GETAGGTE BEITRÄGE / Elona Caushi

Elona Caushi, Gjin Gjoni, das berüchtigste Betrugs Ehepaar, auch in der Justiz. Neue Ermittlungen

ein unglaublicher Justiz Gangster un die totale Korruption auch mit seiner Ehefrau

 

die Bande Gjin, Gjoni kontrollierte einmal die Justiz in Albanien, was zum EU, Deutschen Desaster mit dem Justiz Aufbau führte

Washington Times, über die gekaufte Justiz Mission EURALIUS, IRZ-Stiftung durch die Albaner Mafia

Vieles hat sich gebessert in den letzten 3 Jahren, aber Niemand kann einen Staat, ohne Bildung, ohne gut ausgebildete Administration, noch reparieren, wo nur Bestechung, Raub und Fälschung bis hin zum Mord: die einzige Wirtschaft sind und waren

Erneut gefälschte Dokumente, wie real bei über 100.000 Grundstücken, was korrupte Beamte und Gestalten nur an der Küste ausgestellt haben.

Artan Lame: 80 % aller Grundstücke Registrierungen sind gefälscht, oder falsch

Nachbar bei dem EU Mafia Geschäft eines Villen Kaufes, total überteuert, denn die angegebene Adresse von Gjin Gjoni bei der Justiz ist: ‘Rolling Hills’, Vila nr. 69, Farkë, Tiranë.

Die Obdachlosen traten in die Justiz ein und der „Scheich“ kam heraus, der sagenhafte Reichtum von Gjin Gjon, dem neuen „Gesicht“ der Neugründung! Wie er die Staatsanwälte wegen der 700.000-Euro-Villa belogen hat Der ehemalige Richter Gjin Gjoni, der mit seinem Vermögen vom Scheich zum Symbol der alten Justiz wurde und vor der Überprüfung zurücktrat, ist jetzt Vorsitzender von Berisha für die Reestablishment-Zweigstelle in Lezhë

Firma Heinemann: Werner Mehlber, Gjin Gjoni, Elona Caushi ein Betrugs Geldwäsche, Bestechungs Imperium der Deutschen in Albanien

Interview über ihren Duty Free Shop, wie sie die Vertragsgebühren senkte.

Das Ehepaar Elona Caushi, Gjin Gjoni auch Vertragspartner mit Deutschen und plötzlich war man Alleineigentümer. Der Deutsche war ein seniler Hamburg Mann Helmut Heinemann, 35 Jahre älter, welche man im Albanischen Betrugs Modell heirate, ausplünderte und wie in Thailand dann umbrachte. So kamen viele Albaner Familien zu Reichtum, als Prostituierten auch Deutsche Politiker heirateten. Da Kurdische Modell in Hamburg ist identisch. Aydan Özoğuz ist ein typisches Beispiel in Hamburg, man verkauft komplette Institutionen auch den Innensenat an kriminelle Clans in Hamburg, wo der Osmani Clan, schon Schleuser System mit Flüchtlingsheim in 1996 hatte. Heute die Hamburger Bordell Mafia mit dem Dollhouse das Sagen hat.

 

Hyri i pastrehë në drejtësi e doli ‘sheik’, pasuria përrallore e Gjin Gjonit, ‘fytyrës’ së re të Rithemelimit! Si i gënjeu prokurorët për vilën 700 mijë €

Hyri i pastrehë në drejtësi e doli ‘sheik’, pasuria përrallore e Gjin Gjonit, ‘fytyrës’ së re të Rithemelimit! Si i gënjeu prokurorët për vilën 700 mijë €

Gjin Gjoni dhe vila

Ish gjyqtari Gjin Gjoni, i cili u bë simbol i drejtësisë së vjetër me pasurinë e tij prej sheiku dhe që u dorëhoq para vettingut, është tashmë kryetari i Berishës për degën e Rithemelimit në Lezhë.

Një veteriner që u bë miliarder, por tani synon “politikanin”, ky është profili i personazhit kontravers të drejtësisë shqiptare, i cili tani ka vendosur t’i futet politikës.

Shqiptarja.com risjell një profil të Gjonit: Nga padia e ILDKP për fshehje të mbi 2 milionë eurove pasuri, te mbyllja e hetimeve, dorëheqja para vetingut dhe deklarimet pasurore prej sheiku…

Ylli Pata: Pse Gjin Gjoni u bë kryetar i Foltores në Lezhë e jo në Shkodër?

Arsimi si veteriner dhe katapultimi në drejtësi

Gjin Gjoni është arsimuar fillimisht në Universitetin Bujqësor i Tiranës, dega Veterinari, fakt të cilin është kujdesur për ta fshehur gjithmonë.  Në vitin 1993, Gjin Gjoni bën një kurs disamujor në Durrës, i quajtur kursi i ‘Plepave’ dhe katapultohet në sistemin e drejtësisë shqiptare. Pa një diplomë juristi, Gjin Gjoni u ngjit me shpejtësi në nivelet më të larta të drejtësisë shqiptare.

Gjin Gjoni nga data 04.06.2013 deri në fund të vitit 2018, ishte anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë, organit më të lartë të drejtësisë për emërimin, shkarkimin, vlerësimin dhe masat disiplinore të gjyqtarëve në Shqipëri. Pra, deri kur KLD u shkri për shkak të reformës në drejtësi, Gjin Gjoni, ishte pjesë e çetës që kontrollonte gjyqtarët, përmes emërimit dhe ndëshkimit të tyre në rast nevoje. Por kur erdhi puna të përballej me Vetingun, ai u tregua frikacak. Sapo u njoh me akte e KPK dha dorëheqjen, pasi pasuria e tij kapte shifra të frikshme.

Dosja e pasurisë së Gjin Gjonit

Gjin Gjoni është një ndër gjyqtarët më të pasur të drejtësisë shqiptare, ndonëse kur ka deklaruar pasurinë për herë të parë në vitin 2003, rezultonte i pastrehë. 9 vjet më pas, në vitin 2012, deklaruar blerjen e një rezidence me vlerë 700 mijë euro si dhe një dyqan me vlerë 150 mijë euro, së bashku me bashkëshorten Elona Çaushi. Në vitin 2010 kanë deklaruar makinë 62 000 euro. Në vitin 2011, deklarojnë blerje apartamenti në Tiranë me vlerë 53 200 000 lekë ose rreth 500 mijë USD etj. Gjin Gjoni ka deklaruar se pasuria e tij buron nga bashkëshortja, Elona Çaushi, pasi është e pasur.

Padia e ILDKP

Por, në vitin 2014, Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive i kallëzoi penalisht Gjin Gjonin dhe Elona Çaushit, me pretendimin se deri në atë kohë ata nuk justifikonin një pasuri me vlerë 2.4 milionë euro, ndërsa i akuzoi për falsifikim dokumentesh, pastrim parash, mashtrim me pasurinë etj.

Historia e vilës luksoze

Në dosjen e siguruar nga Shqiptarja.com, ILDKP pretendonte se Gjin Gjoni, përpos pasurive të tjera, kishte blerë edhe një vilë me vlerë 700 mijë euro në Farkë, në vitin 2012, me burim të dyshimtë.  Në maj të 2014, dosja e bujshme i kaloi Prokurorisë së Elbasanit, e cila regjistroi procedimin penal me nr: 1098 për dy vepra penale: “falsifikim të dokumenteve” dhe “fshehje të pasurisë”.

Gjin Gjoni e bllokoi prokurorinë me disa lëvizje procedurale dhe arriti ta mbyllte çështjen. Megjithatë, në kuadër procedimit penal, Prokuroria e Elbasanit pyeti Gjin Gjonin dhe Elona Çaushin rreth pretendimeve të ILDKP për pasurinë e tyre.

Sipas dosjes, Gjin Gjoni deklaroi para prokurorit se, së bashku me bashkëshorten kanë realizuar kontratën për blerjen e vilës në Farkë, por më pas e ka anuluar kontratën, pasi nuk ka pasur para për të paguar këstet dhe se nuk i ka pëlqyer çmimi.

Pra, Gjin Gjoni, tha se nuk kishte vilë.

Gjin Gjoni ka pohuar në prokurori ndër të tjera se “Për sa i përket pikës 7 të kallëzimit penal që ILDKPKI pretendon se është deklarim i rremë nuk qëndron, pasi nga ana ime dhe bashkëshortes sime rezulton se është deklaruar kontrata e sipërmarrjes dhe e porosisë me nr. 1416 Rep dhe nr. 167 datë 24.04.2012 sipas deklarimeve të realizuara në deklaratën e pasurisë së vitit 2013… Kontrata me vlerë 700 000 euro është zgjidhur duke u anuluar me kontratën e dytë të lidhur pas saj. Zgjidhja e kontratës është bërë për shkak të mospëlqimit të çmimit”.

Gjin Gjoni e dha dorëheqjen në përfundim të lejes dyvjeçare prindërore që mori nga ish-KLD-ja në vitin 2018, ku ishte anëtar edhe vetë, ndërsa Ilir Meta ishte kryetar.

Në tetor të vitit 2020, Gjin Gjoni regjistroi në QKR studion e avokatisë “G&G LAW FIRM”. Në dokumentet e regjistrimit, ish-gjyqtari deklaron edhe adresën e banimit, që është pikërisht; ‘Rolling Hills’, Vila nr. 69, Farkë, Tiranë.

Nuk marrim përsipër të themi nëse është apo nuk është e njëjta vilë, por ka dyshime të forta se Gjin Gjoni mund të ketë gënjyer prokurorinë në 2014, për t’i shpëtuar përgjegjësisë penale. Njëri nga bashkëshortët deklaroi në 2014 se kontrata për blerjen e vilës është anuluar për mungesë parash, ndërsa tjetri deklaron se kontrata për vilën është anuluar pasi nuk i pëlqen qetësia! Gjashtë vjet më vonë, deklarojnë se banojnë pikërisht në një vilë, në Farkë.

Ndërkaq, edhe sikur Gjin Gjoni ta ketë anuluar vërtetë kontratën për blerjen e vilës, është i dyshimtë fakti që në deklaratën e pasurisë në vitin 2013, ish gjyqtari nuk e deklaron vlerën e kontratës, por vetëm pagesën e këstit 81 mijë euro. Në prokurori ka thënë se “është e vërtetë që në pikën 2.2 të saj thuhet se kësti i parë prej 90 000 euro dhe shuma prej 1 498 euro për sistemin e vaditjes duhej të paguheshin në momentin e nënshkrimit të kësaj kontrate, por në realitet në marrëveshje midis palëve kjo shumë nuk është paguar”.

Të gjitha këto kontradikta dhe paradokse janë një sfidë për SPAK.

Dokumenti që vërteton se Gjin Gjoni deklaron se banon në një vilë në Farkë

Deklarimi i Gjin Gjonit për vilën në vitin 2013

Raporti i DSIK për Gjin Gjonin

Pjesë nga deklarimi i Gjin Gjonit ne prokurori

https://shqiptarja.com/lajm/hyri-i-pastrehe-ne-drejtesi-dhe-doli-sheik-pasuria-perrallore-e-gjin-gjonit-fytyres-se-re-te-rithemelimit-si-genjeu-pre-vilen-700-mije-ne-rolling-hills

Richter Avni Sejdi gefeuert, Partner des Werner Mehlber bei den Flugplatz Betrugs Projekten der Deutschen

Ein erpresstes illegales Privatisierungs Geschäft der Deutschen (Flugplatz, auch Bundesdruckerei, oder später Hafen), war die Grundlage eines der grossen Justiz Skandale

Betrüger  auf Minister Ebene, erpressen PPP Berlinwasser Privatisierungen, ein Betrugs Flop der Deutschen, der KfW

ana gab. beigefügen Lebenslauf und in den folgenden Links:

Außerordentliche Professorin der New York Universit
y, Tirana, Albanien,www.unyt.edu.al

Andere berühmte gefälschte Diplome, von Mafia Unis u.a. für Renzi Bossi, der nie in Albanien war und sogar bei einer Fakultät studierte, die es ebenso nie gab. Ein Anti-Mafia Fall, in Italien ** In Albania, Can a U.S. Diploma Deliver? – The New York Times

Eine Profi Betrügerin mit gefälschten Prof. Titel u.a. den sogar die New York Times schrieb darüber, das Uni in New York, niemals eine Lizenz für die Mafia Uni in Tirana gab. beigefügen

Anduena Stephen, die NRW Mafia, mit Honorar Konsul Titel

Null Qualifikation damals die „Sprint“ Bande, lebt bis heute von Staatlischen Geldern im Profi Betrugsmodell, Deckmantel für die Drogenkartelle und dem Frankenstein der Albanischen Politik: Ilir Meta, der schnell Präsident wurde, als er erneut verhaftet werden sollte in 2015, durch den Generalstaatsanwalt, der US Botschaft, die Steinmeier Bande es verhinderte.

 

Firma Heinemann: Werner Mehlber, Gjin Gjoni, Elona Caushi ein Betrugs Geldwäsche, Bestechungs Imperium der Deutschen in Albanien

Der Richterr Ayni Sejdi, wurde gefeuert, Vermögen des Verbrecher Ehepaares: Gjin Gjoni, einmal der Richter der Mafia und mit höchsten Einfluss, der KfW TAI Partner, beschlagnahmt. Ehefrau: Elona Causi

Shpartallohet grupi i gjyqtarëve të Gjin Gjonit, pas Mimoza Brahimit drejt shkarkimit Avni Sejdi, u përfshinë në skandalin ‘Duty Free’ kundër SHBA

Organet e Vetingut po shpërbëjnë grupin e gjyqtarëve të rekrutuar nga Gjin Gjoni, për të mbrojtur bizneset e bashkëshortes së tij Elona Çaushi, me vendime skandaloze dhe korruptive, duke u bërë prej dy vitesh objekt shqetësimi serioz për Departamentin Amerikan të Shtetit.

Në korrik të vitit 2020, ishte vetë Gjin Gjoni, i cili ia mbathi nga drejtësia prej frikës së Vetingut dhe me shpresë për të shpëtuar pasurinë me vlerë miliona euro nga sekuestrimi. Ndjekja penale dhe bllokimi i pasurisë së tij është një kërkesë publike e SHBA-BE për autoritetet shqiptare.

Për të rejat më të fundit behuni pjesë e grupit tonë VIRAL në facebook : PAMFLETI

 

 

Die Ministerin machte zwar umgehend die Korruptions Lizenz für Elona Caushi ungültig, welche der Super Idiot: Elton Haxhin unterschrieb, als Vize Innenmihister, für den Duty Free Shop. Jetzt wird natürlich erneut vor Gericht geklagt, das die Lizenz dorch gültig ist, Zollfreie Waren zu beziehen.

Me çfarë e ka korruptuar Gjin Gjoni zv/ministrin e Financave Elton Haxhin për pushtimin e dyqaneve në Rinas, pse nuk arrestohet dhe a do futet në listën e zezë?

Elton Haxhi njeriu kyç i Gjin Gjonit për të pushtuar dyqanet pa taksa në Rinas dhe sabotuar kompaninë amerikane ICDF, vendimi i tij për t’i rinovuar licencën gruas së bajlozit të drejtësisë pritet t’i sjellë kosto të madhe buxhetit të shtetit

Zëvendësministri i Financave Elton Haxhi është njeriu kyç ose ‘Kali i Trojës’ së ‘bajlozit’ të drejtësisë Gjin Gjoni në Ministrinë e Financave. Në mes të muajt gusht, Elton Haxhi, duke përfituar edhe nga mungesa e ministres Anila Denaj, i ka rinovuar brenda 24 orësh licencën gruas së Gjin Gjonit, Elona Çaushi, në shkelje flagrante të ligjit, për të pushtuar dyqanet pa taksa në Aeroportin e Rinasit. Nëse një kompani tjetër i duhen të paktën 6 muaj për të marrë një licencë të tillë në përputhje me ligjin, gruaja e Gjin Gjonin në shkelje të ligjit, falë Elton Haxhit, e ka marrë licencën për 24 orë, në mesin e pushimeve verore. Firma e Elton Haxhit mbi licencën e rinovuar të Elona Çaushit për të vijuar aktivitetin Duty Free në Aeroportin e Rinasit, pasi kishte humbur tenderin dhe i mbaronte kontrata, baza mbi të cilën Gjin Gjoni arriti të marrë më pas dyqanet në Rinas me anë të vendimeve të dy gjykatësve të korruptuar.

Me çfarë e ka korruptuar Gjin Gjoni zv/ministrin e Financave Elton Haxhin për pushtimin e dyqaneve në Rinas, pse nuk arrestohet dhe a do futet në listën e zezë?   

Në gusht të këtij viti, ia mbathi nga frika e Vetingut edhe gjyqtarja e Tiranës Mimoza Brahimi (Kajo), e rekrutuar nga Gjin Gjoni, duke e impliku

 

Die Ministerin machte zwar umgehend die Korruptions Lizenz für Elona Caushi ungültig, welche der Super Idiot: Elton Haxhin unterschrieb, als Vize Innenmihister, für den Duty Free Shop. Jetzt wird natürlich erneut vor Gericht geklagt, das die Lizenz dorch gültig ist, Zollfreie Waren zu beziehen.

Me çfarë e ka korruptuar Gjin Gjoni zv/ministrin e Financave Elton Haxhin për pushtimin e dyqaneve në Rinas, pse nuk arrestohet dhe a do futet në listën e zezë?

Elton Haxhi njeriu kyç i Gjin Gjonit për të pushtuar dyqanet pa taksa në Rinas dhe sabotuar kompaninë amerikane ICDF, vendimi i tij për t’i rinovuar licencën gruas së bajlozit të drejtësisë pritet t’i sjellë kosto të madhe buxhetit të shtetit

Zëvendësministri i Financave Elton Haxhi është njeriu kyç ose ‘Kali i Trojës’ së ‘bajlozit’ të drejtësisë Gjin Gjoni në Ministrinë e Financave. Në mes të muajt gusht, Elton Haxhi, duke përfituar edhe nga mungesa e ministres Anila Denaj, i ka rinovuar brenda 24 orësh licencën gruas së Gjin Gjonit, Elona Çaushi, në shkelje flagrante të ligjit, për të pushtuar dyqanet pa taksa në Aeroportin e Rinasit. Nëse një kompani tjetër i duhen të paktën 6 muaj për të marrë një licencë të tillë në përputhje me ligjin, gruaja e Gjin Gjonin në shkelje të ligjit, falë Elton Haxhit, e ka marrë licencën për 24 orë, në mesin e pushimeve verore. Firma e Elton Haxhit mbi licencën e rinovuar të Elona Çaushit për të vijuar aktivitetin Duty Free në Aeroportin e Rinasit, pasi kishte humbur tenderin dhe i mbaronte kontrata, baza mbi të cilën Gjin Gjoni arriti të marrë më pas dyqanet në Rinas me anë të vendimeve të dy gjykatësve të korruptuar.

Me çfarë e ka korruptuar Gjin Gjoni zv/ministrin e Financave Elton Haxhin për pushtimin e dyqaneve në Rinas, pse nuk arrestohet dhe a do futet në listën e zezë?   

ar në skandalin ‘Duty Free’, për të mbajtur biznesin e bashkëshortes së tij dhe për të larguar amerikanët. Brahimi u përjashtuar për 15 vite nga drejtësia si e korruptuar disa javë më pas me vendim të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit. Brahimi ka arritur deri në atë pikë sa të deklarojë 40 milionë lekë dhuratë nga babai i saj. Brahimi dhe pasuria e saj vijojnë të mbeten një sfidë për prokurorinë.https://pamfleti.net/shpartallohet-grupi-i-gjyqtareve-te-gjin-gjonit-pas-mimoza-brahimit-drejt-shkarkimit-avni-sejdi-u-perfshine-ne-skandalin-duty-free-kunder-shba/

Ditët e numëruara në drejtësi i ka edhe gjyqtari i Gjykatës Administrative Avni Sejdi, një tjetër i rekrutuar nga Gjin Gjoni, duke e përfshirë në skandalin ‘Duty Free’. Prej 11 muajsh, shkalla e parë e Vetingut dhe përfaqësues të SHBA-BE po verifikojnë veprimtarinë e Avni Sejdit. Hetimet janë fokusuar tek vendimmarrjet e tij të dyshuara në konflikt interesi dhe në këmbim të parave, si dhe tek pasuria. Gjithashtu, po shqyrtohen me dhjetëra denoncime të publikut kundër gjyqtarit, objekt i dy raporteve të Departamentit Amerikan të Shtetit, si pjesë një strukture korrupsioni në Shqipëri që minon investimet e huaja.

Sipas burimeve, gjyqtarit Avni Sejdi i ka kaluar barra e provës për të justifikuar pasurinë e deklaruar, kamufluar me një dhuratë 14 mijë euro si dhe disa hua të dyshimta. Barra e provës i ka kaluar edhe për disa vendimmarrje skandaloze në favor të palëve të tjera, me të cilët ka lidhje interesash. Mbetet për t’u parë nëse Avni Sjedi do të përballet me Vetingun apo do të ndjekë skenarin e Mimoza Kajo Brahimit, duke ia mbathur nga drejtësia në momentin kur Komisioni i Vetingut do të caktojë seanhttps://pamfleti.net/shpartallohet-grupi-i-gjyqtareve-te-gjin-gjonit-pas-mimoza-brahimit-drejt-shkarkimit-avni-sejdi-u-perfshine-ne-skandalin-duty-free-kunder-shba/cën dëgjimore, për ta njohur me dosjen.

Në shkurt të vitit 2020, Avni Sjedi pranoi kërkesën e kompanisë Albania Duty Free Distribution, me pronare bashkëshorten e Gjin Gjonit, Elona Çaushi, për shfuqizimin  e vendimit të Ministrisë së Financave për t’i anuluar autorizimin për ushtrimin e aktivitetit tregtar në ambientet Duty Free në Aeroportin e Rinasit, për të cilat kompania e Çaushit kishte humbur tenderin në 2019 si dhe i kishte mbaruar kontrata me TIA që në datën 27 gusht 2019.

https://pamfleti.net/shpartallohet-grupi-i-gjyqtareve-te-gjin-gjonit-pas-mimoza-brahimit-drejt-shkarkimit-avni-sejdi-u-perfshine-ne-skandalin-duty-free-kunder-shba/
Die Ministerin machte zwar umgehend die Korruptions Lizenz für Elona Caushi ungültig, welche der Super Idiot: Elton Haxhin unterschrieb, als Vize Innenmihister, für den Duty Free Shop. Jetzt wird natürlich erneut vor Gericht geklagt, das die Lizenz dorch gültig ist, Zollfreie Waren zu beziehen.

Me çfarë e ka korruptuar Gjin Gjoni zv/ministrin e Financave Elton Haxhin për pushtimin e dyqaneve në Rinas, pse nuk arrestohet dhe a do futet në listën e zezë?

Elton Haxhi njeriu kyç i Gjin Gjonit për të pushtuar dyqanet pa taksa në Rinas dhe sabotuar kompaninë amerikane ICDF, vendimi i tij për t’i rinovuar licencën gruas së bajlozit të drejtësisë pritet t’i sjellë kosto të madhe buxhetit të shtetit

Zëvendësministri i Financave Elton Haxhi është njeriu kyç ose ‘Kali i Trojës’ së ‘bajlozit’ të drejtësisë Gjin Gjoni në Ministrinë e Financave. Në mes të muajt gusht, Elton Haxhi, duke përfituar edhe nga mungesa e ministres Anila Denaj, i ka rinovuar brenda 24 orësh licencën gruas së Gjin Gjonit, Elona Çaushi, në shkelje flagrante të ligjit, për të pushtuar dyqanet pa taksa në Aeroportin e Rinasit. Nëse një kompani tjetër i duhen të paktën 6 muaj për të marrë një licencë të tillë në përputhje me ligjin, gruaja e Gjin Gjonin në shkelje të ligjit, falë Elton Haxhit, e ka marrë licencën për 24 orë, në mesin e pushimeve verore. Firma e Elton Haxhit mbi licencën e rinovuar të Elona Çaushit për të vijuar aktivitetin Duty Free në Aeroportin e Rinasit, pasi kishte humbur tenderin dhe i mbaronte kontrata, baza mbi të cilën Gjin Gjoni arriti të marrë më pas dyqanet në Rinas me anë të vendimeve të dy gjykatësve të korruptuar.

Me çfarë e ka korruptuar Gjin Gjoni zv/ministrin e Financave Elton Haxhin për pushtimin e dyqaneve në Rinas, pse nuk arrestohet dhe a do futet në listën e zezë?   

Und wieder reist eine Top Albaner Mafia Frau nach Deutschland um ihr Kind zu bekommen: Elona Caushi, Ehefrau des Super kriminellen Richters Gjin Gjoni, der den Drogen T. A. frei liess, trotz Interpol Haftbefehl aus Deutschland vom BKA, wegen 1 Tonne Heroin. Jetz hat der Richter auch noch Eltern Urlaub genommen, um sich nich dem Vetting Prozeß zu unterziehen. Identisch die Familie des Ex-Generalstaatsanwaltes Adriatic Llalla, zog nach Kassel, um ein Kind zubekommen, nachdem man auf der Einreise Verbots Liste der Amerikaner stand.

Fortschritte auch noch der dummen Deutschen Botschafterin Susanne Schütz, welche als Einzige in Tirana Fortschritte sieht, nachdem sogar der korupte Knut Fleckenstein und Johannes Hahn, mit den gefälschten Berichten inzwischen unglaubwürdig ist, mit den angeblichen Fortschritten.

The Drama of Albania

Ein Debakel für die Mafiöae IOM Mission der Justiz der EU

EU Verbrecher Bande in Tirana, der Inkompetenz

„Illegal Entscheidung“, antwortet der Richter Etilda Gjonaj: Es ist nicht das erste Mal, dass HJC …

Veröffentlicht in: Wirklichkeit , auf 20-10-2018 14.40 „Illegal Entscheidung“, antwortet der Richter Etilda Gjonaj: Es ist nicht das erste Mal, dass HJC ...

Richter John Gjin reagierte nach der Mitteilung der Justizminister Etilda Gjonaj, die erklärt, dass HJC das Gesetz durch die Annahme elterliche Erlaubnis für John verletzt hat.heinem

Profi Betrügerin aus Österreich die letzte Leiterin der Justiz Mission. Erfahrung Null: Dr. Agnes Bernhard

Gefälschte Gefälligkeits Bestätigungen von „S ist das erste Mal , dass ein Hoher Rat lejje dieser Art genehmigt. Meine Eltern Nachfrage ist Rechtsrahmen und die Erklärung des Ministers ist nonsesnse und grundlos.

 

http://www.newsbomb.al/vendim-i-paligjshem-gjyqtari-i-pergjigjet-etilda-gjonajt-nuk-eshte-hera-e-pare-qe-kld-138501

http://www.hidaa.gov.al/wp-content/uploads/2010/12/logo_final.jpg

23 Prill 2014

NJOFTIM PËR SHTYP

Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave, bazuar në ligjin nr.9049, datë 10.04.2003,“Për deklarimin dhe kontrollin e pasurive, të detyrimeve financiare të të zgjedhurve dhe të disa nëpunësve publikë”, i ndryshuar, përfundoi kontrollin e plotë të deklaratave të interesave private të subjektit  Gjin Gjon Gjoni, me funksion gjyqtar në Gjykatën e Apelit Tiranë dhe anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë. Në përfundim të verifikimeve të kryera, mbi deklaratat e interesave private heinemtë subjektit Gjin Gjoni dhe bashkëshortes së tij Elona Çaushi, dhe të dhënave të siguruara gjatë proçesit të kontrollit të plotë, u konstatuan problemet si më poshtë vijon:

1- Falsifikim i kontratës Nr.384 rep, Nr.139 kol, të dt.20.03.2007, për shitjen e 70% të kuotave të aksioneve të kapitalit të shoqërisë “ADFD” sh.p.k,  të hartuar me dy vlera të ndryshme, 70.000 lekë dhe 300.000 Euro, deklarim i rremë dhe mungesë burimesh financiare për shumat e mësipërme.

2- Deklarim i rremë në lidhje me burimin e krijimit të aseteve të deklaruara për shumën 300.000 Euro, paraqitja e dokumentave të falsifikuara dhe burim jo i ligjshëm.

3- Falsifikim i kontratave të huasë të dt.17.09.2007 në shumën 160.000 Euro, me afat 5 vjet, interes 5% (kthimi deri në Prill 2012) dhe të dt.22.04.2008 në shumën 138.888 Euro, me afat 5 vjet, interes 5% (kthimi deri në Prill 2013).

4- Deklarim i rremë dhe burim financiar jo i ligjshëm për kontratat e huasë dhënë shtetasit Werner Mehlber në shumën totale 298.888 Euro (160.000 Euro + 138.888 Euro).

5- Falsifikim të deklaratave No.2604 Reg. dhe No.2605 Reg. të datës 21.05.2010 për kthimin e shumës së huasë prej 60.000 Euro + 24.012 Euro interesa dhe 30.000 Euro + 13.896 Euro interesa nga shtetasi Werner Mehlber, pra gjithsej 127.908 Euro, pasi nga sistemi TIMS i Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Shtetit, nuk rezulton që ky shtetas të ketë qenë në territorin e Republikës së Shqipërisë në këto data.

6- Deklarim i rremë dhe burim financiar jo i ligjshëm për deklaratat për kthimin e huasë nga shtetasi Werner Mehlber në shumën totale 90.000 Euro principal (60.000 Euro + 30.000 Euro), dhe 37.908 Euro interesa (24.012 Euro + 13.896 Euro), gjithsej 127.908 Euro.

7- Deklarim i rremë në lidhje me kontratën e sipërmarrjes Nr.1416 Rep, Nr.167 Kol, dt.24.04.2012 të vilës rezidenciale në Farkë, tip “Champagne”, në shumën 700.000 Euro.

8- Fshehje në vitin 2010 e aktivitetit si person fizik “Bar” me NIPT L01616024T, i bashkëshortes.

9- Fshehje në vitin 2012 e aktivitetit të shoqërisë “ALBCOS – Albanian Cosmetics” me NIPT L21309006C, ku shtetasja Elona Shpëtim Çaushi figuron të jetë administratore dhe ortake zotëruese e 100% të kuotave të kapitalit.

10- Fshehje në vitin 2012 e aktivitetit të shoqërisë “Prestige Group” me NIPT L21309007K, ku shtetasja Elona Shpëtim Çaushi figuron të jetë ortake zotëruese e 100% të kuotave.

11- Fshehje në vitin 2010 i aktivitetit të shoqërisë “Terra Toscana Alimantari” me NIPT L02214025H, ku subjekti dhe bashkëshortja Elona Çaushi janë ortakë me nga 50% të kuotave të kapitalit.

12- Deklarim i rremë dhe burim jo i ligjshëm i shumës prej 14.000 Euro të përfituara  nga shitja e automjetit  të deklaruar  në pronësi  të vëllait.

13- Falsifikim dokumentash dhe deklarim i rremë në lidhje me burimin e blerjes me kredi të automjetit tip Benz me vlerë 62.000 Euro në vitin 2010, pasi rezulton se në dt.20.04.2010 nga ana e subjektit i është likuiduar shoqërisë “Auto Star Albania” vlera totale e automjetit, ndërsa kontrata e kredisë me Landeslease sha. është lidhur në dt.23.04.2010, pra tre ditë më vonë.

14- Burim financiar jo i ligjshëm, i dyshimtë dhe pa dokumentacion ligjor justifikues për kontratat e blerjes të apartamentit në Tiranë me vlerë gjithsej 53.200.000 lekë, viti 2011.

15- Burim financiar jo i ligjshëm, i dyshimtë dhe pa dokumentacion ligjor justifikues për kontratat e sipërmarjes për apartamentet në Tiranë me vlerë gjithsej 176.080 Euro, viti 2008, të cilat më pas janë zgjidhur si kontrata dhe shuma 140.000 Euro është deklaruar si burim krijimi asetesh.

16- Burim financiar jo i ligjshëm, i dyshimtë dhe pa dokumentacion justifikues ligjor për apartamentin me vlerë 180.000 usd, viti 2010, i cili më pas deklarohet i shitur dhe shuma e mësipërme deklaruar si burim krijimi asetesh.

17- Burim financiar i dyshimtë për shpenzimet e padeklaruara për 109 dhe 127 hyrje–daljet nga territori i Republikës së Shqipërisë, përkatësisht i subjektit Gjin Gjoni dhe bashkëshortes së tij, shpenzime të cilat nga të dhënat paraprake dyshohet të jenë rreth 250.000 Euro.

18- Burim financiar i dyshimtë për të gjitha pasuritë e deklaruara në deklaratat e interesave private të subjektit Gjin Gjoni dhe bashkëshortes së tij Elona Çaushi.

Për arsyet e sipërpërmendura, bazuar në nenin 281 të K.Pr.Penale, ILDKPKI ka paraqiturheinem kallëzim penal në Prokurorinë e Përgjithshme, duke kërkuar fillimin e proçedimit penal ndaj subjektit Gjin Gjoni, me funksion gjyqtar, anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë, bashkëshortes së tij Elona Çaushi, noteres Margena Çela, noteres Gentiana Shkodra për veprat penale të fshehjes dhe deklarimit të rremë të pasurisë në bashkëpunim, falsifikimit të dokumentave në bashkëpunim, pastrimit të produkteve të veprës penale në bashkëpunim, dhe korrupsionit parashikuar nga nenet 257/a e 25, neni 186 e 25, neni 287 e 25, neni 319/ç të Kodit Penal.

Përsa më sipër, bazuar në nenin 15 gërma “b”, neni 17 gërma “ç” të ligjit nr.9049, datë 10.04.2003 “Për Deklarimin dhe Kontrollin e Pasurive, të Detyrimeve Financiare të të Zgjedhurve dhe të disa Nëpunësve Publikë”, i ndryshuar, ILDKPKI do të njoftojë menjëherë Presidentin e Republikës, Kryetarin e Kuvendit, Këshillin e Lartë të Drejtësisë, Ministrin e Drejtësisë, Drejtorinë e Përgjithshme të Parandalimit të Pastrimit të Parave, Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve për shkeljet e konstatuara.

Inspektori I Përgjithshëm ka urdhëruar nisjen e hetimit të brendshëm administrative për të nxjerrë shkaqet dhe përgjegjësitë që kanë bërë të mundur, që një çështje e tillë me prova të qarta të ardhura nga institucionet shtetërore, të mos ndjekë rrugën ligjore, por të mbyllet si e rregullt, pa probleme dhe në përputhje me ligjin.

_________________________________________

ZYRA PËR MARRËDHËNIET ME SHTYPIN

Die Justiz Betrugs Mafia, welche vor Nichts zurück schreckt

Tirana Gericht abgewiesen Richterverleumdungsklage gegen BIRN

Elona Caushi, ist die Tochter des Botschafts Sheptim Caushi. Kein Wort über den Skandal ihres Mannes, der den Kurdischen Super Drogen Schmuggler Turgut Abdulselam, trotz Interpol Haftbefehles des BKA freiliess, dem Gottvater und Langzeit Lieferant mit Heroin über den Gjoka Clan in Shiak, auch Hekuran Hoxha.
Interview über ihren Duty Free Shop, wie sie die Vertragsgebühren senkte.

Das Ehepaar Elona Caushi, Gjin Gjoni auch Vertragspartner mit Deutschen und plötzlich war man Alleineigentümer. Der Deutsche war ein seniler Hamburg Mann Helmut Heinemann, 35 Jahre älter, welche man im Albanischen Betrugs Modell heirate, ausplünderte und wie in Thailand dann umbrachte. So kamen viele Albaner Familien zu Reichtum, als Prostituierten auch Deutsche Politiker heirateten. Da Kurdische Modell in Hamburg ist identisch. Aydan Özoğuz ist ein typisches Beispiel in Hamburg, man verkauft komplette Institutionen auch den Innensenat an kriminelle Clans in Hamburg, wo der Osmani Clan, schon Schleuser System mit Flüchtlingsheim in 1996 hatte. Heute die Hamburger Bordell Mafia mit dem Dollhouse das Sagen hat.

Super Drogen Baron: Abdulselam Turgut, eine Einheit mit „ORA news, ein Geldwäsche Projekt von Xhemail Pasmaçiun(Ylli Ndroqin), dem Visa Skandal der Deutschen rund um Hekuran Hoxha und Sabine Bloch und der AA Mafia mit Ludgar Vollmer, Grobach, Joschka Fischer

Der ursprüngliche Vertrag von Verkauf der Anteile an ‚ADFD Unternehmen„in Höhe von 70 Tausend leks plädierte später im Wert von 300 Tausend Euro

15 Jahre Deutsches Desaster am Airport am Flugplatz mit der Firma Heinemann und Rezzo Schlauch bis heute

Jetzt wird der Wechsel eines neuen Betreibers für das Duty Free Shop Geschäft am Flugplatz mit allen Mitteln sabotiert.

 

Erneut verlängert die Frau, welche ungehindert mit ihrem Mann, nach Deutschland reisen kann, mit Hilfe korrupter Richter um 5 Jahre ihre Verträge mit dem Flugplatz Betreiber.

Mafia pure des Betruges auch über 10 Jahre gut bekannt und in die grossen Drogen Geschäfte und Justiz Skandale verwicklet. Typisch Deutsche Poltik Mafia mit Rezzo Schlauch damals, einem wichtigen Mann, im Solde der ordinäresten Albaner Mafia mit seiner jungen Albaner Frau günstig eingekauft. Man machte Verträge mit Elona Caushi für einen Duty Free Shop, wo der Vertrag die Abgaben an den Flugplatz nie eingehalten wurde, was ein Gericht in Tirana sogar bestätigte. Der Ehemann Gjin Goni ist Einer der berüchtigsten Richter in Albanein, wo ein weiterer Verwandter, viele Jahre für die Richter Bestellung zuständig war.

2004: im illegalem Betrugs und Bestechungsgeschäft mit dem Flugplatz in Tirana

 

Die Mafia der Elonara Caushi, blockiert den Wechsel zu einem neuen Betreiber des Duty Free Geschäftes am Flugplatz.

Elona Caushi Gjin Goni

Die Mafia stellte damals ganz einfach Rezzo Schlauch, eine angebliche Schauspielerin zur Verfügung, die nie als Schauspielerin auftrat.

Identisch im Kosovo, rühmte sich die Albaner Mafia, das Jeder Internationale das sofort bekommt, was er sich wünscht. Nennt man Aussenpolitik unter Joschka Fischer

2002, Rezzo Schlauch, mit der angeblichen Schauspielerin: Ema Ndoja

Firma Heinemann: Werner Mehlber, Gjin Gjoni, Elona Caushi ein Betrugs Geldwäsche, Bestechungs Imperium der Deutschen in Albanien Aus Hambug natürlich mit den damaligen Verbrechern, im Hamburger Senat, die sogar die Osmanis, Ilir Meta mit der Deutschen Berufs Mafia einluden, und einen grossen Visa Verkauf an Kriminelle organiserte, was im Visa Skandal endete. Über 3.000 Geschäfts Visa mussten ungültig gemacht werden, was diese Lobbyisten und Geschäftemacher so trieben. Davon hat sich Hamburg niemehr erholt. Gut geschmiert die Hamburger, denn Hochtief im Hamburg mit Skandal Projekten und Hochtief in Albanien, mit der KfW, wo man kriminelle Baufirmen aufbaute, später an die STRABAG verkaufte wie TREMA.
Die Bordell und Zuhälter Mafia mit Kinderhandel in Hamburg, mit eigener Dynamic im Schleusertum, inklusive Flüchtlings Heimen und Job Besorgung als Drogenhändler, Koka für den Senat wie Schill, und Kinder Handel für die Prositution

Hamburger SPD Bordell Mafia mit dem „Dollhouse“
Gani Dreshaj – Ramuz Haradinaj

Die Gebrüder Heinemann, welche die Verbrecher Clans, in den Flugplatz holten, vor allem Elona Caushi, mit dem Mafia Richter Gjin Gjoni. Ein übles Show Spiel, wenn die die Pächter, die eigenen Verträge, mit Hilfe der Richter Mafia ändern können zu ihren Gunsten natürlich.

Die Frau ist so Sturzdemm, das man den inzwischen zurück getreten Super Gangster, Mörder, Terrorist und Drogen Boss des Frauenhandels noch in 2019 nach Berlin einlud, bevor er zurücktreten musste.

Gangster Ramuz Haradinaj, Angela Merkel

Risi në aeroportin e Tiranës, një Duty-Free me standarde ndërkombëtare

August 22, 2019 19:35

Risi në aeroportin e Tiranës, një Duty-Free me standarde ndërkombëtare

Pasagjerët e aeroportit “Nënë Tereza” shumë shpejt do të kenë mundësi të presin fluturimet në  zonën tranzit, me shërbimet e reja në  standardin e aeroporteve më të mira ndërkombëtare.

Duke nisur nga muaji nëntor  e gjithë hapësira e “Duty Free” do të kalojë në menaxhimin e kompanisë amerikane, International Cruise Duty Free ( ICDF), e cila ka lidhur kontratë me TIA aeroport për 5 vitet e ardhshme.

Eksperienca prej disa dekadash në industrinë “Duty Free” dhe lidhja e drejpërdrejtë e ICDF-së me shumë prej markave më të njohura në botë do të garantojë jo vetëm një shumëllojshmëri më të madhe produktesh, por edhe një cilësi më të lartë në shërbime, të njëjtë me standartet e zbatuara në aeroportet më të mëdha në botë.

E themeluar në  Miami, Florida dhe me shërbime në SHBA, Amerikën Latine dhe Karaibe, ICDF ka siguruar kontratë ekskluziviteti me aeroportin e TIA-s për shitjen  e brand-eve më të njohura ndërkombëtare të parfumeve, duhanit dhe pijeve alkolike në zonën tranzit të këtij aeroporti.

Si një kompani që ka dëshmuar një sukses global, prania e saj në të vetmin aeroport shqiptar dhe vizioni i ri i ICDF-së në menaxhim do të ketë një ndikim pozitiv në përshtypjen për vendin tonë të qindra-mijëra turistëve që vizitojnë çdo vit Shqipërinë.

j.l./ dita

Internationaler Gross Drogen Schmuggel, Raubüberfälle am Flugplatz, durch eigen Angestellte, mit gesuchten Verbrechern, das ist die Geschichte des Flugplatzes und dieser Hirnlosen Investoren,

Super Drogen Baron: Abdulselam Turgut, eine Einheit mit „ORA news, ein Geldwäsche Projekt von Xhemail Pasmaçiun(Ylli Ndroqin), dem Visa Skandal der Deutschen rund um Hekuran Hoxha und Sabine Bloch und der AA Mafia mit Ludgar Vollmer, Grobach, Joschka Fischer! Verräge mit der berüchtigten Elona Caushi, Mitglied in uralten Verbrecher Familien und der Firma Heinemann, mit eigener Tochter in Albanien, was dann später komplette für ein Trinkgeld an Dritte verkauft wurde.

Der ursprüngliche Vertrag von Verkauf der Anteile an ‚ADFD Unternehmen„in Höhe von 70 Tausend leks plädierte später im Wert von 300 Tausend Euro

 

Ohne Verstand, wird die GlObalisierun, Wachstum betrieben, was die Betrugs UN Consults, dumme Wirtschafts Professoren und Manager bis heute verbreiten, mit hohen Milliarden Verlusten im Ausland in Folge. mercedes, BayerLb, Landesbanken und 10.000 Firmen wurde mit der Betrugs Beratung, das Firmen Vermögen gestohlen

Unser Einzelhandel im Überblick

Im Einzelhandel ist Gebr. Heinemann mit über 340 Heinemann Duty Free & Travel Value Shops, Lizenz geführten Markenboutiquen und Concept-Shops an insgesamt 74 Flughäfen in 28 Ländern tätig. Des Weiteren betreibt das Unternehmen Geschäfte an Grenzübergängen und über 40 Shops auf 20 Kreuzfahrtschiffen sowie auf zwei Fähren. Auf rund 160.000 Quadratmetern Gesamt-Verkaufsfläche bedienten wir 2018 mehr als 40 Millionen Kunden.

Gjin Gjoni

Elona Caushi Gjin Goni

25 % Beteiligung von dem Gangster des Edi Rama an der Tochter der Internationalen Sicherheits Firma, und schon werden Überfälle am Flugplatz organisiert

ICTS-Sicherheit, am Flugplatz „Rhinas“ – Tirana: Überfälle, Schleuser, Gepäckdiebstahl

2 Mitarbeiter wurden verhaftet und entlassen wegen Gepäck Diebstahl, aber es soll immer noch Gepäck Diebstahl geben. vor 1997, wurde 100 % des Gepäckes, Zigaretten STangen, Kameras durch die Berisha Tropojaner Banden durchwühlt und gestohlen. Identische mit Diebstahls Kommandos im Hafen Durres. Als Berisha wieder kam in 2005, war derHafen Durres, komplett von Krimineleln kontrolliert, was die Privatisierung verursachte, weil man Dritt Firmen und Institutionen in den Hafen verlegte, jeder eine Einlass Karte erhielt, für sehr wenig Geld. Das Bewachungs Personl erzählte sogar: „Hier geht Alles, für Geld“ Kolonnen von Kriminellen fuhren erneut zur Arbeit in den Hafen, wo niemand mehr wusste, wer legal arbeitete

‚Në Rinas akoma t’i krehin valixhet‘, gazetari publikon denoncimin

Aeroporti i Rinasit duket se nuk ofron aspak siguri për bagazhet e pasagjerëve dhe kjo jo për faktorë të jashtëm, por për shkak të vetë punonjësve. Gazetari, Fatos Mahmutaj, i cili gjatë 21 janarit, ka publikuar denoncimin e një miku të tij, i cili thotë se valixhja e tij „ishte krehur mirë“, por nuk i kishin vjedhur gjë, kjo sepse mesa duket nuk ka pasur asnjë send që të jetë vlerësuar si me vlerë për ata që e kanë kontrolluar.

„Sapo më tha dikush që mbërriti rreth një orë më parë në Rinas, valixhen ia kishin krehur mirë, por gjë nuk i kishin vjedhur, ndoshta për faktin që nuk kishte asgjë me vlere. Ende vazhdojnë me vjedhje aty ne Rinas!!!!???? Sikur u arrestuan ca para një muaji“, shkruan Mahmutaj.

Rreth katër muaj më parë kanë rënë në pranga pranga 2 punonjës të ngarkim -shkarkimit të bagazheve në Aeroportin e Rinasit dhe ka vënë nën hetim 2 të tjerë pasi akuzohen se vidhnin bagazhet e udhëtarëve. Ata akuzohen për pesë vjedhje të ndodhura në Aeroportin e Rinasit, nga ku u sekuestruan edhe 4550 euro të humbura nga një pasagjer.

B.K./Shqiptarja.com

 

Firma Heinemann: Werner Mehlber, Gjin Gjoni, Elona Caushi ein Betrugs Geldwäsche, Bestechungs Imperium der Deutschen in Albanien

Gefälschte Gefälligkeits Bestätigungen von kriminellen Deutschen Partner der Super Mafia in Albanien, durch die Staatskontrolle festgestellt, durch fiktive Darlehensverträge durch Werner Mehlber. Elona Mehlber läuft heute unter Elona Caushi, ist Besitzerin des Duty Free Shop am Tirana Airport, mit unzähligen Skandalen rund um Erpressung, Betrug, auch bei Gerichten und ist die Ehefrau des berüchtigten Richters in Albanien auch für den Super Drogen Schmuggel: Gjin Gjoni, der unbekümmert nach Deutschland Luxus Reisen unternimmt, auch zu Champion Klass Fussball Spielen des FC Bayern. Georg Degner der Geschäftsführer der Gebrüder Heinemann Firma in Tirana, welche längst Geschichte ist, weil im Deutschen Justizbringer System, natürlich die Notare jeden Unfug beglaubigen, von gefälschten Testamenten, bis zu dem Verkauft der Firmen Anteile, ohne das der Verkäufer in Albanien ist. Top Drogen Schmuggel in der Justiz vertreten, als Schutzherr, der Internationalen Super Drogen Kartelle, welche auch in Deutschland den Markt kontrollieren, mit Hilfe dummer und korrupte Beamter und Politiker. Morde inklusive, welche diesen Leuten zu Nahe kommt. Die Gebrüder Heinemann, welche die Verbrecher Clans, in den Flugplatz holten, vor allem Elona Caushi, mit dem Mafia Richter Gjin Gjoni. Ein übles Show Spiel, wenn die die Pächter, die eigenen Verträge, mit Hilfe der Richter Mafia ändern können zu ihren Gunsten natürlich.

von der ordinärsten Albaner Mafia installiert: Ilir Meta, dem Frankenstein der Albaner Politik (Bundesdruckerei Geschäft), der zuletzt 2015 verhaftet werden hätte sollen, aber dann schnell zum Präsidenten gemacht wurde. Gesponsert von der Betrügerin. ein Betrugs System, inklusive gefakter Diplome. Identisches System des Rezzo Schlauch damals bis heute, identisches Geschäft am Flugplatz, wo die KfW, der Amerikaner über den Betrugs USAID Fund: AAEF aktiv mitmachten, die Grundlage für die Zerstörung von Albanien legten.

2004: im illegalem Betrugs und Bestechungsgeschäft mit dem Flugplatz in Tirana

Profi Betrug, der bis heute anhält. In der selben Zeit, kassierte eine Deutsche Consult über die GTZ Mafia (Gitech), 2,5 Millionen € lt. GTZ Verantwortlichen, um 8 Kommunalbeamte auszubilden, welche bis heute gesucht werden. Die Firma „Sprint“,, eines der übelsten Betrugs Auftritte der Deutschen durch das Auswärtige, als Politische Beratung verkauft und bis heute aktiv. Solche Leuten finanziert man in Hamburg, Berlin, oder hier in Essen, NRW, sogar Konsulate und Phantom NG0′, welche dann Orden an korrupte Deutsche Politiker und Politikerinnen verteilen. Deutschland war der Lehrmeister des Betruges rund um Wasser und Kanalisation mit „Sprint“, Berlinwasser. FATMIR KUCI ist ein uralt Dumm Krimineller ohne jede Bildung, darf lt. Gesetz keine Staatsaufträge erhalten. Die Kaspar von Sprint, wird nicht der Letzte sein, der mit seiner dummen Albaner Frau, ein Debakel in Albanien erlebt und Geld versenkt in dunklen Kanälen. Hier war man aber vor allem als Dolmetscher nur tätig, suchte Opfer wie die Firma Heinemann, Investoren für Flugplatz nahe Immoblien Investoren, was Alles im Betrugs Spektakel endete.

Wegen Bestechung der Amtsträger: Spartak Poci, Transport Minister auf der Bestechungsliste von Mercedes in Albanien, im GTZ Bestechungs Apparat in Albanien

Eine Profi Betrügerin mit gefälschten Prof. Titel u.a. den sogar die New York Times schrieb darüber, das Uni in New York, niemals eine Lizenz für die Mafia Uni in Tirana gab. beigefügen Lebenslauf und in den folgenden Links:

Außerordentliche Professorin der New York Universit
y, Tirana, Albanien,www.unyt.edu.al

Andere berühmte gefälschte Diplome, von Mafia Unis u.a. für Renzi Bossi, der nie in Albanien war und sogar bei einer Fakultät studierte, die es ebenso nie gab. Ein Anti-Mafia Fall, in Italien ** In Albania, Can a U.S. Diploma Deliver? – The New York Times

Anduena Stephen, die NRW Mafia, mit Honorar Konsul Titel

Null Qualifikation damals die „Sprint“ Bande, lebt bis heute von Staatlischen Geldern im Profi Betrugsmodell, Deckmantel für die Drogenkartelle und dem Frankenstein der Albanischen Politik: Ilir Meta, der schnell Präsident wurde, als er erneut verhaftet werden sollte in 2015, durch den Generalstaatsanwalt, der US Botschaft, die Steinmeier Bande es verhinderte.

http://www.hidaa.gov.al/wp-content/uploads/2010/12/logo_final.jpg

23 Prill 2014

NJOFTIM PËR SHTYP

Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave, bazuar në ligjin nr.9049, datë 10.04.2003,“Për deklarimin dhe kontrollin e pasurive, të detyrimeve financiare të të zgjedhurve dhe të disa nëpunësve publikë”, i ndryshuar, përfundoi kontrollin e plotë të deklaratave të interesave private të subjektit Gjin Gjon Gjoni, me funksion gjyqtar në Gjykatën e Apelit Tiranë dhe anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë. Në përfundim të verifikimeve të kryera, mbi deklaratat e interesave private të subjektit Gjin Gjoni dhe bashkëshortes së tij Elona Çaushi, dhe të dhënave të siguruara gjatë proçesit të kontrollit të plotë, u konstatuan problemet si më poshtë vijon:

1- Falsifikim i kontratës Nr.384 rep, Nr.139 kol, të dt.20.03.2007, për shitjen e 70% të kuotave të aksioneve të kapitalit të shoqërisë “ADFD” sh.p.k, të hartuar me dy vlera të ndryshme, 70.000 lekë dhe 300.000 Euro, deklarim i rremë dhe mungesë burimesh financiare për shumat e mësipërme.

2- Deklarim i rremë në lidhje me burimin e krijimit të aseteve të deklaruara për shumën 300.000 Euro, paraqitja e dokumentave të falsifikuara dhe burim jo i ligjshëm.

3- Falsifikim i kontratave të huasë të dt.17.09.2007 në shumën 160.000 Euro, me afat 5 vjet, interes 5% (kthimi deri në Prill 2012) dhe të dt.22.04.2008 në shumën 138.888 Euro, me afat 5 vjet, interes 5% (kthimi deri në Prill 2013).

4- Deklarim i rremë dhe burim financiar jo i ligjshëm për kontratat e huasë dhënë shtetasit Werner Mehlber në shumën totale 298.888 Euro (160.000 Euro + 138.888 Euro).

5- Falsifikim të deklaratave No.2604 Reg. dhe No.2605 Reg. të datës 21.05.2010 për kthimin e shumës së huasë prej 60.000 Euro + 24.012 Euro interesa dhe 30.000 Euro + 13.896 Euro interesa nga shtetasi Werner Mehlber, pra gjithsej 127.908 Euro, pasi nga sistemi TIMS i Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Shtetit, nuk rezulton që ky shtetas të ketë qenë në territorin e Republikës së Shqipërisë në këto data.

6- Deklarim i rremë dhe burim financiar jo i ligjshëm për deklaratat për kthimin e huasë nga shtetasi Werner Mehlber në shumën totale 90.000 Euro principal (60.000 Euro + 30.000 Euro), dhe 37.908 Euro interesa (24.012 Euro + 13.896 Euro), gjithsej 127.908 Euro.

7- Deklarim i rremë në lidhje me kontratën e sipërmarrjes Nr.1416 Rep, Nr.167 Kol, dt.24.04.2012 të vilës rezidenciale në Farkë, tip “Champagne”, në shumën 700.000 Euro.

8- Fshehje në vitin 2010 e aktivitetit si person fizik “Bar” me NIPT L01616024T, i bashkëshortes.

9- Fshehje në vitin 2012 e aktivitetit të shoqërisë “ALBCOS – Albanian Cosmetics” me NIPT L21309006C, ku shtetasja Elona Shpëtim Çaushi figuron të jetë administratore dhe ortake zotëruese e 100% të kuotave të kapitalit.

10- Fshehje në vitin 2012 e aktivitetit të shoqërisë “Prestige Group” me NIPT L21309007K, ku shtetasja Elona Shpëtim Çaushi figuron të jetë ortake zotëruese e 100% të kuotave.

11- Fshehje në vitin 2010 i aktivitetit të shoqërisë “Terra Toscana Alimantari” me NIPT L02214025H, ku subjekti dhe bashkëshortja Elona Çaushi janë ortakë me nga 50% të kuotave të kapitalit.

12- Deklarim i rremë dhe burim jo i ligjshëm i shumës prej 14.000 Euro të përfituara nga shitja e automjetit të deklaruar në pronësi të vëllait.

13- Falsifikim dokumentash dhe deklarim i rremë në lidhje me burimin e blerjes me kredi të automjetit tip Benz me vlerë 62.000 Euro në vitin 2010, pasi rezulton se në dt.20.04.2010 nga ana e subjektit i është likuiduar shoqërisë “Auto Star Albania” vlera totale e automjetit, ndërsa kontrata e kredisë me Landeslease sha. është lidhur në dt.23.04.2010, pra tre ditë më vonë.

14- Burim financiar jo i ligjshëm, i dyshimtë dhe pa dokumentacion ligjor justifikues për kontratat e blerjes të apartamentit në Tiranë me vlerë gjithsej 53.200.000 lekë, viti 2011.

15- Burim financiar jo i ligjshëm, i dyshimtë dhe pa dokumentacion ligjor justifikues për kontratat e sipërmarjes për apartamentet në Tiranë me vlerë gjithsej 176.080 Euro, viti 2008, të cilat më pas janë zgjidhur si kontrata dhe shuma 140.000 Euro është deklaruar si burim krijimi asetesh.

16- Burim financiar jo i ligjshëm, i dyshimtë dhe pa dokumentacion justifikues ligjor për apartamentin me vlerë 180.000 usd, viti 2010, i cili më pas deklarohet i shitur dhe shuma e mësipërme deklaruar si burim krijimi asetesh.

17- Burim financiar i dyshimtë për shpenzimet e padeklaruara për 109 dhe 127 hyrje–daljet nga territori i Republikës së Shqipërisë, përkatësisht i subjektit Gjin Gjoni dhe bashkëshortes së tij, shpenzime të cilat nga të dhënat paraprake dyshohet të jenë rreth 250.000 Euro.

18- Burim financiar i dyshimtë për të gjitha pasuritë e deklaruara në deklaratat e interesave private të subjektit Gjin Gjoni dhe bashkëshortes së tij Elona Çaushi.

Për arsyet e sipërpërmendura, bazuar në nenin 281 të K.Pr.Penale, ILDKPKI ka paraqitur kallëzim penal në Prokurorinë e Përgjithshme, duke kërkuar fillimin e proçedimit penal ndaj subjektit Gjin Gjoni, me funksion gjyqtar, anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë, bashkëshortes së tij Elona Çaushi, noteres Margena Çela, noteres Gentiana Shkodra për veprat penale të fshehjes dhe deklarimit të rremë të pasurisë në bashkëpunim, falsifikimit të dokumentave në bashkëpunim, pastrimit të produkteve të veprës penale në bashkëpunim, dhe korrupsionit parashikuar nga nenet 257/a e 25, neni 186 e 25, neni 287 e 25, neni 319/ç të Kodit Penal.

Përsa më sipër, bazuar në nenin 15 gërma “b”, neni 17 gërma “ç” të ligjit nr.9049, datë 10.04.2003 “Për Deklarimin dhe Kontrollin e Pasurive, të Detyrimeve Financiare të të Zgjedhurve dhe të disa Nëpunësve Publikë”, i ndryshuar, ILDKPKI do të njoftojë menjëherë Presidentin e Republikës, Kryetarin e Kuvendit, Këshillin e Lartë të Drejtësisë, Ministrin e Drejtësisë, Drejtorinë e Përgjithshme të Parandalimit të Pastrimit të Parave, Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve për shkeljet e konstatuara.

Inspektori I Përgjithshëm ka urdhëruar nisjen e hetimit të brendshëm administrative për të nxjerrë shkaqet dhe përgjegjësitë që kanë bërë të mundur, që një çështje e tillë me prova të qarta të ardhura nga institucionet shtetërore, të mos ndjekë rrugën ligjore, por të mbyllet si e rregullt, pa probleme dhe në përputhje me ligjin.

_________________________________________

ZYRA PËR MARRËDHËNIET ME SHTYPIN

Die Justiz Betrugs Mafia, welche vor Nichts zurück schreckt

Tirana Gericht abgewiesen Richterverleumdungsklage gegen BIRN

Elona Caushi, ist die Tochter des Botschafts Sheptim Caushi. Kein Wort über den Skandal ihres Mannes, der den Kurdischen Super Drogen Schmuggler Turgut Abdulselam, trotz Interpol Haftbefehles des BKA freiliess, dem Gottvater und Langzeit Lieferant mit Heroin über den Gjoka Clan in Shiak, auch Hekuran Hoxha.
Interview über ihren Duty Free Shop, wie sie die Vertragsgebühren senkte.

Das Ehepaar Elona Caushi, Gjin Gjoni auch Vertragspartner mit Deutschen und plötzlich war man Alleineigentümer. Der Deutsche war ein seniler Hamburg Mann Helmut Heinemann, 35 Jahre älter, welche man im Albanischen Betrugs Modell heirate, ausplünderte und wie in Thailand dann umbrachte. So kamen viele Albaner Familien zu Reichtum, als Prostituierten auch Deutsche Politiker heirateten. Da Kurdische Modell in Hamburg ist identisch. Aydan Özoğuz ist ein typisches Beispiel in Hamburg, man verkauft komplette Institutionen auch den Innensenat an kriminelle Clans in Hamburg, wo der Osmani Clan, schon Schleuser System mit Flüchtlingsheim in 1996 hatte. Heute die Hamburger Bordell Mafia mit dem Dollhouse das Sagen hat.

Super Drogen Baron: Abdulselam Turgut, eine Einheit mit „ORA news, ein Geldwäsche Projekt von Xhemail Pasmaçiun(Ylli Ndroqin), dem Visa Skandal der Deutschen rund um Hekuran Hoxha und Sabine Bloch und der AA Mafia mit Ludgar Vollmer, Grobach, Joschka Fischer!

Der ursprüngliche Vertrag von Verkauf der Anteile an ‚ADFD Unternehmen„in Höhe von 70 Tausend leks plädierte später im Wert von 300 Tausend Euro

 

Gjin Gjoni

Elona Caushi Gjin Goni

Ja kontrata noteriale që akuzohetGjoni për shitjen e aksioneve

TIRANE- Zbulohen kontratat noteriale të shitjes së 70 për qind të aksioneve nga bashkëshortja e gjyqtarit Gjin Gjoni, Elona Çaushi, tek shtetasi gjerman Claus Helmut Otto Heinemann. Kontrata e cila mban numrin 384 e nëshkruar në datën 20 mars 2007,për të cilën inspektorët e ILDKP-së, pretendojnë se është falcifikuar, tregon se aksionet janë blerë nga shtetasi gjerman në një vlerë prej 700 mijë lekë të vjetra. Ndërkohë përsa i përket shumës prej 300 mijë euro të deklaruar në kallëzimin e ILDKP-së, kjo shifër nuk është përmendur në asnjë rresht të kontratës noteriale të hartuar nga noterja Gentiana Shkodra, edhe kjo e fundit e paditur në prokurori për akuzën e “Falsifikimit të dokumentave”.

Aksionet janë shitur për llogari të shtetasit gjerman, i cili ka autorizuar për kryerjen e veprimeve shtetasin Jens Georg Degner, administratorin e shoqërisë tregtare “Gebr.Heinemann Albanien Holding”. Pikërisht kjo kompani ka arritur të blejë 70 për qind të aksioneve tek shtetësja Elona Çaushi, me vlerën e deklaruar 700 mijë lekë të vjetra. Me këtë blerje, Çaushi kufizohej në 30 për qind të kuotave në kompaninë “Albania Duty Free Distribution” ndërkohë pjesa prej 70 për qind i kalonte biznesmenit gjerman Claus Helmut Otto Heinemann. Edhe pse ka blerë aksionet, sot e kësaj dite ky shtetas nuk ka asnjë aksion në kompani, kjo për shkak se bashkëshortja e gjyqtarit Gjin Gjoni, ka fituar të gjitha përballjet gjyqësore, duke e larguar nga kompania dhe rimarrë me të drejta të plota të gjitha kuotat e “Albanian Duty Free Distribution”.

Albania Duty Free Distribution
Last change(based on NBC extract ) made on: 2018-06-30 15:01:12

Ushtrimi i aktivitetit privat ne fushen e biznesit „Duty Free Shops“,nepermjet importit te mallrave qe tregtohen ne kete rrafsh si parfume,kozmetike,aksesore te ndryshem,paisje elektronike,likerna dhe pije te ndryshme,cigare etj.Hapje dyqanesh ne territorin e Shqiperise perfshire aeroportet,portet,njesite ne zonat kufitare dhe trupin diplomatik te akredituar ne Shqiperi.

Legal Form:Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.KFoundation Year:

Address:Seat:
Tiranë, Njesia Administrative Nr. 2, Rruga Dervish Hima, Zona Kadastrale 8160, Nr. Pasurie 6/410+16, Hyrja Nr. 1, Ap. Nr. 6Address:
TIRANE RINAS AEROPORT

Gezielte falsche Angaben auch bei Xhezeir Zaganjori, wobei man auch übertreiben kann. Uralter „Sigurime“ Mann, Ex-Botschafter in Deutschland vor 1997 usw.. Berisha Vertrauter und der Hirnlosen der IRZ-Stiftung. Es gibt Schlimmere, denn gemacht haben die Korrupten Internationalen diese Leute.

 

Voice of America: Warum ist nicht beschränkt Xhezair Zaganjori vetingu

http://www.mapo.al/zeri-i-amerikes-ja-pse-nuk-eshte-mbyllur-vetingu-per-xhezair-zaganjorin/
Wird geladen
×