Das gut dokumentierte kriminelle Enterprise, der kroatischen HDZ, Kroatischen Regierung mit Tjuschman, ist ein Prdukt Deutsche, US Faschistischen Verbrecher Systeme. Da machten wie immer die selben Gestalten mit von Organhandel, bis zu Drogen, Waffen, Kinderhandel was bei der NATO bis Afghanistan normal ist und von DynCorps etc. auch in Bosnien schon dokumentiert wurde und der Albanischen Regierung inklusive Minister, Ilir Meta, Fatos Nano, Edi Rama und Konsorten vor ueber 15 Jahren. 500 Kinder sind bis heute in Griechenland verschwunden, was als Deutsche Aussenpolitik schon damals verkauft wurde und im Visa Skandal endete.

Ratten der Deutschen Politik, wo laengst in Deutschland ein „State Caputure“ auch in der Justiz und im Auswaertigem Amte, der Bundeswehr, dem BMZ und der Bildungsratten organisiert wurde.

class=“jeg_post_title“>Grosse Sache vor 10 Jahren

33-year-old Sadat Toskic has ended up in jail, according to foreign media reports, as on March 12, 2012, along with Croatian citizen Sanja Cristo o, 35, kidnapped 4 Albanian children and registered them with fake documents in Zagreb, where no given to these four Albanian juveniles, suspected of being from northern Macedonia, and one of them may be Mitat Ibraimi, an 8-year-old kidnapped in front of his backyard in his village near Skopje.

The ‚horror‘ of children, suspected of kidnapping Bleona Mata, is arrested

E Premte 4 Tetor 2019

Croatian man arrested, suspected of kidnapping four Albanian children, even Bleona Mata

04/10/2019 18:48

A Croatian citizen, suspected of kidnapping four children from Northern Macedonia, was caught in the act in Zagreb and was arrested by the Croatian authorities.

Croatian news wrote that Sadat Toskic was caught recording four children, but he is accused of kidnapping others as well.

He is suspected of kidnapping Mitat Ibraimi in 2010, from Skopje, and Bleona Mata from the Pikellima village, in Zapot, Kukes, Albania.

Toskic was arrested for kidnapping four Albanian citizens in 2012, in cooperation with the Croatian citizen, Sanja Krishto.

Top Channel

Arrestohet në Zagrep i dyshuari për rrëmbimin e Bleona Matës dhe 3 fëmijëve të tjerë, zbulohen detaje tronditëse

33- vjecari Sadat Toskic ka përfunduar ne burg raportojnë mediat e huaja, pasi ne 12 mars te vitit 2012 sebashku me shtetasen kroate Sanja Krishto 35-vjec kane rrëmbyer 4 fëmijë shqiptare dhe i kanë regjistruar me dokumenta false në Zagrep, ku nuk ka asnjë të dhënë mbi këta katër të mitur shqiptarë, që dyshohet se janë nga Maqedonia e Veriut, dhe njëri prej tyre mund të jetë edhe Mitat Ibraimi, 8-vjeçari që u rrëmbye para oborrit të shtëpisë në fshatin e tij afër Shkupit.

Gazetari nga Maqedonia e Veriut, Nevrij Ademi, në një lidhje direkte me moderatoren Odeta Dume ka konfirmuar lajmin dhe ka raportuar të tjera detaje.

“Ky shtetas kroat me emrin Sadat Toskic dyshohet se ka hyrë disa herë në territorin tonë dhe kuptohet qëllimi, ai i rrëmbimit të fëmijëve. Unë jam munduar të bëj disa verifikime këtu në Maqedoni edhe nëpërmjet policisë por kam folur edhe me banorët e zonës së vogëlushit Mitat Ibraimi. Policia ende nuk na ka dhënë një përgjigje zyrtare dhe në ditët në vijim do ta kemi. POR, banorët kur e kanë parë foton dhe lajmin, disa e konfirmojnë se e njohin si fytyrë, disa të tjerë nuk e njohin. Odeta, pa dyshim që institucionet tona janë informuar nga Kroacia për katër fëmijët e rrëmbyer në 12 mars të vitit 2012. Dyshojmë se fëmijët u rikthyen pranë familjes, këtu në Maqedoninë e Veriut dhe emrat nuk u bënë kurrë publike nga institucionet, për të ruajtur anonimatin e të miturve. Problemi qëndron se ne lajmet kroate shkruhej se shtetasi Sadat Toskic u kap flagrancë duke regjistruar 4 fëmijë, por akuzohet edhe për rrëmbimin e fëmijëve të tjerë. Ne dyshojmë se në mars të vitit 2010 ai rrëmbeu edhe Mitat Ibraimin afër Shkupit dhe në maj po të këtij vitit rrëmbeu edhe Bleona Matën nga mali Pikëllime i fshatit Zapot në Kukes.”- u shpreh gazetari.

Tashmë redaksia e “Pa Gjurmë” në bashkëpunim me kolegët në Maqedoninë e Veriut kanë nisur investigimet intensive rreth këtij lajmi për të hedhur dritë, pasi është e rëndësishme të zbulohen emrat e tjerë fëmijëve shqiptarë të rrëmbyer nga ky grup kriminal në Kroaci.

Suggested News