Berat Mafia, seit Urzeiten, wo auch die GTZ investierte und andere DP Mafia Gruppen auch mit einem illegalen Universitäts Bau. Da hat doch Lulzim Basha, den Bruder von Super Drogen Boss und Zuhälter: Gazmend Mahumtaj: den Bruder: “ Kasem Mahmutaj“ zum Bürgermeister Kandidatenfür die alte Mafia Stadt: Berat gemacht. Eine Legende des Verbrechens: die Familie des Gazmend Mahumtaj, wo die übliche Arbeitsteilung wie bei allen Clans besteht. In Berat hat auch der Gangster: Edison Çobo, die Aufforderung erhalten, in 48 Stunden, die Formulare aus zu füllen, woher er das Vermögen hat, solche Häuser und teure Autos zu besitzen

Super Drogen Boss: Kasem Mahmutaj: Frauen Entführung in die Prostituion

Lulzim Basha und Kasem Mahmutaj

Gegen „Gazmend Mahumtaj“ uralter Partner des Fatmir Mediu, die vor über 20 Jahren in Italien wegen Drogen festgenommen wurden und verurteilt wurde, wird nun ermittelt, durch die neue OLF Polizei Einheit. 48 Stunden hat man Zeit, eine Vermögens Erklärung zugeben, woher man die Vermögen hat. Uralter Partner des Lulzim Basha ebenso, der mit solchen Banditen, wie auch dem Kajolli Clan, unerklärliche Vermögen hat.

Vorsatz: Dr. Jung, Schäuble, Steinmeier und deren Verbrecher Partner in Albanien: von Fatmir Mediu, Agron Duka und dem Internationalen Drogen und Waffen Handel

 

https://2.bp.blogspot.com/-gnxbuofvqyI/VYF67GWPJNI/AAAAAAAACk0/ZHGtYZWusnI/s1600/Fatmir%2BMediu%252C%2BDr.%2BFranz%2BJung%252C%2BAgron%2BDuka.png

Super korrupte Mafia: Fatmir Mediu, Dr. Jung (Lobbyist Rheinmetall), Agron Duka

Albanisches Verbrecher Syndikat der Vollidioten:
Fatmir Mediu, Agron Duka, Lulzim Basha, Nard Ndoka, Monika Kryemadhi

OFL në Berat/ Miku i Fatmir Mediut, bos i drogës e prostitucionit në Itali duhet të justifikojë pasurinë! Basha i kandidoi vëllanë për kryebashkiak

Zedhenesja e Operacionit Forca e Ligjit ne deklarate per mediat

TIRANË – Operacioni „Forca e Ligjit“ u ka kërkuar të justifikojnë pasuritë dy të dënuarve me burg për trafik droge nga drejtësia italine. Gazmend Mahmutaj dhe Edison Çobo nga Berati, kanë marrë me shkrim kërkesën nga OFL për të dorëzuar një autodeklaratë për pasuritë dhe burimin e tyre. Si subjekt i Ligjit Special, ata duhet t’u përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së. Më pas, përgjigjet e marra do t’i dërgohen SPAK-ut, për veprime të mëtejshme. Gazmend Mahumtaj është një emër i njohur për drejtësinë, njihet si i rrezikshmi i Beratit, i dënuar në Itali për trafik të drogës dhe prostitucion me 25 vite burg.

Por ngjarja më e bujshme rreth emrit të tij është ajo e 18 nëntorit 1998 kur me një emër të rremë (Raqi Gjoni), edhe pse kërkohej nga Italia, mundi të shkojë deri në aeroportin ”Malpensa” në Milano në një avion tranzit ku udhëtonin për Strasburg një grup parlamentarsh shqiptarë në një konferencë për krimin e organizuar. Mes tyre ishte edhe Fatmir Mediu, mik i Gazmend Mahmutajt, pasi vëllai i tij, Kasem Mahmutaj, ka qenë kryetar i Partisë Republiken në Berat që në mars të 2008. Por jo vetëm kaq! Vëllain e trafikantit, Partia Demokratike e kandidoi për kryebashkiak të Beratit në zgjedhjet e vitit 2007 dhe 2015. Për akuzat e ngritura nga drejtësia italiane se Mediu favorizoi të kërkuarin Gazmend Mahmutaj, kreu i Partisë Republikane fitoi pafajësi në Gjykatën e Lartë italiane, edhe pse në vitin 2000 Apeli e dënoi me 3 vite burg dhe ndalim të ushtriimt të posteve shtetërore për akuzën e “përkrahjes së të inkriminuarve”. Ndërkohë, i zbuluar nga shenjat e gishtërinjve, Mahmutaj u arrestua nga policia italiane, por nuk dihet nëse ai ka kryer ndonjë dënim në burg, pasi aktualisht ai lëviz lirshëm në qytetin e Beratit ku ka edhe biznese në fushën e transportit të udhëtarëve. Sipas mediave italiane, Gazmend Mahmutaj kishte tetë identetitete të ndryshme, cilësohej kreu i orgarnizatës kriminale të drogës e prostitucionit me persona kryesisht nga Berati, dhe njihej si „Gazi“. ……………………………

https://shqiptarja.com/lajm/ofl-nw-berat-u-kwrkon-tw-justifikojnw-pasurinw-dy-tw-dwnuarve-pwr-trafik-droge-nw-itali?r=kh1

Fatmir Mediu, Bogdani, anderen Berisha Kriminellen hat man den Diplmoten Status fuer US Reisen weggenommen.

Bildergebnis für naTO fatmir mediu

NATO Kriminelle, mit dem verurteilten Betrüger und Drogen Boss: Fatmir Mediu

7 Grundstücks Beamte von Berat werden nun angeklagt, welche in der Innenstadt, einfach die Kadaster gefälscht haben, geändert haben, wertvolle Grundstücke im Antiken Museums Bereich, der total geschützt ist, einfach abädnerten