PDIU of Cham Community Mafia Party, a US Product: Trafficking of deputies from left to right

Berufs Betrüger, vorbestrafte Kriminelle und Gangster, immer mit Nationalisten Hintergrund zur Tarnung von Betrug, Geldwäsche, Drogen und Frauen Handel. so auch die Holocaust Show in Tirana. Lehrmeister: USA, Berlinh, Europa und viele Gangster Organisationen wie Weltbank, IMF, KfW und Co.

IQ und Seriösität ist in Washington nicht zufinden

Eigene Anklage Akten seit Jahren, aber die Amerikaner brauchen diese aus den US finanzierten Verbrecher Kartelle.

Thursday, February 16, 2017

 

PDIU of Cham Community Party, can be outlawed as a criminal group and mafia

Image result for pdiu camet ne parlament

Spahiu: „Today Athens and Greek chauvinists is doing a great service, because they have the right to say,“ look who represents the Cham Party „.

Chairman of the Red and Black Alliance, Kreshnik Spahiu, analyzes of Chameria PDIU Party, which did not intend, protection of Albanian territories of Chameria, but filling the Parliament with its members as criminals and traffickers.

This is Statements of Spahiu.

„The prosecution has revealed that almost all the parliamentary group PDIU appear committed crimes and sentenced abroad!

Can a party to have 90% of its MPs, criminals and prisoniers? This is a unique phenomenon in world history of the Parlamentarism, which the Constitutional Court and the Albanian prosecutor should investigate priority.

The existence of a party as PDIU must urgently eliminate two major reasons:

1) Trafficking of deputies from left to right
2) The decriminalization of the Albanian politics

This should be legislated by the PD lessons of Sali Berisha ,, as an ally that artificially increased as PDIU criminal band, ostensibly as „patriotic“ 4 years ago, in coalition, fighting, Red and Black Alliance.

Today Athens and Greek chauvinists is doing a great service, because they have the right to say, „look who represents the Cham Party“.

Currently, Edi Rama will continue threats to Greece, which will hold power with PDIU, since no other way. |.

Kryeprokurori i ri dhe dosja Idrizi

1/11/2013

Shpeptim Idrizi, der Gangster sollte dann noch peinlicher Botschafter in Saudi Arabien werden, was die Saudis ablehnen, weil die Justiz gegen ihn ermittelt. Für Botschafter Posten wurden alle früheren Verordnungen wie überall ausser Kraft gesetzt, und nur noch gegen Geld die Posten vergeben.

Dosja “Idrizi” (dhe një veprim qesharak i z.Idrizi me gazetën DITA sot në treg)

Postuar më: 10 Janar, 2013 tek Analiza

shpetim e verteta te cliron

Links der Langzeit Gangster Dashamir Tahiri, der sein Abgeordneten Mandat auf Druck des US Botschafters abgeben musste.

Die Faschisten Mafia Partei PDUI, mit dem Gangster Shpëtim Idrizi und Dashamar Tahiri

Saudi Arabien, lehnt den Gangster Shpeptim Idrizi, als neuen Albanischen Botschafter ab

1

Johannes Hahn, liess sich von der Verbrecher Bande, mit ihren US Faschisten Parolen einspannen, obwohl das in Tradition nur Ablenkung von kriminellen Geschäften ist.

 

Përgjigje patriotaqit Shpëtim nga “filogrekët e Ditës”

February 3, 2017 23:18

Përgjigje patriotaqit Shpëtim nga “filogrekët e Ditës”

DITA botoi sot pjesë nga një dosje hetimore që përmban dëshmi mbi një akuzë për mashtrim në shuma të mëdha.

I padituri është shtetasi Shpëtim Idrizi, aktualisht kryetar i PDIU.

Paditësi quhet Nazmi Berisha, me pasaportë shqiptare dhe zvicerane, i lindur në Kosovë.

DITA ka publikuar pjesë nga kjo dosje hetimore, pasi botoi më herët pjesë nga raportet e KLSH për abuzimet me pushtetin në shuma të mëdha në drejtoritë ku emërimet janë bërë nga z.Idrizi sipas marrëveshjeve politike fillimisht me Berishën e më pas me Ramën

Asnjë përgjigje nuk kemi marrë për akuzat mbi hajdutërinë në këto drejtori.

Në vend të përgjigjeve për raportin e KLSH, Idrizi e quan gazetën DITA në një replikë portalesh “filogreke dhe gazetë të Janullatosit”.

Sa filogreke është DITA e dinë lexuesit e saj. Sa hajdut është Shpëtimi dhe çfarë ka pas “kauzës çame” që ai e përdor si kapotë për abuzimet me pushtetin, kjo do provohet shumë shpejt edhe zyrtarisht.

Shpëtimi pretendon që kryeredaktorit të Ditës i ka ardhur një përgënjeshtrim nga Nazmi Berisha në të cilin ky i fundit thotë që akuzat që ka bërë ndaj Shpëtimit janë keqkuptime të tij në atë kohë.

Madje DITA, sipas citimeve në replikën e Shpëtimit “dëmton çështjen kombëtare” duke shkruar për Shpëtimin.

Shpëtimi thotë do hedhi në gjyq kryeredaktorin e Ditës dhe do ti përgjigjet “filogrekes Arta Dade” në Parlament.

“Ky kallëzim është fryt i një sërë keqkuptimesh në informacionin që unë kam zotëruar asokohe, i gjendur në distancë nga biznesi im, nga marrëdhëniet shoqërore, i ndikuar nga keqinformime dhe pa reflektuar dhe pozicionin tim në atë marrëdhënie, që ka patur përgjegjësi dhe detyrime reciproke… Teksti i kallëzimit në emrin tim ka ndodhur në një rrethanë të izoluar të një mosmarrëveshje biznesi, të deformuar nga distanca gjeografike, mungesa e komunikimit me mjetet moderne të kohës së sotme, interferenca e personave të tretë, spekullimeve të ndryshme…” – shkruan Shpëtimi duke shtuar që ky tekst i është dërguar nga Nazmi Berisha kryeredaktorit të Ditës por ky nuk e paska botuar.

E para, asnjë Nazmi dhe asnjë Berishë tjetër nuk ka komunikuar ndonjëherë me kryeredaktorin e Ditës.

Përgjigje patriotaqit Shpëtim nga “filogrekët e Ditës”

shpetim idrizi

http://www.gazetadita.al/pergjigje-patriotaqit-shpetim-nga-filogreket-e-dites/

Schreibe einen Kommentar