Schlagwort-Archive: LSI

Polizei Einsätze, wegen der Inkompetenz der Ministerien, und Streitigkeiten rund um Fischereirecht im Butrint See

Die Zuständigkeiten änderten sich mit der neuen Regierung in Tirana. Das Umwelt, Forst und Wasser Ministerium schloss einen 10 Jahres Vertrag ab, für die Fischerhei Rechte im Butrint See. Lizenz Nehmer ist Hektor Balili, Bruder des Klement Balili, gesucht von Interpol und Partner von Ilir Meta.

in der Edi Rama Regierung ist das Wirtschafts Ministerium zuständig, und unter Arben Ahmeti, erhielten natürlich andere Klientel neue Verträge.
Ein reines Bestechungsgeschäft sind solche Verträge, in Tradition.

Kaum zuglauben, aber Standard Chaos im Idiotie System, das die Regierung eigene Regierungs Verträge, Garantien nicht anerkennt. Alles wandert wegen Inkompetenz und Korruption in die Müll Tonne, man ist „functional illerate“


98-09089 von revistaime
Grosser Polizei Einsatz, um das Objekt durch das Wirtschafts Ministerium zuübernehmen, was real für Korruptions Geld, einen anderen Klientel hat.

Sarandë, konfliktohet Ministria e Ekonomisë me atë të Bujqësisë
21/03/2017
SARANDË-Konfliktohen Ministria e Bujqësisë dhe ajo e Ekonomisë. Ngjarja ka ndodhur në Butrint të Sarandës, ku përfaqësuesi drejtorisë së administrimit të ujrave në Sarandë, Ervin Kajo ka shkuar për të mbrojtur një qera të dhënë nga ministria e Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit të Ujrave e cila ishte e parashikuar për një periudhë 10-vjeçare. Kontrata e qerasë ishte firmosur në vitin 2012 dhe do të vazhdonte deri në vitin 2022. Ndërkohë që sot administrimi i ujrave është në juridiksionin e Ministrisë së Bujqësisë. (e.z/shqiptarja.com)

– See more at: http://shqiptarja.com/video/index.php?IDVideo=49720&idkat=53#sthash.nF8jZiAo.dpuf

LSI Mafia mit Edmond Panariti: Die Mehl Import Mafia, welche zu 50 % nur als Tierfutter geeignetes Mehl importiert

Uralt bekannt, das für den Menschlichen Verzehr verbotenes Mehl importiert wird, die Lebensmittel Kontrolle (AKU), von diesen Banditen und Verbrechern in Albanien kontrolliert wird, was offiziell schon mit Genc Juka anfing, der auch entsprechende Fleich Waren importierte, umetikitierte. Seitdem die Kosovo Mafia auch noch viele Bäckereien oft illegal in Albanien eröffneten ist die Lage noch schlimmer geworden, wo der Deutschen Politiker: Michael Steiner (SPD) natürlich, UNMIK Chef im Kosovo, von Hashim Thaci, der Super Drogen Mafia Gashi, Zoll Chef, einfach eine 25 Jahre jüngere Frau zur Verfügung gestellt bekam, und Alles lief Super im „Deutsche Werte System“ mit unzähligen solcher korrupter Diplomaten und Politiker in der Welt und im Balkan. Aktuell ist Rezzo Schlauch, Vize Aufsichtsrat Chef, der neuen Offshore, Geldwäsche,  Betrugs Bank: „ABI“ in Tirana, ein identisch eingekaufter Fall, wie die EU Botschafterin in Tirana.

Edmond Panariti und die „Mehl“ Import Mafia, mit „zum Verzehr“ verbotenen Getreide Importen

Die EU Mafia, will nur zur Show, ein Labor bezahlen, Labors auch wie bei der Kontrolle der Treibstoffe, Diesel Qualität, welche nie eine Funktion hatten. Treibstoff Betrug, man ist im Balkan, vor allem in Albanien.

Das Labor der Nationalen Umwelt Agentur, ein Betrugs Projekt des Edi Rama

 

Mielli i bukës që hanë gjysma e shqiptarëve zhdoganohet si ushqim kafshësh

March 18, 2017 00:41

Mielli i bukës që hanë gjysma e shqiptarëve zhdoganohet si ushqim kafshësh

Një lloj mielli serb i rezervave të shtetit të atjeshme i magazinuar prej vitesh po importohet nga Kosova në Shqipëri dhe po  përhapet masivisht tek ne për shkak të çmimit të ulët. Aktualisht ai ka zënë gati 50% të tregut të prodhimit të bukës në Shqipëri, sipas të dhënave.

Buka është ende ushqim bazë në Shqipëri, pasi konsumi për person në ditë llogaritet në rreth 300 gramë.

Bëhet fjalë për miell pa fortifikimet minimale ushqimore. Fortifikimi i miellit nënkupton një nivel të caktuar proteinash në miell. Mielli serb për të cilin po flasim që hyn në Shqipëri nga Kosova ka një nivel proteinash 7 përqind, kur norma minimale e pranueshme është 12-13 përqind.

10,5% proteinë është për kafshët.

Adi Haxhiymeri nga Fabrika Bloja thotë për revistën Monitor:

“Po të shkosh në Serbi, diferenca nga mielli në grurë, kushdo që të shkojë të blejë, është 10 euro, që duhet të jetë minimumi 100 euro, sepse është puna, ambalazhi, himja etj. Kjo ka bërë që të pastrohen gjithë magazinat e Serbisë, gjithë rezervat e Serbisë, nuk ka ngelur grurë mizerabël pa hyrë nga atje dhe të vetmet shtete ku ato po ecin fort, sepse të gjitha të tjerat reaguan, janë Bosnja, Kosova dhe Shqipëria”.

Greqia, edhe Maqedonia, edhe Mali i Zi, e kanë ndaluar tashmë këtë lloj mielli duke konkluduar se ai e cënon rëndë sigurinë ushqimore të popullatës.

Por veç problemeve shëndetësore tek konsumatori, industria shqiptare e përpunimit të miellit është në kolaps.

Të gjendur në një situatë të vështirë për të mbuluar humbjet që po krijojnë importet e lira, importuesit shqiptarë kanë nisur të përshtaten. Ata vit pas viti kanë ulur importet e drithërave nga Italia, Spanja dhe Rusia dhe kanë nisur të furnizohen nga Serbia.

Në vitin 2016, Serbia ishte furnizuesi më i madh i tregut të Shqipërisë me drithëra.

Aktualisht Serbia dhe Rusia furnizojnë mbi 86% të tregut shqiptar me drithëra, me çmime dy herë më të lira se vendet e tjera partnere që kanë 14% të tregut.

Një ton grurë nga Serbia kushton, sipas të dhënave nga INSTAT 206 euro, ndërsa nga Rusia është 188 euro. Një ton grurë nga Italia kushtoi 666 euro dhe nga Spanja 756 euro mesatarisht për 2016.

Tregtarët e Kosovës e importojnë këtë miell si “lëndë e parë për blegtori” nga Serbia me tarifa dhe taksa zero. E bluajnë në fabrikat e Kosovës dhe më pas e eksportojnë në Shqipëri. Pra jo vetëm e blejnë lirë grurin nga Serbia, por fitojnë edhe në taksa, pasi nuk paguajnë TVSH. Në këtë mënyrë, ky miell hyn shumë herë më lirë se importet e këtij produkti nga vendet e tjera. Duke qenë se kjo manovër u shtri gati në tre vite, mielli serb ka pushtuar tashmë tregun.

Një paketim miell në një thes 20 kilogramë në tregun me pakicë të Kukësit kushton 500 lekë më lirë se në Tiranë. Ndaj shumë tregtarë, pasi kanë pikasur këtë diferencë, furnizohen në qytetin verilindor, duke e çuar miellin pa standarde të Serbisë deri në Jug të vendit.

“Vetë serbët këtë grurë e përdorin vetëm për kafshë”

Në një intervistë për gazetën kosovare Express, Misin Voci, kryetar i Shoqatës së Mullisëve të Kosovës, thotë se “kompania Devolli, e ndihmuar nga Dogana e Kosovës, po i ushqen shqiptarët, andej e këndej kufirit, me miell që prodhohet nga gruri i dedikuar për ushqim të kafshëve”.

Sipas Vocit, gruri që Devollët importojnë nga Serbia është i rezervave serbe shtetërore, pa vlera ushqyese dhe vetë serbët e përdorin vetëm për kafshë.Sipas Vocit krimi është i shumëfishtë. Padyshim që Dogana e Kosovës është e përfshirë me të dyja këmbët. Ai shton se Devollët e shesin tonin e miellit më lirë se sa kushton toni i grurit. Kjo është absurde. Por, sipas tij, kjo ndodh sepse Devollët po e blejnë kilogramin e grurit në Serbi me 6 cent, kur në treg kushton 23-25 cent.

“Ata po blejnë nga rezervat shtetërore serbe. Ai grurë është shumë i vjetër dhe tashmë i ka humbur të gjitha vlerat ushqimore”, tregon Misini dhe shpjegon se importin ‘Dogana e Kosovës’ e konsideron si

Duke qenë ushqim i kafshëve, gruri nuk i nënshtrohet obligimeve financiare doganore. “Por problemi është se këtë grurë për kafshë po e hanë shqiptarët në Kosovë dhe Shqipëri”.

 

Zu inkompetend ein mordernes Jagd Gesetz zu organisieren, die Umsetzung der „Güle“ Verordnungen, aber Super Mafia Vertreter in Berlin empfangen. Das ist die Deutsche „Wertegemeinschaft“ der Politik Allgemein bekannt, UNICEF warnt erneut!

Gemeinsame Projekte, dienen der persönlichen Bereicherung, durch Kick-Back Geschäfte, wie andere Projekte zeigen, dienen direkt der Parteien Finanzierung auch in Belgien.

Panariti 2

Edmond Panariti, Christian Schmidt in Berlin

Mafia LSI Minister der Skandale: Edmond Panariti in Berlin bei Minister Christian Schmidt, MdB: Kordula Kovac (CDU)

Alarmi/ Mielli serb gjunjëzon industrinë shqiptare

Klement Balili „State Caputure“ und nur der US Botschafter fordert die Verhaftung

Edmond PanaritiKordula Kovac

Edmond Panariti

Gangster Treffen in Bari: Edmond Panariti, EU Commissar: Phil Gangster Treffen in Bari: Edmond Panariti, EU Commissar: Phil HoganHogan
Balili Mafia: Mitte Albanischer Gross Gangster und Rechts mit dem Rücken: Edmond Panariti, LSI Gangster Agar Minister

Bei der Einweihung des illegalen Mafia Hotels des Klement Balili dabei. ebenso Verantwortlicher des Super Skandals mit dem Neuen Fischerei Hafen, wo er nur Politik Show machte.

Minister Mafisoi LSI Edmond Panariti, traf die Entscheidung, für den Kriminellen Armando Prenga, welche Albanische Gerichte inzwischen für ungültig erklärt haben.
Luxus Leben der Tochter des Generalstaatanwaltes! Inklusive Auslands Schulen und Studium nun in Deutschland. Jusitz Aufbau im Ausland nennt man es, der Deutschen IRZ-Stiftung, welche man längst schliessen hätte müssen.

Die 17-jährige Tochter: Eni Llalla, Luxus Leben, ist bereits Immobilien Besitzerin in Albanien.

Der Mafia Generalstaatsanwalt Adriatik Llalla und Kollegen, missbrauchte US Visa

Gangster Treffen in Bari: Edmond Panariti, EU Commissar: Phil Hogan

Panariti në Itali: Mbështetje për administrimin e efektshëm të burimeve ujore

MINISTRI PANARITI TAKON KOMISIONERIN HOGAN (1)

  TIRANË, 20 Shkurt /ATSH/-Ministri i Bujqësisë,  Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujrave, Edmond Panariti, gjatë një vizite në Bari, Itali, u takua me Komisionerin e lartë Evropian të Bujqësisë, Phil Hogan. Në qendër të bisedimeve të ministrit dhe komisionerit, ishin ujitja dhe parandalimi i përmbytjeve, si dhe parandalimi i sëmundjeve në bujqësi, të lidhura këto me ndryshimet klimatike. Në një …

Monika Kryemadhi: LSI Mafia Geschäfte direkte Partner beim „Pablo Escobar“ des Balkan: Klement Balili

Normal werden alle diese illegalen Lokale, Hotels, Appartment Blocks mit ca. 4-5 Geschäftspartner aus der Justiz, Politik, Drogen Mafia Clans gebaut. Drogen Export Steigerung um 2000, der Ilir Meta, Monika Kryemadhi auch mit Spartak Braho: 300 % Export Stegierung, heute sind es erneut mit Edi Rama nochmal über 400 %. NATO Modell als System der „Westlichen Wertegemeinschaft“ inklusive massiven Aufbau im Frauen- und Kinderhandel.

Der Escobar des Balkans“, steht unter Schutz des Generalstaatsanwaltes Adriatic Llalla, und der LSI Partei mit Ilir Meta, als Langzeit kriminelles Construct in Albanien. Etliche Minister, Edmond Panariti, Lefter Koka, Arben Ahmeti sind Partner im Projekt, wie die Einweihung in 2015 schon zeigte, des illegal gebauten Hotels.

UN Ermittlungen gegen den Chef der Skrapari Bande Ilir Meta, wegen verschiedenen schwersten Vergehen wegen Amts Missbrauch in 2002
Monika Kryemadhi, Ehefrau des Ilir Meta, soll Partner im Mafia Luxus Hotel, Bordell von Klement Balili sein: dem Hotel “Santa Quaranta” sein!

Das wäre normal, denn in 2000 war Monika Kryemadhi schon in verschiedene Prozesse verwickelt, für illegales Bauen in Tirana, ebenso in Sarande, mit eigener Baufirma. Die Sarande Mafia mit illegalm Bauen mit Monika Kryemadhi, das wat vor 15 Jahren schon bekannt und unglaublich dreist gefälschte Grundstücks Diebstahl Orgien sind aus der Zeit bekannt. Kompensierungs Grundstücks Dokumente von „Resul Piro“, in Sarande – Ksamli total gefälscht

Vor allem hat Monika Kryemadhi, die typische Verbrecher Ausbildung des Georg C. Marshall Centrum, des Robert Kagane, von Deutschen Steuerngeldern in Garmisch – Partenkirchen finanziert und die Teilnahme an einem der „Führer Kurse“ dort in 2001 ist dokumentiert, wo man Kriminelle Weltweit für Staaten Zerstörung und Betrug ausbildet.
Rückblick einer Skandal Familie: Ebenso im Februar 2002, der Leibwaechter Herr Kondi, mit gefaelschten Diplomaten Auto Papieren mit einem Jeep und Heroin. Herr Kondi Fahrer von Ehefrau Monika kam natuerlich aus dem Kosovo und wurde in Kukes festgenommen, angeklagt und verurteilt. Deshalb nennt man Ilir Meta und Monika die Srpari Bande. Joschka Fischer nannte diese Leute natuerlich damals Reformer. So tarnt man die kriminellen Geschaefte, wie auch mit den Pässen der Bundesdruckerei.
http://www.swp-berlin.org/fileadmin/contents/projects/images/logos/SWP_GMF_700x71.jpg

http://www.marshallcenter.org/mcpublicweb/templates/mcpublicweb/images/header/header_de.png

wo man Kriminelle Weltweit anheuert, für Sabotage Aktionen, Drogen Schmuggel und Betrug ohne Ende. Secret Operation = George C. Marshall Center.

200 TV’s wurden bei „Neptun“ einer der Firmen des  Samir Mane gekauft von Monika Krymemadhi, auf Rechnung Hotel Quaranta“ und in 2001 wurde bereits der Fahrer „Kondi“ von Monika Kryemadhi verhaftet, weil er Heroin in den Kosovo schmuggelte mit einem Jeep, mit gefälschten Diplomaten Kennzeichen und Ministeriums Ausweis. Damals stellte Ilir Meta, Diplmaten Pässe aus für Drogen Schmuggler (in Italien verhaftet in 2001), welche für die Ehefrau von Spartak Braho, arbeiteten und den Verbrecher Kartellen der Familie Spartak Braho.

Polizei Aktionen, werden vorher angekündigt, die Überwachungs Kameras gelöscht. Deshalb wurde der Justiz Minister Ylli Manjani entlassen, als er diese Show Durchsuchungen und Haftbefehle outete in einer Kabinetts Sitzung ansprach. Arben Ahmeti auch hier aktiv dabei, Griechenland, Italien mit Drogen zufluten.

US Botschafter Donald Lu, gibt Anweisung an Ilir Meta, für die Verhaftung von Klement Balili, der sichtbar wenig erfreut ist.

Eine vollkommen kriminelle und illegale Genehmigung gibt es für die Balili Familie, für die Ausbeutung des Butrint Sees, für eine Muschel Zucht, welche hoch gelastet sind. Unterschrieben von LSI Minister Edmond Panariti, Minister Lefter Koka, denn eine weitere enorme Umwelt Verschmutzung wird für den See auftreten, der sowieso hoch belastet ist.

Fest Menü, für kriminelle Albanische Politiker und die Prominenz der Drogen Barone um Klement Balili am 14. Februar 2017, im Hotel Quaranta“, wo die einzige Arbeit in Sarande ist: Drogen und kriminelle Netzwerke, Geldwäsche und Betrug ohne Ende. Comedy Show der Verbrecher Clans: wo inzwischen durch das Versagen der Internationalen auch 60 % der Wälder vernichtet sind.

Edi Rama über die Grundstücks Mafia: Reform for property return and compensation, Rama: „We removed criminal management“

Mafia Minister Edmond Panariti, Lefter Koka, gaben der gesuchten Verbrecher Familie nicht nur 20 Hektar Agar Land illegal vor kurzem, sondern auch exklusive Lizensen für die Muschel Zucht im Butrint See, eine hygienisch, hoch gefährliche Muschel Zucht durch Inkompeten. Beide Verbrecher Gestalten sind gern gesehene Gäste in Berlin, wie die MEK Terroristen Vertreter ebenso.

Meta bashkëaksioner me Klemend Balilin. Monika blen 200 TV për resortin, Panariti i rinovon lejën e shfrytëzimit të Butrintit, gati mënyja për shën Valentin

Presidenti Bujar Nishani ka mbledhur sot Këshillin e Sigurisë Kombëtare. Emërtesa është për të diskutuar në lidhje me arrestimin apo mosarrestimin e të ashtuquajturit supertrafikanti shqiptar Klemend Balili. Por në të vërtetë një takim i nivelit të lartë për ti bërë një “qokë” Ilir Metës, njeriut i cili e ka nën hyqëm Klemendin, por që mendon se ia ka bërë pis më shumë se e ka fytyrën e tij.

Dhe Nishani mendoi që në këto qokat e fundit të tij të fusë dhe këtë shërbim ndaj mikut të Sali Berishës, njeriut që e ka punësuar për pesë vite në Presidencë. Pa hyrë në detajet zyrtare dhe jozyrtare të takimit, pa hyrë në mesazhet dhe komandën që jepte Berisha nga zyra e tij e falur nga Ulajt afër RTSH, por dhe vajtjen blitz të ish-kryeministrit pas përfundimit të mbledhjes së Këshillit të Sigurisë Kombëtare për të bërë bilancin e takimit dhe për të bërë njoftimin për mediat, situata te pronat e Balilajve paraqitet e qetë. Madje shumë e qetë. Aq sa prona e Klemend Balilit resorti turistik “Santa Quaranta” po punon fort, është bërë madje dhe mënyja për ditën e madhe të të dashuruarve, Shën Valentinit. Ku besoj do të jetë dhe ish-Ministri i Drejtësisë Ylli Manjani që ka “blerë” një banesë aty tek Bashkim Balili, kreu i familjes Balili. Ka investuar fort për këtë ditë.

Madje janë bërë përgatitje të jashtëzakonshme për të shënuar një shën Valentin të jashtëzakoshëm për të gjithë ata që do të festojnë aty.

Kështu, shoferi Monika Kryemadhit, bashkëshorte e Ilir Metës, njëherësh dhe deputete dhe drejtuese e lartë e LSI ka blerë 200 televizorë dhe monitorë tek Neptun i Zamir Manes dhe me faturë i ka dërguar tek “Santa Quaranta”. Nuk i ka paguar shoferi, e shumta 300 mijë lekë të vjetra e ka rrogën, por i ka blerë vetë Ilir Meta përmes bashkëshortes së tij. Pasi të të gjithë e dinë që Monika është ortake e Klemend Balilit në këtë resort turistik. Vetëm Nishani dhe Llalla nuk e dinë këtë fakt të rëndësishëm dhe njëri mbledh këshillin e Sigurisë Kombëtare, tjetri mbron Metën dhe Balilin nga burgu, aq sa të ketë “jetë” në krye të Prokurorisë së Përgjithshme.

Njëherësh dhe Liqeni i Butrintit do të jetë furnizuesi kryesor me produkte të tij deri te Midhjet për këtë resort turistik në pronësi të Balilajve dhe Klemendit të Metës. Pasi Klemendi e ka me licencë shfrytëzimin e Butrintit, një leje kriminale kjo e dhënë nga ministria e Bujqësisë e drejtuar nga Ministri i LSI Edmond Panariti dhe ministria e Mjedisit e drejtuar po nga ministri i LSI Lefter Koka. Një leje shfrytëzimi kriminale që duhej të ishte hequr me kohë në funksion të sekustrimit të pasurive të krimit, për ti prerë “arterien” financiare të superkërkuarit ndërkombëtar për trafik droge, ish-zyrtarit të LSI Klemend Balili. Prandaj edhe leja e shfrytëzimit të Liqenit të Butrintit dhe Midhjeve duhet të hiqet pasi është kriminale.

Por “Santa Quaranta” nuk sekuestrohet pasi është bashkëaksioner në të vetë Ilir Meta, i cili lejon që krimi të vazhdojë punën qetësisht. Ndërsa Nishani mbledh këshillin e Sigurisë Kombëtare, në resort punohet qetë, me gjithë ngacmimet e ministrit Tahiri që dërgon komandot për të kapur Klemend Balilin. “Eskobari” është nën mbrojtjen e Metës dhe të Llallës./Pamfleti.com

 Mustafa Nano ruft zum Sturz, des korrupten Erpressungs Kartelles von Edi Rama aus

Frauen Inkompetenz Spektakel der Zoll Direktoren: Elisa Spiropali ,

http://farm2.static.flickr.com/1309/4721075726_c40673d311.jpg

Sarande um 1990: Ksmali: Einöde mit Zitrus Früchten Plantagen, bis die Mafia die Gegend übernahm. In 1995 praktisch ohne Bevölkerung war Sarande, weil Alle nach Griechenland auswanderten.

Eine verschlafene Zoll Station in 1920, der Griechen

Albania Warnings and Dangers

Saranda në vitin 1913 (FOTO-LAJM)

Saranda në vitin 1913 (FOTO-LAJM)
Qyteti i Sarandës është një destinacion për qytetarët dhe turistët e huaj për të pushuar.
Sot është një qytet i mrekullueshëm buzë Jonit, me shumë pallate , klabe dhe lokale, gjë të cilët nuk mund ta thuash para 100 vitesh.
Më poshtë është një fotografi nga Gjiri i Sarandës, realizuar më 1913.
Saturday, August 29, 2015 – 21:59

Joschka Fischer, Frank Walter Steinmeier schon damals, als Motor des Verbrechens, rund um den Visa Skandal mit Geistig behinderten Diplomaten, welche überall im „Joschka“ Stile die Botschaften fluteten. ein BKA Bericht, rund um den Visa Skandal und 5 toden Deutschen, die aus dem Wege geschafft wurden, als man die Diplomaten Mafia anzeigte.

Die Albanischen Drogen Kartelle, als Partner der Deutschen Politiker

Fatos Nano Drug Allegations

Date: Friday, December 01 @ 15:03:04 GMT
Topic: Albania News

Below is the translation of a document that was provided to me by a friend in Tirana. The report was assembled from conversations with three separate sources, one who works for an Albanian intelligence agency and two others who work within Nano’s circle. The translation tracks the original.

Fatos Nano – Ex Prime Minister of Albania

 

By Gary Kokalari – Political Analyst – Exclusively for ACLIS

aus Balkanblog

Rund um den Lulzim Berisha Skandal, wurde der Durres Gefängnis Direktor Astrit Kotaj und der Sohn (Iliaz Labi) verhaftet

Wir berichteten schon im September 2011, das die Bande Lulzim Berisha in Durres frei herumläuft. Nun erst wurde der Gefängnis Direktor und sein Sohn verhaftet wegen Amts Missbrauch.

Wir schrieben schon vor über 10 Jahren, das die Mafia Partei LSI mit Lefter Koka, Nard Koka, Vangjush Dako (SP Partei) ein Club, eine Einheit auch mit der „Bande e Durrezi“ von Lulzim Berisha war und Partner die Söhne von Spartak Braho, damals. Eingesetzt durch den Mafiosen Justiz Minister Nasic Naco, LSI Partei. Geschäfts Partner des Lulzim Berisha der Kosovare und Gangster , Ex-Abgeordnete: Hazi Gashi.

http://news.albania.de/wp-content/uploads/2013/10/procure.jpgwobei Seferi Braho /9/2013), Sokol Nishani, früher auch Nasic Naco, die Elite des Verbrechens darstellen und vor allem kennt niemand Gesetze.

Heutiger Artikel das auch die nun festgenommen Gefängnis Direktoren LSI Parteigänger waren.

Lirimi i Lulzim Berishës, pranga eksponentëve të LSI, drejtorit të Burgut Durrës, Astrit Kote…

Lirimi i ish-kreut të Bandës së Durrësit, Lulzim Berisha, solli mbrëmjen e sotme arrestimin e drejtorit të Burgut të Durrësit Astrit Kote pas urdhrit…

Das korrupte Deutsche Justiz System wurde über übernommen, was in den GRECO Berichten des Europarates schwer kritisiert wird. siehe Visa Skandal (488 Seiten Bundestags Visa Ausschuss)der Deutschen Botschaften der kriminellen AA Banden und die korrupte Deutsche Justiz in Berlin, wo die Klageschrift mit über 3.000 Seiten der Bundesgrenzschutz Behörde nicht bearbeitet wurde, bis Alles verjährt war.

Die Deutsche Justiz ist Partner der OK, des Internationalen Verbrechens, wie unzählige Fakten zeigen. Selbst mit gefälschten Pass erwischt, laufen die Typen (inklusive Albaner) frei herum. Interpol gesuchte, Politiker haben oft mehrere Identitäten und Ausweise, EU finanziert. Einzige Berliner und EU Politik: man sucht kriminelle Partner, möglichst korrupt und Weltweit.

da fragt man sich echt, wieso man so jemanden wie ihn aus der Abschiebehaft entlässt….. Der Attentäter von Berlin

Anis Amri – 22/12/92 Ghaza – Tunesien

Ahmed Zaghloul – 22/12/95- Ägypten

Anis Amir – 23/12/93 – Tataouine – Tunesien

Ahmad Zarzour – 22/10/95 – Ghaza – Libanon

Ahmed Almasri 01/01/95 – Iskandria – Ägypten

Ahmed Almasri 01/01/95 – Alexandria- Ägypten

Mohamed Hassa 22/10/92 – Cafrichik – Ägypten

-> diese Namen waren unseren Behörden alle bekannt

Terroristen Mord Gang „Bande de Durresi“ um Lulzim Berisha – Indrit Dokle läuft frei herum in Durres

Der Durres Gefängniss Direktor Astrit Kotaj, wurde verhaftet, wegen Amts Missbrauch, ebenso entlassen. Der Sohn des Vize Direktors Iljaz Labi, ::: Labi Tedi, war der Anwalt des Gefängnisses, fälschten Dokumente, um Freigang etc. für Lulzim Berisha zuorganisieren.  Im Gefängniss, konnten die einsitzenden Banden Mitglieder grosse Drogen Kartell weiter betreiben.

Zustände in der Albanischen Justiz, 1 : 1 kopiert vom hoch kriminellen Deutschen Justiz (siehe GRECO Berichte)und Polizei System wie die Hintergründe des Attentäter von Berlin und Freiburg zeigen. Warum die „Camorra“ Identische Justiz Stiftung: IRZ-Stiftung im Ausland Justiz bringen will und über 150 Millionen € pro Jahr sinnlos versenckt und in die Taschen steckt ist genauso peinlich wie die Deutschen Politik Stiftungen im Ausland, Abschiebe Bahnhof für die Korrputesten und Dümmsten, die nie einen Beruf gelernt hat, wie der EU Apparat.

Verbrechen und Korruption hat Namen, siehe Visa Skandal

Lirimi i Lul Berishës/ Juristi i arrestuar, djali i nëndrejtorit të burgjeve i arrestuar për korrupsion

Këtë të mërkurë policia arrestoi me urdhër të Prokurorisë, drejtorin e Burgut të Durrësit Astrit Kote dhe juristin e këtij institucioni të cilët akuzohen për falsifikim d…

Labi Tedi

Iljaz Labi, ish-zv.drejtori i Burgjeve

Iljaz Labi: Stadt bekannter Mafiosi, Vater des Ted Labdi. Im Juli 2016 wurde Iljaz Labi verhaftet, als Vize Direktor der Albanischen Gefängnis Direktion in einem grossen Betrug. Mentor war Spartak Braho, und Iljaz Labi, ist Nr. 2 der Durres LSI, Rechte Hand des Lefter Koka.

Arrestohen drejtori dhe juristi i burgut të Durrësit
December 21, 2016 21:28

Arrestohen drejtori dhe juristi i burgut të Durrësit

Prokuroria e Durrësit ka nxjerrë urdhër arresti për drejtorin dhe juristin e burgut të Durrësit, konkretisht Astrit Kotaj dhe T. L., të dyshuar për veprën penale të “Shpërdorimit të detyrës” dhe “Falsifikimit të dokumenteve”, në vijim të hetimit të nisur kryesisht për lirimin me kusht të të dënuarit Lulëzim Berisha.

Nga ana e forcave të Policisë së Shtetit eshte ekzekutuar urdheri i prokurorise per arrestimin e drejtorit te burgut, Astrit Kotaj, pas caktimit të masës së sigurisë “arrest me burg”, vendosur nga ana e Gjykatës. Ndersa eshte shpallur ne kerkim juristi T. L.

Nga hetimet e deritanishme të Prokurorisë së Durrësit, rezulton se Drejtori i Institutit të Ekzekutimit të Vendimeve Penale (burgut) dhe juristi i këtij institucioni, kanë llogaritur në mënyrë të kundërligjshme kohën e qëndrimit të burgim të të dënuarit Lulëzim Berisha.

Në bazë të shqyrtimit të dosjeve përkatëse të burgut Durrës, Prokuroria ka arritur në konkluzionin se të dënuarit Lulëzim Berisha duhej të kryente edhe të paktën 2 vjet e 7 muaj burgim, para se të mund të përfitonte nga parashikimet ligjore për lirimin me kusht.

Prokuroria e Durrësit ka krijuar dyshime të arsyeshme se zyrtarët, në bashkëpunim me njëri-tjetrin kanë konsumuar elementet e veprave penale te “Shpërdorimi i detyres” dhe “Falsifikimi i dokumentave” të parashikuara nga nenet 186/3 dhe 248 të K.Penal.

Ndërkohë, Prokuroria e Durrësit po vijon hetimin lidhur me të tjerë persona të përfshirë në këtë çështje.http://www.gazetadita.al/arrestohet-drejtori-dhe-juristi-i-burgut-te-durresit/

Pak para arrestimit, mesohet se drejtori i burgut u shkarkua nga ministri Ylli Manjani

Ein unglaublicher Justiz Skandal vollkommen korrupter Durres Richter und des Bürgermeister Vangjush Dako, der die illegalen Bauten von kleinen Appartment Häusern, Lokalen in Durres schon in 2000 duldete, als Bau Polizist.

Der Kosovo Gangster „Lulzim Berisha“ kommt frei

durres mafia
Das Foto ist aus ca. 2003, wo heute das US Mafia Einkaufs Zentrum steht. ” Best of Amerika” Auto fährt heute also in 2010 in Durres! – wechselte auf ein neues Albanischen Kennzeichen erst in 2012

Ansonsten hört man von Deutschen Politikern, Aussenministerium was ebenso von Dumm Kriminellen übernommen wurde, nur noch Schwachsinnn, wenn man die jüngsten Fakten um den Berliner Anschlag und den Freiburger Mord nachliest. Die SPD finanzierte AntiFA, organisierte für kriminelle Gangs erneut Schlägereien. Beide Attentäter hätten per Gerichts Urteil (Ravensburg und Griechenland) in Haft sitzen müssen, was der Dumm Kriminelle Justiz Minister Heiko Maas, sabotiert, denn die Asyl Mafia, muss Geld mit Migrations Kursen, Heimen für Kriminelle verdienen.  Für Geld geht Alles der Korruptions Lehrmeister Deutschland zeigte es erneut. Mit vollkommenen Schwachsinn wie Gender, LGBT, Migranten Betreuung, machen Millionen heute ein Geschäft mit Kriminellen.

Wechsel Nr. 3 in 3 Jahren: Aleksander Lipivani wird Hafen Direktor von Durres

Im durch die Weltbank Privatisierungs ruinierten Hafen, sehr aktiv dabei die Albaner Mafia und inkompetende, vollkommen kriminelle Deutsche Consults und Phantom Firmen wird nun Aleksander Lipivani, der neue Hafen Direktor! Er hat zwei Jahre die Albanische Luft Kontrolle geleitet, durchaus fähig, aber es sieht wie so oft nach Klientel Politik aus. Das ist wie im korrupten Reich „Camorra Reich“ des BMZ Ministeriums. Jeder nimmt einen korrupten Rattenschwanz von Inkompetenden Kriminellen mit, welche sich nur Selbst bereichern wollen. 1 : 1 von Deutschland auch hier übernommen, das System.

Emërohet Drejtuesi i ri i Autoriteti Portual Durrës, Aleksandër Lipivani

img-20161103-wa0021Mesditën e së enjtes Bordi Drejtues i Autoritetit Portual Durrës ka bërë emërimin e drejtuesit të ri, Alëksandër Lipivani. Pas vendimit të qeverisë, zhvilluar ditën e mërkurë, për pranimin e dorheqjes së Lipivanit nga post i Drejtorit te Autoriteti Civil, një ditë më pas ai është emëruar në një tjetër post drejtues, atë të Drejtorit Ekzekutiv të Autoriteti Portual Durrës. Prezantimi e drejtorite të ri të Portit të Durrësit kanë qenë të pranishëm gjithë drejtorët e  Drejtorive të APD-së si dhe bordi Drejtues i tij. Në fjalën e rastit, Lipivani ka falenderuar për besimin në këtë detyrë të rëndëishme, ndërsa ka premtuar që do të bëjë maksimumin për menaxhim sa më të denjë  dhe efektiv të Autoritetit Portual Durrës. Aleksandër Lipivani vjen si propozim i Lëvizjes Socialiste për Integrim të Tiranës, i cili përgjatë dy viteve të fundit ka drejtuar Autoritetin Aviacion Civil. Ndërsa pak ditë më parë në krye të APD-së qendroi për dy vite me radhë Gazmend Shalsi, emri  i të cilit, deri më tani nuk është lakuar për ndonjë tjetër post të rëndëishëm partiak. Në harkun kohor të 3 viteve qeverisje të së majtës qverisëse, Port i Durrësit ka njohur tre drejtues, Selim Belortaja tetor 2013-të – shkurt 2014, Gazmend Shalsi shkurt 2014- tetor 2016, ndërsa duke nisur që nga 3 nëntori këtë post e mban tashmë, Alelsandër Lipivani. Lipivanit do ti duhet të përballet me situatë tepër të vështirë në të cilën ndodhet aktualisht APD, në një kohë që në tavolinën e tij qendrojnë për zbatim rekomandimet e Kotrollit të Lrtë të Shtetit, nga e cila janë konstatuar shumë parregullsi dhe anomali në mardhënie me koncensionarët, por edhe me menaxhimin e burimeve ekonomike, financiare dhe burimeve njerëzore.

Short URL: http://www.bulevardionline.com/?p=17177

Skandale um die Deutsche Sicherheits Firma ICTS in Tirana, ein Super korrupter Sauhaufen mit Eni Bushi Mafia und Co.

Mehrfache Management Sitzungen (auch am 13.5.), mit Alexander Lipivani der Civil Aviation, Bahri Shaqiri vom Transport Ministerium mit  Genc Merepeza (Grenz Polizei Chef) des TIA Board, wo die Mängel vorgeführt wurden, aber Nichts geschah. Ilir Alimema als (TIA Board Vertreter), zelebrierte die eigene Inkompetenz, weil man „functinal illerate“ ist, Nichts kapierte und so geschah wie immer nichts.  Auffällig inkompetend das TIA Management, wenn bei diesen Sitzungen nicht der Technische Direktor Vangjel Nikolla anwesend war, nur informiert werden sollte. Der unabhängige Sicherheits Experte Teuta Krasniqi, kristierte in den Internenen Sitzungen, das gesamte Sicherheits System am Flugplatz, was ebenso ignoriert wurde. Protokolle aus diesen Sitzungen wurden nun veröffentlicht.

weitere Vorgänge der Verbrecher Partei LSI, welche mit Schwarzen Geldern des Berufs Verbrechers Martin Schulz illegal  finanziert wurde, wie vom FBI hergestellte Videos beweisen und Zeitgleich wurden prominente Journalisten belogen, als man wegen Finanzierung vorsprach.

 

 

Edmond Panariti, erpresst die Fischer neue Transponder zukaufen

Skandal auf Skandal, wobei Edmond Haxhinasto sich durch Dummheit auszeichnete, als einfacher Dolmetscher, Edmond Panariti, aber dreisteste LSI Gangster ist, der sich nicht einmal bemüht, seriös zuarbeiten.
Kaum funktionieren die teuren Transponder, erpresst der Gangster Boos Edmond Panariti, die Fischer neue Transponder zukaufen. es wird demonstriert.
Welt Rekord ist aber die Dreistigkeit des Ministers, das er die Zweck Entfremdung des Fischereihafen duldet, durch eine Durres Mafia Gruppe, welche Nichts dafür bezahlt. Begründung des Edmond Panariti, das der Fischereihafen nicht technisch übergeben wurde, er nicht nach den Plänen gebaut wurde.
Super Geschäft, für die prominente Verbrecher Gruppe, rund um „Ben“ Hasani – Hasanbeliu.
Minister Mafisoi LSI Edmond Panariti, traf die Entscheidung, für den Kriminellen Armando Prenga, welche Albanische Gerichte inzwischen für ungültig erklärt haben.
andere Skandale:
Albanischer Promi Gross Gangster mit Edmond Panariti: Agrar Minister
Albanischer Promi Gross Gangster mit Edmond Panariti: Agrar Minister

Das Mafia Transport Ministerium, mit „Klement Balili“, der in Griechischen Medien als „Paplo Escobar“ des Balkans erwähnt wird

Ausschnitte jüngst von Foreign Policy  „ came to power thanks to his deep connections with criminal factions„–

Balili Mafia: Mitte Albanischer Gross Gangster und Recht mit dem Rücken: Edmond Panariti, LSI Gangster Agar Minister
Balili Mafia: Mitte Albanischer Gross Gangster und Recht mit dem Rücken: Edmond Panariti, LSI Gangster Agar Minister

Gelder für Betrugs Geschäfte, 500 % und mehr überhöht, sinnlos, stehen von der EBRD zur Verfügung und die Ratten kommen sofort. 6/2015 Erpressung und Betrug im Hafen von Durres und die EU Mafia mit der EIB und EBRD Bank geben neue Kredite

Peshkatarët e Durrësit nxehen keq: Ministria e Bujqësisë e përlyer me tenderin e “BlueBox”-it

Postuar: 20/10/2016 – 14:16

Peshkatarët e Durrësit janë nxehur keq me ministrin Edmond Panariti. “Nëse ministri ka ndonjë “zagar” atje që kërkon të fitojë para nga peshkatarët, ne iu themi që ky është një rast tërësisht abuziv. Ata të Ministrisë së Bujqësisë janë të përlyer me tenderin e “BlueBox”-it, që është rast i pastër korrupsioni. Aparaturat tona punojnë e janë funksionale” janë këto deklaratat e peshkatarëve të Durrësit, që sulmojnë e shigjetojnë në mënyrë të hapur zyrtarët e Ministrisë së Bujqësisë e cila ka në varësi sektorin e peshkimit.

U bë gati një javë që peshkatarët e Durrësit kanë lidhur anijet në mol, duke u pezulluar i gjithë aktiviteti i peshkimit. Shkak është kërkesa e autoriteteve për pajisjen e anijeve peshkatore me pajisjen identifikuese “Bluebox” ose GPS. Peshkatarët deklarojnë se janë të gjitha pajisjet funksionale në mjetet e tyre të lundrimit, por Ministria e linjës ka zhvilluar një tender për shpërndarjen e aparaturave të reja për anijet peshkatore. Kjo kërkesë ka sjellë reagim nga pronarët e anijeve, të cilët deklarojnë se pajisjet janë, por iu kërkohet që të blejnë me çmime 2 deri në 3 mijë euro pajisje të tjera.

Peshkatarët deklarojnë se protesta e tyre do të përshkallëzohet në të gjithë portet e peshkimit në vend, nëse nuk gjen zgjidhje kjo problematikë. Pezullimi i punës ka kosto të madhe financiare si për pronarët e anijeve ashtu edhe për punëtorët e marinarët që merren me peshkim.

Ndjekim deklaratat.

K.H.

Video:

LSI Skandal: 19 illegale Firmen brechen im National Park, Kalk und Marmor Steine

150 Seiten einer Dokumentation über das Managment des National Parks gibt es. Alles landet in der Mülltonne, wie Gesetze, weil die Dümmsten Albanien regieren.  EU Korruptions Betrug ohne Ende und die Weltbank Ganoven immer dabei.

Zerstörung als System!

Der absurde Umwelt Minister Lefter Koka, inklusive seiner vielen Betrugs Aufforstungs Projekte, von der EU finanziert und der peinlichen Deutschen Umwelt Ministerin: Barbara Hendricks, die auf Kinder Niveau und dem üblichen SPD Niveau operiert.

Lefter Koka, Barbara Hendricks Umwelt Minister unter sich
Lefter Koka, Barbara Hendricks Umwelt Minister unter sich

Tourismus, EU und Weltbank Mafia zerstören Albanien: 60 % der Wälder sind vernichtet

Biznesi i guroreve në duart e LSI-së. Si po zhvatet Parku Kombëtar i Tomorit për interesat e Ilir Metës (Foto)

Postuar në 19 Shtator, 2016 17:53

Konsiderohet një prej masakrave më të mëdha mjedisore në Shqipëri dhe paradoksi është se për këtë krim janë në dijeni të gjitha Agjencitë Shtetërore që duhet të bëjnë monitorimin e zonës dhe mbrojtjen e Parkut Kombëtar. Është fjala për aktivitetin  e nxjerrjes së gurit dekorativ në Malin e Tomorit, i shpalluar katër vitë më parë si zonë e mbrojtur.

Sipas BIRN në këtë biznes operojnë kompani të liccensuara, por edhe një numër i madh biznesesh të paliccensuara. Këtë e pranon edhe kreu i Inspektoriatit Shtetëror të Mjedisit dhe Pyjeve Ergys Agasi, zyrtar i Ministrisë së Mjedisit që drejtohet nga LSI, në kuadër të marrëveshjes së bashkëqeverisjes me Partinë Socialiste.

“Ne jemi në dijeni që  situata në Malin e Tomorrit është problematike ndaj dhe unë kam urdhëruar që të gjithë kompanitë atje të riaplikojnë për leje të re mjedisore, si kusht të vetëm për ushtrimin e aktivitetit të tyre” tha Agasi për BIRN. Sipas tij, shpesh kompanitë që operojnë guroret kanë dështuar të respektojnë lejet mjedisore me të cilat ato janë licencuar.

Sipas dokumentave të siguruara nga BIRN janë 19 kompani që janë licencuar për të ushtruar aktivitetin të nxjerrjes dhe përpunim të pllakave të gurit në malin e Tomorrit. Nga ana tjetër administratori Rajonal i Zonave të Mbrojtura në Berat, Fatos Nako, edhe ky i emëruar nga LSI sipas kritereve të bashkëqeverisjes me PS  i tha BIRN se institucioni që ai drejton e ka të pamundur të monitorojë aktivitetin e këtyre kompanive.

“Nga informacionet tona vetëm 7 hektarë na rezulton se është dëmtuar nga ky biznes, por realisht ne nuk kemi informacion se si është gjëndja reale pasi dhe mundësitë tona për të kontrolluar terrenin që është shumë i vështitë, janë tejet të kufizura,” tha Nako.

Por ccfarë përgjigje jep për këtë kryeinspektori i Mjedisit dhe Pyjeve, Ergys Agasi, insitucioni i të cilit ka për detyrë kontrollin e aktiviteti të kompanive private që kanë ndikim në mjedis.

Ai thotë se ka një numër të kufizuar punonjësish dhe se të gjitha kompanitë që nuk e kanë rehabilituar vend-gërmimin, kanë paguar në Agjencinë Kombëtare të Burimeve Natyrore vlerën prej 2,5 milion lekësh që parashikohet si penalitet. “Në këto kushte, inspektorët tanë edhe kur konstojnë dëme nuk janë në gjëndje të veprojë”-shton Agasi.

Në vitin 2014 qeveria miratoi  një plan menaxhimi për parkun kombëtar të Tomorrit. Plani e përcakton biznesin e nxjerrjes së rasave të gurit si një kërcënim real që po i bëhet habitateve natyrore dhe veçorive gjeologjike të zonës. “Është e domosdoshme mbyllja e guroreve  të paligjshme (palicencuara), gërmimeve brenda zonës së parkut,” thuhet në dokumetin 150-faqësh.

Biznesi dhe kontrolli vendor nga LSI

 

BIRN ka zbuluar se janë 15 kompani që merren me nxjerrjen dhe përpunimin e pllakave të gurit. Çdo njëra prej tyre nxjerr nga 30 deri në 50 mijë metër kub gurë, i cili i përpunuar tregtohet me një çmim prej 30 eurosh për metër kumb, i destinuar kryesisht për tregun e huaj.

Guroret e ‘mermerit’ konsiderohen si minierat e arit të malit të Tomorrit. Një metër kub nga ky gur i bardhë, që vendasit e quajnë mermer, tregotohet me 500 euro. Një kompani nxjerr nga mali mesatarisht 4500 metra kub gurë të bardhë në vit.

Interesant është fakti se pushteti vendor e ndan përgjegjësinë lidhur me aktivitetin e paligjshëm të guroreve në Malin e Tomorit, pavarësisht se i përket të njëjtit krah politik por dy partive të ndryshme si PS e LSI.

Në Bashkinë e qytetit të Poliçanit, e drejtuar nga Partia Socialiste nuk e dinë me saktësi së sa është numri i kompanive të licencuara, pasi përgjegjësia administrative për malin e Tomorrit është e paqartë.

“Ne nuk e dimë sa kompani ushtrojnë aktivitet në malin e Tomorrit pasi zona nuk administrohet nga ne,” thotë Anxhela Ibro – drejtoresha e mërdhënieve me publikun në bashkinë Poliçan.

Për shak të ndarjes së re administravive, bashkia Poliçan është në një betejë burokratike më bashkinë Skarapar, e cila drejtohet nga LSI.

Përgjegjësi i sektorit të të ardhurave në bashkinë e Skraparit Sabri Alimadhi, i tha BIRN se nga pesë kompanitë e licencuara për nxjerrjen e mermerit në vendburimin Mëlovë vetëm dy prej tyre ushtrojnë aktivitet, por në terren realiteti është krejt ndryshe.

Faktet tregojnë se i gjithë ky biznes monitorohet nga LSI e njohur ndryshe si Partia e Ilir Metës që e ka kthyer në domenin e saj politik Qarkun e Beratit, duke kontrolluar aktivitetin ekonomik në këtë zonë përmes agjencive  shtetërore që varen nga Ministria që drejton LSI. Po ashtu fakti që në gurore ushtrojnë aktivitet të paligjshëm dhjetra kompani ngre dyshime të forta për tolerimin e tyre nga vetë agjencitë që i monitorojnë në këmbim të rryshfetit apo kuotave që mund t’i shkojnë forcave të caktuara politike.

Foto 1 nga 5

Hofschranze Friedbert Pflüger und Frank Hantke, promoten des bekannten LSI Gross Drogen Handel

Man tarnt seine Besuche, mit einem Besuch im Jugendlager der Mafia Partei LSI in Jale, was Langzeit von Georg Soros nahen Gangster NGO’s finanziert wird. Nicht nur bei der EU, wikileaks gilt Ilir Meta als korruptester Politiker in Albanien, unzählige Skandale auch in der Neuzeit, bis Phantom Strategischen Projekten.

Korrupte Verblödung und kriminelle Energie hat Namen in Deutschland: siehe Irak Krieg, mit seiner CIA aufgesetzten Tussi: Margarita Mathiopoulos, damals: Hofschranze, ein Meer an Lügen: Friedbert Pflüger: Als Hofschranze abgerichtet

Wie konnte man nur so blöde sein, den Irak Krieg zu promoten, ebenso Afghanistan, was nur bei minimal Verstand nur schief gehen konnte. Wie bei dem Gangster Josef Ackermann, konnte aber Berater von Angela Merkel werden, womit Alles gesagt ist.

Friedbert Pflüger dhe Namik Dokle, në kamping me LRInë

Profil Neurothiker, die sich dann richtig gut fühlen:

Hantke, Frankenstein der Albanischen Politik: Ilir Meta und Hofschranze: Friedbert Pflüger (sucht wohl wieder eine neue Frau), der den Irak Krieg mit dem Massenmord an über 1 Million Zivilisten promotete.

Abgründe: bei der Einweihung eines illegal errichteten Verbrecher Hotels in Sarande, mit der LSI Mafia mit diversen Ministern, und Ilir Meta. „Paplo Escobar“ des Balkans: Klement Balili (Distrikt Chef der LSI – Süd Albanien) und die LSI Gangster Truppe. Der Bruder Rigel Balili, kontrolliert die Schnittstelle im Drogen Handel die Klein Stadt Delvine bei Sarande.

“Santa Quaranta“ Ilir Meta, Arben Ahmeti, Klement Balili: Albanias Mafia und Koko Kokodhemi
“Santa Quaranta“ Ilir Meta, Arben Ahmeti, Klement Balili: Albanias Mafia und Koko Kokodhemi
Balili Mafia: Mitte Albanischer Gross Gangster und Recht mit dem Rücken: Edmond Panariti, LSI Gangster Agar Minister
Balili Mafia: Mitte Albanischer Gross Gangster und Recht mit dem Rücken: Edmond Panariti, LSI Gangster Agar Minister

Die LSI Partei hat unverändert Non-Stop Skandale der Korruption und dreisten Korruption, aber Geld ist für Lobbyisten vorhanden, wenn man einen Friedbert Pflüger einlädt (für Geld natürlich), zum Jugend Lager der LSI.

Drogen Anbau Flächen: Albanien: 2013 - 2016
Drogen Anbau Flächen: Albanien: 2013 – 2016

Drogen Handel, muss wie im Visa Skandal, von Lobbyisten und Deutschen Politikern promotet werden, deshalb tauchen diese gekauften Hofschranzen auf, um auch eine Verbindung zu den Kurdischen Gross Drogen Clans herzustellen, wie Abdulselam Turgut, der gesucht wird, wegen 1 Tonne Heroin nach Deutschland und von Recep Erdogan, dank einer korrupten Aussenpolitik geschützt wird. Auch etliche bekannte Deutsche Politiker, wurden von der Albaner Mafia mit Frauen von Michael Steiner, Rezzo Schlauch, oder Elmar Brok mit dem Nazi Versorgungs System in Kiew in Bordellen. Das ist Karriere fördernd.

Fakten Lage: Festnahmen in Italien und die Edi Rama, Ilir Meta Mafia konnten erneut den Drogen Export um 400 % steigern

Der Abgeordnete der LSI, Ylli Shehu, verlor gerade durch eine Festnahme in der Schweiz, seinen Haupt Financier, der wegen Heroin Schmuggel verhaftet wurde.**

Dabei bei dem LRI Jugend Lager in Albanien: Nennen wir es Bestechung pure, denn Ilir Meta bezahlt auch Lobbyisten in Washington. Im Kosovo, der auch runiert ist:

25 Jahre das vollständige Versagen der Deutschen CDU Banditen in Albanien

Vielleicht will Friedbert Pflüger, die kriminelle Merkel und Steinmeier Politik erklären

Drogen Republik Albanien, Modell der „Rechtsstaatlichkeit“: Edi Rama Mafia stiehlt Zoll Autos

Pflüger engagiert sich auf vielfältige Weise ehrenamtlich. Er ist unter anderem Vizepräsident des Inter Dialog Institute for International and Intercultural Dialog e.V., Präsident der Deutsch-Kosovarischen Wirtschaftsgesellschaft e.V., Vorsitzender des Fördervereins Deutsche Schule Erbil e.V., und Vorstandsmitglied von Gegen Vergessen – Für Demokratie e.V.

Die offizielle Hofschranze der CDU wird für Geld eingeladen, wobei der peinliche Kerl, mit dem SS General Nachfolger Klaus Neumann, an vordester Stelle die Teilnahme am Irak Krieg promotete, natürlich für Geld. Jeder wusste damals schon, das der Aufmarsch für den bereits beschlossenen Einmarsch in den Irak begonnen hatte, es hoch kriminell war, solche Lügen zu verbreiten.
Einer regulären Arbeit ging er nie nach: Friedbert Pflüger – Als Hofschranze abgerichtet, der deshalb auch als peinlichst dümmsten Politiker bezeichnen kann, vollkommen korrupt mit eigener Consult und aktiv auch bei der Kurden Mafia in Erbil! in 2003: Pflüger wirkt mit seinen 48 Jahren so hilflos wie die junge Aushilfskraft, die erst ihren Chef fragen muß, bevor sie Auskunft geben kann. Dabei könnte die Lage für einen Oppositionspolitiker kaum besser sein. Die Außenpolitik der rot-grünen Bundesregierung schwankt zwischen Größenwahn, Servilität und handwerklichem Unvermögen, in jedem Fall ist sie konzeptionslos. Eine Agenda deutscher Interessen hat sie nicht. Doch auch Pflüger hat keine…. Er möchte etwas Bedeutungsvolles sagen und produziert nur Gestammel. Er wirkt wie eine Marionette, die von ihren Strippen abgeschnitten ist.

Frank Hantke, obwohl die Verbrechen des Ilir Meta und dieses Verbrecher Kartells gut bekannt sind, unterstützt dieses Jugendlager der LSI Partei, einer reinen Verbrecher Partei des Non-Stop Skandel in Albanien, wo Martin Schulz mit krimineller Energie auch mal 70.000 € aus Schwarzen Kassen einem Dritan Prifti zukommen liess, wo ein vom FBI wieder hergestelltes Video das Geld zählen dokumentierte mit Unterhaltung.
Den Gender Wahn, zur Zerstörung Tradioneller Familien und für die Migranten Mafia, tätig als Schleuser Organisation für Mafia Clana: = SPD Politik, was besonders deutlich wird mit Heiko Maas und Annete Kahane, der entmündigt gehört. Video
Umstrittenes Zeichen gegen Rassismus
Maas‘ Lob für „Feine Sahne Fischfilet“ provoziert heftige Reaktionen

Der Justizminister würdigt den Auftritt der linken Punkband bei einem Festival gegen rechts. Das kommt nicht gut an – weder bei den Gelobten, noch bei deren Gegnern. Von Johannes Boie mehr…

SPD Ratte „Heiko Maas“ applaudiert linksextremer Musikgruppe
Man muss einmal live miterleben, wie SPD Ratten, Demokratie verstehen und das im Landtag: Mecklenburg Vorpommern: schlimmer wie in einer Diktatur. Vollkommen Schwachsinnig Bretschneider SPD Landtags Präsidentin

„“Seminare und Aktionen zur Mobilisierung von Frauen und der Beachtung von Gender-Fragen „“

Friedrich-Ebert-Stiftung
Rruga Abdi Toptani
Torre Drin, Kati i-3-te
AL-Tirana

Tel.
00355 4 2250986 – 105
00355 4 2273306 – 105

Fax.
00355 4 2262067

Im Internet: www.fes-tirana.org

Akademia e LRI, Drejtori “Friedrich-Ebert”: Jo çdo gjë që vjen nga jashtë është më e mirë

Në ditën e ditën e tretë të Kampingut të LRI-së në Jalë, pjesëmarrësit kanë kanë vijuar bashkëbisedimet me personalitetet e ftuara në këtë aktivitet. Drejtori i Fondacionit…

Und wir sprechen hier nur von Akademikern. Diejenigen, die nicht auf der Uni waren, haben erst Recht keine Chance, für sie bleiben nur Gelegenheitsjobs oder die Arbeitslosigkeit. Die Entwicklung ist in vielen Ländern auf dem Balkan ähnlich: Es wurde viel in neue Universitäten investiert. Sie gelten als schick und sind nicht besonders teuer. Aber um die Länder aufzubauen und zu entwickeln, braucht es vielmehr Handwerker und Landwirte und nicht noch mehr Politikwissenschaftler.

ZEIT ONLINE: Wie wirkt sich der massenhafte Wegzug von jungen Menschen auf die Wirtschaft aus?

Hantke: Kurzfristig ändert sich nichts. In vielen Bereichen wird deren Qualifikation ohnehin nicht gebraucht. Aber langfristig ist der Wegzug natürlich eine Katastrophe. Irgendwann werden sie das Know-how brauchen, um ihr Land zu erneuern. Die Länder können ihre Wirtschaft nicht vorantreiben, wenn die jungen, kreativen Leute fehlen. Und viele, die nun in den Westen ziehen, werden nicht zurückkommen.

Um auf dem Balkan einen Job zu bekommen, braucht man Verbindungen zu den regierenden Parteien, Kontakte in die Ämter und Ministerien. Die Qualifikation des Bewerbers spielt nur eine untergeordnete Rolle. Den Regierungen ist oft gar nicht klar, wen sie alles gehen lassen. In Albanien beträgt das Durchschnittsalter der Bevölkerung beispielsweise nur 32 Jahre. Für Deutschland wäre das ein Traum.

http://www.zeit.de/wirtschaft/2015-08/braindrain-balkan-emigration-jugend-arbeitskraft-oekonomie

Naim Dokle, Gross Drogen Schmuggler Familie, musste als Parlaments Präsident in 2001 zurücktreten, spricht auch auf dem Treffen der Organisierten Kriminalität

**

Deputeti i LSI në foto me trafikantin e heroinës

Postuar: 26/08/2016 – 23:11

Një shqiptar është vënë në pranga gjatë ditës së sotme në Lugano të Zvicrës, pasi akuzohet për trafik heroine. Bashkë me të janë arrestuar edhe 3 zviceranë. Arrestimet janë bërë nga policia e Kantonit të Luganos. Sipas prokurorisë, ata akuzohen për shpërndarje heroine dhe aktualisht janë në qeli. Nuk dihet sasia e kapur. Hetimi kishte nisur disa javë më parë dhe drejtohej nga Marisa Alfier. Policia ka bërë të ditur se për momentin nuk do të jepen të dhëna të tjera. I arrestuari është shtetasi shqiptar me iniciale T. S. në moshën 24 vjec. Nga burime pranë redaksisë së Jetaoshqef.al, ky person shfaqet në një foto me deputetin e LSI, Ylli Shehu.

„Prsh jeta osh qejf deshironi tju informoi ndaj nje arrestimi te nje shqiptari ne zvicerr sapo ka ndodh. Eshte kapur tani para dy oresh me heroine. I arrestuari eshte shtetasi shqiptar 24 vjec nese ju intereson mund tju dergoi dhe foto te prs ne fjal ju lutem anonim. Kam te dhena dhe fakte se personi i arrestuar diten e sotme ka lidhje dhe me deputetet shqiptar, sidomos me ato te lsi. ky eshte nje deputet i lsi, ylli shehu. inicialet e personit te arrestuar jane T . S.“ shkruan raportuesi.

/portali DurresLajm/