Mafia Braut Joanna Qeleshi, welche in unheimliche Skandale verwickelt ist rund um Damir Fazlic, Argita Berisha, ist eine Klientel Richterin der Familie Berisha. Vergab Grundstücke mit gefälschten Dokumenten und Zeugen, ohne die Grundstücks Agentur zu fragen. Die Richter und Staatsanwalt Skandale sind unendlich in Durres der Zentrale aller Albaner Mafia Gruppen. Der korrupte Durres Richter: Petrit Çeno, wurde entlassen.

Vetting Commission Dismisses Head of Durrës Appeal Court

The Independent Qualification Commission (KPK) dismissed the Head of the Durrës Appeal Court Petrit Çeno. The High Inspectorate of the Declaration and Audit of Assets and Conflict of Interest (ILDKPKI) and KPK presented negative reports on Judge Çeno’s assets, including wrong declaration, hiding and failure to declare assets. Judge Çeno had not submitted documents…

Mbingarkesa e 15 gjyqtarëve të gjykatës së Durrësit, 10-15 çështje në ditë për secilin (VIDEO)

25/02/2019 – 14:20
Teksa reforma në drejtësi synon rritjen e cilësisë, transparencës dhe shpejtësisë, në gjykatën e Durrësit çdo vit mesatarisht regjistrohen afro 8 mijë çështje dhe me to përballen vetëm 15 gjyqtarë, teksa gjatë vitit 2019 pritet që organika të zbresë në 14 gjyqtarë. Kryetarja e gjykatës së rrethit Gjyqësor Durrës, Joana Qeleshi, sqaron se ky numër nuk i përgjigjet ngarkesës së çështjeve që shqyrton gjykata, e cila vit pas viti ka ardhur në rritje. Fluksi i padive që regjistrohen çdo ditë, sjell jo vetëm një ngarkesë të dosjeve por edhe zvarritje gjyqesh. Një gjytar pranë këtij institucioni në ditë ka trajtuar 10-15 çështje, ose rreth 450 çështje për vitin 2018. Kjo ministrukturë gjyqtarësh mundohet të mbajë nën kontroll zgjidhjen e dosjeve, por fluksi në rritje i padive vë në diskutim përballimin e tyre. Në këto kushte, gjykata e rrethit Durrës, mbetet në pritje të miratimit të hartës se re gjyqësore, me qëllim rritjen e numrit të gjyqtarëve, të paktën me dyfishin e numrit aktual të togave të zeza. /portali DurresLajm/ Video:
https://durreslajm.al/aktualitet/mbingarkesa-e-15-gjyqtareve-te-gjykates-se-durresit-10-15-ceshtje-ne-dite-secilin-video