die unendlich Betrugs Maschine der Kosovaren mit Deutschen Pass in Albanien

300 € werden Arbeitsverträge an Jugendliche verkauft, früher im Visa Skandal, waren es fingierte Auto Verkaufs Verträge, immer organisiert diekt von den Politischen PARNTERN von Steinmeier und anderen Profi Kriminellen Banden des Auswärtigen Amtes und der DAW Lobbyisten.
Deutschland ist inklusive der Kosovo und Albanischen Konsulat, nur ein rein kriminelles Enterprise der Albaner was nicht neu ist. Neue Pässe erhalten die Verbrecher Clans sehr einfach in Deutschland

Gezielt wird von der EU, USAID, AAEF Fund, der KfW Albanien zerstört, wo es heute 40 ° und mehr ist im angebliche Vorzeige Projekt „Lungomare“ , wo eine Beton Wüste entstand, die 694 bezahlten Bäume nie gepflanzt wurden, die Abwässer mit 11 Rohren direkt an dem Beton Ungeheuer entsorgt wurde mit viele Gestank und Algen.

„Lungomare“ Beton Wüste

faqe pare

Skema mashtrimi për emigrimin në Gjermani

75

Mbi 200 të rinj nga Shqipëria kanë rënë viktimë e një shtetasi kosovar me pasaportë gjermane, i cili u premtonte punësim në Gjermani kundrejt pagesës prej 351 euro. Hapja e një zyre “punësimi” në Tiranë, denoncimi i qytetarëve, kërcënimi dhe zhdukja pa lënë gjurmë e mashtruesit

Jakup B. GJOÇA

Mbi 200 shqiptarë, shumica të rinj kanë rënë viktimë e një mashtrimi nga një kosovar me shtetësi gjermane. U premtoi se do t’i punësonte në Gjermani, duke u marrë paradhënie 350 euro secilit. Kosovari zhduket nga Shqipëria, duke fshirë çdo gjurmë të tij.

Skema e mashtrimit

Persona që janë matrapazë të premtimeve, duke përfituar edhe nga ftesa që ministrat gjermanë të Punës, të Shëndetësisë dhe të Emigracionit bënë për nevojat e punës që ka Gjermania, erdhën në Shqipëri të shesin shtrenjtë premtime për punësim të rinjve shqiptarë, të cilët ëndërrojnë të punojnë në Gjermani. Konkretisht, siç pohojnë për gazetën “Telegraf” edhe vetë disa të rinj që u bënë viktima të këtij mashtrimi,  kosovari me shtetësi gjermane, ka hapur një agjenci punësimi në Tiranë, të rregjistruar edhe në QRK me vlerë aksionesh 100 lekë dhe me të njohur, ata u paraqitën në zyrën e tij. Në këtë zyrë  në Tiranë  të angjencisë për punësim në Gjermani kosovari kishte punësuar edhe 2 të rinj shqiptarë. Kosovari u dha të rinjve që dëshironin të punësohen në Gjermani, kontrata punësimi në gjermanisht dhe në shqip, ku në këtë kontratë parashikohet kohë punësimi 1 vjeçar, e cila fillon në datën 1 korrik 2018 deri në 1 korrik 2019. Kontrata parashikon periudhën e stazhit, ku thotë se 6 muajt e parë marrëdhëniet e punës mund të mbyllen nga palët. E treta, që parashikon kontrata e punës është aktiviteti, e katërta është paga, e cila është 2.500 euro bruto,paskëtaj parashikohen orët e punës që janë 40 orë në javë, pushimet, etj.

Kërcënimi

Një nga të rinjtë, që u bënë viktimë e këtij mashtrimi nga kosovari, tregon për gazetën “Telegraf” se kosovari me shtetësi gjermane, i dërgon në ËhatsApp kërcënime që të mos guxojë e ta denoncojë, ndryshe i përmend edhe emra të qeveritarëve kosovarë, të cilët janë miqtë e tij familjarë.

Ku janë strukturat shtetërore të luftës kundër krimit ekonomik?

http://telegraf.al/politike/skema-mashtrimi-per-emigrimin-ne-gjermani/

KOMMENTAR(E) (1)

 • navy
  Aug 07, 2018., 07:21 •

  Idioten, welche keine Diplome haben, absurde oder gekaufte Diplome, übernehmen einen Staat, wo Pseudo Geisteswissenschaftler Studien Gängen mit erfundenen Professuren auch in Deutschland Standard ist bei der Humboldt Universität in Berlin, so mit der Betrügerin Susanne Baer, oder anderen Migrations Professuren für die Dümmsten. Vorbild Deutschland mit Angela Merkel bis zum EU Kaspar: Johannes Hahn. Schon in 1996 wurde in Albanien nur aus Büchern abgeschrieben und übersetzt, für eine Diplom Arbeit, und es gibt keine Wissenschaftliche Kontrolle für derartige Arbeiten, wo allle Professaoren max. aus einem Buch vorlesen können in Albanien, wenn man jünger wei 50 Jahre ist, als man das Berisha Modell übernahm mit den korrupten Partner in Berlin. Die SPD und AA Kriminellen in Tradition: nur 10 hohe Richter bestehen einen IQ Test Die komplette EU Delegation ein krimi. Die Deutsche und Österreichische Justiz schon lange ein Skandal So brutal sind kriminelle Seilschaften in der Justiz

  Heute werden in den Medien derartige Diplom und Doktor Arbeiten angeboeten, was NIchts Neues ist und diese Idioten erhalten dann hohe Ämter im Staat.
  August 6, 2018 22:06
  Temat e diplomave në Shqipëri blihen vetëm me një klikim

  Nga Arkiva

    Tashmë një temë diplome në vendin tonë mund të blihet fare thjesht, vetëm nëpërmjet rrjeteve sociale, me një mesazh të vetëm. 10 mijë lekë të reja nëse e përzgjidhni vetë, në të kundërt 13 mijë lekë të reja. Përfitojnë 20% ulje të gjithë ata që prenotojnë temën e tyre për në shtator Ndryshe nga vite më parë, ku impenjimi i studentëve për të përgatitur një temë diplome ishte i madh, sot vlera e saj është venitur. Ofertat për shitjen e diplomave variojnë që nga çmimet deri në zgjedhjen e temës, duke e kthyer këtë mënyrë në një biznes shumë fitimprurës. Pedagogët shprehen jashtë kamerave se punimet akademike janë në rrezik të pashmangshëm ndaj plagjiaturave për shkak të zhvillimit të internetit, pasi nga ana tjetër mungojnë filtra për të certifikuar apo vërtetuar autorësinë. Këtë problematikë e pohojnë edhe vetë studentët, duke treguar disa nga arsyet pse zgjidhet kjo mënyrë diplomimi. Ky fenomen nuk ekziston vetëm në Shqipëri, por në mbarë botën. Megjithatë ndryshe nga vendi ynë, jashtë zgjidhja është gjetur me hapjen e databaseve të punimeve shkencore, të cilat nuk lejojnë asnjë punim akademik (diploma bachelor apo master) të kalojë në komisione vlerësimi në universitet nëse më parë nuk ka marr certifikimin e plagjiaturës nga softëare të tillë. Por Ministria e Arsimit e kontaktuar nga Top Channel, ja kalon kompetencat universiteteve. Ndërkohë që krijimi i një database qendror në Shqipëri për të reduktuar rrezikun e plagjiaturës si dhe për të rritur cilësinë e punimeve akademike është emergjent. l.h/ dita

Wird geladen
×