GETAGGTE BEITRÄGE / USA

270 Regierungs Direktoren haben US Einreise Verbot, die EU und Deutschen machen als System: Korruptions und Bestechungs Geschäfte

Ein Super Bestechungs Geschäft der Deutschen wieder einmal und immer „Freie Fahrt“ für Verbrecher nach Berlin, Brüssel, denn gemeinsam raubt man hohe Millionen Summen.

Man kennt sich von früheren Bestechungsgeschäften: Krislen Keri, unterschrieb diesmal Verträge und dann Belinda Ballaku, und Daimon Gjnuri. Profi Kriminelle.

Die Betrugs und Bestechungsgeschäfte ist schlimmer, wie bei der dümmsten Mafia der Welt. Die EU gibt Millionen kontrolliert Nichts, lässt sich auch bei dem dümmsten Projekt wie dem „lupodemare“ Projekt vorführen.

 

Partner der Deutschen Diplomaten im Visa Skandal, die Super Drogen Barone

Das Mafia Hotel „ADOR“ am Flugplatz von „Ronni“ Hoxha – Edi Rama und Vangjush Dako Financier wurde nun beschlagnehmt

: Tirana Business Park, nur eine Fußnote mit bekannten Kriminellen, die auch schon verhaftet waren.

 

 

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë sqaron për Shqiptarja.com se gjatë vitit 2017, iu është ndaluar hyrja në SHBA 170 zyrtarëve të lartë shqiptarë dhe familjeve të tyre, pas informacioneve për përfshirje në raste korrupsioni. Selia diplomatike i tha Shqiptarja.com se i merr seriozisht të gjitha dyshimet për afera korruptive, por sqaron se nuk ka refuzuar të gjithë zyrtarët që kanë riaplikuar për vizë amerikane.

 

7 Shkurt, 15:56 | Përditësimi i fundit: 16:31

 3 mal zu teure Büro Räume wurden angemietet, für die AlbControl, welche vor wenigen Jahren ein neues eigenes Gebäuder bezog. mit Sicherheit nicht bei so vielen leeren Regierung Gebäuden im Tirana Business Park, einem Geldwäsche Geschäft mit Salih Berisha, sich einmieten muss mit 13.256 € pro Monat. Langzeit Betrüger, der in Haft sitzen müsste, unterschrieb die Verträge für AlbControl: Krislen Keri, eine Art Betrugs Abwickler der Albanischen Regierung und dann rennen sofort die Deutschen herbei, für das nächste Bestechungs Geschäft. Für soviel Geld, könnte die Albaner Regierung jederzeit neue  eigene Gebäude bauen und nicht für kurze Zeit anmieten, weit überteuert, wo extrem viele leere Büro Räume es in Albanien gibt. viele Gebäude illegal gebaut wurden, die Erbauern unbekannt sind, verschwunden sind. Inzwischen sind es im Raum Tirana vor allem: 1.230 Hoch- und Bürohäuser. 10 Jahre nach Bau, ist das Meiste in Albanien nicht verkauft, nicht vermietet, nicht fertig gebaut von den Super Bauingenieuren der Geldwäsche Bau Mafia.

Die EU Mafia ist auch in der Adresse identisch und bei jedem Betrug

 

 

Der Super korrupte und abgesetzte Transport Minister Damian Gjnunri, tätigte das Geschäft, die jetzige neue Ministerin, ohne jeden Verstand wurde Chefin der AlbControl ist durch andere Betrugs Geschäfte bekannt. Unterschrift bei AlbControl: Krislen Keri einschlägig bekannt (für Korruption, die absolute Unfähigkeit nur für kriminelle Betrugs Geschäfte gut) und wieder auf freien Fuss: Ballaku. Beruf Null. Mit sowas machen die Deutschen Geschäfte, peinlicher geht es nicht mehr.

Die Dreistigkeit des Ministeriums ist ja einschlägig bekannt, war nur bei dem letzten Minister besonders dreist, mit seinen vielen Fälschungen mit Bashkim Ulaj und seiner Gener – 2 Baufirma,

Die neue Ministerin: Belinda Balluku, storniert Lizensen und PPP Projekte mit Bashkim Ulaj! Klodian Gradeci tritt zurück

Daimon Gjiknuri

Das Ratten Betrugs System mit DH-Albania, Avni Ponari, Bashkim Ulaj, Gener-2, Sigma,Ledy Hysenj, Avdjol Dobi, Naser Ramaj

Ish-ministri i Infrastrukturës dhe Energjitikës Damian Gjiknuri, para se të linte karrigen e postit të lartë, la pas edhe një skandal më të fundit në tarifat e larta të qiramarrjes për institucionet në varësi të tij. Bëhet fjalë për ambientet e reja të Autoritetit të Aviacionit Civil, që do të zhvendosen nga zona e ish-Bllokut të Tiranë, drejt Fushë-Prezës, për një vlerë mujore prej 13.256 euro.

Marrëveshja e lidhur mban datën 19, 11, 2018 mes drejtorit të Autoritetit Civil, Krislen Keri (në rolin e qiramarrësit) dhe të shtetases gjermane Stephanie Sieg, si qiradhënëse. Ambienti që së fundmi akomodohet Autoriteti i Aviacionit Civil sipas të dhënave të kontratës, ndodhet në godinën “Tirana Business Park” në Fushë Prezë.

Ekskluzive/ Skandal me Aviacionin Civil, paguan 13 mijë euro qira mujore për ambientet në Fushë-Prezë

bei der Fiere Mafia: Susanne Schütz mit den Tirana Gangstern
2004: im illegalem Betrugs und Bestechungsgeschäft mit dem Flugplatz in Tirana
Gegen Leistung, man vermittelt Berliner Besuche und zahlt die Reisen

Ekskluzive/ Skandal me Aviacionin Civil, paguan 13 mijë euro qira mujore për ambientet në Fushë-Prezë

Stephanie Sieg

Stephanie Sieg

General Manager at Tirana Business Park and President at DIHA – Deutsche Industrie- und Handelsvereinigung in Albanien

https://www.tiranabusinesspark.com/typo3conf/ext/lg_tbp_base/Resources/Public/Images/logo-tbp.jpg

Shkurt 3, 2019 Share

Nga Boldnews.al

Ish-ministri i Infrastrukturës dhe Energjitikës Damian Gjiknuri, para se të linte karrigen e postit të lartë, la pas edhe një skandal më të fundit në tarifat e larta të qiramarrjes për institucionet në varësi të tij. Bëhet fjalë për ambientet e reja të Autoritetit të Aviacionit Civil, që do të zhvendosen nga zona e ish-Bllokut të Tiranë, drejt Fushë-Prezës, për një vlerë mujore prej 13.256 euro.

Marrëveshja e lidhur mban datën 19, 11, 2018 mes drejtorit të Autoritetit Civil, Krislen Keri (në rolin e qiramarrësit) dhe të shtetases gjermane Stephanie Sieg, si qiradhënëse. Ambienti që së fundmi akomodohet Autoriteti i Aviacionit Civil sipas të dhënave të kontratës, ndodhet në godinën “Tirana Business Park” në Fushë Prezë.

Përtej shifrës mjaft të lartë të qirasë mujore, që lidhet me largësinë nga pjesa urbane e Tiranës, aktualisht ky institucion i ka ambientet e saj në adresën: Rruga: “Sulejman Delvina”, P.O. Box 205, Tiranë, Shqipëri, me vendndodhje në një nga zonat më të preferuara të Tiranës në ish-Bllok.

Në një marrëveshje të dyshimtë qiramarrje ambientesh, Autoriteti i Aviacionit Civil pas 12 ditësh, në bazë të kontratës së re do të zhvendoset në një “zonë rurale”… Skandali merr përmasa më të mëdha edhe për nga metrat katrorë që ofrohen. Bëhet fjalë për 973 metra katrorë ambiente zyrash dhe 14 metra katrorë magazinë. Nëse kërkohet në agjencitë imobiliare mund të gjenden lehtësisht deri në 5 mijë euro mujore ambiente të tilla në zonat e preferuara të Tiranës.

Duke iu referuar kontratës, që Boldnews.al e ka siguruar ekskluzivisht, është e përcaktuar se afati i qiramarrjes bëhet i efektshëm më datë 15.02.2019. Afati i qirasë së kontratës do të jetë i plotë për dy vite, duke e çuar shpenzimin vetëm për zyra në 318 mijë euro në total.

Paratë publike në këtë rast do të justifikohen për qiramarrje ambientesh zyrash për institucionet shtetërore. Ndonëse ka vend për hetim të thelluar dhe auditim, tashmë kontrata është nënshkruar dhe ka marrë vlerë ligjore dhe nuk mund të kthehet pas.

Si person juridik kontrata është nënshkruar nga Drejtori i Autoritetit të Aviacionit Civil Krislen Keri, i cili e ka marrë emërimin më datë 10.11.2017 me propozim të Ministrit të Infrastrukturës dhe Energjitikës Damian Gjiknuri dhe me miratim nga Kryeministri Edi Rama.

https://boldnews.al/2019/02/03/ekskluzive-skandal-me-aviacionin-civil-paguan-13-mije-euro-qira-mujore-per-ambientet-ne-fushe-preze/

Tirana: Drehscheibe für Kriminelle, Terroristen und neue Identitäten

Britische Journalisten: Wie in Tirana italienischen gefälschten Pass für 1000 Euro gekauft

Journalisten Daily Mail „reiste nach Albanien die Fälschung von EU – Pässen zu untersuchen. „Es nur drei Tage , indem sie Ordnung nimmt ein gefälschtes Dokument in Tirana zu bekommen“, sagte in dieser Zeitung zu schreiben.

Forged EU identity cards used to enter the UK illegally can be made to order in just three days, a Mail investigation has found.Criminal gangs in Tirana, Albania are selling counterfeit identity documents 

For
£800, this paper bought a counterfeit Italian ID document from an
Albanian forger that could be accepted in place of a passport at British
border control.
For another £250 we got an Italian state health card which also allows immigrants access to some NHS services.
Criminal gangs in Tirana, Albania, file photograph, are supplying illegal migrants with bogus travel documents and health insurance cards which can be used to secure NHS services

Criminal gangs in Tirana,
Albania, file photograph, are supplying illegal migrants with bogus travel documents and health insurance cards which can be used to secure
NHS services
The Mail investigation comes amid growing concern about the proliferation of fake European IDs, which have been used by jihadis, rapists, thieves and
benefit fraudsters.
Albanian Fatmira Tafa was jailed for 14 months in April for using a fake Greek ID to get a
kidney transplant that cost the NHS more than £72,000.
And Islamic State terrorists behind the Paris and Brussels atrocities also used ‘top quality’ counterfeit EU ID cards to travel freely around the
continent planning their carnage. Najim Laachraoui, one of the March 2016 Brussels Airport suicide bombers who killed 32 people, had an ID
card produced by a Belgium counterfeit documents factory. He was also involved in making explosives for the suicide vests worn by fellow
jihadis in the November 2015 attacks in Paris which killed 130 people.
The EU border agency Frontex said more than 7,000 people were detected trying to enter the bloc using fraudulent documents in 2016 – with most
found trying to get into the UK. Albanian and Ukrainian nationals using fake Italian and Greek ID cards are the main offenders caught at UK
borders.
‘Smugglers frequently provide migrants with fraudulent travel and identity documents as a part of
their “services”,’ Frontex said last year in its annual report.
‘Both the quantity and the quality of the fraudulent documents circulating in the EU have improved over recent years. The sustained demand has
prompted counterfeiters to increase their output and has also prompted the creation of new print shops.’
Europol, the European police agency, has warned that document fraud is one of the most common criminal activities linked to the migration crisis.
In the Albanian capital Tirana, our reporter made contact with a forger via an intermediary, and within 72 hours were able to obtain a fake
Italian ID card. We supplied a picture, but the name alongside the photo was a real Italian woman. Her place of birth was given as Monza, near
Milan, with details believed to have been plundered from the Italian citizens’ register.
We were also offered an Italian health card called the Tessera Sanitaria in the same name with a 16-digit ID number that allows the user to open a bank
account and get state-subsidised medical treatment once inside Italy, and some access to the NHS if presented in the UK. Thousands of
Albanians have used counterfeit documents to get into the UK in recent years, the country’s police chief has said. A police source said: ‘The
documents are tried and tested. People who get through get in touch with friends and relatives and tell them about it, so new clients can be
confident they will work when they buy them. That is why the business works.’
Currently anyone can enter the UK with either a passport or an ID card issued by all countries within the European Economic Area – which includes all EU countries plus
Iceland, Liechtenstein and Norway.
In the 2017 report, Frontex warned: ‘The provision of fraudulent documents will continue to represent a serious threat to the security of the EU.’
Tory MP Tim Loughton, a member of the Commons home affairs select committee, said airport staff had warned him the use of forged passports
and IDs had doubled in recent years. ‘It’s a growing problem and the fakes are getting increasingly sophisticated,’ he said.
Immigration minister Caroline Nokes said: ‘We have teams of expert forgery officers across the UK to prevent the holders of fraudulent documents from
entering the country. Between 2010 and March 2018, we denied entry to over 144,000 people.’  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5889915/Forged-EU-identity-cards-used-enter-UK-illegally-order-just-THREE-DAYS.html?ITO=1490http://www.dailymail.co.uk/news/article-5889915/Forged-EU-identity-cards-used-enter-UK-illegally-order-just-THREE-DAYS.html?ITO=1490
Wird geladen
×