Der Inhaber von „Alba Shoes“: Nikolin Lleshi wird wegen Betrug beschuldigt. Er verkaufte Wohnungen zweimal

Wohnungen, in Appartment Blocks, die total illegal gebaut wurden, von den Deutschen Ratten, mit Infrastruktur Geldern, der KfW, wie überall finanziert Da gab es einen grossen Streit, bei der Staatsanwaltschaft, mit dem Gangster: Nikolin Lleshi

Palastakte / Nikolin Lleshi des Betrugs beschuldigt. Angriffe auf den Chefankläger von Kruja. Chano: Die Schlinge verengt sich! 21.08.2021 in Anti-Mafia, Home Ein A Palastakte / Nikolin Lleshi des Betrugs beschuldigt. Angriffe auf den Chefankläger von Kruja. Chano: Die Schlinge verengt sich! Palastakte / Nikolin Lleshi des Betrugs beschuldigt. Angriffe auf den Chefankläger von Kruja. Chano: Die Schlinge verengt sich! Petrit Çano lud den Schuhmacher Nikolin Lleshi in sein Büro ein, weil er betrügerisch die Wohnungen im Palast in Kruja verkauft hatte. Chano bot als Pakt die Rückgabe der Wohnungen an, um ihn zu retten. Beim zweiten Treffen teilte er den Vorwurf des Betrugs mit. Der Geschäftsmann und der Staatsanwalt stritten sich im Büro Es werden neue Details über die Zusammenstöße, Interventionen und Streitigkeiten in der Staatsanwaltschaft Kruja, über die Strafakte des Schusters Nikolin Lleshi mit dem zweimaligen Verkauf von Wohnungen, den illegalen Bau eines Gebäudes in Kruja und andere Angelegenheiten bekannt. Nikolin Lleshi ist der Besitzer der Schuhfabrik „Alba Shoes“, die in ihren Sklavereifabriken Hunderte von Mädchen, Frauen und Kindern ausbeutet. Er entgeht Kontrollen und konfrontiert das Gesetz mit verschiedenen illegalen Manövern. Lleshis andere Misshandlungen mit verschiedenen Mädchen in der Fabrik, von denen einige unter 18 Jahre alt sind, sind eine weitere kriminelle Geschichte, die Albanien schockieren wird.

 

Dosja e pallatit/ Nikolin Lleshi i pandehur si mashtrues. Sulme ndaj kryeprokurorit të Krujës. Çano: Po i ngushtohet laku!

 Petrit Çano thirri në zyrë beun e këpucëve Nikolin Lleshin për mashtrimin e shitjes nga dy herë të apartamenteve në pallatin në Krujë. Çano i ofroi si pakt kthimin e apartamenteve, për ta shpëtuar. Në takimin e dytë i komunikoi akuzën për mashtrim. Biznesmeni dhe prokurori u grindën në zyrë

Zbulohen detaje të reja rreth përplasjeve, ndërhyrjeve dhe sherrit  në Prokurorinë e Krujës, për dosjen kriminale të beut të këpucëve Nikolin Lleshi me shitjen e apartamenteve nga dy herë, ndërtim pa leje të një pallati në Krujë dhe afera të tjera. Nikolin Lleshi është pronari i fabrikave të këpucëve ‘Alba Shoes’, i cili shfrytëzon qindra vajza, gra dhe fëmijë në fabrikat e tij të skllavërimit. Ai u shpëton kontrolleve dhe përballjes me ligjin me manovra të ndryshme të paligjshme. Abuzimet e tjera të Lleshit me vajza të ndryshme në fabrikë, disa prej tyre nën moshën 18 vjeç, janë një tjetër histori kriminale që do të shokojnë Shqipërinë.

Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë VIRAL në facebook : PAMFLETI

Lexo edhe:

Nikolin Lleshi është kallëzuar edhe për një skemë mashtrimi duke shitur apartamente nga dy herë si dhe në ndërtim pa leje, bashkë me një matrapaz tjetër, Arben Kupin.

Në bazë të kallëzimit, kreu i prokurorisë së Krujës, Petrit Çano, ka thirrur në zyrë Nikolin Lleshin, për ta marrë në pyetje. Në vend që ta arrestonte, Petrit Çano akuzohet se ka hyrë në pazare me Lleshin dhe nuk kanë arritur një pazar për t’i kthyer apartamentet njërës nga viktimat e mashtrimit. Çështja e pazarit pretendohet nga Lleshi, por mohohet nga Çano.

Historia nis me matrapazin Arben Kupi, i cili kishte nisur ndërtimin e një pallati në mënyrë të paligjshme në Krujë. Ai i kishte apartamentet paraprakisht, duke lidhur kontrata me persona të ndryshëm.  Më pas, të gjithë pallatin, Kupi ia ka shitur Nikollin Lleshit, i cili me manovra korruptive arriti ta shpëtonte nga shembja ndërtesën e paligjshme.
https://pamfleti.net/dosja-e-pallatit-nikolin-lleshi-i-pandehur-si-mashtrues-sulme-ndaj-kryeprokurorit-te-krujes-cano-po-i-ngushtohet-laku/

 

Schlagwörter:

Wird geladen
×