Alte Tradition: Der Direktor, des Hochsicherungs Gefängnisses: 313:: Eduard Struga wurde verhaftet

Kein Problem ist in Albanien gelöst, nicht einmal die Korruption der Gefängniss Direktoren

Eduard Struga

Arrestohet drejtori i Burgut 313

Arrestohet drejtor i Burgut 313, Eduard Struga. Dyshohet se ai është i përfshirë në korrupsion. Lajmi konfirmohet nga burime policore. Hetimet …

 

Schlagwörter:

KOMMENTAR(E) (1)

  • Balkansurfer
    Apr 04, 2020., 10:16 •

    Altes Modell, noch mehr Gestalten wurden verhaftet TIRANË-Ryshfeti për lejen e dyqanit brenda burgut për të dënuarit, ka çuar në pranga drejtorin e 313-ës në kryeqytet së bashku me varësin e tij, shefin e Logjistikës, Florjan Ahmetaj, dhe përfaqësuesin e subjektit brenda institucionit të vuajtjes së dënimit, Ervin Kurtulla. Drejtori i burgut 313 në Tiranë, Eduard Struga me dy personat e tjerë u arrestuan ditën e sotme pas hetimeve që nisën në datë 9 mars të këtij viti nisur nga denoncimi i një personi. Pra në më pak se një muaj i është dashur SPAK-ut për të vërtetuar aferën duke çuar pas hekurave tre personat. Në dokumentin me detajet që Report Tv ka siguruar, theksohet se Eduard Struga me shefin e logjistikës i kanë marrë përfaqësuesit të dyqanit. 550 mijë lekë në këmbim të favoreve për t'i dhënë lejen brenda burgut. Në momentin e arrestimit shefit të logjistikës i janë sekuestruar 100 mijë lekë, që sipas SPAK-ut janë përfitim i parregullt nga personi që kishte dyqanin brenda burgu https://shqiptarja.com/lajm/shoqwrohet-nw-polici-drejtori-i-burgut-313-nw-tiranw Der Kampf gegen Corona und Blödheit hat natürlich auch nicht vor dem Gefängnis halt gemacht

Wird geladen
×