GETAGGTE BEITRÄGE / Shengin

Auch in Shengin, werden illegale Bauten entfernt und Strand Besetzungen

 

 

IKMT nis aksionin për shembjen e ndërtimeve pa leje në plazhin e Shëngjinit

 

 

14/06/2021 – 18:30

Në vijim të operacionit “Bregdeti ynë” për prishjen e ndërtimeve pa leje në zonat bregdetare, aksioni i IKMT ka nisur pasditen e sotme dhe në zonën turistike të Shëngjinit.

Fillimisht aksioni ka nisur në vendin e quajtur “Rana e Hedhun”, për të vijuar më pas në zona të tjera të vendit.

Rezulton se janë rreth 10 objekte në plan për t’u shembur në Shëngjin. IKMT ka bërë me dije se në objektet e parashikuara për t’u prishur, parashikohen ato me konstrukt betoni, edhe kioskat e ndryshme metalike.

Në mbështetje të IKMT kanë shkuar edhe policia dhe inspektorati Vendor i Bashkisë Lezhë.

Operacioni “Bregdeti ynë” nisi fillimisht në Ksamil dhe Velipojë, ku aktualisht po pastrohen inertet e ndërtesave të shembura.

das Mafia Lokal des Staatsanwalt Offizieres in Lezhe: Gezim Guni wurde niedergebrannt

Shengin und die Justiz Mafia, wenn die höchsten selbst illegale Lokale betreiben. Alles Tradition in Albanien und in Lezhe, wie überall an der Küste ein System, was die Polizei und Justiz mit kriminellen Bürgermeistern organisiert.

Ein kompletter Küstenwald wurde abgeholzt, trotz enormer Erosion, nun brannte das illegale Mafia Lokal ab des Gezim Guci

Objekti rezulton në pronësi të Gëzim Çunit, por sipas burimeve të ABC News ky lokal është menaxhuar vazhdimisht nga Oficeri i Policisë Gjyqësore në Lezhë me inicialet S.C.

Gentian Ceken: Mafia Koodinator des Samir Tahiri

Gezim Guci, Shengin


Hamburger SPD Bordell Mafia mit dem „Dollhouse“
Gani Dreshaj – Ramuz Haradinaj

http://www.balkanweb.com/

Wird geladen
×