Holland, will die Albaner Mafia zurück schicken, welche in Deutschland Willkommen ist.

 

Der Holländische Innen- und Justiz Minister, warnt die Albaner, illegale mit LKWs nach England zu kommen und wer aufgegriffen wird, der wird festgenommen und in die Heimat zurück gebracht werden, denn man hat gründlich die Nase voll, vom kriminellen Enterprise der Albaner Politik und Drogen Netzwerke, die auch Kinder und Waffen Handel betreiben mit dem Segen und unter dem Protektorat, einer dummen Justizministerin Katharina Barley, die sogar Straffrei duldet, das man ständig falsche Identitäten angibt, was über 50 % der angeblichen Flüchtlinge machen, die über die Flugplätze einfliegen dann des Mafia UN Generalsekretärs, der IOM Organisation und immer wieder das Verbrecher Kartelle des Frank Walter Steinmeier, der SPD peinlicher Deutscher Innen- und Justiz Minister und einer Mafiösen Klientel BKA Landschaft seit Jahren von Partei Gängern. Extra auf Albanische verbreitet das auch die Holländische Botschaft in Tirana.

https://www.kohajone.com/wp-content/uploads/2019/05/viza-Holanda-696x548.jpg

Holanda ultimatum emigrantëve shqiptarë: Mos e provoni! (video)

April 7, 2019 22:03

Holanda ultimatum emigrantëve shqiptarë: Mos e provoni! (video)

Holanda ka vendosur që të tregojë  forcën ndaj emigrantëve, të cilët synojnë në mënyrë ilegale të arrijnë në Mbretërinë e Bashkuar duke u fshehur nëpër kamionë.

Ministri i Shtetit për Drejtësinë e Sigurinë, Mar Harbers, ka zbritur personalisht në terren teksa ka realizuar edhe një video duke iu bërë thirrje emigrantëve që të mos tentojnë të bëjnë kalime të paligjshme. Ai theksoi se janë shtuar masat e sigurisë në bashkëpunim me Belgjikën dhe Francën dhe tentativa e tyre drejt Anglisë do të jetë një “dështim me sukses”.

Nuk kishte se si të mungonte edhe një porosi për shqiptarët, të cilët sipas tij, nuk janë të paktë që tentojnë të ndjekin këtë rrugë. Ministri holandez pohoi se do të arrestohen të gjithë tentuesit dhe pas kësaj, me avionin e radhës, ata do të dërgohen në vendin e tyre të origjinës.

Këtu do t’ju kapin dhe ne do t’ju përcjellim mbrapsht me avionin e radhës sa hap e mbyll sytë”, tha mes tjerash ministri në video, e cila është përkthyer edhe në gjuhën shqipe dhe është shpërndarë  në “Facebook” nga ambasada e Holandës në Tiranë.

v.l/ Dita

v.l/ Dita

http://www.gazetadita.al/holanda-ultimatum-emigranteve-shqiptare-mos-e-provoni/

 

Schlagwörter:

KOMMENTAR(E) (3)

Wird geladen
×