Veliera turistike “Sea Cloud” për të tretën herë në Durrës (FOTO)

 

  • Veliera “Sea Cloud” më 61 turistë të huaj në bord ka mbërritur sot paradite në portin e Durërsit. Ajo ka lundruar gjatë natës së kaluar nga Saranda drejt Durrësit, dhe në mbrëmje do të vijojë drejt Dubrovnikut (Kroaci). Nga të dhënat e agjencisë së l…