Lachkrampf in Albanien: „Edi Rama“, der keine Gesetze respektiert, oder kennt, will die Justiz reformieren

Zuvor wurde mit den inkompetenten Gestalten der EU, IRZ Justiz Missionen, an Kriminelle die Justiz verkauft, 20 Jahre lang. Die korrupten und dummen Experten aus Deutschland, der EU sind eine Legende im Balkan.

Darian Pavli. Senior Experte der IRZ Stiftung, EURALIUS Justiz Mission ein Betrüger mit gefakten Diplomen

2018

Die korrupten und dummen Gestalten der IRZ-Stiftung und EURALIUS Mission, haben ein Chaos in der Staatsanwaltschaft angerichtet

Nga Reforma në Drejtësi tek ‘PS 2030’, sot në 'Ditën e Rinisë' socialistët mbledhin Kongresin! (AXHENDA) Kryeministri Edi Rama

Nga Reforma në Drejtësi tek ‘PS 2030’, sot në ‚Ditën e Rinisë‘ socialistët mbledhin Kongresin! (AXHENDA)

Sot në 8 dhjetorin e Ditës së Rinisë, socialistët mblidhen në Kongresin e partisë. Nga reforma në drejtësi, lufta ndaj korrupsionit, qeveria vendore dhe PS 2030 janë 6 panelet e punimeve të Kongresit që do të mbyllet me fjalën e kryetarit Edi…

8 Dhjetor, 07:10|Përditësimi fundit: 07:17

die Edi Rama Leute, sind dümmer wie Tiere und die komplette Verwaltung, Institutionen dazu

 

Die SPD und AA Kriminellen in Tradition: nur 10 hohe Richter bestehen einen IQ Test

Die korrupte EU Mission EURALIUS gibt die Kontrolle über die angebliche Justiz Reform auf

Nochmal Funds stehlen, für Krankenhaus Ausbildung: Das korrupte Edi Rama System

seine Partner: Ultra kriminelle Familien

Das Drogen Kartell, des Elvis Martinaj, des hingerichteten Santiago Malko: wurden Luxus Autos von „Nard“ Koka, und Tracy Sejdini, Tochter des Bürgermeisters von Elbasan beschlagnahmt

Das Politik Gross Drogen Kartell, im Hafen von Durres, Geldwäsche, Prostitution wie vor 2= Jahren. Die selben Familien, rund um Agron und Armando Duka, den Schwiegersöhnen Lefter und Leonhaft Koka, und Edi Rama! ( Killer wurden angeheuert mit 3 Fahrzeuge, was neuer Rekord ist. Er hat die Prominenz der Alt Verbrecher Kartelle betrogen. Deutsche Politike

What happened? The Traffic Police takes „Benzin“ 100 thousand euros from the former Albanian miss

What happened? The Traffic Police takes "Benzin" 100 thousand euros

One of the luxury cars from the confiscated ones that will be added to the State Police belonged to the former Miss Albanian, Trejsi Sejdini.

You are talking about the „Mercedes-Benz, V8 biturbo“ type car, which on the market has a value of over 100 thousand euros.

This vehicle has been subjected to all sales procedures, but no one has been willing to buy it. The car in question, according to sources, will be added to the Traffic Police.

https://sot.com.al/english/aktualitet/fare-ndodhi-policia-rrugore-i-merr-benzin-100-mije-euro-ish-missit-sh-i633658

 

Schlagwörter: ,

KOMMENTAR(E) (2)

  • Gjoka
    Dez 08, 2023., 08:38 •

    Alles Show wie seit 25 Jahren. Reines Geschwätz der Holländer, wo man erneut nur Dumme entsendet ""Der Botschafter des Königreichs der Niederlande, ReinoutVos, Vorsitzender des Obersten Justizinspektors, teilte seine Ansichten zur Justizreform und zur Rolle des Hohen Justizinspektors mit Ministerium für Justiz, Innere Angelegenheiten und gute Regierungsführung bei der Delegation der Europäischen Union Frau Lenka Vitkova und der Regionalkoordinator für Rechtsstaatlichkeit der Botschaft des Königreichs der Niederlande in Serbien und Montenegro, Herr Bart de Bruijn."" Reforma në Drejtësi, kreu i ILD Metani vë theksin te ndarja e pushteteve: Politika të mos ndërhyjë në pushtetin gjyqësor Shkruar nga SOT.COM.AL 8 Dhjetor 2023 Reforma në Drejtësi, kreu i ILD Metani vë theksin te ndarja e Inspektori i Lartë i Drejtësisë, Artur Metani mori pjesë dje në konferencën “Reforma në Drejtësi në Shqipëri dhe roli i Inspektorit të Lartë të Drejtësisë në forcimin e shtetit të së drejtës”.Teksa shprehu kënaqësinë për vëmendjen që kanë organizatat e shoqërisë civile në mbi Punën e ILD-së, Metani foli edhe për ato të cilat sipas tij janë probleme në sistemin gjyqësor ditët e sotme.Ai tha se shumë prej qytetarëve nuk kanë marrë drejtësi mbi çështjet që kanë të hapura, kjo për shkak të mungesës së gjyqtarëve dhe prokurorëve.“Shoqëria, për shkaqe, dhe nuk e gjykojmë dot shoqërinë, sepse për shkak të mungesës së prokurorëve dhe gjyqtarëve, sot qytetarët nuk marrin drejtësi. Kjo është evidente dhe natyrisht jemi në këtë anë të shoqërisë, por nga ana tjetër edhe organet e reja të drejtësisë ILD, KLGJ, KLP po marrin masa aq sa u takon në ligj, që të adresojnë këto çështje. Por nëse drejtojmë gishtin, pa kuptuar problematikën, pa kuptuar punën e organeve tona, standardet që po mundohemi të ngremë me shumë vështirësi, të cilat në këndvështrimin tonë, nuk i përgjigjen debatit politik të momentit, por i përgjigjen sfidës së të ardhmes dhe ajo që po mundohemi të ngremë është për 10 vitet që vijnë, për 15 vitet që vijnë, jo për zgjidhje të situatës, sepse ne e zgjidhim situatën sot, por me shumë gjasa do kthehet në një precedent, të cilin do ta vuajmë pas 10 vitesh. Dhe kështu rrotullohemi përsëri në një rreth vicioz”, tha ai. Kreu i ILD e vuri theksin tek nevoja e ndarjes së pushteteve për të pasur një reformë të suksesshme në drejtësi. “Dhe për këtë arsye duhet të kuptojmë përse u krijua reforma në drejtësi dhe ndarja e pushteteve. Në momentin që fillojmë kuptojmë dhe ta pranojmë këtë ndarje pushtetesh me shumë vështirësi, atëherë do i krijojmë vetes një lehtësi të madhe për të ardhmen. Janë shumë vështirësi për momentin, por të paktën e kemi rrugën e qartë për të ardhmen, me një vizion të qartë për të ardhmen. Ky është këndvështrimi im për atë që po ndodh sot. Mund të mos biem dakord padyshim, por unë mendoj që 30 vjet e provuam të kundërtën e kësaj që ndodh sot, dhe erdhëm këtu. Atëherë ta provojmë të respektojmë ndarjen e pushteteve”, u shpreh Metani gjatë fjalës së tij.Këndvështrime mbi reformën në drejtësi dhe rolin e Inspektorit të Lartë të Drejtësisë, ndanë Ambasadori i Mbretërisë së Holandës, ReinoutVos, shefja e Sektorit të Drejtësisë, Çështjeve të Brendshme dhe Qeverisjes së Mirë pranë Delegacionit të Bashkimit Evropian znj. LenkaVitkova dhe koordinatori rajonal për shtetin e së drejtës i Ambasadës së Mbretërisë së Holandës në Serbi dhe Mal të Zi, z. Bart de Bruijn. https://sot.com.al/politike/reforma-ne-drejtesi-kreu-i-ild-metani-ve-theksin-te-ndarja-e-pushteteve-i628638

  • Gjoka
    Jan 05, 2024., 06:49 •

    Albanien, wird unverändert zerstört, durch illegale Bauten zu nah an der Küste, direkt an der Küste und weil man unverändert auch in 2023: Wälder und Bäume umhackt, keine Abwasser Entsorgung macht. r.B. in der Currilla, Durres

Wird geladen
×