GETAGGTE BEITRÄGE / Klodjan Allajbeu

Betrugs und Bestechungs Kultur in Tradition: „Klodjan Allajbeu“ erhält von AlbControl Millionen schweren Garantie Krankenhaus Auftrag

Mit Staatsgeldern, erhält das Mafia Krankenhaus: American Hospital des „Klodjan Allajbeu“, das auf gestohlenen Grundstücken steht in Tirana, Hohe Milllionen Summen das die Mitarbeiter, reine Parteibuch Klientel Die Frau ist jetzt Transport Ministerin, die nur betrügen und Selbstbedienung kennt.

Die Lizenz im Betrugs Gesundheits System für „Dialyse“ wurde an eine „Phantom“ Firma verkauft

Edi Rama’s Selbstbedienungsladen mit Belinda Balluku, Chefin von AlbControll

Skandali i parë i vitit 2020: Albcontrol i beson spitalit privat shëndetin e punonjësve dhe i dhuron 410 milionë Spitalit Amerikan

Ndërsa qeveria po mundohet të promovojë investimet e realizuara në spitalet publike, “Albcontrol“ (shoqëri aksionare me kapital 100% shtetëror) vendos t’ia besojë shëndetin e punonjësve të tij një spitali privat. Viti 2020 hapet me një skandal të pare, që ka të bëjë edhe një herë me shëndetësinë dhe me mbivendosje e rrezikshme mes shëndetësisë publike e private. Më 24 dhjetor Albcontrol ka përfunduar procedurat e tenderit për t’i paguar paratë e shtetit një spitali privat check-up-et, analizat laboratorike dhe ndërhyrjet kirurgjikale për të gjithë punonjësit e tij, duke mos i konsideruar të besueshëm spitalet publike, të cilët i ofrojnë të gjitha këto shërbime falas. Me një vendim që nuk ka precedent, përfitim nga kjo kontratë e çuditshme nuk do të kenë vetëm 322 punonjësit, por edhe gjithë familjarët e tyre, për të cilët Albcontrol ka vendosur të paguajë 41 milionë lekë të reja në vit nga fondet publike në arkat e Spitalit Amerikan, që do ta marrë këtë shumë pavarësisht nga numri i check-up-eve, analizave laboratorike apo ndërhyrjeve kirurgjikale që do të kryhen realisht.

Skandali fillon në tetor 2019, kur Albcontrol hapi një garë të titulluar “Shpenzime për kontrollin mjekësor” duke vendosur kritere shumë të forta në mënyrë që asnjë konkurrent tjetër të mos merrte pjesë veç atij që ishte paracaktuar. Përmes kritereve të parashikuara për pranimin dhe kualifikimin pretendohet që “Operatori ekonomik duhet të ketë qendrën kardiologjike 24 orë/7, duhet të ketë urgjencë aktive 24 orë, laborator 24 orë dhe minimumi 2 ambulanca”. Plus 18 “Departamente & Specialitete” që mund t’i ofrojë vetëm një spital i madh. Por qarku mbyllet në vetëm një konkurrent, pasi, mes 18 departamenteve që kërkohen si kusht, është përfshirë edhe “hemodializa”, të cilën e disponon vetëm Spitali Amerikan (përveç spitaleve publike, që natyrisht nuk marrin pjesë në tender).

Fjala është për një kërkesë diskrimuese, pasi ndërmjet shërbimeve të cilat përfshihen në kontratë që Albcontrol pretendon nga fituesi i tenderit, shërbimi i hemodializës nuk është përfshirë. Në fakt, hemodializa u ofrohet falas nga shteti të gjithë shqiptarëve që kanë nevojë për të, në bazë të një tjetër kontrate koncesionare PPP, nga e cila përfiton edhe një herë Spitali Amerikan. Ta futësh hemodializën ndër kushtet për të marrë pjesë në tender, por pa e kërkuar këtë shërbim, duket se është një tjetër mënyrë e paligjshme e përdorur nga Albcontrol për t’i lejuar pjesëmarrjen në tender një konkurrenti të vetëm, domethënë Spitalit Amerikan.

https://shqiptarja.com/lajm/skandali-i-pare-i-vitit-2020-albkontrol-i-beson-spitalit-privat-shendetin-e-punonjesve-dhe-i-dhuron-410-milione-spitalit-amerikan

Das Mafia Krankenhaus des „Klodjan Allajbeu“ mit dem „American Hospital“ in den unendlichen Skandalen

Jetzt gab es neben Monopolen für Blutwäsche, Bauten auf gestohlenen Grundstücken, Mord Anschläge auch noch Mysteriöse Todes Fälle.

Original Monopol Geschäfte von dubiosen Offshore Firmen: Arimo B.V. in den Niederlanden und dubiose angebliche Türkische Teilhaber.

Auch in Betrugs Projekt des Edi Rama schon als Buergermeister, der das damals schon duldete. Die Staatsaufsicht stellt das erneut fest, aber oft für hohe Geldsummen stellen korrupte Staatanwaelte jedes Verfahren ein.

25 Justiz bringen der Deutschen, real ein Mafiöses Enterprise, wo nur wie in der Entwicklungshilfe Geld gestohlen wird.

http://albania.dewp-admin/admin-ajax.php?action=imgedit-preview&_ajax_nonce=a9893566ee&postid=3860&rand=91152

Jeder macht was er will, kopiert von der peinlichen Deutschen Weisungsgebundenen Justiz, wo Politiker Straffrei sind.

Das Mafia Betrugs Krankenhaus auf gestohlenen Grundstueck gebaut, macht immer wieder Schlagzeilen

Wie das angebliche Deutsche Hospital, reine Betrugs Modelle

Zwei Unternehmen in den Niederlanden, die von Konzessionen profitieren, führen zu Klodjan Allajbeu vom American Hospital

Auf Kosten des Staates und der Bürgerinnen und Bürger verbirgt die Shell-Gesellschaft erneut den tatsächlichen Empfänger öffentlicher Geldverträge. Nun liegt es an der Staatsanwaltschaft und der Wettbewerbsbehörde, diese Verbindungen zu beleuchten.

Klodjan Allajbeu, Inhaber des American Hospital und der Dokumente zweier niederländischer Unternehmen

Identische Mafia Construktion von Firmen gibt es schon lange, wo Agro Markt mit Knebelungs Verträgen das selbe Betrugs Modell hat, die selben Hintermänner: Identischer Geschäftsführer

Gründer ist „Klodian Allajbeu,“ mit seinem Betrugs American Hospital, mit extrem vielen Skandalen, inklusiv Grundstücks Urkunden Fälschung.

Der Gangster: Klodian Allajbeu, ist eine Geldwäsche Maschine, gründete etliche Firmen,  wo in einem identischen Konzept, schon einmal vor über 10 Jahren der Betreiber nur unter anderen Namen beschlagnahmt wurde.

500.000 € Bußgeld, für den Mafiösen Betreiber des „EKMA “ Agrar Markt in Tirana

 

Abuzimet/ KLSH: Spitali Amerikan ka ndërtuar pa leje, i gjithë shteti e mbron

Abuzimet/ KLSH: Spitali Amerikan ka ndërtuar pa leje, i gjithë shteti e mbron

Në kurriz të Shtetit dhe te qytetareve, kompani guacka edhe një herë fshehin përfituesin e vërtetë të kontratave me paratë publike. Tani i takon Prokurorisë dhe Autoritetit të Konkurrencës të hedhin dritë mbi këto lidhje.

 

10 Shkurt, 16:21 | Përditësimi i fundit: 18:28

SPD Schriftstellerin: Julia B. Finck , ohne Erfahrung wird Verfassungsrichterin in Brandenburg, als Profi Kriminelle, welche den Missbrauch der Justiz auch noch ankündigt. Identisch: Susanne Baer, Margarete Kopper mit höchsten Posten in der Justiz
Wird geladen
×