Kriegs Zustand bei der Weltbank, in Albanien, als die Ehefrau von Ilir Meta, Monika da unten illegal Bauen anfing vor über 20 Jahren

vor 11 Stunden  … Sarandë. 57 vjeçari mbante detyrën prej rreth 5 muajsh dhe është drejtori i tretë radhazi i INUV ne Bashkinë Sarande që ndalohet në harkun kohor të 19 muajve.
sot.com.al › aktualitet › arrestohet-zyrtari-i-larte-…
Miniaturansicht
vor 11 Stunden  Drejtori i IKMT Sarandë, Nasip Hoxha është vënë në pranga. Arrestimi i tij është kryer mbrëmjen e djeshme, ndërsa më pas ai është trasferuar për në spital, …
sot.com.al › english › aktualitet › arrestohet-zyrt…
Miniaturansicht
vor 1 Stunde 
die Berisha Banden aus Tropoje: