Alle Jahre wieder, gibt es Hinrichtungen um diese Zeit, fast immer weil Jemand seine Drogen Schulden nicht bezahlt hat, oder eine Investition, Betrug war

Man hatte, sogar eine Wechselstube betrieben. 56 Kugeln wurden auf Beide abgegeben, also eine Gruppe von Mördern. Tatort, die üblichen Wildwest Gegenden von Shiak, Shkozet, im sogenannten NATO Staat. 40.000 € Kredit gab man dem Vater, für eine Auto Reparatur Werkstätte

Die Brüder: Viktor und Besmir Haxhia

Atentati në Durrës/ Dy vëllezërit u qëlluan nga një ‚ Toyota‘ gri, dyshohet për prishje pazari! Një nga viktimat u deportua nga Franca për trafik droge në 2018

Detaje të reja kanë dalë në dritë lidhur me vrasjen e dy vëllezërve Haxhia në qytetin e Durrësit.  Sipas burimeve nga grupi hetimor rezulton se hapja e zjarrit është bërë nga pozicion i ndaluar, e për pasojë kjo shton dyshimet se autorët dhe viktimat njiheshin me njëri tjetrin.