4 TODE, 2 VERLETZTE in Velipoje:  FERRACAKU UND GOCAJ schiessen sich ihre Mafia Hotels aus

Grundstücks Grenzen ausschiessen, wo sich seit über 15 Jahren nur Kriminelle herumtreiben, seitdem die EU, USA, KfW, GTZ dort Demokratie brachten und Kostenlose Infrastruktur, für Kriminelle in ganz Albanien

Illegale Mafia Hotel Besitzer, schiessen sich ihre Grundstücke aus, in Velipoje: 4 Tode, 2 Verletzte

Die Familien:  Ferracaku und Gocaj

Ky është Xhovani Gocaj, një 4 të vrarët në

4 të vrarë e 2 të plagosur për shezlongët në Velipojë! Vriten anëtarë të 2 familjeve pronarë hotelesh, Ferracaku dhe Gocaj! Vdes edhe një 20-vjeçar, filloi dje punë si kamarier! Dhjetëra të shoqëruar

 

Konflikti për disa metra territor plazh në Velipojë ka përfunduar me 4 të vrarë dhe 2 të plagosur. Kujtim Ferracaku 59-vjeç, Xhovani Gocaj 25-vjeç, Edmond Gocaj 38-vjeç dhe Myzerim Zeneli vetëm 20 vjeç mbeten të vdekur. Nipi i Kujtim Ferracakut, Elmilind Dyli, ka marrë një plumb në gju. I plagosuri tjetër është vëllai i Ferracakut, 54 vjeçari Hasan Ferracaku, të dy janë në Spitalin e Traumës.

 • Ky është Xhovani Gocaj, një 4 të vrarët në
  Illegales Mafia Lokal, des Xhovani Gocaj
  Ky është Xhovani Gocaj një nga 4 personat që mbeti i vdekur pak pas mesnate mëngjesin e sotme gjatë një përplasje me armë në Velipojë.

  Bashkë me të mbetën të vdekur edhe Kujtim verracaku, Edmond Gocaj dhe Myzerim Zeneli, ndërkohë që vëllai i Kujtim Ferracakut, Hasan Verracaku dhe Elmilind Dyli, kanë mbetur të plagosur.

  Nach der Staatsanwaltschaft Sali Hasa soll SPAK Luan Leka von „EHW“ Handschellen anlegen; beide haben den Raub von 21 ha Land in Kakome . gefälscht und verschwiegen

  Ein Betrüger, der gefährlich vergiftetes Fleisch importiert, mit gefälschten Dokumenten seit langem. DER EHW Firmen Chef

  Mafia Importe von „Pestizid“ verseuchtem Fleisch erneut, von Hako,Frigo Food, EHW

  19.6.2020

  Der Sarande Staatsanwalt „Sali Hasa“ wurde verhaftet
  21.06.2021
  i
  Nach der Staatsanwaltschaft Sali Hasa soll SPAK Luan Leka von „EHW“ Handschellen anlegen; beide haben den Raub von 21 ha Land in Kakome . gefälscht und verschwiegen

  Nach der Staatsanwaltschaft Sali Hasa soll SPAK Luan Leka von „EHW“ Handschellen anlegen; beide haben den Raub von 21 ha Land in Kakome . gefälscht und verschwiegen

  Der Staatsanwalt, der den Diebstahl des Landes verheimlichte, wurde mit Handschellen gefesselt; der Geschäftsmann, der es gestohlen hat, wird freigelassen / Die neue Justiz muss diesen alten Gangster vor Gericht stellen, der mit allen Regierungschefs der PD-PS-LSI in Korruptions- und Kriminalitätsskandale verwickelt ist; nachdem er nicht nur Hunderte öffentlicher Objekte und Ländereien mit Betrug und Fälschungen ausgeraubt hatte; „tötet“ Albaner mit Würstchen und krebserregenden Lebensmittelabfällen, die es aus den Lagerhäusern der Welt sammelt und importiert und zu 2-3 mal höheren Preisen in „Conad“-Läden verkauft, wo es ein Partner von Ilir Meta . ist

  Am Samstag wurde mit der Entscheidung von SPAK der Staatsanwalt von Saranda, Sali Hasa, mit dem Vorwurf des Amtsmissbrauchs und der Beteiligung an Korruptionshandlungen und persönlichen Vorteilen durch Bevorzugung von Ermittlungsentscheidungen festgenommen.
  Einer der Beweise für Ungerechtigkeiten und große Affären, die auf betrügerischer Fälschung von Amtshandlungen beruhen, die Staatsanwalt Sali Hasa vorgelegt hat, ist die Einstellung der Ermittlungen für die Akte des gestohlenen Landes in „Kakome“.
  In der Strafakte Nr. 111/32, datiert 23.04.2018, der Staatsanwaltschaft Saranda gemeldet, ist der Geschäftsmann von „EHW“ und „Conad“, Luan Leka, angeklagt wegen 57 gefälschter amtlicher Schriftstücke, mit denen er 21 Hektar Land geraubt hat von Einwohnern in Nivica-Kakome.
  Diese Akte wurde registriert, aber nach 10 Tagen, ohne dass überhaupt untersucht wurde, wurde sie wegen „Mangels an Beweisen“ abgewiesen, mit der Entscheidung des Staatsanwalts Sali Hasa, der die gefälschten Dokumente des Landbesitzes nicht als „Beweis“ betrachtete, realisiert vom Gangster Luan Leka.
  Die Schließung dieser Akte durch den Staatsanwalt Sali Hasa zugunsten von Luan Lekë wurde bestätigt und als schwerwiegender Verstoß gewertet und im Inspektionsbericht Nr. 56/1, dass die Generalstaatsanwaltschaft die Bericht-Akte Nr. 111/32, vom 23.04.2018, nach der Beschwerde der Bewohner von Kakome.
  Steht die „Kakome“-Akte auf der Liste der korrupten Affären und des Amtsmissbrauchs, für die Sarandas Staatsanwalt Sali Hasa Handschellen angelegt hat?
  Wenn nicht, sollte die SPAK diese geschlossene Akte in die erneute Untersuchung einbeziehen; und nach dem Staatsanwalt, der ihn in die Zelle gesperrt hat; muss auch den Mafia-Geschäftsmann Luan Leka verhaften; weil die beiden in Zusammenarbeit die Akte des Diebstahls von 21 ha Land der Einwohner in Kakome versteckt und verschwunden sind.
  Der Geschäftsmann Luan Leka hat definitiv Geld gegeben, um die Strafakte gegen ihn zu blockieren und zu beenden; während Staatsanwalt Sali Hasa mit einigen Autos, Wohnungen und Geschäften in Saranda, Vlora, Durres und Tirana den Reichtum für diesen Gefallen vergrößert hat.
  Neben dem Scheck hat Luan Leka den Staatsanwälten Sali Hasa und Bablok die Garantie gegeben, dass die Papiere dieser Liegenschaft im Kataster nicht wieder geöffnet werden; aber es wird auch sicher am Arbeitsplatz sein, die Frau Chefin in OSHEE-Saranda, der Sohn Chef des Arbeitsamtes in Durrës und die Tochter Chefin des Sektors beim Beauftragten für den Schutz vor Diskriminierung.

   

   

  Pas prokurorit Sali Hasa, SPAK duhet të prangosë Luan Lekën e “EHW”; të dy kanë falsifikuar e fshehur grabitjen 21 ha tokë në Kakome

   U prangos prokurori që fshehu vjedhjen e tokës; lihet i lirë biznesmeni që e vodhi/ Drejtësia e re duhet ta çojë para ligjit këtë mafioz të vjetër, të përfshirë në afera korrupsioni e krimi me të gjthë krerët e qeverive të PD-PS-LSI; mbasi përveçse ka grabitur qindra objekte e troje publike me mashtrime dhe falsifikime; po “vret” shqiptarët me sallamra e mbeturina ushqimore kancerogjene që grumbullon e importon nga depot e Botës dhe i shet me çmime 2-3 herë më larta në dyqanet “Conad”, ku është është ortak me Ilir Metën

  Ditën shtunë, me vendim të SPAK u bë arrestimi i prokurorit të Sarandës Sali Hasa, me akuzën për shpërdorim detyre dhe përfshirje në akte korrupsioni e përfitime personale, nëpërmjet favorizimeve  me vendimet hetimore.
  Një nga provat e padrejtësive dhe aferave të mëdha me bazë mashtrim-falsifikimin e akteve zyrtare, që ka bërë prokurori Sali Hasa, është pushimi i hetimit për dosjen e tokës së vjedhur në “Kakome”.
  Në dosjen penale Nr. 111/32, datë 23.04.2018, personi i kallëzuar në Prokurorinë e Sarandës, është biznesmeni i “EHW” dhe “Conad”, Luan Leka, akuzuar me 57 prova shkresore zyrtare të falsifikuara, me të cilat ka grabitur 21 hektarë tokë pronësi e banorëve në Nivicë-Kakome.
  Kjo dosje u regjistrua, por pas 10 ditësh, pa u hetuar fare, u pushua për “mungesë provash”, me vendim të prokurorit Sali Hasa, i cili nuk i konsideroi “prova” dokumentet e falsifikuara të pronësisë së tokës, realizuar nga mafiozi Luan Leka.
  Mbyllja e kësaj dosjeje nga prokurori Sali Hasa, në favor të Luan Lekës, është vërtetuar e cilësuar shkelje e rëndë dhe në Raport-Inspektimin Nr. 56/1, që Prokuroria e Përgjithshme i ka bërë Kallëzim-Dosjes Nr. 111/32, datë 23.04.2018, pas ankesës së banorëve të Kakomesë.
  A është dosja “Kakome”, në listën e aferave korruptive dhe shpërdorimit të detyrës, për të cilat u prangos prokurori i Sarandës Sali Hasa?
  Nëse jo, SPAK duhet ta bëjë pjesë të ri-hetimit këtë dosje të mbyllur; dhe pas prokurorit që ka mbyllur në qeli; duhet të arrestojë dhe biznesmenin mafioz Luan Leka; sepse të dy në bashkëpunim, kanë fshehur e zhdukur dosjen e vjedhjes 21 ha tokë të banorëve në Kakome.
  Biznesmeni Luan Leka, patjetër që ka dhënë para për ta bllokuar dhe pushuar kallëzimin e dosjes penale ndaj tij; ndërsa prokurori Sali Hasa me disa makina, apartamente e dyqane të blera në Sarandë, Vlorë, Durrës e Tiranë, ka shtuar pasurinë për këtë favor që ka bërë.
  Përveç çekut, Luan Leka i ka dhënë prokurorit Sali Hasa dhe garancinë e Bablokut, se letrat e kësaj prone nuk do të rihapen në Kadastër; por edhe do ketë të sigurtë në punë, gruan shefe në OSHEE-Sarandë, djalin Shef i Shërbimit të Punësimit në Durrës dhe vajzën Shefe Sektori te Komsioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi.
  Mirëpo, të shtunën e 19 qershorit 2021, prokurori Sali Hasa, nuk e kaloi në vilën e tij buzë detit Jon, por përfundoi në pranga për pazare si ky me dosjen e grabitjes së tokës në Kakome;
  Ndërsa biznesmeni mafioz Luan Leka, po relaksohet në resortin e tij në Dhërmi; si dhe vazhdon importin e mishit e pulave kacerogjene për prodhim sallami “EHW”, dhe ushqimet mbetje të botës, që i grumbullon e i shet në “Conad”, ku është ortak me Ilir Metën.
  Në rastin konkret, është arrestuar prokurori që fshehu e nuk çoi para drejtësisë grabitjen e tokës në Kakome, por lihet i lirë biznesmeni që e ka vjedhur këtë tokë me letra false; mbi të cilën do të ndërtojë një resort bregdetar me vlerë 205 milionë Euro, të cilat nuk deklarohen nga do vijnë./Pamfleti

  Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë VIRAL në facebook : PAMFLETI

   

  Schlagwörter: , ,

KOMMENTAR(E) (2)

 • BuckZiehsMutter
  Jun 27, 2021., 22:17 •

  Ein prominenter Jouralist, der persönlich auch in diese Grundsräubereien verwickelt ist Er ist der Mentalität zum Opfer gefallen, die in diesem Land heute seit 30 Jahren verwurzelt ist, dass Eigentum gewaltsam genommen wird, dass Territorium gewaltsam beschlagnahmt wird, dass alles geplündert, unerlaubt gebaut, zu Eigentum gemacht und schließlich legalisiert wird, als wäre nichts gewesen . Dass alles eine Tatsache wird und bevor die Tatsachen geschehen, Recht und Staat nicht funktionieren, Auch aus Wahlgründen hat sich der Staat in eine Legalisierungsmaschine verwandelt, die den ehrlichen Bürger, den Musterbürger, den Bürger, der die Achtung respektiert, bestraft Gesetz und belohnt, was er gestohlen hat, das Gesetz gebrochen hat, ohne Erlaubnis gebaut hat oder wie es im Alltag heißt, "Kraft hat". Und in dieser Welt der Gewalt machen die Waffen das Gesetz, jene Waffen, die einem 20-Jährigen das Leben kosteten, die niemand beim Namen nannte, aber heute bringt ihn die Familie ins Grab. Sie haben einen jungen Mann getötet, sie haben einen Bürger dieses Landes getötet, sie haben einen Mann getötet, der das Gesetz respektiert. Sie haben ihn vergeblich getötet. Sie töteten ihn, weil sie sich nicht aussuchen konnten, wer noch 4 Liegestühle am Strand aufstellen würde, so viel Platz wie sie heute auf dem vierten Friedhof zusammen nehmen werden. Myzerim Zenelin, den niemand kannte. Aber er könnte jeder von uns sein. Es könnte jeder sein, der in einem Strand- oder Stadtcafé sitzt und einfach nur einen Espresso genießen möchte. Mystery ist eine lebendige Anschuldigung gegen jeden, der diesen Mord hätte stoppen können und hätte ihn aufhalten können. Vrasja e 20-vjeçarit jetim në Velipojë/ Blendi Fevziu: Jetojmë në një vend ku grabitësi quhet i zoti dhe ai që punon i ‘paaftë’ 19:24 : 27/06/2021 Share Gazetari shqiptar, Blendi Fevziu i ka kushtuar një shkrim Myzerim Zenelit, djalit 20-vjeçar i cili me vrasjen e tij mbrëmjen e kaluar në një përplasje të armatosur ka tronditur e pikëlluar opinionin publik. Fevziu thotë se djali të cilin të gjithë e thërrisnin ‘’Jetimi’’ dje duhet të ketë qenë i gëzuar, në ditën e tij të parë të punës, së bashku me nënën e tij. Gazetari shkruan se djali i cili u vra në Velipojë pati vetëm një mëkat në jetë, që besoi se do të çantë me punë të ndershme e përkushtim. Për Fevziun kjo vrasje është pasqyra e asaj do të ndodhë nesër, në Shqipëri, ku grabitësi quhet i zoti dhe punëtori e i ndershme një ‘’i paaftë’’. Postimi i Blendi Fevziut: Myzerim Zeneli duhet te kete qene i gezuar dje, ne diten e tij te pare te punes. Punes qe i siguronte jetesen per vete dhe nje ndihme per nenen ne gjendje tejet te veshtire. E gezuar duhet te kete qene edhe nena e tij, qe e rriti jetim dhe qe besoi se tashme djali do t’i dilte krah. Asnje nga te dy s’mund ta dinte qe kjo do te ishte jo vetem dita e fundit e punes, por edhe e jetes e tij. Jetes kaq te re dhe fare te pafajshme. Ai nuk coi dot as rrogen e pare ne shtepi, ndersa ne xhep ju gjeten vetem 30 leke. Nuk ndihmoi dot as nenen qe sot po kerkon neper te aferm dhe komshinj leket e arkivolit me te cilin do te coje te birin ne varr. Do ta coje me pishmanin e cdo prindi qe nuk i siguroi dot djalit thuajse asgje ne jete. Myzerim Zenelin se therriste askush ne emer, thoshte sot nje lajm. I therrisnin “Jetimi”, sipas nje mendesie neveritese te shoqerise shqiptare. Por sot, me siguri, kushdo qe e ka lexuar emrin e tij, do ta kete shume te veshtire ta harroje. Myzerimi ishte nje nga mijera e mijera te rinjte e Shqiperise qe aspironte nje jete normale. Ishte nje prej atyre qe punojne nga mengjesi ne darke, qe sakrifikojne, qe japin gjithcka dhe paguhen aq pak. Ishte nje prej te rinjve qe me punen e tyre mbajne mbi supe kete vend. Qe vuajne padrejtesi dhe qe s’dine ku di denoncojne ato. .............................. s://boldnews.al/2021/06/27/vrasja-e-20-vjecarit-jetim-ne-velipoje-blendi-fevziu-jetojme-ne-nje-vend-ku-grabitesi-quhet-i-zoti-dhe-ai-qe-punon-i-paafte/

 • Insider
  Jul 10, 2021., 20:23 •

  verhaftungen, bei Durres, von Strand Besetzern. der bekannte, Deppen Rapper, hat dort eine illegale Bar betrieben Noizy, Rigel Rajku Reperi Rigels Rajku, i njohur ndryshe si “Noizy”, është proceduar penalisht dhe është ndëshkuar me gjobë ditën e djeshme pasi u konstatua duke ushtruar aktivitet me muzikë në lokal pas orës policore. http://www.panorama.com.al/aktivitete-me-muzike-pas-orarit-te-percaktuar-e-peson-pronari-dhe-administratori-i-nje-lokali-ne-durres-gjobiten-me/ Nacht Lärm, wird ebenso sanktioniert. Hotel Venera, der Tetova Mafia Me muzikë në lokal pas orës kufizuese, gjobiten dhe procedohen dy persona në Durrës (VIDEO) Publikuar më: 10/07/2116:13 Vijojnë kontrollet nga Policia e Durrësit, për monitorimin e lokaleve që vijojnë organizimet me muzikë pas orarit të përcaktuar për mbyllje. U konstatuan duke ushtruar aktivitet me muzikë, procedohen penalisht dhe ndëshkohen me masë administrative, administratori një subjekti dhe pronari i një subjekti tjetër. Shërbimet e Stacionit të Policisë Plazh, në bashkëpunim me forcat “Shqiponja” në DVP Durrës, në vijim të kontrolleve për zbatimin e planit të masave për garantimin e rendit dhe qetësisë publike dhe monitorimin e lokaleve që vijojnë organizimet me muzikë pas orarit të përcaktuar për mbyllje, në kundërshtim me masat anticovid të vendosura nga organet kompetente. Në vijim të kontrolleve, shërbimet e Policisë kanë konstatuar dhe proceduar penalisht për veprën penale “Prishja e qetësisë publike” shtetasit: I. D., 26 vjeç (administrator i një subjekti) dhe R. R., 35 vjeç, (pronar i një subjekti), banues në Durrës, pasi u konstatuan duke vijuar organizimin e aktivitetit me muzikë, në lagjen nr.13 Plazh, Durrës, pas orarit të përcaktuar për mbyllje. Gjithashtu, për të 2 subjektet është vendosur masa administrative 1.000.000 lekë, për shkelje të orarit të përcaktuar në aktin normativ, për zhvillimin e aktiviteteve Me muzikë në lokal pas orës kufizuese, gjobiten dhe procedohen dy persona në Durrës (VIDEO) Publikuar më: 10/07/2116:13 Vijojnë kontrollet nga Policia e Durrësit, për monitorimin e lokaleve që vijojnë organizimet me muzikë pas orarit të përcaktuar për mbyllje. U konstatuan duke ushtruar aktivitet me muzikë, procedohen penalisht dhe ndëshkohen me masë administrative, administratori një subjekti dhe pronari i një subjekti tjetër. Shërbimet e Stacionit të Policisë Plazh, në bashkëpunim me forcat “Shqiponja” në DVP Durrës, në vijim të kontrolleve për zbatimin e planit të masave për garantimin e rendit dhe qetësisë publike dhe monitorimin e lokaleve që vijojnë organizimet me muzikë pas orarit të përcaktuar për mbyllje, në kundërshtim me masat anticovid të vendosura nga organet kompetente. https://durreslajm.al/me-muzike-ne-lokal-pas-ores-kufizuese-gjobiten-dhe-procedohen-dy-persona-ne-durres-video/ Në vijim të kontrolleve, shërbimet e Policisë kanë konstatuar dhe proceduar penalisht për veprën penale “Prishja e qetësisë publike” shtetasit: I. D., 26 vjeç (administrator i një subjekti) dhe R. R., 35 vjeç, (pronar i një subjekti), banues në Durrës, pasi u konstatuan duke vijuar organizimin e aktivitetit me muzikë, në lagjen nr.13 Plazh, Durrës, pas orarit të përcaktuar për mbyllje. Gjithashtu, për të 2 subjektet është vendosur masa administrative 1.000.000 lekë, për shkelje të orarit të përcaktuar në aktin normativ, për zhvillimin e aktiviteteve https://durreslajm.al/me-muzike-ne-lokal-pas-ores-kufizuese-gjobiten-dhe-procedohen-dy-persona-ne-durres-video/

Wird geladen
×