FBI Aktionen haben begonnen, wegen Grundstücks Urkunden Fälschungen, gegen Hunderte von Justiz, Ministern, Staatspräsidenten

Diebstahl von Staats Grundstücks Urkunden, mit Arbitrage Garantie, ein Staatsverbrechen.  Start in Vlore, wo man vor kurzem durch Einbruch die gefälschten Grundstücks Urkunden stehlen wollte, was oft ein Berisha System überall war. Gut geschiert immer die Deutschen Diplomaten und EU Spinner.

Diese Super Depp, der EU, hat die Grundlage geschaffen, für Verbrecher Kartells, durch die Dezentralisierung, wo Alles an Verbrecher Clans nur noch verkauft wurde

Klaus Klipp, Generalsekretär der Versammlung der Regionen Europas (VRE),

merkelBis 2019, Magistratsdirektor, Stadt Frankfurt am Main

2002 – 2011 Generalsekretär

Versammlung der Regionen Europas / Assembly of European Regions

EU Diebstahls Abteilung, wo nur gestohlen wird in Milliarden Höhe

Lehrmeister Deutschland, Frank Walter Steinmeier, für diese Verbrecher Banden, rund um Kinder, Drogen, Waffen Handel

Das Organisierte Verbrechen aus Deutschland, mit ihren Proteges, um Milliarden zu stehlen , mit Betrugs Projekten der KfW, DEG, GIZ, DAAD

Die Grundstücksverbrecher Banden, des Helidon Gjikoka,in Vlore, Dhermit mit Ardian Mustës

Es wird also hochrangige Beamte des Staates, der Justiz, der Kommunalverwaltung und der zentralen Direktoren geben, die Briefmarken von öffentlichen Geldern und Strafakten in ihren Händen hatten und noch immer in ihren Händen haben, und daraus 3-4 Wohnungen, Dienstbüros und Gewerbeeinheiten ergeben, in den Gebäudekomplexen „Kodra e Diellit“, „Gener 2“, „Arlis“, „Fusha“, „Gjikuria“, „Usluga“, „Victoria Construction“ und 5 Türmen „Abdi“ bei Sahati im Zentrum von Tirana. Nach der Aufnahme im Kataster wird BKH untersuchen, mit welchen anderen Quellen bzw. Shkëlqim Fusha, Sadri Abazi, Milo Gjikuria und Dajlan Abdia; die in 8 Jahren durchschnittlich 15 Millionen Euro an Ausschreibungen und kostenlose öffentliche Grundstücke und 20 Baugenehmigungen in Tirana, Durres und der Küste von Vlora-Saranda erhalten haben. Es ist kein Zufall, dass Minister, Zentraldirektoren für Steuern, Hypotheken, Zoll, Energie sowie Polizeichefs, Bürgermeister, Richter und Staatsanwälte aller Posten und Ebenen diese Paläste und Türme, Wohnungen, Suiten, Geschäfte, Cafés eingenommen haben und Restaurants mit Preisen von 2000-3000 Euro / m2. Der BKH liegen Berichte vor, aus denen hervorgeht, dass in den Registern des Katasters von Tirana 22 Minister und ehemalige Minister und 183 Staatsanwälte, Richter, Chef SHISH, zentrale Direktoren für Hypotheken, Steuern, Zoll und Polizei stehen, die Häuser und Geschäfte in 3 Komplexe „Delijorgji“, wenn bekannt ist, wie hoch die Gehälter und die Preise für 1 / m2 Objekt in diesem Bereich sind. Der Prozess begmerkelann mit Beweisen aus den Immobilienformularen, in denen Beamte angeben, dass die Wohnungen und Geschäfte angeblich gekauft oder gespendet wurden; die sich aus „Zufall“ in den Türmen von Menschenhändlern und Geschäftsleuten befinden, denen sie kriminelle oder wirtschaftliche Gefallen getan haben. Die im Kataster von Tirana eingeleitete Untersuchung ist eine Umsetzung der Anordnung des US-Präsidenten Joe Biden, die unter der vollen Aufsicht von Botschafter Yuri Kim durchgeführt wird; die die Botschaft vermittelt hat, dass die Vermögenswerte der Kriminalität und Korruption überall dort beschlagnahmt werden, wo sie versteckt sind und von wem auch immer, selbst mit hoher Macht und Macht./ Pamphlet

 

“Tajfuni” amerikan mbi pronat e pushtetarëve, BKH “troket” në Kadastër

Fillon nga Tirana, zbatimi i urdhërit të Presidentit të SHBA, Joe Biden, me mbikëqyrje të Ambasadores Yuri Kim/ “Tajfun” amerikan, ndaj pasurive të siguruara nga pazaret korruptive, në favor të bizneseve dhe individëve e grupeve të krimit; provat janë te pallatet e ndërtuara nga Delijorgji, Arlis, Ulaj, Sadri Abazi, Gjikuria, Dajlan Abdia e Ervin Mata të kullave në qendër të Tiranës, si dhe te “Kodra e Diellit” e Gentian Sulajt, ku banor “VIP” është kryebashkiaku Erjon Veliaj që u jep miliona Euro tendera, troje falas e leje ndërtimi

Pas hetimeve në kadastrat e Sarandës dhe Vlorës, drejtësia e re ka vendosur të futet në Kadastrën e Tiranës, me njw grup tw BKH, i cili me kërkesë të SPAK dhe prova nga raportimet e agjencive të anti-krimit, do verifikojë pasuritë e zyrtarëve të shtetit, të policisë e drejtësisë, vënë gjatë detyrave që kanë patur apo me tjetërsim pas ikjes prej tyre.

Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë VIRAL në facebook : PAMFLETI

Objekt bazë i këtij hetimi, janë apartamentet, zyrat e njësitë tregtare, që zyrtarët e shtetit, i kanë marrë në pallatet dhe kullat e ndëtuara nga  trafikantët ndërtues dhe biznesmenë ndërtimi, të cilat kanë përfituar nga fonde publike, leje ndërtimi e troje shtetërore.

Do hetohen ata zyrtarë, si rasti i ish-prokurorit Besnik Muçi, i shkarkuar për shkak se nëpërmjet shfrytëzimit të detyrës, kishte krijuar lidhje e kishte marrë apartamente, te kompleksi i ndërtuar nga firma “Arlis shpk”, me pronar Armand Lilon, person me dosje penale për disa krime.

Armand Lilon

Pra, do evidentohen zyrtarë të lartë shteti, drejtësie, pushteti lokal e drejtorë qendror, që kanë patur e kanë në dorë vula fondesh publike e dosjesh penale, dhe rezultojnë me nga 3-4 apartamente, zyra shërbimi e njësi tregtare, te komplekset e pallateve “Kodra e Diellit”, “Gener 2”, “Arlis”, “Fusha”, “Gjikuria” “Usluga”, “Victoria Construction” dhe 5 kullat “Abdi” te Sahati e në qendër të Tiranës.

Pas evidentimit në Kadastër, BKH do hetojë se me çfarë burimesh apo aktesh të tjera, i kanë marrë këto pasuri shtetarët, mbasi ka indicie për dhurime e shitje të tyre me letra fiktive, nga ndërtuesit Gentian Sula, Bashkim Ulaj, Ervin Mata, Armand Lilo, Shkëlqim Fusha, Sadri Abazi, Milo Gjikuria e Dajlan Abdia; të cilët në 8 vite kanë marrë mesatarisht nga 15 milionë Euro tendera e troje publike falas dhe nga 20 leje ndërtimi në Tiranë, Durrës e bregdetin Vlorë-Sarandë.

Nuk është rastësi, që ministra, drejtorë qëndrorë tatimesh, hipoteke, doganash, energjie, si dhe kryepolicë, kryebashkiakë, gjyqtarë e prokurorë të çdo posti e niveli, kanë marrë në këto pallate e kulla, apartamente, suita, dyqane, kafene e restorante me çmime nga 2000-3000 Euro/m2.

BKH ka në dorë, raporte që tregojnë se në regjistrat e Kadastrës Tiranë, figurojnë 22 ministra e ish-ministra dhe 183 prokurorë, gjyqtarë, shefa SHISH-i, drejtorë qëndrorë hipoteke, tatimesh, dogane e kryepolicë, që kanë shtëpi dhe dyqane te 3 komplekset “Delijorgji”, kur dihet sa janë pagat e sa janë çmimet për 1/m2 objekt në atë zonë.

Procesi ka nisur me prova nga formularët e pasurive, ku zyrtarët deklarojnë se apartamentet dhe dyqanet, i kanë marrë me gjoja blerje apo dhurime; që për “koincidencë” janë te kullat e ndërtuara nga trafikantë e biznesmenë, të cilëve u kanë bërë favore penale apo ekonomike. Hetimi i filluar në Kadastrën e Tiranës, është zbatim i urdhërit të Presidentit të SHBA, Joe Biden, që po kryhet me mbikëqyrje të plotë të Ambasadores Yuri Kim; e cila ka dhënë mesazhet, se pasuritë e krimit dhe korrupsionit, do sekustrohen kudo që të jenë fshehur e nga cilido që i ka, qoftë dhe me fuqi e pushtet të lartë./Pamfleti

 

Schlagwörter: , , , , ,

Wird geladen
×