Überall bis 300 Meter um das Hotel, Sanitären Anlagen, in den Hotel Zimmern wird mit versteckten Kameras, wird Alles augenommen, was amtlich nach unzähligen Beschwerden von Kunden und Angestellten dokumentiert wurde. Das Hotel wurde ohne Beton Rüttler gebaut (Vibrim auf Albanisch), ist von Beginn an Baubetrug in Tradition und das ist ab 4 Stockwerken Bauvorschrift, wo noch nie ein Gesetz implementiert wurde in Albanien.

Man hört gezielt auch Gespräche vom Personal und den Gästen ab! Das ganz angebliche  Hotel “Plaza” në Tiranë  ist verwanzt, wie früher das uralte Kommunisten Vorzeige Hotel „Dajti“

Praktisch sind alle Hotels an der Küste ebenso in Hand von Drogen Bossen, Mördern und Verbrechern in Albanien und oft auch reiner Kredit Betrug mit korrupten Bankern, denn 10 % auch 20 % muss für Kredite gezahlt werden. Fortschritts Berichte der hoch korrupten EU Delegationen sind inzwischen Standard und von peinlichen Botschaftern.

Unglaubliche viele Beschwerden und nun Beweise, das im Mafia Hotel „Plaza“ in Tirana,einem Schrottbau ohne Beton Rüttler gebaut, Gäste auch im Schlafzimmer, Toiletten, Bad, Schwimmbad heimlich abgehört, gefilmt werden wie im Kommunismus.Kreditbetrug, Geldwäsche, Manager werden ermordet, Tirana Hotels. Selbst die Sheraton Gruppe, Mak Albania, verliess nach Millionen Verlusten Albanien. Selbst die Website des Hotels funktioniert nicht mehr.

 • Komisioneri zbulon skandalin: Hotel „Plaza“ përgjon e survejon klientët e punonjësit!

  22/09/2018 – 14:38

  Klientë të ndryshëm e kishin denoncuar si fakt te komisioni për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale, i cili bëri dhe verifikimet përkatëse, nga dokumentet e të cilit rezulton…
 • SKANDAL në TIRANË/ Hotel PLAZA përgjon klientët në çdo cep, publikohet RAPORTI (DOKUMENTET)

  Publikuar tek: aktualitet, më 17:03 22-09-2018 SKANDAL në TIRANË/ Hotel PLAZA përgjon klientët në çdo cep, publikohet RAPORTI (DOKUMENTET)

   

  Skandal në Tiranë, Hotel Plaza përgjon dhe filmon klientët në çdo cep.

  Hotel Plaza në Tiranë është paditur nga klientët dhe nga punonjësit e saj të cilët thonë se survejohen në ambientet e brendshme të godinës.

  Lajmi është bërë i ditur nga një raport i Komisionerit për Mbrojtjen e të dhënave personale.

  Klientë të ndryshëm dhe punonjës e kishin bërë denoncimin te drejtori i Komisionerit për Mbrojtjen e të dhënave personale, Besnik Dervishi, i cili ka bërë gjithë verifikimet përkatëse.

  Nga verifikimet e bëra rezultoi se Hotel ‘Plaza’ përgjon e survejon në çdo cep të tij.

  Sipas proces-verbalit të datës 11.04. 2018, për faktet e dala, nga hetimi i kryer në hotel ‘Plaza Tirana sh.a’, rezulton se ky biznes, me frekuentim të personave e grupeve klientë ‘VIP’, ka instaluar sistem video-survejimi, të tipit ‘CCTV’, me kamera të thjeshta dhe cilësore ‘4K’, me rreze 360 gardë, të cilat vrojtojnë çdo skutë të mjedisit, brenda e deri në 300 metër distancë, jashtë hotelit.

  Mbikëqyrja, nëpërmjet sistemit të video-survejimit (CCTV), e ambienteve si palestra force, palestra aerobi, korridoret dhe mjediseve tjera të pushimit e qëndrimit, brenda dhe jashtë hotelit, përbën shkelje.

  -Kontrolluesi (survejuesi) Hotel ‘Plaza’, nëpërmjet këtij rrjeti survejimi, mbledh dhe përpunon të dhëna ‘imazhe-video’, të klientëve e punonjësve të tij.

  -Stafi i hotel ‘Plaza’, kryen dhe mbledhjen e të dhënave sensitive (grup gjaku) dhe kjo përbën shkelje të rëndë.

  Pas zbulimit të këtij skandali, Krye-komisioneri, Besnik Dervishi, ka urdhëruar pronarët e Hotel ‘Plaza Tirana sha.a’, të ndërpresin urgjent, veprimtarinë survejuese me filmime, video, fotografi e marrje grup gjaku, duke i lënë këtë ultimatum zyrtar:

  Hotel ‘Plaza Tirana’, të shkatërrojë të dhënat personale ‘imazhe video’, të punonjësve e klientëve, të grumbulluara nëpërmjet sistemit të video-survejimit (CCTV).

  Hotel ‘Plaza Tirana’, të shkatërroj, të dhënat ‘sensitive’ (grup gjaku), që ka mbledhur për punonjësit dhe këdo tjetër.

  Brenda 15 ditëve, këto detyrime, të jenë realizuar, në të kundërt, do të veprohet me gjobë, ose me denoncim publik“, thuhet në procesverbalin e nxjerrë nga verifikimet.

  Rekomandimi-plaza-survejimi-panorama (1).jpg

  Rekomandimi-plaza-survejimi-panorama (2).jpg

  Rekomandimi-plaza-survejimi-panorama1.jpg

  Rekomandimi-plaza-survejimi-panorama2.jpg