Sicherheit „Hawai“ Komplex in Tirana und Durres und die Erfahrung eines US Albanischen Investors

Petrit Xhelollari, war ein US Albanischer Investor, der illegal einmal Bauen anfing in Korce und so ging es immer weiter auch mit angeblichen Grundstücken. Man hat bis heute keine Papiere, weil man auch auf korrupte Beamte und dumme Verwandte hereinfiel, was Tradition ist. Bekannte Internationale Firmen, rund um den Chrom Abbau, verabschiedeten sich aus Albanien unter der Verbrecher Regierung von Salih Berisha, als man Erkundungs Bohrungen machte, aber keine Lizensen erhielt, nur durch hohe Geld Erpressungen und Zahlungen. Viele bekannte Firmen verabschiedeten sich aus Albanien, einige gingen in die Insolvenz. Immer verursacht durch kriminelle Partner und Bevollmächtige und alle beklagen: Keine Justiz und wer ein Urteil erreichte, konnte trotzdem Nichts erreichen. Sowas wird ignoriert, die Mafia lacht sogar in 1996, oder heute über Gerichts Urteile, weil korrupte Internationale die Verbrechen decken und die Deutsche KfW natürlich unbeirrt mit der Prominenz der Verbrecher wie am Prespa See, eigene Projekte organisiert. Man ist fester Partner der Internationalen Prominenz der OK.. Die KfW ist in viele Betrugs Fälle verwickelt, was offensichtlich Programm ist und fester Bestandteil ab 1999, der Albanischen – Deutschen OK bei der Geld Vernichtung.

Es gibt wohl 10.000 solcher Fälle, welche ohne Papiere irgendwo herum bauten und jetzt jammern, weil sich nicht alle Politiker bestechen lassen.

Biznesmeni shqiptaro-amerikan Petrit Xhelollari: Të investosh në Shqipëri është e vështirë, biznesmenët nëpërkëmben, vendimet e drejtësisë shpërfillen

Posted By Gazeta Telegraf On 28/01/2015 @ 11:32 In Kryesore,Sociale | No Comments

PETRIT XHELOLLARISotiraq Filo dhe Niko Peleshi atë që thonë sot e mohojnë nesër

Agjencia e Legalizimeve po më mban peng lejen e legalizimit.

 KORÇË – Të investosh në Shqipëri është mjaft e vështirë. Kështu mendon biznesmeni shqiptaro-amerikan Petrit Xhelollari. Të njëjtin mendim me të kanë edhe biznesmenët e tjerë emigrantë që jetojnë dhe punojnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Së paku kështu mendojnë miqtë dhe të njohurit e Xhelollarit, me të cilët i duhet të takohet shpesh, pasi jetojnë në të njëjtin vend. Përvojat e tyre kanë qenë të hidhura dhe tejet dëshpëruese. Vetë Xhelollari e ka një përvojë të tillë, ku me ardhjen në Shqipëri, konkretisht në qytetin e Korçës, nuk i shpëtoi dot as arrestimit të paligjshëm. Arrestimi i tij u bë i mundur falë një kallëzimi të bërë nga ana e kryebashkiakut, Sotiraq Filo, e cila  nuk u provua si e vërtetë. Më në fund Prokuroria e rrethit Gjyqësor Korçë, e pushoi çështjen dhe tashmë Filo rrezikon të paditet për dëshmi të rremë, por dëmi moral ndaj Xhelollarit ka qenë mjaft i madh. Xhelollari mendon se tashmë emri i mirë i tij është njollosur dhe do t’i duhet kohë për të rikuperuar dëmin e shkaktuar. Këtë përvojë të hidhur të tij, në lidhje me Bashkinë e Korçës, ai dëshiron ta përcjellë edhe për lexuesin e gazetës “Telegraf”. Ajo çfarë ndodh në Korçë, thotë ai, është e pabesueshme, si kryebashkiaku Sotiraq Filo, si zëvendëskryeministri Niko Peleshi, atë që thonë sot e mohojnë nesër, që do të thotë se në këtë qytet nuk mund të zgjidhësh dot asnjë çështje.

Ju thoni se keni pasur një përvojë të hidhur me Bashkinë e Korçës dhe institucionet e tjera shtetërore, a mund të na thoni që nga cili moment e keni identifikuar këtë gjë?

Mund të them se gjithçka mori një drejtim tjetër me ardhjen në pushtet të socialistëve, dhe me sa shoh e njëjta praktikë do të ndiqet edhe në vijim. Biznesmenët do të nëpërkëmben, ndërsa vendimet e drejtësisë do të shpërfillen, për rrjedhojë investitorët shqiptarë që jetojnë në vende të ndryshme të botës nuk do të guxojnë të investojnë. Gjithçka që po ndodh sot është dekurajuese. Dhe kur mendon se një kryebashkiak mund të bëjë edhe një kallëzim të pavërtetë në Prokurori, atëherë kuptohet se me çfarë pasojash mund të përballen emigrantët tanë, që pas akumulimit të të ardhurave t’i investojnë në Shqipëri. Gjithë mundi i jetës në emigrim mund të humbasë brenda një sekonde, aq sa mund të zgjasë një shpërthim tritoli. Në një klimë të tillë nuk besoj se ka dëshirë të vijë kush në Shqipëri e të investojë dhe aq më pak në qytetin e Korçës, ku po ndodhin gjëra të çuditshme. Unë për vete ndihem i frikësuar, pres çdo ditë të kthehem në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Nëse ju keni investuar në qytetin e Korçës, a keni respektuar ligjet dhe rregullat e këtij shteti? Më konkretisht, a keni qenë të pajisur me leje ndërtimi nga Bashkia e qytetit?

Sigurisht, që familja ime ka investuar në qytetin e Korçës. Ngritja e një ndërtese 5- katëshe kishte për qëllim strehimin e familjes, ndërsa pjesa tjetër, kryesisht katet e para do të viheshin në shërbim të biznesit, dhe kështu ka ndodhur. Pra mund të them se ky ishte një investim mjaft i rëndësishëm. Vlera e objektit, duke iu referuar tregut të sotshëm, shkon në 1 milionë e 300 mijë euro. Pra, në këtë investim është gjithë mundi i familjes dhe i qëndrimit për një kohë të gjatë në emigracion. Gjithë investimi u krye mbi pronën e familjes. Madje 10 metra katrorë na u dhanë nga Bashkia e Korçës, të cilat sigurisht që i blemë me çmimin e tregut. Më këtë dua të them se ne ishim të pajisur me leje ndërtimi dhe fillimisht me bashkinë kemi pasur një bashkëpunim korrekt. Kjo e fundit merrte çdo vit taksat për ambientet që kishim lëshuar me qira. Ndërtimi është kryer që nga viti 1999. Megjithatë me kalimin e kohës do të nisnin edhe problemet. Kohët e fundit u agravuan edhe më tepër dhe me sa shihet të tilla do të jenë edhe në vijim. Sigurisht familja ime është e vendosur t’u drejtohet organeve gjyqësore dhe do të kërkojë drejtësi. Përpara kësaj të drejte nuk ka për t’u ndaluar në asnjë rast.

Cilat janë arsyet që marrëdhëniet tuaja me Bashkinë e qytetit dhe konkretisht me drejtuesit e saj erdhën duke u acaruar?

Siç e thashë edhe më sipër, ndërtesa është pesëkatëshe, por bodrumin dhe katin e pestë na i konsideruan si ndërtim pa leje, nën pretendimin se në këtë zonë ndërtimet nuk do të jenë më të larta se katër kate. Për këtë arsye, në vitin 2005-2006, aplikuam pranë Agjencisë së Legalizimeve ashtu si shumë shqiptarë të tjerë. Procesi i legalizimit për ndërtimin e kryer nga ana jonë përfundoi në vitin 2012. Paguam të gjitha detyrimet financiare që rridhnin nga ky proces, rreth 400.000 lekë dhe pas kësaj gjithçka ishte në rregull sipas të gjitha ligjeve të shtetit shqiptar. Pra, më në fund, ishim tërësisht të ligjshëm. Por çfarë ndodhi në të vërtetë. Asnjëherë nuk u pajisëm me lejen e legalizimit. Zyra përgjegjëse nuk pajis me këtë dokument pasi pengohet nga bashkia e Korçës, nga kryebashkiaku Sotiraq Filo dhe nga zëvendëskryeministri Niko Peleshi.

Pse u refuzohet pajisja me lejen e legalizimit?

Ne nuk e morëm dot lejen e legalizimit në vitin 2012, sepse ndodheshim në Shtetet Bashkuara të Amerikës. Gjithsesi, vendosëm ta merrnim kur të vinim në Shqipëri, në një kohë më të favorshme edhe për ne, pasi nuk e kishim menduar kurrë që leja e miratuar dhe e firmosur do të na mbahej peng dhe nuk do të na jepej më. Ajo leje edhe sot figuron e miratuar, por ne ende nuk e kemi në dorë. Vijon refuzimi për të mos na pajisur me këtë leje, gjë që duket qartë që është një shkelje e hapur e ligjit. Kur erdhëm në Shqipëri, çuditërisht, u paditëm nga dikush që pretendonte se ballkonet e ndërtesës sonë nuk duhej të ishin vendosur nga ana e shtëpisë së tij. Shkuam në gjyq. Më 13 prill, Gjykata e Shkallës së Parë Korçë e pushoi çështjen, pasi paditësi ynë nuk kishte pasur certifikatë pronësie. Mungesa e certifikatës së pronësisë nga ana e tyre na la edhe më të befasuar. Megjithatë, që nga ky moment ne ishim në të drejtën tonë për t’u pajisur me lejen e legalizimit, pasi edhe gjykata e kishte pushuar çështjen, por përsëri refuzuan të na pajisnin me leje. Tashmë çështja është në Apel, sigurisht nuk ekziston asnjë mundësi që të fitojë paditësi, pasi përsëri ai është paraqitur në gjykatë pa certifikatën e pronësisë, por familje ime (si gjithnjë), sërish nuk do të pajiset më lejen e shumëkërkuar, pasi siç e thashë edhe më sipër nuk dëshirojnë drejtuesit e bashkisë Korçë

Cilat janë arsyet që ndodh kështu?

Siç është bërë e ditur edhe ne media, përgjatë rrugës “Gjon Buzuku”, do të prishen 28 shtëpi për shkak të një projekti nga ana e Bashkisë Korçës, ku kjo e fundit do të ndërtojë një rrugë më të gjerë nga sa është sot e kësaj dite. Një nga ndërtimet që do të prishet është dhe godina e ndërtuar nga familja ime. Siç e theksova edhe më sipër, vlera e saj shkon në 1 milionë e 300 mijë euro, por bashkia e Korçës po bën të gjitha përpjekjet për të më dëmshpërblyer sa më pak që të jetë e mundur.

Ku e bazoni këtë që sapo pohuat dhe pse bashkia dëshiron t’u dëmshpërblejë sa më pak?

Tashmë e vërteta është në dritë të diellit. Fillimisht më thanë se dëmshpërblimi që do të më jepej ishte 17 milionë lekë, gjë që më la tejet të befasuar. Nuk mund ta besoja dot. Vlera e investimit të kryer nga ana e familjes time shkon në 1 milionë e 300 mijë euro. Ajo që po na ofronte bashkia nuk ishte as “një kockë”, siç thuhet në zhargonin e përditshëm. Të njëjtin fat do të kishin edhe 27 familjet e tjera, gjë që na detyroi të dilnim në protesta, por kur unë u vura në krye të tyre për të mos lejuar prishjen e 28 shtëpive në një nga lagjet më të vjetra të Korçës, mllefi i kryebashkiakut të sotëm, Sotiraq Filo, u bë edhe më i madh. Madje gjatë ditëve që protestohej më erdhi lajmi se dëmshpërblimi im kishte zbritur në 14 milionë. Dhe Sotiraq Filo nuk u mjaftua vetëm me kaq. Ai më paditi në Prokurori për kanosje duke sajuar një akuzë e cila nuk u vërtetua dhe Prokuroria e pushoi si çështje. Pra, gjithçka duket qartë se çfarë është duke ndodhur konkretisht.

A mund të na thoni nëse keni bërë edhe përpjekje të tjera për ta zgjidhur këtë çështje?

Këtu në Shqipëri dhe veçanërisht në Korçë çështje të caktuara janë shumë të vështira për t’u zgjidhur. Mund të them se ndërkohë jam takuar edhe me zëvendëskryeministrin Niko Peleshi, për të kuptuar më mirë se çfarë do të ndodhte më konkretisht me investimin e kryer nga ana e familjes time. Dhe përgjigja e tij ishte kjo: “Unë do ta prish shtëpinë tënde, por ju merrni një studio të specializuar të llogaritë vlerën e objektit dhe unë do t’ju dëmshpërblej”. Sigurisht, bëra ashtu siç më tha Peleshi. Pajtova një nga studiot më të mira të Tiranës, ku kjo e fundit, pas një studimi të mirëfilltë doli në përfundimin se një pjesë e shtëpive, përfshi edhe ndërtesën e familjes time, mund të mos prisheshin, por as mendimi i studios nuk u mor parasysh dhe as dëmshpërblimi nuk u rrit, ai mbeti në shkallën më minimale të mundshme, një shpërblim fyes dhe qesharak. Dhe kjo është arsyeja që nuk më pajisnin me lejen e legalizimit, sepse atëherë dëmshpërblimi do të ishte edhe më i lartë. Niko Peleshi dhe Sotiraq Filo dëshirojnë të më shohin të falimentuar. Ndaj atë që thonë sot e mohojnë nesër. Kjo është e vërteta e investitorëve në Korçë. Bëhet gjithçka për t’i shkelur me këmbë dhe gjithçka që ata të mos ngrijnë kokën. Për t’ia arritur kësaj, nuk përfillin as vendimet e organeve të drejtësisë. Historia ime është një dëshmi e qartë e asaj se çfarë ndodh në qytetin tim, ku gjithçka mund ta humbas brenda një fragmenti kohor, aq sa mund të zgjatë një shpërthim tritoli. Kam frike se historia ime do të trembë edhe mbesat e mia të vogla ne Amerikë.

 Nga Vepror Hasani


Article printed from Gazeta Telegraf: http://gazetatelegraf.com

URL to article: http://gazetatelegraf.com/biznesmeni-shqiptaro-amerikan-petrit-xhelollari-te-investosh-ne-shqiperi-eshte-e-veshtire-biznesmenet-neperkemben-vendimet-e-drejtesise-shperfillen/

Das die illegalen Hawai Komplexe in Durres und Tirana legalisiert wurden, sind übelste illegale Bauten aus der Regierung Fatos Nano und vor allem in Tirana in der Verantwortung von Edi Rama. Die Bauten sind totaler Bauschrott, ohne Beton Rüttler wo auch Jahre lang niemand Strom und Wasser bezahlte.

Instituti i ndërtimit nis verifikimin për sigurinë e pallateve nga tërmetet

Postuar më: 18 Janar, 2015 tek Aktualitet

Legalizohen pallatet e Arabit 900 perfituesit ne Selite dhe Don Bosko Pallate-Hawai

Instituti i ndërtimit do të kalojë në sitë të gjitha ndërtimet në kryeqytet për të kuptuar se sa të rrezikuar janë apo jo, përballë lëkundjeve sizmike, siç janë tërmetet, por edhe për të verifikuar kriteret e sigurisë në të cilat janë ndërtuar.

Grupi i verifikimit ka nisur punën fillimisht me inspektimin në blloqet e pallatave arabe në lagjen “Don Bosko”.

Më pas do të kontrollohen të gjithë pallatet e ndërtuara nga i njëjti subjekt, jo vetëm për të testuar kushtet e qëndrueshmërisë, por edhe për të nisur një proces legalizimi i mbetur pezull tashmë prej kohësh.

Wer illegal baut, erhält Mindest Haft Strafen, welche das Gesetz aber schon seit Jahren vorschreibt, wenn man vor allem an der Küste, öffentlichen Grund in Städten, Parks, oder Antiken Stätten baut.

Der Witz ist dabei, das es zwei verantwortliche Bau und Tourismus Minister erklären: Fatmir Yhafai, der als Einziger jemals ernsthaft versuchte, diese Grundstücke die Zone Touristik nach Gesetz 7665 zuschützen. Fatos Nano sagte damals in einer Kabinetts Sitzung: Das erledigen wir später und der Nachfolger Baskhim Fini, erneut in der Juristischen Kommission, unternahm dann absolut Nichts gegen die Wild West Methoden und Fatmir Xhafai, wurde dann durchaus ein erfolgreicher Justiz Minister.

Der Berisha Verwandte der Botschaft in London Mal Berisha ist immer noch im Amte, obwohl seine Amtszeit seit langem abgelaufen ist.

4 Gedanken zu „Sicherheit „Hawai“ Komplex in Tirana und Durres und die Erfahrung eines US Albanischen Investors“

 1. Die Mafia Partei LSI versucht mit allen Mitteln trotz Ablauf der Fristen noch Legalisierungs Anträge in Durres zustellen und kritisiert den Präfekten, der einen guten Job macht. Nur in Durres ist die Frist nun noch einmal bis 2. Februar Montag verlängert worden.

  Durrës. Prefekti Xhelilaj: ALUIZNI në shumë raste nuk i jep zgjidhje problemit
  0 35 35

  • Përmendja shkarazi nga përfaqësuesi PS-së i një institucioni me drejtor Flamur Gjuzin, “nxeh” LSI-në bregdetare

  DURRËS, 31 janar 2015 – Prefekti Rolant Xhelilaj, “mëkëmbësi” i Kryeministrit Edi Rama për qarkun e Durrësit ka turbulluar ujërat në degën e LSI-së Durrës për shkak edhe të një kritike me pambuk ndaj drejtorisë rajonale të ALUIZNI-t.

  Sikurse ka njoftuar “Dyrrah”-u (durreslajm.com), më 23 janar 2015, institucioni i Prefektit ka zhvilluar analizën vjetore të vitit 2014 (http://www.durreslajm.com/politike/durr%C3%ABs-prefekti-xhelilaj-b%C3%AB…). Meqenëse materiali ishte shumë i gjatë, “Dyrrah”-u nuk u ndal në ndonjë detaj intrigues. Por një funksionar i degës vendore të LSI-së në Durrës, që ishte disi i acaruar me Prefektin Xhelilaj, pyeti se ç’ishte thënë konkretisht në analizë për drejtorin e ALUIZNI-t, Flamur Gjuzi. Duke verifikuar slajdet (slide) e projektuara, del se në analizë nuk ishte përmendur me emër përfaqësuesi i LSI-së, por kishte një kritikë të lehtë pune:

  “Gjatë punës së këtij viti janë hasur vështirësi me disa institucione, që përgjigjen me vonesë, ndër të cilat, ALUIZNI, që në shumë raste nuk i jep zgjidhje problemit”.

  Ky citim duhet parë në kontekst, por struktura në LSI e kanë konsideruar si sulm kundër aleatit në qeverisje. Në analizë është folur mbi problemet sociale, sidomos rreth ankesave dhe kërkesave nga populli. Ja konteksti, ku Prefekti i qarkut Rolant Xhelilaj ka përmendur ALUIZNI-n:

  “Vëmë në dukje se Institucioni i Prefektit nuk ka tagër ligjor për pritjen, shqyrtimin dhe zgjidhjen e çdo lloj ankese dhe kërkese nga populli, megjithatë në Prefekturë janë drejtuar me shkrim apo janë përcjellë një numër i konsiderueshëm kërkesash si nga qytetare ashtu edhe nga institucione. Krahas këtyre, pranë institucionit tonë vijnë vazhdimisht individë e grupe qytetaresh për të parashtruar kërkesa e ankesa të ndryshme. Normalisht pritja organizohet çdo ditë të premte, por qytetarët janë pritur edhe jashtë kësaj dite. Prefekti, në bashkëpunim me të gjithë sektorët e institucionit, ka bërë në mënyre sistematike pritje me popullin. Gjatë këtij viti kanë ardhur 162 ankesa, nga të cilat 74 nga Kryeministria, të ndara si më poshtë: 21 ankesa për planifikimin e territorit, 9 për infrastrukturën, 10 për mjedisin, 9 për Ujësjellës Kanalizime, 6 për energjinë elektrike, 11 për konflikte pronësie 12 për punësim, 5 për strehim, 4 për konkurrence në transportin e udhëtarëve dhe 22 të ndryshme.

  Pjesa më e madhe e tyre rreth 40 ankesa janë për punësim dhe pjesa tjetër për probleme sociale e të ndryshme. Përveç takimit me personat, lidhur me ndihmën ekonomike, u jemi drejtuar njësive vendore për mundësinë e përfshirjes se ankimuesve në skemën e ndihmës ekonomike ose në pamundësi për ketë, në mundësinë e dhënies së një ndihme nga fondet e njësisë.

  Gjatë vitit 2014, ndryshe nga vitet e mëparshme, shumica e problemeve janë trajtuar në vend, duke takuar vetë ankuesin e më pas në se duhej problemi është trajtuar ne institucionet përkatëse. Veçanërisht të gjitha ankesat e përcjella nga Kryeministria janë verifikuar në vend.

  Gjatë punës së këtij viti janë hasur vështirësi me disa institucione, që përgjigjen me vonesë, ndër të cilat, ALUIZNI, që në shumë raste nuk i jep zgjidhje problemit”.

  /th. m. agjencia e lajmeve “Dyrrah”/
  – See more at: http://www.durreslajm.com/politike/durr%C3%ABs-prefekti-xhelilaj-aluizni-n%C3%AB-shum%C3%AB-raste-nuk-i-jep-zgjidhje-problemit#sthash.9urLq6iG.dpuf

 2. man reisst nun in Korce in der Innenstadt erneut illegale Bauten ab, die erst wie in Durres, unbeirrt trotzdem in der Neuzeit errichtet wurden in 2014.

  Man will den Boulevard verlängern und der Deutsche Urbanistik Plan, war natürlich eine Luft Betrugs Nummer auch dort, einer Deutschen Architektur Firma. 19 Projekte, werden nun abgerissen

  Aktualitet
  04 Mars 2015 – 14:47 | përditesuar në 15:02
  Korçë, IKMT aksion për zgjerimin
  e bulevardit, prishen 19 objekte – See more at: http://shqiptarja.com/aktualitet/2731/kor—ikmt-aksion-p-r-zgjerimin-e-bulevardit-prishen-19-objekte-276622.html#sthash.evNyD6iR.dpuf

 3. 241 Appartment Besitzer dieses kriminellen Enterprise, mit dem Mentor Edi Rama, Fatos Nano vor über 10 Jahren werden nun legalisiert, aber ohne Grundstück

  http://shqiptarja.com/aktualitet/2731/241-familjet-q–marrin-tapit–n–tiran–zgjidhet—shtja—39-hawai-340765.html

  Seite 1
  Vorname Nachname Einheit Atesi
  Artur Lumnom Spahiu 1
  Mustafa Ahmet Isaac 1
  Mehmet Sinan Hakcani 1
  Ramadan Idriz Sachen 2
  Ilir Jalal Dumi, Laute Riza Dumi 2
  Vasil Mhill Dedndreaj 2
  Shefqet Freude Hill 2
  Agim Dali Oka 2
  Haji Sali Hysa 2
  Ibrahim Bardhyl Leshi 2
  Ramiz Dan Gjuta 2
  Beschir Besnik Cani 2
  Ramazan Kaloshi 2
  Sadik Dashamir Alimuca 2
  Ferik edlen Llungu 2
  Mustafa Fatbardha Biba 2
  Emin Ramadan Bogdani 2
  Fatos Lamce Zani 2
  Ehetm Speicher Tahiraj 2
  Ismail Mrjanda Rock 2
  Sinan Taube Sultafa 2
  Muharem violett Islamaj 2
  Ramis Zere Kerkapi 2
  Elez Arben Muca 2
  Seite 2
  Jani Niko Zeneli 2
  Reshat Sefedin Shehu 2
  Alvear Mustafa Kutrolli 2
  Demetrio Adham Salam 2
  Hysen Sterne Doci 2
  Robert Ferhat Brahja 2
  Cemal Esat Dema 2
  Fatime Muharem Biba 2
  Ardian MYT Lame 2
  Emin Hamit Parllaku 2
  Aslan Dalip Hostoci 2
  Ardian Kemal Zabeli 2
  John Nicholl shkelzen 2
  Kareem Jakup Sokol 2
  Yasar Ali Agolli 2
  Alfred Xhevair Cenolli 2
  LutMahmut Hoxha Fatos Lut
  Hoxha 2
  Elez Geschenke Gjakova 2
  Myslim Ladimir Pilatus Ermir
  Vladimir Pilatus 2
  Petrit Zecir Llungu 2
  Kareem Sinan Mus-Islamaj 2
  Sefedin Mehmet Hoxha 2
  Aslan Agim Basha + 2
  Seite 3
  Irfan Fatmir HOXHALLI 3
  Vangjel George Vasil Kristo 3
  Nazmi Kemal Cako 3
  Naim, Mexhit Qazim Pasha 3
  Akif Isa Burnazi 3
  Petrit Elez Feuerstein 3
  Toci AZBI großzügige 3
  Vasil Kristaq Hauptseite 3
  Ferdinand, Hysen Dalip KHUSHI 3
  Hajdar Safet Skender, Duard
  Safet Skender 3
  Agim Sulejman Shevorja 3
  Halim Bajzit Bushati 3
  Aurel Janko Vasil, Vasil Enkelejda
  Janko 3
  Muçaj Shaban Ramadan, Shkelqim
  Ramadan Muçaj 3
  Myredin Meleq Kaplan, Gramos
  Nevruz Elder 3
  Habil Freude Lusha 3
  Abdi Halim Himi 3
  Irfan myt Gunkshi 3
  Fadil Union Zyka 3
  Mustafa Ali Hamza 3
  Kareem großzügig Maxhaku 3
  Seite 4
  Remzi + Ermal John Keco, Ropi
  Iraklikote, Sulejamn Alpin Gallo 3
  Jusuf spielt Terpollari 3
  Kasem Beleuchtung Borici 3
  Sabri AZBI Haka 4
  Hajdar Juwel Gjolena 4
  Jewel Nertil Gjolena 4
  Saimir, Behlul, Artan Kanonier 4
  Dul Behri Canaj 4
  Syrjä Glück Ngot 4
  Ramazan Sefer Hysenaj 4
  Jakup Mirushe Topi 4
  Mehmet Shefqet Sulmetaj 4
  Jalal Fauat Lapraku 4
  Shefki Ramadan Prenci 4
  Hasan Fiqeret Bekteshi 4
  Bardhok Ndrec Rybak 4
  Haji Blüte Limani 4
  John James Dervishaj 4
  Fission, Çajup, Jameel Hoxha 4
  Dode Sie fand der Herzog 4
  Perparim hetEM Mydini 4
  Osman Agron Tahiri 4
  Rasim Ansatz Jakupaj 4
  Dede Vuksan Gjokaj 4
  Seite 5
  Haki Hasan Osha4
  Baric Astrit Haxhiu 4
  Sulejman Azis Limani 4
  John George Prenga 4
  Bajram Qaziim Suli, Qamile Demir
  Suli, Etc. 4 Gjika Qazim Sotir
  Sadri Mehmet Xhafaj 4
  Shaqir Kemal Prejsi 4
  Arif Shaban Synaj 4
  Pal Govalin Dedndreaj 4
  Brahim Ramadan Malecaj 4
  Bexhed Vasip Merhadi 4
  Ismail Bardhyl Doci 4
  Neki Mustafa Khidr 4
  Kareem Napoli Spahiu 4
  Jamal Recep Bici 4
  Cami Faic Dashamir 4
  Dilaver Osman Tahiri 4
  Enkel Izaet Zhuti 4
  Myzafer Arzen Zupa 4
  Shaban Ymer Teich 4
  Holen Oberst Wright 4
  Ndoc Mark Delia 4
  Destan Muharem Muca 4
  Safar Jalil Solomon 4
  Seite 6
  Mithat Hamet Dosti 4
  Mehmet Faik Kerpaci 4
  Halit Altin Cibaku 4
  Sami Idajet Kobuzi 5
  Leonard, Shefki Jafar Mehmeti 5
  Belul, Cemal Kemal Male 5
  Roland Fiqiri Osmanaj 5
  Camil Edward Kaca 5
  Sami Safet Lipe 5
  Agim Qani Sulaj 5
  Irfan Aziz Dalipaj 5
  Leona Live-Rock 5
  Rifat Hasan Lika 6
  Bashkim Ramazan Islami 6
  Ajdar Liebhaber Pilatus 6
  Hysen Anisa Cali 6
  Treffen Bardhyl Zeqillari 6
  Artan Ismet Zeqillari, Ismet Ladimir
  Zeqillari 6
  Mazer Maliq Doci 6
  Safet Defrim Palla 6
  Dido Sterne Dollomaja 6
  Kadri Ildar Dimoshi 6
  Arben Bajram Hysi 6
  Reshat lösen Vila 6
  Seite 7
  Bajram Muhamet Rama 6
  Edmond Ali Cullhaj 6
  Nazif Nexhip Pashtranjaku 6
  Ajdar Liebhaber Pilatus 6
  Imran Niaz Topi 6
  Milos Rustem Rushit + 6
  Jakup Fatos Balla 7
  Rizvan Nesim Balla 7
  Muharrem Freude Elezi 7
  Recep Ibrahim Meta 7
  Deme Hashim Shtaku 7
  Galip, Dilaver Shyqeri Ceka 7
  Hasan Bajram Basha 7
  Genc Jani Ciko, Theodhóra Lazo
  Ciko 7
  Albana, Andi, Silber, Jon Jonuz
  Muçaj / Sejmedie Sheriff Muçaj 7
  Ali Rustem Aliaj 7
  Demetrio Besim Gjika 7
  Lila Kadri Vers 7
  + Paulin John Nicholl Ndrelalaj 7
  Mehmet Cen Dema 7
  Qazim Mehmet Celmeta 7
  Muharem Yzeir Qevani 8
  Mani passieren Ramazan 8
  Seite 8
  Selami Zinitor Vellinji 8
  Islamaj Jeep Rettungs, Vangeli
  Kola Llukan 8
  Sulejman Shaqir Balla 8
  Sefer Fotaq Ermiri 8
  Cem Melazim Lala 8
  Mus Hamide Salihu 8
  Muhedin Engel Shehu 8
  Agim Recep Sallaku 8
  Daut Rasim Feto 8
  Novrus Pfeife Zaimaj 8
  Riza Xhevalin Shehu 8
  Abedin Liman Sefa 8
  Seid Abzeichen Karaj 8
  Jamal Flagge Doka 9
  Mahmut Ham Hill 9
  Murat Shaqir Xheka 9
  Abdi Ibrahim Hoxha 9
  Fatmir Halit Bereich 9
  Idris Elmas Kaloci 9
  Alit Ferit Kaciqi 9
  Ali Kurt Sefa 9
  Imer Gramoz Mustafaj 9
  Nevruz glänzend Duli 9
  Astrit Sulejman Pepshini 9
  Seite 9
  Heil Enver Abdullaj 9
  Huna Juwel 9 Skender
  Arben Riza Bush, Riza Xhemal
  Bush 9
  Harun Jafar Qevani, Lavdosh
  + Ardi Qevani 9
  Jafar Jaup Qosaj 9
  Alfred Naum Papiu 10
  Omer Xhemile Cecja 10
  Bajram Bardhyl Tusha 11
  Elez Qazim Ujkaj, Gezim Qazim
  Ujkaj 11
  Lik Sabedin Nikolli 11
  Lorand ZylMyftaraj 11
  Fatmir ich Brahim Kamal 11
  Ferit Sterne Qemalaj 11
  Agron VEGAP Xheka 11
  Mexhit Reshat Hidri 11
  Nazarko Syrjä Enjgjell 11
  Tahir Parparim Zela 11
  Artan Hekuran Hoxholli 11
  Nazif Banush Kllogjri 11
  Zef John Delia 11
  Camil Laute Matrisi 11
  Fatmir Halil Seci 11
  Seite 10
  Arben Uran Buzhiqi 11
  Großzügige Sefedin Sejfulla 11
  Bekir Miftar Sinani 11
  Islam Nuri Koci 11
  Kodra Ali Aslan Aslan Bujar
  Hügel 11
  Dritan Ismail Roci 11
  Ismail Rapush Roci 11
  Ali Gani Peposhi 11
  Agim + Arben Mexhit Krosi Mexhit
  Rustem Krosi 11
  Tone + Pashk John John John
  Zef John 11
  Sulejman Rushit Allaraj 11
  Muharem Alban Fejzo 11
  Nicholl Faik Rama 11
  Whistle Abbas Tahiraj 11
  Ilmi Sali Ngot 11
  Ramadan Flagge Patriot 11
  Kaso Tomor Xhaferaj 11
  Camil Bali Margjeka 11
  Jakup loben Meta 11
  Hysen Vazyle Kurbnesh,
  Violet Papakazimia + Kristina
  Kostonlas
  Seite 11
  11
  Franko Mark Vuksan 11
  Vladimir Haxhi Xhurre 11

Schreibe einen Kommentar