Bananen Container mit 105 Kg Kokain aus Albanien, wurde im Hafen von Saloniki beschlagnahmt

Aus Mazedonien kommend, als neuer Kokain Verteiler

13 Maj, 06:57 | Përditësimi i fundit: 07:02 Politikë

105 kg kokainë në kontejnerin me banane, kush janë 3 shqiptarët e arrestuar në Selanik! Në pranga ranë edhe 7 grekë e 4 maqedonas Kokaina e sekuestruar dhe kamioni

105 kg kokainë në kontejnerin me banane, kush janë 3 shqiptarët e arrestuar në Selanik! Në pranga ranë edhe 7 grekë e 4 maqedonas

Report Tv zbardh identitetin e 3 shqiptarëve të arrestuar në Greqi, pas operacionit në Selanik ku u sekuestruan 105 kg kokainë. Në pranga ranë…

13 Maj, 12:58 | Përditësimi i fundit: 14:06

 

Schlagwörter: ,

Wird geladen
×