Bei der Pilgerfahrt bis 13. Juni, kommen ca. 1 Millionen Albaner in knappen 2 Monaten. Kult Fest, einer Raub- udn Plünderungs Clans, die auch nicht sich ändern wollen, ihre Beutezüge nach Europa ausdehnten, als Erfolgs Modell

Das franziskanische Antoniuskloster (albanisch Kisha e Shna Ndout) ist ein in ganz Albanien bekanntes katholisches Kloster und Wallfahrtszentrum oberhalb der Industriestadt Laç, welches nach Antonius von Padua benannt ist. Das von den Kommunisten zerstörte Gebäude ging auf das 14. Jahrhundert zurück und wurde in den 1990er Jahren neu errichtet.

. Übelste Politik Gangster und Betrüger, werden dann immer plötzlich Kathalisch, was ein Betrugs Konzept, seit fast 30 Jahren ist.

Absage bedeutet auch das das jährliche Schafs und Lämmer Gemetzel nicht statt findet.

Pelegrinazhi i përvitshëm i 13 të Martave në Kishën e Shna Ndout, bashkia e Kurbinit del me njoftimin e rëndësishëm

maxresdefault-16

Kryetarja e Bashkise së Kurbinit Majlinda Cara ka njoftuar se është pezulluar pelegrinazhi i përvitshëm 13 të Martave drejt Kishës së Shna Ndout.

“Ky ritual do të PEZULLOHET deri në tejkalimin e kësaj situate për të cilën duhet bashkëpunimi dhe kontributi i gjithësecilit prej nesh”, thuhet në njoftim.

Kjo bëhet pas masave të ndërmarra nga autoritetet për kufizimet maksimale të lëvizjeve dhe grumbullimeve të njerëzve si dhe Dekretit të nxjerrë nga Përfaqësia e Kishës Katolike në Shqipëri.

Bashkia e Kurbinit ka nxjerrë këtë njoftim:

Nga data 17 Mars 2020, në kushte normale, do të fillonte pelegrinazhi i përvitshëm i 13 të Martave drejt Kishës së Shna Ndout. Por, duke parë situatën e krijuar gjatë ditëve të fundit nga përhapja e virusit COVID-19 si dhe masave të ndërmarra për parandalimin e përhapjes së mëtejshme të tij, ky ritual do të PEZULLOHET deri në tejkalimin e kësaj situate për të cilën duhet bashkëpunimi dhe kontributi i gjithësecilit prej nesh.

Le të lutemi të gjithë në familjet dhe shtëpitë tona për shëndet e mbarësi, me shpresën dhe besimin se të gjithë bashkë do ta kalojmë këtë vështirësi me sa më pak dhimbje?

http://www.panorama.com.al/pelegrinazhi-i-pervitshem-i-13-te-martave-ne-kishen-e-shna-ndout-bashkia-e-kurbinit-del-me-njoftimin-e-rendesishem/