Versicherungs Betrug durch Abfackeln ist Standard in Albanien

Die vielen Baumarkt Geschäfte an der Autobahn Durres – Tirana, welche jedes Jahr abgefackelt werden sind schon Tradition. Zuvor werden natürlich die Waren entfernt, Gutachter und Polizei bestochen.

Ein Syrischer Geschäftsman, soll seine Fabrik abgefackelt haben in Tirana, mit Teppichen von 1,2 € Euro. Raghed Hajjazi wurde verhaftet, er kam vor 15 Jahren nach Albanien, wo Albanien damals unter der Betrugs Maschine des Ilir Meta, viele Betrüger anzog, nur keine richtigen Investoren.

Djegia e fabrikës së tapeteve, arrestohet siriani për mashtrim

 • Shekulli
 • 08 Gusht 2015, 08:45
 • Përditësuar 10:00
iiiPolicia e Tiranës ka vënë në pranga shtetasin sirian, Raghed Hajjazi, pronar i një fabrike tapetesh me akuzën e mashtrimit me siguracionet. Ky shtetas 4 muaj më parë i ka vënë flakën qëllimisht fabrikës së vet në autostradën Tiranë-Durrës
07 Gusht 2015 – 21:55 | përditesuar në 22:10

Pranga biznesmenit sirian, dogji
tapetat për 1.2 mln € siguracion

2 Gedanken zu „Versicherungs Betrug durch Abfackeln ist Standard in Albanien“

 1. Solche Gangster hat Tirana wie ein Magnet angezogen, wobei alle diese Gangster inkompetend sind eine Firma zuführen, immer mit Verwandten, die viel Geld kosten.

  Die neue Tirana Rathaus Besatzung wil auf Arbeits Plätze höchsten Wert legen, aber produktive Arbeits Plätze sind das Thema und nicht Import Firmen, welche irgendeinen Müll verkaufen, denn niemand braucht. Solche Firmen braucht man nicht in Albanien:

  Fatos Nano, Spartak Poci Mafia kauft 100 Mercedes

  aus

  Mercedes und die Bestechung von kriminellen Ministern in Albanien

  Teurer Spaß für Mercedes (u.a. 175 Millionen $ Geldstrafe an die SEC, wegen Auslands Bestechung) diese Bestechungs Verkaufs Orgien, wo man den Transport Minister Spartak Poci als Reklame Figur

  einkaufte. Als Innenminister wurde sein geklauter Mercedes von den Griechen davor beschlagnahmt.

  Politike NGA MATEOS SPAHO
  08 Gusht 2015 – 07:49 | përditesuar në 10:08
  Bashkitë e reja, zbulohet urdhri
  kush humbet vendin e punës
  TIRANE- Kryetarët e rinj të bashkisë do të nisin punën e tyre me evidentimin e punonjësve si dhe me verifikimin e detyrës që ka secili prej tyre. Pas përpunimit të një raporti analitik do të paraqitet dhe struktura e re e punonjësve si dhe roli që do të kenë.

  Ndërkohë që verifikimi do të shërbejë dhe për të shtuar apo shkurtuar numrin e punonjësve. Në urdhrin e përbashkët mes ministrisë së Financave dhe atij të pushtetit vendor, janë saktësuar procedurat që do të ndjekin të 61 kryetarët e rinj të bashkive përsa i përket personelit.

  Modeli i ri
  Modeli i ardhshëm organizativ i bashkive ka të përcaktuar dhe ndryshimin e strukturave apo dhe shkrirjen e shërbimeve. Gjë që mund të pasohet dhe me ndryshimin e personelit në detyrë. “Grupi i punës harton një përmbledhje mbi rolet e kryera, duke përdorur formularin “Rolet ekzistuese” dhe më pas harton një përmbledhje mbi rolet e reja në bashki, duke përdorur formularin “Rolet e ardhshme në bashki”.

  Një përmbledhje mbi të dhënat e standartizuara për shërbimet publike dhe funksionet horizontale të kryera në njësitë e shkrira hidhet në formularin “Shërbimet publike në NJQV-të që do të bashkohen”, thuhet në udhëzimin e posaçëm. Po ashtu grupi i punës harton një përmbledhje të analizës mbi personelin e bashkisë, të bazuar në analizën e dhënë për çdo njësi të shkrirë.

  “Kjo analizë duhet të përmbajë informacion mbi numrin e përgjithshëm të personelit, llojin e marrëdhënieve të punës me personelin, duke përshkruar numrin e përgjithshëm të nëpunësve civilë, duke përfshirë specifikimet në lidhje me nëpunësit civilë në periudhë prove, kategoritë e mbrojtura të punëmarrësve etj. Të gjithë formularët e „Inventarit të personelit“ vendosen si Shtojcë të raportit të konsoliduar”, thuhet në urdhër.

  Punonjësit e vjetër
  Udhëzimi parashikon krijimin e një inventari të personelit. Ndërkaq ministrat kërkojnë që grupi i punës duhet të sigurohet për plotësinë dhe saktësinë e informacionit të dhënë duke rishikuar rregulloren e brendshme të aprovuar nga Këshilli i NJQV-së për vitin aktual dhe vendimin e këtij Këshilli „Për miratimin e strukturës organike, numrit të punonjësve dhe pagave të administratës së NJQV-së“ për vitin aktual. Grupi i punës duhet të shënojë numrin e punonjësve në çdo strukturë administrative
  – See more at: http://shqiptarja.com/home/1/bashkit–e-reja-zbulohet-urdhri—kush-humbet-vendin-e-pun-s-308987.html#sthash.Sll6gO4D.dpuf

 2. Eine Frau hatte einen schweren Verkehrs Unfall, wo die Versicherung bezahlte in 2007. 2013 wurde der Tod vom Anwalt und dem Gerichtsvollzieher vertuscht, um weiter zu kassieren

  Mashtrim me sigurimet, avokati e përmbaruesi në hetim për klienten e vdekur
  Postuar më: 12 September 2017 21:10

  Përmbaruesi Enuar Merko urdhëron bllokimin e llogarive të një kompanie sigurimesh, e cila ishte detyruar të dëmshpërblente L.Gj, gruan e cila kishte pësuar dëme të rënda në shëndet gjatë një aksidenti në 2007. Në pamje të parë gjithçka duket e ligjshme, por prokuroria ka zbuluar dhe po heton për mashtrim familjarët L.Gj.
  Kjo për faktin se e dëmtuara nga aksidenti ka ndërruar jetë 2 javë përpara se vendimi te merrte formë të prerë në vitin 2013. Avokati dhe përmbaruesi kanë vazhduar gjyqin duke bllokuar llogaritë e një kompanie sigurimesh.

  Duke fshehur vdekjen ata kanë vazhduar gjyqin në Gjykatën e Lartë duke e fituar atë. Pasi kanë marrë vendimin në duar kanë pajtuar përmbaruesin te beje ekzekutimin e vendimit.

  Referuar dosjes rezulton se hetimet kane nisur ne 7 shtator 2017 pas referimit të rastit nga policia. Nga verifikimet rezulton se ne dijeni të veprimeve ka qenë edhe avokati Artjon Pashollari.

  Ndërkohë që përmbaruesi rezulton të ketë nisur procedurën pa patur më herët dosjen Në kuadër të hetimit prokuroria ka urdhëruar sekuestrimin e të gjitha dosjeve gjyqësore.
  http://www.mapo.al/2017/09/mashtrim-me-sigurimet-avokati-e-permbaruesi-ne-hetim-per-klienten-e-vdekur/1

Schreibe einen Kommentar