Schweigen der EU Verbrecher Organisation, zu den Non-Stop Betrugs Infrastruktur Projekten in Albanien für kriminelle Real Estage Geschäfte

Im Solde der dümmsten Mafia der Welt, welche man auch noch Rudelweise in der EU Botschaft, auch bei der Weltbank und der KfW beschäftigt und fast immer Regierungs Klientel ist, welche so die Dümmsten mit Jobs versorgt, ein Albanisches uraltes System.

Kaum zu glauben wie dumm man sein:

 

 

EU deported 42.600 Albanian asylum seekers in 2016

EU deported 42.600 Albanian asylum seekers in 2016

The number of Albanian asylum seekers who have been deported to their home country last year was 42.600. This is the figure that was recently published by the European Institute of Statistics (EUROSTAT) in relation to the process of the deportation of asylum seekers from its territory.“As in 2015, Albanians (42,600) topped the list of non-EU citizens returned in 2016, ahead of citizens of Ukraine (22 600), Iraq (17 100), Kosovo (13 000), Serbia (12 200) and Morocco (9 900)”, the Eurostat report says

Meanwhile, the last report of the European Office for Asylum published a few weeks ago, stated that Albania was among the ten countries with the highest number of asylum requests toward the EU.

According to this report, for last year, 32.855 Albanian nationals applied for asylum in the EU member countries, occupying 3% of the total of requests and being among countries of the world known for being in conflict, such as Syria, Afghanistan and Iraq. /balkaneu.com/

aus Heft 34/2007Außenpolitik: Wir kamen, sahen und versagten
56 % der Albaner wollen inzwischen auswandern, weil der „Failed State“, keine Perspektive, noch Schulen, Ausbildung und Kultur für die Kinder bieten kann. Man finanziert kriminelle Betrugs Projekte, verhindert jede Kontrolle, wohin das Geld geht, und produziert nur noch Bauschrott, Phantom Betrugs Projekte in Milliarden Höhe und die übelsten OK Leute, sind Partner der US, Brüssler und Berliner Politiker.

Ein Gedanke zu „Schweigen der EU Verbrecher Organisation, zu den Non-Stop Betrugs Infrastruktur Projekten in Albanien für kriminelle Real Estage Geschäfte“

 1. Der bekannte Journalist auch im TV, über den Monat August mit der höchsten Kriminalität, inklusive Morde, vor allem an der Küste, weil Banden regelrecht Touristen überfallen, wo aber der Hauptgrund ist, das die vielen illegalen Lokale, Hotels in Hand von Verbrecher Clans, noch mehr Kriminelle anziehen wie ein Magnet.

  Gazetari investigativ: Gushti, muaji me riskun më të lartë në Shqipëri për situatën kriminale

  Postuar: 29/07/2017 – 21:30

  Muaji gusht shënon një rritje të ndjeshme jo vetëm të numrit të emigrantëve që kthehen për të kaluar pushimet në atdhe por edhe të turistëve të huaj. Në këtë kuadër garantimi i rendit dhe sigurisë është padyshim nevoja dhe interesi i të gjithë qytetarëve. Pavarësisht masave të marra nga policia, numri i aksidenteve ka qenë i ndjeshëm. Sipas gazetarit Artan Hoxha një tjetër problem shqetësues mbetet rreziku i atentateve mafioze, që ashtu si edhe në sezonet e kaluara, paraqitet më i shtuar në muajt e verës.

  Në emisionin “Kjo javë” me gazetaren Nisida Tufa në “News24”, gazetari Hoxha tha se për shkak të numrit të lartë të njerëzve në zonat bregdetare, dhe lëvizjes më të lirshme të grupeve kriminale, shtohen edhe rastet e goditjeve që ata i bëjnë njëri-tjetrit.

  “Muaji gusht është muaji me riskun më të lartë në Shqipëri për situatën kriminale. Numri i njerëzve që hyjnë në Shqipëri pothuajse dyfishohet, kthehen emigrantët, dhe kemi një numër të madh turistësh. Pjesa më e madhe e popullsisë përqëndrohet në Perëndim të vendit. Për shkak të kësaj mbingarkese, por edhe për shkak të rënies së vigjilencës të pjesëtarëve të grupeve kriminale, në vijimësi ka patur një situatë kriminale të rritur. Pra ka vrasje në atentate mafioze, të cilat gjatë kësaj kohe, meqë ka shumë njerëz, policia i ka të pamundur t’i “menaxhojë”. Kështu, rivalët e kanë mundësinë më të mirë t’u afrohen kundërshtarëve dhe t’i godasin ata. Policia e Shtetit ka marrë një plan masash dhe po përpiqet që të mos ketë situata të tilla, që mund të shkaktojnë pasoja të mëdha, jo thjesht me viktima tek grupet rivale, por të qytetarëve të pafajshëm. Siç e thashë ne kemi një situatë të vështirë në bregdet, për shkak të numrit të madh të personave”, tha gazetari Artan Hoxha.

  /Agjensia e Lajmeve Sot News/

Schreibe einen Kommentar