KAMZE, wenn Neanderthaler Banditen Bürgermeister werden: Umwelt Verbrechen des Mzui Mafia mit Müll

Erst die Umwelt vernichten, dann gibt es Millionen für Deutsche und EU Ratten, für angebliche Müll Deponien, welche sofort im Mafia Sumpf untergehen. Organisierte Betrugs Modelle, mit getürkten Gutachten der Wirtschaftlichkeit, welche sich sofort in Luft auflösen.

Im Verbrecher Imperium der EU, erhielt der vorbestrafte, verurteilte Drogen Boss und Betrüger Fatmir Mediu: 140 Millionen € als Umwelt Minister, welche spurlos in den kriminellen Kadern, der EU und Albanischen Mafia verschwanden. Real die Müll Deponie in der Kamze ebenso, nach EU Betrugs Modell.

Alle Bürgermeister der Kamze, wie Sula, waren reine Verbrecher bisher, gehören Alle hinter Gitter, die Vermögen beschlagnahmt

Mzui - Kamze

Xhelal Mziu, Bürgermeister der Kamze, mit gefälschten Diplom: Profi Betrüger, Hirnlos, Kriminell, wo die Ehefrau ein Pfandleihe für gestohlenen Schmuck und Uhren betreibt.

Mit Neanderthalern, will man Projekte verwirklichen, wobei Neanderthaler intelligenter waren.

siehe das Deutsche Becker Modell der Peinlichkeit. Identisch Korce, Elbasan, Durres usw.. 100 % mit Staatsgarantie versehen, im NRW Müll Betrugs System der Frau Kraft. Heiko Maas, Jäger, Bodo Hombach und Co.

Betrugs Firma Annemarie Becker: nach einem Jahr Insolvent in Albanien

Pionier Arbeit mit EU Förder Mitteln: Die Firma Becker und die Müll Entsorgung bei Skhoder

Alles in einen Fluss, einmalig in der Welt, wie man so dumm sein kann. Identische Zustände bei den Neanderthaler Taliban in Durres, mit Vangjush Dako und vielen anderen Bürgermeistern, denn Albanien ist ein Opfer der korrupten EU und Weltbank Kader, mit der Dezentralisierung, was das Land und jedes Gesetz zerstörte, nur Kriminelle an die Macht brachte, wie in Spanien und Italien ebenso.
Sociale Nga Rashela Shehu
18 Mars 2017 – 19:00 | përditesuar në 21:22
Bashkia Kamëz, 16 vjet masakër mjedisore në lumin Tërkuzë
FOTO + VIDEO Kamionët derdhin mbetjet në lumë
Investigimi i Report Tv/Rrezikohet jeta e banorëve

Prej 16 vitesh Bashkia e Kamzës po kryen një masakër mjedisore në lumin e Tërkuzës, ku në mënyrë të kundraligjshme depoziton mbetjet e saj urbane pranë rrjedhës së lumit. Sa herë rritet sasia e ujit, rrjedha e saj i merr me vete mbetjet dhe i shpërndan përgjatë gjithë shtratit deri në fshtatrat e Fushë Kujës.

Report Tv ka kryer një investigim për këtë fenomen, që sipas banorëve të zonës po i detyron të braktisin gjithçka dhe të largohen ku të mundin.

11 kilometra nga Tirana, në zonën e quajtur Zall Herr, ndodhet ky vendshkarkim mbeturinash i cili është shumë pranë lumit të Tërkuzës dhe shumë pranë banesave të kësaj zone.

Kamionët, siç shikohet në pamjet që sjell Report Tv kanë logon e bashkisë së Kamzës vijnë e shkarkojnë aty mbetjet urbane.

Lëvizjet e njerëzve brenda vendrrethimit të dampës, grumbulli i stërmadh i plehrave apo tymi që ngrihet nga djegia e tyre mund të vihen re edhe nga larg.

Mbetje spitalore, sende plastike, goma, qese, janë disa prej objekteve që vëmë re përgjatë rrjedhës së lumit.

Prania jonë aty tërheq vëmendjen e banorëve të zonës, të cilën na ndihmojnë për të gjetur vendin e saktë të depozitimit të mbeturinave.

Ata shprehen se prej vitesh ankesat e tyre, edhe pse të vazhdueshme, nuk merren parasysh, e kjo ka sjellë kohë pas kohe dëme shëndetësore dhe ekonomike për banorët.

Na dhanë fjalën se do t’i groposnin. U bë rrethini, por si përfundim uji është i ndotur. Dhe kur këta i hapin mbeturinat me traktor, nuk rrihet te shtëpia nga era që vjen„, thotë një prej banorëve.

„Fëmijët kanë pasur probleme me mushkëritë. Zonë së fshatit Çerek i është ndotur komplet uji i pijshëm„, thanë banorët.

Vetëm 10 metra larg vendit ku depozitohen mbetjet urbane ndodhet një banesë. Edhe pse nuk do që të identifikohet në kamera, zonja e shtepisë na tregon pasojat që i solli ndërtimi i dampës.

Uji në çezmën e tyre prej vitesh shkon i ndotur dhe ankesat deri më tani kanë rënë në vesh të shurdhër.

E moshuara tregon se detyrohet të gjejë zgjidhje alternative për ujin, pasi ai që vjen nga pusi i saj është i ndotur dhe i papërdorshëm.

„Qëkur u futën plehrat, mu prish pusi. Me çfarë të jetoj unë? Ku të shkoj?„, thotë ajo.

Po çfarë ndodh në vendshkarkimin e mbetjeve urbane?

I drejtohemi për ta parë nga afër dhe punonjësit e ngarkuar për sigurinë e këtij vendgrumbullimi të plehrave tentojnë të konfliktohen me grupin e xhirimit të Report Tv.

Lëvizim që aty përgjatë rrjedhës së lumit të Tërkuzës për të parë pasojat e këtij fenomeni.

Gjatë sezonit të shirave, rrjedha i merr dhe i shpërndan mbetjet urbane gjatë gjithë shtratit, duke i bërë të papërdorshme tokat bujqësore përreth tij.

Redaksia Online
l.q/Shqiptarja.com

– See more at: http://shqiptarja.com/home/1/bashkia-kam-z-16-vjet-masak-r–mjedisore-n–lumin-t-rkuz–408410.html#sthash.lNwjmVtL.dpuf

2 Gedanken zu „KAMZE, wenn Neanderthaler Banditen Bürgermeister werden: Umwelt Verbrechen des Mzui Mafia mit Müll“

 1. EU finanzierte Desaster mit totalen Idioten, wie den Kamze Bürgermeistern, wobei die EU nur gemeinsam sehr grosse Geldsummen stiehlt. Alles wurde mehrfach saniert in Albanien und mehrfach gebaut.

   

  20 Mars 2017 – 17:08 | përditesuar në 17:29

  Depozitimi i mbetjeve urbane pranë rrjedhës së lumit të Tërkuzës është në gjendje alarmante dhe përben pikën më të rrezikshme në Shqipëri.

  Kështu shprehet Sazan Guri, inxhinier gjeolog, që shpjegon nga zona e Zall Herrit pasojat e dampës së ndërtuar aty.

  Sipas Gurit uji acid që formohet nga depozitimi i mbeturinave dëmton rëndë mjedisin dhe sjell pasoja shëndetësore deri në shfaqjen e kancerit për njerëzit që banojnë përreth zonave që përshkon lumi i Tërkuzës.

  ‘’Kemi të bëjmë me disa pellgje të mëdha të ujrave acid që komunikojnë me lumin e Tërkuzës, që ky lum ka në rrjedhën e poshtme, që ushqen me puse ujë, ushqen 40 mijë banorë, Rrit ato bimë që kujton se merr produkte fshati, por në fakt ti merr helmet e tua’’,-u shpreh Guri.

  Sazan Guri shpjegon se ndërtimi i Landfilldeve ku bëhet përpunim i mbetjeve duhet të realizohet të paktën 5 kilometra nga zonat e banuara.

  Ndërsa mbeturinat në zonën e Zall Herrit janë jashtë çdo standarti dhe nëse kjo zonë nuk rehabilitohet shpejt pasojat do të jenë të rënda dhe të parikuperueshme.

  ‘’E para ndalohet sot, e dyta duhet një projekt gjigant ta rehabilitojë, që do të thotë të rrethohet me mur. Të zihet nga poshtë me një shtresë argjilore të paktën 1 metroshe të papërshkrueshme. Të vishet muret anësore me një shtresë argjilore. Të mbulohet nga sipër. Dhe të futen disa puse për të marrë gazin që do të nxjerrë’’,-u shpreh Guri.

  Bashkia e Kamzës prej 16 vitesh depoziton në mënyrë të kundraligjshme mbetjet urbane të saj pranë rrjedhës së lumit të Tërkuzës.

  Këto mbetje janë të shpërndara përgjatë shtratit të lumit deri në fshatrat e Fushë-Krujës, të cilat i merr rrjedha e ujit gjatë sezonit të shirave.

  – See more at: http://shqiptarja.com/home/1/situat–alarmante-nga-mbetjet-urbane-n–lumin-e-t-rkuz-s-408691.html#sthash.5zMYdSAT.dpuf

 2. KAMZE, wenn Neanderthaler Banditen Bürgermeister werden: Umwelt Verbrechen des Mzui Mafia mit Müll

  Die National Strasse dort steht unter hochgiftigen Schwaden, weil der Bürgermeister der übliche Super Idiot ist. Man steckt nun den Müll an, die 140 Millionen € der EU, an das Umwelt Ministerium unter Fatmir Mediu verschwanden schon spurlos, wie die Betrugs Projekte der Deutschen mit der Familie Becker und der Müll Deponie in Bushati.

Schreibe einen Kommentar