21 Immobilien, ein gepanzeter BMW usw., wurden vom Vangjush Dako Protege: Lulzim Berisha beschlagnahmt, teilte die Vize Innenministerin Rovenna Voda heute mit. Viel Vermögen liess er beim „Yachthafen“ bauen, durch illegale Besetzung der Küstengrundstücke. Tanksstelle, eine Firma mit Öl Handel „Rajan 2007“ , wo er 40 % Anteile hatte. Die Operation läuft noch: Darunter waren 2 Appartment Häuser! Die Italiener leiten die Operationen, deshalb funktioniert Etliches, denn Geheimnis Verrat ist bei der Albaner Polizei Tradition, wo jeder Verbrecher Clan  vor allem unter Berisha, seine eigenen Polizei Direktoren einkaufte und finanzierte.

Arthur Kulici, durchaus ein fähiger Poliizei Direktor aus Tropoje, aber Klientel Politik für Tropoje Verbrecher und Mord Clans

unter Edi Rama und Samir Tahiri sah es dann so aus

Ina Nuka, Luxus Auto, Polizitsin mit Familie in Deutschland: kein Kennzeichen Alles normal

Albanian SPAK cooperate with Italian prosecutors in seizing mafia man assets

15 Waffen und ein Gericht sprach Ilir Bekon frei und der Skandal mit dem Kosovo Gangster: Lulzim Berisha

Das Verbrecher System der EU im Balkan und Albanien

20 Jahre Show, mit solchen Beschlagnahmen, warum soll das jetzt Anders sein.

Die Kosovo Verbrecher in Albanien: „Ragip Haxhiajdini“, von Daut Kadrinovsky, Enver Shala, Familie Kapiti, Gashi, Ramuz Haradinaj, Ilir Majlindi, Lulzim Berisha

Das meiste Vermögen war auf Verwandte registriert.

Gegen Lulzim Berisha, liefen schon in 2000 umfangreiche Geheimdienst Operationen, er war in Deutschland erstmalig verhaftet in 1994, wegen Dokumenten Fälschung und war für den Drogen Vertrieb in Mailan zuständig für Sokol Kocium für das Kartell des „Ben“ Hasani (Hasanbeliu, dem Polizei Direktor für die Staatlichen Gebäude damals), ebenso Chef Leibwächter des PM Fatos Nano). Chef der „Bande e Durrezi) mit dem Gashi Clan verbunden und in etliche Morde verstrickt. Zu Lebenslanger Haft verurteilt, lief er frei herum am 2016, in 2019 begnadit mit einem Job im Rathaus Durres, als angeblicher Strassenreiniger, dank Vangjush Dako, der schon in 2000 als Polizei Inspektor von Lulzim Berisha erhielt, der eng auch mit den Söhnen von Spartak Braho, kriminelle Geschäfte, auch Visa Handel organisierte.

Ekskluzive/ Voda: OFL sekuestron 20 prona me vlerë miliona euro të Lulzim Berishës (VIDEO)

EKSKLUZIVE- 2 pallate në ‚parajsën bregdetare të të pasurve‘! Lulzim Berisha ‚financues‘ i kamufluar pas kushëririt shitës betoni! BMW e blinduar, toka e biznese

OFL ka zbuluar është se Lulzim Berisha fshihet pas ndërtimit të dy pallateve në zonën e Qerrretit në Durrës, të cilat edhe pse me letra rezultojnë të jenë të një ndërtuesi, A.Hyseni, sipas OFL-së kanë financues Lulzim Berishën. Në këtë dokument ekskluziv që Report Tv siguron, thuhet se sipas informacioneve të mbledhura, Lulzim Berisha, është „kamufluar nëpërmjet djalit të tezes, E.Dulla i cili ka aktivitet për shitjen e betonit po në Qerret, ku janë ndërtuar dy pallatet shumë pranë vijës bregdetare pranë Portit të Jahteve“

Pasurite e zbuluara nga OFL

-Pasuria në zonën kadastrale 8514, lloji pasuri truall me sipërfaqe 6660.50 m2, regjistruar në emër të shtetases Luljeta Berisha.
-Pasuri në zonën kadastrale 8514 me sipërfaqe totale 22940 m2 regjistruar në emër të shtetases Luljeta Berisha.
-Pasuri në zonën kadastrale 8514, ndërtesë me sipërfaqe totale 1997.50 m2 regjistruar në emër të Luljeta Berishës
-Pasuri në zonën kadastrale 8514, ndërtesë me sipërfaqe totale 2263 m2 regjistruar në emër të Luljeta Berishës
-Pasuri në zonën kadastrale 8514, ndërtesë me sipërfaqe totale 52 m2 regjistruar në emër të Luljeta Berishës.
-Pasuria në zonë kadastrale 8515 trupa me sipërfaqe 200 m2, ndërtesë me sipërfaqe 168 m2, regjistruar në emër të Luljeta Berishës.
-Truall me sipërfaqe 175 m2 dhe 55m2 ndërtesë, regjistruar në emër të A.A dhe shtetases R.A.
-Ullishte me sipërfaqe 6000 m2 e cila ka kaluar në favor të Agjencisë së Administrimit të Pasurive të sekuestruara dhe konfiskuara (Lulzim Berisha)
-Ullishte me sipërfaqe 9000 m2 e cila ka kaluar në favor të Agjencisë së Administrimit të Pasurive të sekuestruara dhe konfiskuara (Lulzim Berisha)
-Arë me sipërfaqe 4000 m2 e cila ka kaluar në favor të Agjencisë së Administrimit të Pasurive të sekuestruara dhe konfiskuar (Lulzim Berisha)
-Arë me sipërfaqe 2250 m2 në pronësi të Adem Berisha.
-Një ullishte me sipërfaqe 1500 m2 e cila ka kaluar në favor të Agjencisë së Administrimit të Pasurive të sekuestruara dhe konfiskuara (V. Berisha)
-Ka një aktivitet si person fizik në emrin Lulzim Berisha në lagjen numër 4 Rruga „Skënderbej“, pasuria nr 4/20, zona kadastrale 8514.
-Është aksioner në shoqërinë „Rajan 2007“ me objekt tregtimi brenda dhe jashtë vendit të hidrokarbureve, naftës, gazit etj, me 40% të aksioneve
-Posedon një automjet autoveturë BMW të blinduar prodhim i vitti 2010
-Llogari bankare në një bankë në Fushë-Krujë për subjektin „Bar kafe“.

Sipas aktit normativ, kontrollohet pasuria e vendosur në mënyrë të paligjshme jo vetëm te i dyshuari kryesor, i dënuar me vendim të formës së prerë apo në hetim, por edhe te familjarët e tyre (nga bashkëshortët, fëmijët, të paralindurit, të paslindurit, vëllezërit dhe motrat dhe bashkëjetuesit për periudhën e 5 viteve të fundit).

Gehört zur Familie des Lulzim Berisha:

 

Geschäftspartner: mit einem verbrecherischen Sohn, der auch schon mal in der Präfektur, eine Schiesserei anfing: der Kosovo Verbrecher: Hazir Gashi.

Übelster Langzeit Mafiosi Ende in Durres: der Kosovare: „Hazir Gashi“ und sein Schrottbauten

EU Mafia und Vangjush Dako, Adrian Cela, Hekuran Hoxha, Dash Gjoka, Yassin Avdyli, die Profi Verbrecher von Durres, im Focus der Internationalen Ermittler

Der gepanzerte Jeep, des Georg Soros Berufsverbrechers: Olsi Rama, Bruder des Edi Rama, wird natürlich nicht beschlagnahmt.

 

Der Bruder von Edi Rama, Olsi Rama, ein Georg Soros Mann mit dem Gangster Tom Doshi

Pse nuk ndalohet makina e blinduar e Olsi Ramës, flet zv.ministrja e Brendshme

Dy ditë më parë, pas momentit që Vladimir Gjuta u kap pranë selisë së PS-së me një pistoletë me fishekë …