Schlagwort-Archive: Tirana Parking

ARMO – Musabelliu Geschäfte: Taulant Tusha Klientel Geschäfte in Tirana

Die Insolvente „ARMO“ Raffienerei, fand schnell neue Eigentümer, mit einer Firma auf den Virgin Island. Taulant Musabelliu ist der Manager., mit dem Strohmann Ali Hasan Rahman als Eigentümer.

220 Millionen € Öl gestohlen, keine Gehälter bezahlt, das alte Betrugssystem der bankrotten Drogen Familiein rund um Edi Rama.
ARMO machte als Staatliche Öl Firma immer Gewinn

Nachdem es selbst bei prominenten Mord, nur Show Ermittlungen gibt, Auflagen für Ermittlungen mit Vorsatz nicht umgesetzt werden wie im Falle: Iso Copa, wird die nächste Comedy Show aufgezogen, das man den tödlichen Unfall ermitteln will, gegen Edi Rama’s Musabelliu Klientel Geschäft.

Prosecution investigates Ballsh explosion

Ein typisches Mafia Privatisierungs Geschäft der Weltbank und ded IMG und nun in Fortsetzung. Offshore Firmen, der Albanischen Mafia, wurden die neuen Eigentümer. Verbrecher Syndikate der Globalisierung in Aktion und nun immerhin nur bei der ARMO, seit 13 Jahren. Praktisch hat heute fast keine Albanische Institution eine Funktion.

In Albanien wurde der neue Haupt Eigentümer Ionian Refining and Trading Company sha, erst am 29.4.2016 QKR registriert, der Aserbeischanische Kredit, über die Credins Bank somit auf dem Papier abgelöst.

 Gazeta standard 2016

Ein Toder in der einer Edi Rama Klientel Öl Raffinierie, weil es 3 Strom Ausfälle in der Nacht gab und es in Folge zu einer Explosion kam. Uralte Verbrecher Kartelle, welche mit Dritan Prifti, Harasani schon vor 15 Jahren sehr aktiv waren. Moisi Musabelliu, (drejtor i Drejtorisë Rajonale; Tiranë) wurde mit einer extremen Verbrecher Gruppe verhaftet, welche gefälschte Treibstoff Zertifiakte ausstellte, für gepantschtes Benzin und Diesel, von der ARMO Raffinierie und aus Schmuggler und Zoll Betrugs Geschäften. Also macht man so weiter. Not Strom Anlagen gibt es nicht mehr bei ARMO, wahrscheinlich wie immer gestohlen.

Familien Mitglieder wurden schon öfters verhaftet, rund um Regierungs Stellen, Betrug, Geldwäsche und auch Drogen Schmuggel.

Der Ehemann ein Schwede bei den Regency Casino in Tirana, wurde ermordet und schon hatte man auch dort das Managment.

Ein relativ junger Schwede, mit Albanerin und Kind, war der Vorgänger Manager,  bis er ermordet wurde.

Altes Modell der Albaner, wie in Thailand, das man die ausl. Ehegatten ermordet und Geschäftspartner.

Taulant Musabelliu
Taulant Musabelliu

Taulant Musabelliu

Country Director at Ionian Refining and Trading Company sha

Albania
Oil & Energy
Current
  1. Ionian Refining and Trading Company sha
Previous
  1. Regency International Casino Tirana sha,
  2. TPD sha,
  3. DT Premier Partners ltd
Education
    1. University of Tirana

Ballsh

Ngjarja e rëndë në Rafinerinë e Naftës në Ballsh ndodhi vetëm pak javë pas rikthimit të saj në punë përmes një marrëveshjeje me Ionian Refining dhe Trading… VIDEO

Taulant Musabelliu, ist Manager einer Virgan Island Firma, welche die Rezart Taci :: ARMO Raffienerie Anteil aus dem Konkurz kaufte und direkt Edi Rama Klientel ist, mit Besnik Sulaj.

11-webanalytics-mozilla-firefox_096

4-tirana-mafia

http://www.newsbomb.al/component/k2/item/51668

Zuerst war man Teilhaber an neuen Firmen in Tirana, welche nun ohne jede Kompetenz unter Leitung der Schwester vom zuständigen Direktor des Rathauses Monopol Aufträge erhielt.
Taulant Tusha, vergibt das Projekt „Tirana Parking“ an seine Schwester

10 Nov 2016
Motra e drejtorit në Bashki fiton tenderin e “Tirana Parking”

Kompania në pronësi të motrës së drejtorit të punëve publike në bashkinë e Tiranës, Taulant Tusha ka fituar një tender të majmë nga agjencia e parkimit ‘Tirana Parking,’ duke ngritur pikëpyetje për një konflikt të mundshëm interesi.

Autor:Besar Likmeta BIRN Tiranë

Kryetari i bashkisë Tiranë Erjon Veliaj, i shoqëruar nga drejtori i punëve publike Taulant Tisha (djathtas), gjatë inagurimit të parkingut tek sheshi Italia

Kryetari i bashkisë Tiranë Erjon Veliaj, i shoqëruar nga drejtori i punëve publike Taulant Tusha (djathtas), gjatë inagurimit të parkingut tek sheshi Italia

Agjencia e bashkisë së Tiranës- ‘Tirana Parking,’ e cila po ndërton një rrjet parkingjesh me pagesë në kryeqytet hapi mesin e muajit tetor një procedurë prokurimi me fond limit 67.7 milionë lekë për blerjen e ‘makinerive dhe pajisjeve për sheshet’.

Kjo kontratë me një afat kohor ekzekutimi prej 6 javësh, kishte si objekt prokurimin e një numri sistemesh parkimi automatike dhe të integruara, me specifikime teknike të detajuara, ku përfshihen pajisje që luhaten nga barrierat hyrëse dhe dalëse në parking, deri te sistemi i menaxhimit multiparking që do të ofrohet.

Pas mbylljes së procedurave të prokurimit, fitues i këtij tenderi është shpallur kompania ADVANCED Sh.p.k, në bashkëpunim me ED Konstruksion dhe Adi Professional Sh.p.k., me një ofertë prej 63.7 milionë lek ose 94 % e fondit limit.

Në tender nuk ka pasur ofertues të tjerë. Ndërkohë, dokumentet e zbuluara nga BIRN, tregojnë që kompania kryesore fituese është nën pronësi të motrës së drejtorit të punëve publike në bashkinë Tiranë, Taulant Tusha, çfarë ngre pikëpyetje për një konflikt të mundshëm interesi në procesin e prokurimit të kontratës.

E kontaktuar nga BIRN, Bashkia mohoi që ky ishte një rast konflikti interesi, duke nënvizuar që Tirana Parking është një institucion më vete dhe se motra e drejtorit nuk përfshihet në rastet e parashikuara nga ligji.

“Tirana Parking është një institucion më vete dhe Drejtori i Punëve Publike nuk ka asnjë ndikim dhe vendimmarrje institucionale. Tirana Parking, si institucion varësie, ka buxhet dhe struktura te pavarura nga Bashkia e Tiranës për procedurat e prokurimeve,” tha bashkia e Tiranës nëpërmjet një zëdhënësi.

“Nuk ka asnjë konflikt interesi, sipas ligjit, përveç personave (babai, nëna, gruaja ose fëmijët) nëse nuk ka marrë pjesë në vendimmarrje në rastin e të njëjtit institucion dhe sigurisht që, nuk analizohet as si kazus ligjor për një institucion tjetër me struktura dhe autoritete te pavarura,” shtoi bashkia.

Tirana Parking është një agjenci nën varësinë e bashkisë Tiranë, e krijuar në nëntor 2015, me qëllim menaxhimin e parkimit në rrugë dhe jashtë rruge. Sipas Vendimit të Këshillit Bashkiak Nr. 48, të marrë në 11 Nëntor 2015, detyrat kryesore funksionale të Tirana Parking përfshijnë: administrimin e parkingjeve publike me pagesë, mbi tokë dhe nëntokë; si dhe planifikimin, ndjekjen dhe zbatimin e investimeve në infrastrukturën e nevojshme për shërbimin e parkimit publik me pagesë.

Prokurimi i fundit për pajisjet e shesheve të parkingjeve ka qenë pjesë e investimeve të agjencisë për të shtrirë rrjetin e saj të shërbimeve në të gjithë hapësirën e bashkisë së Tiranës.

Operatori i vetëm pjesëmarrës në tenderin me procedurë të hapur ka qenë bashkimi i shoqërive ADVANCED Sh.p.k, ED Konstruksion dhe Adi Professional – që u shpall fitues në mungesë të ofertave të tjera.

Kompania ADVANCED Sh.p.k është themeluar në shkurt të vitit 2008 me emrin ADVANCED SECURITY SYSTEMS, duke pasur si objekt të aktivitetit të saj projektet elektronike, sigurinë publike dhe instalimet e automatizuara. Ajo liston mes klientëve të saj disa nga kompanitë kryesore në Shqipëri si Vodafone, AMC, Tirana Bank , por edhe bashkinë e Tiranës- për të cilën shkruan në faqen e saj në ueb se ka shërbyer si nënkontraktor në disa projekte ndriçimi….

http://www.reporter.al/motra-e-drejtorit-ne-bashki-fiton-tenderin-e-tirana-parking/

Edi Rama im Gespräch mit Arbeitern der Raffinierie um die Privatisierungen zu verkaufen