Verschiedene EU Botschafter kritisieren das Theater im Albanischen Parlament

Bei einem umfangreichen Besuch in Durres, boykottiert der Franzöische Boschafter, jedes Treffen mit dem Gangster Vangjush Dako, der sich Bürgermeister nennt, was an einen Besuch der US Botschafterin Marie Ries in 2007 erinnert. Der Artikel aus der Durres Lajme erwähnt das sich so eine klare Darstellung sich wohltuend zu früheren Besuchen des Deutschen, Chinesischen, Englischen Botschafters absetzt, wenn man zu Kriminellen einfach eine Distanz aufbaut.

Eine Gemeinsam Aktion, wichtiger Botschafter diesmal: Die Glaugwürdigkeit vieler Botschaften ist heute Null, weil man nicht einmal für die eigenen Investoren interveniert, jeden Betrug duldet, falschte und gekaufte Gerichts Urteile sowieso. Nur damit man Bestechungs Geschäfte machen kann, rund um Energie, Transport und Geld Vernichtung mit dubiosen Projekten mit der Mafia. Die EU und OSCE Botschaft gehören abgeschaffte, wegen groben Unfugs und Mafia Finanzierungen. Das korrupte EU, US, Deutsche System, braucht ständig Einladungen, Bitten, der jeweiligen korrupten Gangster und Partner vor Ort. Projekte ohne jede Kontrolle, mit hohen Millionen Summen, zeigt ein System, wie es die ordinärsten Mafia Gruppen sich nicht besser ausdenken konnten.

Hintergrund: Die Theater Show, des Dumm Gangsters Tom Doshi über einen angeglichen Mord Anschlag. die Rolle der Presse, wie man ein Theater Spektakel, für einen Dumm Gangster mit Durim Bami inzeniert und wie immer ohne jeden Verstand, was wir vor Tagen sofort erkannten.

update: 5.3.2015 Tage später, wird unsere klare Vorreiter Rolle auch von den Botschaftern übernommen, das Alles Theater ist und war. inzeniert von diesem Schwachkopf Tom Doshi.

Der Hauptzeuge, outet selbst, das er für die Rolle von Tom Doshi bezahlt wurde.

Witness: I was paid to play Doshi’s role

Ambasadorët braktisin Kuvendin: S’mund të ndjekim teatrin e shëmtuar parlamentarSeancën e sotme parlamentare disa ambasadorë kanë preferuar ta ndjekin nga brenda sallës plenare të Kuvendit. Ambasadori francez, ai italian, ai gjerman, ambasadorja e Holandës së bashku me kreun e misionit të BE-së,  Romana Vllahutin kanë mbërritur pak përpara nisjes së seancës…

Berisha: Meta jep dorëheqjen. Kreu i Kuvendit: E dhashë një herë për Shkëlzenin!

Berisha: Meta jep dorëheqjen. Kreu i Kuvendit: E dhashë një herë për Shkëlzenin!

| Pas bllokimit të seancës parlamentare nga ana e Partisë Demokratike, Kuvendi ka nisur punimet, por sërish situata është tensionuar pas marrjes së fjalës nga…

Christoph Hörstel, wie der Westen, jede Staatliche Ordnung sabotiert, die Funktion eines Staates langfristig zerstört. Man baut mit System, nur mit Kriminellen und korrupten Gestalten angebliche Regierungen auf, was die einzige westliche Politik ist und das mit der Finanz Mafia, rund um die Deutsche Bank, Goldman Sachs. Details einer verlogenen und korrupten westlichen Politik, was sowieso jeder Albaner längst weiß, ebenso vor 15 Jahren schon. Betrugs Geschäfte als System, der EU, der Deutschen und der Amerikaner sowieso, wo der Bechtel Betrugs Autobahn Bau nur eines dieser Super Betrugs Geschäfte ist.

Das US-EU “Failed-States-Building-Programm” – Albania Drive Against Corrupt Mayors Yields Few Results

Die Betrugs und US Mafiöse Organisation “ICITAP”, Schutzschirm für kriminelle Geschäfte aller Art in der Welt

Die Betrugs und US Mafiöse Organisation “ICITAP”, Schutzschirm für kriminelle Geschäfte aller Art in der Welt

Schlimmer wie aktuell die ISIS Terroristen im Irak, betonierte Vangjush Dako, gegen alle Gesetze mit Lefter Koka 270 Antike Stätten zu in Durres.

*

Ambasadori francez bojkoton kryebashkiakun Dako

DURRËS, 5 mars 2015 –  Ambasadori i ri francez në Tiranë, Shkëlqesia e tij z. Bernard Fitoussi zhvilloi një vizitë njohëse në Durrës. Vizita e ambasadorit ishte mjaft ndryshe nga vizita të bëra më parë në Durrës nga ambasadori gjerman, anglez apo kinez, të cilat përgjithësisht kanë qenë modeste në shpurat shoqëruese dhe në larshminë e vendeve të vizituara dhe personaliteteve lokale të takuar.

Shpura e ambasadorit udhëtonte me tri makina, me së paku 6 shqiptarë (2 femra dhe katër meshkuj, shoferë, përkthyes, specialistë, personel sigurie etj.) në to. Ambasadori ishte i shoqëruar nga Kryetari i Dhomës së Tregtisë Franco-Shqiptare, një njohës i vjetër dhe i gjithanshëm i Shqipërisë, që në kohën e Ramiz Alisë, kur bashkëpunonte me tekniko-importin për operacione import-eksporti, që nga bimët mjekësore, rieksport cigaresh me motorskafë deri te përgjuesit e pistoletat elektrike (teasers). Ambasadorin e shoqëronte në vizitën e tij në Durrës, edhe atashehu për sigurinë e brendshme z. Jean-Louis Jacquinet.

Ambasadori dhe shpura e tij organizuan një varg vizitash në Durrës. Ata vizituan biznese të sukseshme franko-shqiptare, vizituan ambientet e  Aleancës Franceze në Durrës, vizituan Drejtorinë e Autoritetit Portual Durrës, Policinë kufitare në Terminalin e pasagjerëve si edhe Drejtorinë e Doganës Durrës. Në këtë vizitë ra në sy njohuritë e gjera e speciale të ambasadorit Fitoussi për operacionet e procedurat portuale dhe ato policore vecanërisht te këto të fundit përsa  i përket dokumenteve të falsifikuara të udhëtimit dhe të identifikimit.

Çuditërisht ambasadori francez, në të martën e tij durrsake nuk vizitoi Bashkinë e Durrësit. Natyrisht nuk pati as takim me  Kryebashkiakun Dako. Një “bojkot” i tillë na kujtoi një praktikë të ngurtë të ish ambasadores amerikane Marsi Ris, e cila e vizitoi Durrësin nja 13-14 herë.

Vizitoi lloj – lloj biznesesh, aktivitetesh kulturore, institucionesh, lokacione ushtarake, vizitoi deri edhe ish-kopëhtin Teufik Skilja, ku trajtohen fëmijë me zhvillim të vonshëm mendor, por asnjë herë nuk i shkeli këmba në Bashkinë Durrës. Në asnjë rast edhe në ceremoni zyrtare qëlimisht nuk shtrëngoi duart me ish-kryebashkiakun Lefter Koka.

Sapo Vangjush Dako u ul në kolltukun e lënë bosh nga z. Koka, ambasadorja Ris vizitoi bashkinë dhe pati një takim jashtëzakonisht miqësor e të ngrohtë me Kryebashkiakun Dako, madje për takimin nuk u njoftua paraprakisht as Prefekti i atëhershëm Pajuni.

Mesazhi amerikan në vitin 2007 ishte i qartë, elokuent e mjaft domethënës. Sot “bojkoti” Fitoussi ndoshta ka për qëllim të japë të njëjtin mesazh. Kryebashkiaku Dako ndonëse tosk në origjinë ka adoptuar parimin e kuvendeve të burrave të Gegërisë, ku përshëndetej: „Tungjatjeta Bajraktar (SHBA), tungjatjeta o ju të tjerët! „.

/gj.th. agjencia e lajmeve „Dyrrah“/

– See more at: http://www.durreslajm.com/politike/ambasadori-francez-bojkoton-kryebashkiakun-dako#sthash.poNkptI8.dpuf

Ein Gedanke zu „Verschiedene EU Botschafter kritisieren das Theater im Albanischen Parlament“

 1. Terroristen Financiers wird Albanien und dem Kosovo wie Bosnien vorgeworfen und immer dabei. Die Amerikaner im Hintergrund als Haupt Financiers

  Following the January 7 terror attacks in France against staff of the satirical magazine Charlie Hebdo, and a Jewish supermarket, the Italian Interior minister, Angelino Alfano and his Albanian counterpart, Saimir Tahiri, set up a joint task force to exchange information in real-time on radical Islamists elements.

  BIRN has learned that Italy intends to set-up similar task forces with other countries in the region.

  “This part of the world, the Balkans can be considered a shelter for terrorists, where foreign fighters could be trained,” Alfano said on a visit to Tirana on January 14. “For Europe, this area is of strategic importance,” he added.

  http://www.balkaninsight.com/en/article/italy-on-alert-over-jihadist-threat-from-balkans

  Larry Craig, US Republkicans Senats Committee

  March 31, 1999
  The Kosovo Liberation Army: Does Clinton Policy Support Group with Terror, Drug Ties?
  From ‚Terrorists‘ to ‚Partners‘
  …………………….
  http://fas.org/irp/world/para/docs/fr033199.htm

Schreibe einen Kommentar