën politike në Shqipëri dhe shanset për hapjen e negociatave, të cilat sipas zyrtarit gjerman nuk janë plotësuar kushtet e BE që do të çonin në hapjen e negociatave në fund të këtij muaji. Ja se ç’shkruan Ylli Manjani: Deklaratë e fortë dhe në lule t’ballit, është kjo e nënkryetarit të grupit të CDU Johan David Ëadephul, në intervistën dhënë Desada Metajt! Në shqip kjo deklaratë përkthehet: Të puth halla (Merkel) n’dy faqet! Besoj edhe ky do dalë armik dhe i blerë nga Opozita! http://www.kohajone.com/2018/06/11/manjani-deklarata-e-wadephul-goditje-ne-lule-te-ballit-per-ramen/

 • navy
  Jul 10, 2018., 20:13 •

  d Neu eingestellt und schon wurde extrem Viele neue Grundstücks Beamte entlassen, denn alle Schulungs Maßnahmen in hohen Millionenwert waren von der Weltbank, OSCE in 25 Jahren für Nichts, identisch in allen Bereichen. 25 Grundstücksbeamte entlässt die Justizministerin, welche am Besten sich selbst entlässt, wegen Inkompetenz

  Korrupsioni 'djeg' 25 punonjës të Hipotekave e ALUIZNI-t, Gjonaj: Asnjë tolerim!

Masat antikorrupsion që kanë ndërmarrë qeveria kanë nisur të japin rezultatet e para konkrete. 25 punonjës të administratës publike, përkatësisht të ZRPP dhe ALUIZNI-t janë dërguar për ndjekje penale vetëm gjatë periudhës 16 prill – 30 maj 2018, të akuzuar për veprën penale të korrupsionit. Gjatë takimeve të zhvilluara në njësitë administrative Orikum dhe Qendër në qarkun e Vlorës në kuadër të turit të llogaridhënies, “Puna për Shqipërinë që duam”, ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj ka ndarë me banorët e këtyre zonave masat e marra dhe rezultatet e arritura në luftën kundër korrupsionit.
Që nga 16 prilli deri në 30 maj, pra në një periudhë 1 muaj e gjysmë janë dërguar për ndjekje penale 25 zyrtarë të Zyrave të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme dhe ALUIZNI-t. Pra vetëm në 1 muaj e gjysmë janë marrë masa represive duke përfshirë që nga regjistruesit dhe deri te punonjësit më të thjeshtë.

Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj

Në rolin e Koordinatore Kombëtare antikorrupsion Gjonaj është ndalur në veçanti në përbërjen dhe funksionim e Task Forcës antikorrupsion duke thënë:
Një ndër mekanizmat që është ngritur për të kapur dhe për të luftuar rastet e korrupsionit është pikërisht Task Forca kundër korrupsionit. Task forca ka në përbërje të saj Drejtorinë e Antikorrupsionit pranë Kryeministrisë, Agjencinë e Prokurimeve Publike dhe një sërë drejtorish apo agjencish të tjera, të pavarura, të cilat të gjitha së bashku, në mënyrë ndërinstitucionale do të bëjnë të mundur që të gjitha zyrat e shtetit ku ofrohet shërbim të kapin rastet abuzive të kryera nga punonjësit e Administratës Publike.

Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj

Ministrja e Drejtësisë ju ka kërkuar banorëve që jo vetëm të mos pranojnë të japin ryshfet, port ë denoncojnë çdo rast kur punonjësit e administratës u kërkojnë shpërblim për shërbimet publike që ua garanton shteti pa pagesë.
Ju lutem mos pranoni të jepni ryshfet dhe ju lutem përsëri, zyrtarisht dhe personalisht: Denoncojini rastet e korrupsionit. Nuk tolerohet as edhe një.

Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj

d.co./b.ha.
Credins Ban, Unions Bank, und die Offshore Bank: ABI, reine Geldwäsche Banken CoE: Union Bank Sh.a.Edmond Leka
Union Bank, paterica e mafies shqiptare?
Nëse ne sot flasim shumë e shumë për krimin e organizuar, hashashin, kokainen etj, asnjeri nuk i kushton vemendje “stomakut” të malavitës shqiptare. Nga ku vijnë fondet, si përpunohen dhe si shpërndahen? Union Bank ka marrë stafetën në xhirimin dhe pastrimin e parave te pista, duke lënë prapa institucione financiare që mbaheshin deri tani si lavatriçet e ekonimisë informale. Union Bank, një derivat i Western Union me pronar z.Edmond Leka, përflitet sot si lavatriçja më e madhe e parave të pista në vend. Flitet se shuma të stërmëdha eurosh, të cilat vijnë nga kryerja e aktiviteteve të jashtëligjshme jashtë shtetit, hyjnë përmes transaksioneve të Western Union dhe Union Bank, të ndara në shuma të vogla dhe të koduara në emra personash inekzistent. Militanti i Partise Demokratike, z. Edmond Leka, i cili kohët e fundit ka zgjedhur të qëndroje në heshtje, pasi situata aktuale i shkon për shtat, përmes revistës së tij Monitor, pretendon se tregu i euros po vihet në diskutim nga shumat e mëdha të transaksioneve të kapitaleve të bankave në këtë periudhe.

Grabitën tokën e shtetit në Spille, 9 zyrtarë në gjyq, i pandehur vjehrri i ish-kreut të PS

Bregdeti i Spillesë në Kavajë

Përfundojnë hetimet për 9 zyrtarët e hipotekës dhe ish-komunës kryevidh Kavajë, të cilët kanë abuzuar me tjetërsimin e plazhit të Spillesë. Vendimi është marrë një ditë më parë, nga prokuroria e Kavajës, e cila ka dërguar në gjykim dosjen me 11 mijë e 800 faqe, në të cilat dyshohet se faktohet implikimi kriminal i zyrtarëve dhe ish-zyrtarëve, në skemën e grabitjes së tokës shtetërore, duke e tjetërsur më pas në subjektet private. I pandehur është marrë ish-kreu i hipotekës Seid Cikalleshi, vjehrri i ish-kreut të PS Kavajë Gentian Daja, ndaj të cilit prokuroria ka ngritur akuzën e “Shpërdorimit të detyrës” dhe “Falsifikimit të dokumentave”. Po kështu nën akuzë janë vënë shtetasit, Andi Gjeçi, Dritan Kazazi, Aida Gjoci, Asim Arkaxhiu,Aldo Kila, Ilir Kaja, Agron Xhelezi dhe Nezir Lecini. Kallëzimi për abuzimet me falsifikimin e dokumentave të pronave në plazhin e Spillesë është depozituar fillimisht nga Kryetari i Qarkut Tiranë Aldrin Dalipi, që më pas u pasua dhe nga një kallëzim i dytë nga Komanda e Forcës Ajrore. Mes personave që kanë përfituar nga kjo skemë, duke blerë sipërfaqe toke në plazhin e Spillesë, janë dhe prindërit e ish-kryebashkiakut të Kavajës Elvis Rroshi, por dhe persona të afërm të tjerë që kanë lidhje me të. “Banorët kanë përfituar tokë dhe që më pas e kanë shitur apo kryer transaksione të tjera, nuk janë njohur me asnjë lloj dokumentacioni për tokën, por vetëm kanë kryer aktin e shitblerjes së tokës, ku noteri u ka shkuar në shtëpi dhe kanë firmosur në mirëbesim,”-thuhet në dokumentet e hetimit të Prokurorisë, të cilat tashmë iu dorëzuan gjykatës së Kavajës. Dokumentet e hetimit tregojnë se toka e tjetërsuar fillimisht në emër të banorëve të zonës u kaloi përmes kontratave të shitjes apo të dhurimit të afërmve të pushtetarëve lokalë të Kavajës, ku kryeson rrethi familjar i ish-kryetarit të Bashkisë, Elvis Rroshi. Duke ndjekur gjurmët e kontratave, prokurorët gjetën se përfitues ishin edhe prindërit e ish-kryebashkiakut të Kavajës, Elvis Rroshi dhe rrethi familjar i bashkëshortes së tij. Në një rast një grua e identifikuar si H.I.Elmadhi pasi ka fituar 4300 metra katror tokë në këtë zonë, ia ka dhuruar atë sipas prokurorisë me kontratë noteriale “Azem dhe Nazije Rroshit”. Në të njëjtën mënyrë edhe të afërm të ish-kreut të PS Kavajë Gentian Daja, sipas prokurorisë, kanë blerë sipërfaqe më të vogël të kësaj toke. Në total sipas prokurorisë janë 135 praktika që pasi kanë marrë AMTP nga ish-komuna Kryevidh, kanë filluar hipotekimin e sipërfaqeve tokësore me pyll në bregdetin e Spillesë. “Të 135 praktikat e falsifikuara tashmë janë sekuestruar dhe bllokuar në hipotekë dhe në terren nga prokuroria e Kavajës, ku bëhet fjalë për katër parcela mjaft të mëdha të cilat mbulojnë të gjithë bregun ranor dhe pyll në plazhin e Spillesë”- thotë prokuroria. Sipas dosjes së akuzës nga ana e punonjësve të Komunës Kryevidh dhe Komisioneve të Ndarjes së Tokës, të krijuar në mënyrë fiktive, në bashkëpunim me njëri-tjetrin, kanë kryer veprime kriminale që kanë realizuar tjetërsimin dhe ndarjen në mënyrë të jashtëligjshme të pasurisë shtetërore të cilësuar si tokë pa frut (PF) tokë Shtetërore. Nuk administrohet asnjë dokument shkresore nga asnjë institucion shtetërore për ndryshimin e zërit kadastral nga tok (PF) në tokë arë. “Për arritjen e qëllimit përpara se të nxirrte certifikatën e Pronësisë për banoret, fillimisht gjenin banoret e mirëbesuar të cilët do të përfitonin padrejtësisht tokën. Më pas gjendej blerësi (përfituesi i pasurisë) dhe pas këtyre veprimeve bëhej rregjistrimin në hipotekë, duke bërë në mënyrë të menjëherëshme dhe aktin e shitblerjes së pasurisë. Ky akt, në shumicën e rasteve, bëhej pa u vënë në dijeni për Çertifikatën e Pronësisë, banoret të cilët janë përfituesit e parë të tokës, por njëherazi behej edhe shitblerja e tokës. Fillimisht operohej me përpilimit të AMTP-ve në pasurit objekt hetimi të cilat klasifikohen si tokë”- thotë prokuroria. Tabela me të pandehur 1. Seid Cikalleshi, i akuzuar për veprën penale të “Shpërdorimit të detyrës” në bashkëpunim dhe “Falsifikimit te dokumenteve”. 2. Andi Gjeçi, i akuzuar për veprën penale të “Shpërdorimit të detyrës” në bashkëpunim dhe “Falsifikimit te dokumenteve”. 3. Dritan Kazazi, i akuzuar për veprën penale të “Shpërdorimit të detyrës” në bashkëpunim dhe “Falsifikimit te dokumenteve”. 4. Aida Gjoci, e kuzuar për veprën penale të “Shpërdorimit të detyrës” në bashkëpunim. 5. Asim Arkaxhiu, i akuzuar për veprën penale të “Shpërdorimit të detyrës” në bashkëpunim dhe “Falsifikimit te dokumenteve”. 6. Aldo Kila, i akuzuar për veprën penale të “Shpërdorimit të detyrës” në bashkëpunim. 7. Ilir Kaja, i akuzuar për veprën penale të “Shpërdorimit të detyrës” në bashkëpunim dhe “Falsifikimit te dokumenteve”. 8. Agron Xhelezi, i akuzuar për veprën penale “Falsifikimit të dokumenteve”. 9. Nezir Lecini, i akuzuar për veprën penale të “Shpërdorimit të detyrës” dhe “Falsifikimit te dokumenteve”. l.q.
http://shqiptarja.com/lajm/grabiten-token-eshtetit-ne-spille9-zyrtare-ne-gjyq-i-pandehur-vjehrri-i-ishkreut-te-ps

Albanians Offshore, Geldwäsche Bank (ABI) mit Rezzo Schlauch, Linda Rama, Richard Lukaj für Geldwäsche, Drogen- Waffen. Betrug

Wo ist Edi Rama: Er treibt sich mit Offshore Mafia Bankern herum in den USA, wo nur Schlechtes für jedes Land herkam. Alle Gangster im Vorstand vereint. Direkt bei dem Super Gangster, der Internationalen Banken Mafia: Georg Soros, der schon Verantwortung hat für die Pyramid Firmen und Geldwäsche, wie Drogen Handel ohne Ende, taucht Edi Rama erneut auf, wie früher bei anderen Super Gangstern des Gambino Clans, und Hillary Clinton. Premier Minister Edi Rama – Albanien: Alt Gangster Boss Sal Rusi, der Gambino Familie, wo das FBI Europa sogar in 2003 warnte

Edi Rama, Georg Soros, Alex Soros

Edi Rama, findet neue US Lobby Partner, wo er Straffreiheit sich erkauft: “Ballard Partners” Banker bekannt albanisch-amerikanischer Richard Lukaj (auch im Vorstand der Offshore, Mafia Bank: ABI)haben vor kurzem ein Treffen, bei dem zusammen mit seiner Familie, das Abendessen mit dem Paar Rama veröffentlicht. Wie wichtig ist das? Der albanisch-amerikanische Bankier Richard Lukaj erweist sich offiziell als Mitglied des Aufsichtsrats der ABI Bank. Wie bei den Pyramid Firmen, erneut tauchen die US Gangster auf, mit Mark Crawford, welche jeden Betrug mittragen, was Tradition hat, sitzen ebenso im Vorstand, wie Rezzo Schlauch, obwohl die Bank keinerlei Kapital Nachweis, noch Eigentümer nachweisen will. Mark Crawford, kritisiert die total negative Information Politik für Investoren
Mark Crawford
Die Geldwäsche Bank, welche keinerlei Kapital Nachweis hat, eine Premiere in Europa und wegen Geldwäsche wurde schon ein Bußgeld erlassen. Der Vorgänger war die USAID Kreation, über den AAEF: American Bank of Albania, wo jeder Verbrecher, mit gefälschten Dokumente jeden Kredit erhielt. Dann wurde die Bank schnell nach Italien verkauft, im Sytem der US Finanz und Banken Mafia. DOKUMENTI/ ABI Bank hetohet për pastrim parash. Banka e drejtuar nga Linda Rama kundër gjobës 20:17, 20/07/2017 Natürlich sitzt die Ehefrau von Edi Rama, Linda Rama auch im Vorstand dieser peinlichen Offshore Geldwäsche Bank, wo Ansätze der Eigentümer nur noch Betrug, Geldwäsche schon als Standard sind. Deshalb ist Rezzo Schlauch dabei, uraltes und wichtiges Mitglied der Albaner Mafia, schon im Visa Skandal schwer belastet und mit Bestechungsgeschäften im Balkan. Rezzo Schlauch, ist dort Vize CoE diese dubiosen Bank, wo er selbst nicht weiß wem die Bank gehört. Motoren der Drogen- Terroristen, Zuhälter Mafia, schon im Visa Skandal, wo man Millionen verdiente, als man Geschäfts Visa für die Prominenz der Internationalen Verbrecher Banden besorgte, gedeckt von einer korrupten Staatsanwalt in Berlin, obwohl 3.000 Seiten Anklage- und Beweis Schrift der Bundesgrenzschutz Behörde vorlag. Immer mit Verbrechern unterwegs, im Auftrage von Verbrechern und in Tradition.
Joschka Fischer, Ema Ndoja (Schlauch), Rezzo Schlauch
    Das Betrugs System der Amerikaner ist System, schon eine Legende, wie die Betrugs Geschäfte und Projekte der Welbank, EU, KfW und IFC Banden, wo nur Bauschrott, und Phantom Projekte produziert werden mit Kriminellen als Partnern. http://news.albania.de/wp-content/uploads/2013/03/aaef-neu.png Der Albanian American Enterprise Fund, verkaufte wie hier mit einem Foto aus 2001 bewiesen ist, iillegal Gewerbe Grundstücke direkt an der Autobahn Tirana-Durres, wo damals die Mercedes Vertretung steht. Alles illegal gebaut.
Die Hinterlassenschaft der US – USAID – AAEF Banken Betrüger, beschäftigen die Gerichte
Für mehr SYRI.net bringt andere Fakten in den kommenden Tagen. Was Edi Rama, der Ehemann von ABI Bankhalter, seine Reise mit dem Albaner Geld in New York kann mit einem Mund voller diplomatische Versagen als Staatsmann und ein persönlicher Erfolg für Familien Portfolio Rama-Basha (Linda) aufgerufen werden. Albanisch-US Geldwäsche Banker: Richard Lukaj, gehört zum Weltweiten Verbrecher Kartell des Jo Biden, der Clintons. wie Sahit Muja, tarnt man seine Geldwäsche, Drogen und Waffen Geschäfte hinter Lobby Organisationen: Chairman of the National Albanian American Council (NAAC). Für Geld gibt es Alles, gerade bei den Albanern. Also auch noch ein Konsultat, Teil Diplomaten Schutz. Richard Lukaj has served also as Albania’s Honorary Consul to the United States. Edi Rama në OKB për sesionin vjetor, apo takim aksioneresh të ABI Bank me bankierin Richard Lukaj?
0
Vizita e kryeministrit Edi Rama në kuadër te sesionit vjetor të OKB-së po merr trajtat e një udhëtimi misterioz. Si asnjëherë tjetër raportimet e zyrës së shtypit pranë kryeministrit kanë qenë krejt pakta ndërsa i vetmi takim zyrtar i raportuar ishte ai ndërmjet Ramës dhe Erdogan. Por ajo që është raportuar sot tregon se më shumë se një udhëtim shtetëror i kryeministrit Rama, prania e tij në Nju Jork po rezulton një vizitë punë e bashkëshortes së tij Linda Rama në kuadër ta angazhimit të saj okult në ABI Bank ku ajo është zyrtarisht anëtare bordi, ndërsa jo zyrtarisht bashkëshortja e kryeministrit flitet se zotëruesja e kësaj banke pos aksionerja kryesore. Bankieri i njohur shqiptaro-amerikan Richard Lukaj ka publikuar së fundmi një takim ku së bashku me familjen e tij, po darkon me çiftin Rama. Po çfarë rëndësie ka kjo? Bankieri shqiptaro-amerikan Richard Lukaj rezulton të jetë zyrtarisht anëtar i Këshillit Mbikëqyrës i ABI Bank. Ndërsa jo zyrtarisht ai rezulton të jetë edhe bashkë aksioner me Linda Ramën në ABI Bank. Ajo që të bën te mendosh për këtë takim të bankierit Lukaj dhe çiftit Rama në Nju Jork është fakti se informacionet flasin për një transaksion të madh financiar që duket se është proces kohët e fundit në Shqipëri. Bëhet fjalë për blerjen nga ana a ABI Bank të një tjetër banke që operon në tregun shqiptar, konkretisht Veneto Bank. Nëse në logjikën financiare fuzione ekonomike të tilla janë një normalitet, fakti se që prej 2013 me ardhjen e Edi Ramës në pushtet, ylli ndriçues i tregut financiare shqiptar është pikërisht me ABI Bank, pse siç njihet ndryshe “Banka e Linda Ramës”. Dhe fakti që vetëm pas 4 vitesh kjo bankë është në gjendje të blejë një tjetër bankë që operon në Shqipëri prej gati 12 vitesh, kjo shton akoma më shumë dyshimet për veprimtarinë okulte të ABI Bank. Për më shumë SYRI.net do te sjellë të tjera fakte gjatë ditëve në vazhdim. Sa për Edi Ramën, bashkëshortin e pronares së ABI Bank, udhëtimi i tij me paratë e shqiptarëve në Nju Jork mund të quhet me plotë gojë një dështim diplomatik si shtetar, dhe një sukses personal për portofolin familjar Rama-Basha (Linda). http://www.standard.al/2017/09/23/edi-rama-ne-okb-per-sesionin-vjetor-a

Die besonderen Freunde der Banditen Mafia Partei des Salih Berisha – Ilir Meta

Vom 8.12.2011 Die besonderen Freunde des Salih Berisha und von Agron Kulici: Berufs Verbrecher, welche man an die richtige Positions setzt, und Vertrieb, natürlich über die Durres Mafia, welche zugleich eine Art Idioten Klasse ist, über alle Parteien verstreut. Gangster hatten sich mit Sokol Olldashi, dem Dashamir Gjoka Mafia Clan von Shiak und der Tropoje uralt Verbrecher Bande, fest in den Polizei Dienst eingekauft, wie seit 20 Jahren. Dieses Öl Betrugs Schema, wurde 2007 installiert, als der damalige Deutsche Leiter der EU Polizei Mission Pameca, seine Mission beendete. Dann kamen schnell die Ratten in den Polizei Dienst und dachten man könnte ungestört arbeiten, weil diese Leute absolut nie etwas kapieren und im IQ, irgendwo bei einer Kakerlake angesiedelt sind, welche gerade zertreten wurde. Die besonderen Freunde des Salih Berisha und von Agron Kulici: Berufs Verbrecher, welche man an die richtige Positions setzt, und Vertrieb, natürlich über die Durres Mafia, welche zugleich eine Art Idioten Klasse ist, über alle Parteien verstreut. Gangster hatten sich mit Sokol Olldashi, dem Dashamir Gjoka Mafia Clan von Shiak und der Tropoje uralt Verbrecher Bande, fest in den Polizei Dienst eingekauft, wie seit 20 Jahren. Dieses Öl Betrugs Schema, wurde 2007 installiert, als der damalige Deutsche Leiter der EU Polizei Mission Pameca, seine Mission beendete. Dann kamen schnell die Ratten in den Polizei Dienst und dachten man könnte ungestört arbeiten, weil diese Leute absolut nie etwas kapieren und im IQ, irgendwo bei einer Kakerlake angesiedelt sind, welche gerade zertreten wurde. Vice Chairman of the European Parlament for South East Europa Victor Bostinaru: Berisha must change Und dann diese militanten und gut bekannten Kriminellen, welche sogar Abgeordnete in Anwesenheit angreifen, als militante Banden des Salih Berisha überall bekannt. Verbrecher pure, welche gegenüber Einheimischen überall als Terroristen auftreten. Militantët e PD-së dhunojnë deputetin, policia nuk ndërhyn (VIDEO)

Links ein militanter PD Anhänger bedroht den Abgeordneten S. Tahiri, direkt beim Innenministerium, in Anwesenheit von Polizei, welche praktisch Nichts unternimmt. Eshandelt sich um 2 Stadt bekannte, vorbestrafte Kriminelle, welche erneut unter dem Banner der Salih Berisha PD Mafia Partei agieren. Anwesend war der höchste Tirana Polizei Direktor: Bedri Hasanaj, für die Polizei Streifen, welcher trotz dieser Bedrohung, Nichts unternahm. Militantët e PD-së dhunojnë deputetin, policia nuk ndërhyn (VIDEO) 15 08/12/2011 19:01 Disa militantë të Partisë Demokratike janë përplasur me protestues dhe me Saimir Tahirin, deputet i Partisë Socialiste. Në përfundim të […] Shaban Memia: Berufs Verbrecher in Staatsdiensten aus Leidenschaft: Grundstücks Verkauf mit Fälschungen Gegen Shaban Memia, laufen nun Verfahren der Task Force Staatsanwaltschaft, wegen Fälschung von Grundstücks Urkunden, Handel und Verkauf von Staatsgrundstücken rund um gefälschte Baugenehmigungen. Im Moment ist der wieder Chef der Grundstücks Agentur: AKKP http://index.fieri.com/thumbnail.php?file=Sociale_Aktualitet/shaban_memia_konference_414541312.jpg&size=article_medium Dumm Mafia Boss: Shaban Memia, ein Mann der Salih Berisha Mafia der PD Partei Ein Fall bereits aus 2008, aber erst jetzt erfolgten die Verhaftungen, rund um gefälschte Grundstücks Urkunden und Vermessungen am Strand von Spille. Die Grundstücke wurden beschlagnahmt, was in Albanien nach kurzer Zeit oft ignoriert wird, wenn der Richter und Staatsanwalt wechselt. Bei soviel Jahre die vorbeigehen, sind die Grundstücke längst mehrfach verkauft, was zu diesem total Desaster in Albanien führt, weil jeder herumfälscht und die hohen Haftstrafen im Falle des Vasil Hila Skandals in 2004 verhaftet, 12 Jahre Haft, davon 5 abgesessen, Geschichte sind. Jetzt kaufen sich die prmitiven Banditen oft mit kleinen Geldstrafen frei und Nichts geschieht, das die Grundstücke die echten Eigentümer erhalten, noch Beschlagnahme von Vermögen, wie das Gesetz es vorsieht. Diesmal geht es um den Diebstahl von 79 Hektar Küsten Land. Mit der „Bucht Generale“(direkt daran beteiligt, die Familie und Rechte Hand von Salih Berisha: Astrid Patozi mit dem damals verhafteten Grundstücks Direktor von Kavaje: Fatos Gjuzi), dem Kononi Fall (direkt daran beteiligt, Salih Berisha, korrupte Richter, und Dokumenten Fälschung im Staats Archiv ein typischer Durres Fall), sind damit 400 Hektar Land allein im Bezirk Durres-Kavaje, gestohlen! Nur diese 3 Fälle sind aus der Regierungs Zeit Salih Berisha Regierung und weitere in Süd Albanien. Polizei Statement, zur Verhaftung der Direktoren der Grundstücks Eigentümer und Vermesser They are accused of favoring some persons for taking lands that they didn’t own. The officials lowered the value of land by the seaside by selling it as agricultural land. Four from the six arrested persons are Bledar Dervishaj, director of APRC, Merita Gjinali, Dhimiter Papa and Njazi Ademi. Police is looking for the two others. Policia e Shtetit: Rezultatet e operacionit Prone e Spostuar Nga Drejtoria Kundër Krimit Financiar në Departamentin kundër Krimittë Organizuar dhe Krimeve të Rënda në Policinë e Shtetit, pas njëhetimi pesë mujor, në bashkëpunim me Njësinë e Përbashkët Hetimore,Task-Forcë, Tiranë dhe Drejtorinë e Forcës së Posaçme Operacionale, ufinalizua Operacioni Policor “Pronë e Spostuar”, në kuadër të të cilitu bë i mundur arrestimi në flagrancë i shtetasve: 1. Bledar Josif Dervishaj, vjeç 35, banues në Tiranë, ish-Drejtor i Zyrës Rajonale të Kthimit dhe Kompensimit të Pronave Tiranë, 2. Ali Rustem Aliaj, vjeç 50, banues në Tiranë, ish Përgjegjës i Sektorit Juridik në Zyrës Rajonale të Kthimit dhe Kompensimit të Pronave Tiranë 2. Ali Rustem Aliaj, vjeç 50, banues në Tiranë, ish Përgjegjës i Sektorit Juridik në Zyrës Rajonale të Kthimit dhe Kompensimit të Pronave Tiranë. 3. Dhimiter Foto Papa, vjeç 49, banues në Tiranë, ish Topograf në Zyrës Rajonale të Kthimit dhe Kompensimit të Pronave Tiranë, aktualisht me detyrë hartograf pranë Zyrës Vendore të Rregjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Tirane, 4. Merita Shaqir Gjinali, vjeç 49, banuese në Tiranë, ish topografe në Zyrën Rajonale të Kthimit dhe Kompensimit të Pronave Tiranë. Të cilët akuzohen për veprën penale të “shpërdorimit të detyrës dhe falsifikimit të dokumenteve nga personi që e ka për detyrë”e kryer në bashëpunim të parashikuara nga neni 248, 186/2 dhe 25 të Kodit Penal. Po në kuadër të këtij operacioni u bë dhe arrestimi i shtetasit: 5. Niazi Hysni Ademi, vjeç 48, banues në Durrës, Topograf i liçensuar, aktualisht punonjës Ujësjellësi Durrës, i cili akuzohet për veprën penale të “falsifikimit të dokumenteve dhe ekspertim i rremë” të parashikuara nga nenet 186 e 309 të Kodit Penal ………….http://www.ama-news.al/2012/01/policia-e-shtetit-rezultatet-e-operacionit-prone-e-spostuar/

Die besonderen Freunde der Banditen Mafia Partei des Salih Berisha – Ilir Meta

Vom 8.12.2011 Die besonderen Freunde des Salih Berisha und von Agron Kulici: Berufs Verbrecher, welche man an die richtige Positions setzt, und Vertrieb, natürlich über die Durres Mafia, welche zugleich eine Art Idioten Klasse ist, über alle Parteien verstreut. Gangster hatten sich mit Sokol Olldashi, dem Dashamir Gjoka Mafia Clan von Shiak und der Tropoje uralt Verbrecher Bande, fest in den Polizei Dienst eingekauft, wie seit 20 Jahren. Dieses Öl Betrugs Schema, wurde 2007 installiert, als der damalige Deutsche Leiter der EU Polizei Mission Pameca, seine Mission beendete. Dann kamen schnell die Ratten in den Polizei Dienst und dachten man könnte ungestört arbeiten, weil diese Leute absolut nie etwas kapieren und im IQ, irgendwo bei einer Kakerlake angesiedelt sind, welche gerade zertreten wurde. Die besonderen Freunde des Salih Berisha und von Agron Kulici: Berufs Verbrecher, welche man an die richtige Positions setzt, und Vertrieb, natürlich über die Durres Mafia, welche zugleich eine Art Idioten Klasse ist, über alle Parteien verstreut. Gangster hatten sich mit Sokol Olldashi, dem Dashamir Gjoka Mafia Clan von Shiak und der Tropoje uralt Verbrecher Bande, fest in den Polizei Dienst eingekauft, wie seit 20 Jahren. Dieses Öl Betrugs Schema, wurde 2007 installiert, als der damalige Deutsche Leiter der EU Polizei Mission Pameca, seine Mission beendete. Dann kamen schnell die Ratten in den Polizei Dienst und dachten man könnte ungestört arbeiten, weil diese Leute absolut nie etwas kapieren und im IQ, irgendwo bei einer Kakerlake angesiedelt sind, welche gerade zertreten wurde. Vice Chairman of the European Parlament for South East Europa Victor Bostinaru: Berisha must change Und dann diese militanten und gut bekannten Kriminellen, welche sogar Abgeordnete in Anwesenheit angreifen, als militante Banden des Salih Berisha überall bekannt. Verbrecher pure, welche gegenüber Einheimischen überall als Terroristen auftreten. Militantët e PD-së dhunojnë deputetin, policia nuk ndërhyn (VIDEO)

Links ein militanter PD Anhänger bedroht den Abgeordneten S. Tahiri, direkt beim Innenministerium, in Anwesenheit von Polizei, welche praktisch Nichts unternimmt. Eshandelt sich um 2 Stadt bekannte, vorbestrafte Kriminelle, welche erneut unter dem Banner der Salih Berisha PD Mafia Partei agieren. Anwesend war der höchste Tirana Polizei Direktor: Bedri Hasanaj, für die Polizei Streifen, welcher trotz dieser Bedrohung, Nichts unternahm. Militantët e PD-së dhunojnë deputetin, policia nuk ndërhyn (VIDEO) 15 08/12/2011 19:01 Disa militantë të Partisë Demokratike janë përplasur me protestues dhe me Saimir Tahirin, deputet i Partisë Socialiste. Në përfundim të […] Shaban Memia: Berufs Verbrecher in Staatsdiensten aus Leidenschaft: Grundstücks Verkauf mit Fälschungen Gegen Shaban Memia, laufen nun Verfahren der Task Force Staatsanwaltschaft, wegen Fälschung von Grundstücks Urkunden, Handel und Verkauf von Staatsgrundstücken rund um gefälschte Baugenehmigungen. Im Moment ist der wieder Chef der Grundstücks Agentur: AKKP http://index.fieri.com/thumbnail.php?file=Sociale_Aktualitet/shaban_memia_konference_414541312.jpg&size=article_medium Dumm Mafia Boss: Shaban Memia, ein Mann der Salih Berisha Mafia der PD Partei Ein Fall bereits aus 2008, aber erst jetzt erfolgten die Verhaftungen, rund um gefälschte Grundstücks Urkunden und Vermessungen am Strand von Spille. Die Grundstücke wurden beschlagnahmt, was in Albanien nach kurzer Zeit oft ignoriert wird, wenn der Richter und Staatsanwalt wechselt. Bei soviel Jahre die vorbeigehen, sind die Grundstücke längst mehrfach verkauft, was zu diesem total Desaster in Albanien führt, weil jeder herumfälscht und die hohen Haftstrafen im Falle des Vasil Hila Skandals in 2004 verhaftet, 12 Jahre Haft, davon 5 abgesessen, Geschichte sind. Jetzt kaufen sich die prmitiven Banditen oft mit kleinen Geldstrafen frei und Nichts geschieht, das die Grundstücke die echten Eigentümer erhalten, noch Beschlagnahme von Vermögen, wie das Gesetz es vorsieht. Diesmal geht es um den Diebstahl von 79 Hektar Küsten Land. Mit der „Bucht Generale“(direkt daran beteiligt, die Familie und Rechte Hand von Salih Berisha: Astrid Patozi mit dem damals verhafteten Grundstücks Direktor von Kavaje: Fatos Gjuzi), dem Kononi Fall (direkt daran beteiligt, Salih Berisha, korrupte Richter, und Dokumenten Fälschung im Staats Archiv ein typischer Durres Fall), sind damit 400 Hektar Land allein im Bezirk Durres-Kavaje, gestohlen! Nur diese 3 Fälle sind aus der Regierungs Zeit Salih Berisha Regierung und weitere in Süd Albanien. Polizei Statement, zur Verhaftung der Direktoren der Grundstücks Eigentümer und Vermesser They are accused of favoring some persons for taking lands that they didn’t own. The officials lowered the value of land by the seaside by selling it as agricultural land. Four from the six arrested persons are Bledar Dervishaj, director of APRC, Merita Gjinali, Dhimiter Papa and Njazi Ademi. Police is looking for the two others. Policia e Shtetit: Rezultatet e operacionit Prone e Spostuar Nga Drejtoria Kundër Krimit Financiar në Departamentin kundër Krimit të Organizuar dhe Krimeve të Rënda në Policinë e Shtetit, pas një hetimi pesë mujor, në bashkëpunim me Njësinë e Përbashkët Hetimore, Task-Forcë, Tiranë dhe Drejtorinë e Forcës së Posaçme Operacionale, u finalizua Operacioni Policor “Pronë e Spostuar”, në kuadër të të cilit u bë i mundur arrestimi në flagrancë i shtetasve: 1. Bledar Josif Dervishaj, vjeç 35, banues në Tiranë, ish-Drejtor i Zyrës Rajonale të Kthimit dhe Kompensimit të Pronave Tiranë, 2. Ali Rustem Aliaj, vjeç 50, banues në Tiranë, ish Përgjegjës i Sektorit Juridik në Zyrës Rajonale të Kthimit dhe Kompensimit të Pronave Tiranë 2. Ali Rustem Aliaj, vjeç 50, banues në Tiranë, ish Përgjegjës i Sektorit Juridik në Zyrës Rajonale të Kthimit dhe Kompensimit të Pronave Tiranë. 3. Dhimiter Foto Papa, vjeç 49, banues në Tiranë, ish Topograf në Zyrës Rajonale të Kthimit dhe Kompensimit të Pronave Tiranë, aktualisht me detyrë hartograf pranë Zyrës Vendore të Rregjistrimit të Pasurive të Paluajtshme Tirane, 4. Merita Shaqir Gjinali, vjeç 49, banuese në Tiranë, ish topografe në Zyrën Rajonale të Kthimit dhe Kompensimit të Pronave Tiranë. Të cilët akuzohen për veprën penale të “shpërdorimit të detyrës dhe falsifikimit të dokumenteve nga personi që e ka për detyrë”e kryer në bashëpunim të parashikuara nga neni 248, 186/2 dhe 25 të Kodit Penal. Po në kuadër të këtij operacioni u bë dhe arrestimi i shtetasit: 5. Niazi Hysni Ademi, vjeç 48, banues në Durrës, Topograf i liçensuar, aktualisht punonjës Ujësjellësi Durrës, i cili akuzohet për veprën penale të “falsifikimit të dokumenteve dhe ekspertim i rremë” të parashikuara nga nenet 186 e 309 të Kodit Penal ………….http://www.ama-news.al/2012/01/policia-e-shtetit-rezultatet-e-operacionit-prone-e-spostuar/  
 • Erneut Bulgaren verhaftet, welche mit Kreditkarten Kons, Konten plündern wollen in Albanien, auch in Diebstahl verwickelt sind. VIDEO Pas Sarandës, një tjetër bullgar që klononte kartat e bankomateve është arrestuar nga Policia e Tiranës. Konstatin Eftimov http://shqiptarja.com/Aktualitet/2731/tiran-zhvatnin-llogarit–bankare-kush-jan–hajdut-t-bullgar–vd-442689.html
 • Insider sagt:
  Nichts passiert! über den Copja Clan in Skhoder. Gefälschte Pässe durch Polizei Direktoren, wo Deutschland der Lehrmeister war, mit dem Bundesdruckerei Geschäft, des Ludgar Vollmer, aktiv dabei Ilir Meta, damals PM und wo Bujar Himci, die 3 höchsten Polizei Direktoren verhaftet wurden, im Oktober 2002. Die Parlaments Präsidentin Josefina Topalli, der Familie Copa aus Skhoder und Umgebung, ist ebenso aktiv im Internationalen Drogen Handel dabei, Geldwäsche, Immobilien Betrug, illegales Bauen an der Küste usw.. CONSTRUCTION GANG ARRESTED ————————– ¶2. (SBU) Following a year-long investigation carried out by the Serious Crimes Prosecutor’s Office and the Albanian State Police (ASP), the Special Operations Force of the ASP arrested on May 23, 2006 seven members of a drug trafficking and money laundering network. The operation was carried out in simultaneous pre-dawn raids in four cities across Albania: Tirana, Elbasan, Durres, and Vlora. The arrested include the purported boss of the network, Ilir Kociaj, as well as Geront Tola (AKA Geront Dedja), Zamir Vadardha, Bledar Balliu, Aleksandre Kolici (AKA Aleksandre Gremi), Leonard Cobaj (family of Josefina Topalli), and Ervin Tavanxhi. The latter is the son of a former Democratic Party (DP) member of parliament, Kozma Tavanxhi, (bekannt auch für Grundstücks Urkunden Fälschungen) who served between 1992 and 1996. The seven have been charged with international drug trafficking and participation in organized crime. These names have been provided to the Consular Section for inclusion in Consular Lookout and Accountability System. ¶3. (SBU) The investigation was begun last June by the Prosecutor of Serious Crimes, following information obtained from the prosecutor of Florence, Italy, which indicated that the defendants were involved in drug trafficking in the regions of Tuscany and Lombardy in 2003-2004. According to media reports, some of those arrested were wanted by Italian authorities and had fled that country in 2004 following the arrest of 13 other Albanians involved in drug trafficking and organized crime. In addition to trafficking drugs into Italy, the group also reportedly operated in The Netherlands, Germany, and France. During the raids, police seized USD29,000, Euro3,000, LEK1 million, and four new luxury Mercedes-Benz vehicles. …………………….. CORRUPT POLICE OFFICIAL ARRESTED FOR PASSPORT FRAUD ——————————————— —— ¶5. (SBU) On May 23, 2006, Afrim Zeqiri, Chief of police in Tepelena, was arrested along with his driver, Xhevhir Myrtajn, Passport clerk, Ali Hajdini, and Police Inspector, Behar Pasha. These arrests followed the arrest of a wanted individual from Kukes who was found in possession of a passport issued in Tepelena. Zeqiri and the others are accused of having knowingly produced a passport with a false name for a known criminal wanted by the police. Based on an investigation carried out by the Internal Control Service of the Ministry of the Interior, 60 other cases have been uncovered at the Tepelena office in which passports have been issued in names which do not appear in the Civil Registry of that locale. (NOTE: In the Albanian system, there is no central passport issuance agency and passports are issued by regional offices based on birth and civil registration records in that locale. Typically, passports can only be issued for individuals who are registered in that district. END NOTE.) It is believed that applicants paid up to 1000 Euros for a false passport. … Ries http://wikileaks.org/cable/2006/05/06TIRANA564.html
 

 • navy
  Dez 13, 2018., 19:05 •

  Die komplette Intelligenz wandert aus, was 1998 schon ein grosses Problem war und dann kamen nur noch Kriminelle Clans, abgeschobene Verbrecher oft aus dem Kosovo, welche sich Mehrfach Identitäten kauften und produzierten

  Kthehu në vendin e origjinës

  Kthimi i doktorantëve shqiptarë është një proces dinamik dhe konstant që zhvillohet paralelisht me procesin e ikjes së trurit. Në vitin 2006, Gëdeshi dhe King vunë në dukje se rreth…

  Shqipërisë i ka ikur truri

  Shqipëria renditet në mesin e 15 vendeve për emigracionin e lartë të personave të arsimuar dhe me grada shkencore. Emigrimi i shqiptarëve të arsimuar në vitin 2010 dhe 2011 është…

Wird geladen
×