Prof. Fabian Zhilla über die Albanische „Mafia-Kratie“ mit Grundstücken und 10,7 Millionen € in 3 Monaten Entschädigung muss nun gezahlt werden

 Auch wenn der Autor des Artikels von Prof. Fabian Zhilla eine Gestalt ist, von dem Verbrecher Georg Soros finanziert, rund um Open Society, ist ein Artikel, mit der Schlagzeile über die „Mafia-Kratie“ in Albanien doch von Bedeutung. Ilir Zhilla, gehört zu der Lobby Mafia, rund um illegales Bauen an der Küste, und Musik Lärm was er verteidigt.
Mafia-Kratie, weil unbekümmert, mit Hilfe der korrupten Mafia Justiz, Politiker und ihre Mafiösen Financier, illegal herumbauen, jedes Grundstück vor allem an der Küste stehlen, einen enormen Umweltschaden anrichten. 1.000 Hektar Land, wurden allein im Raum Durres an der Küste gestohlen, illegal bebaut, verkauft durch die Mafia Justiz Durres, wie der Justiz Minister feststellt. „State capture“ – „Kleptokratie“ – „Klientel Politik“ und „Mafia-Kratie“ durch extrem dumme Banden, die auf dem Bildungs Niveau von 8 jährigen Kinder sind.
Und so funktioniert das Albaner – Mafia System der Politik! zur aktuellen Umtrieben der Albanischen Politik Mafia, rund um den Dick Marty Report
dessen Justizsystem Norbert Mappes-Niediek 2002 [extern] wie folgt beschrieb: “Wenn Kriminalität überhaupt bekämpft wird, dann von der jeweils gegnerischen Bande, die sich gerade die Kontrolle über die Staatsorgane gesichert hat”.
http://www.heise.de/tp/r4/artikel/33/33867/1.html
Das Ganze nennt sich dann NATO Land, wobei die Mitgliedschaft bei Profi Kriminellen US Politikern, gekauft wurde wie Frank Wisner, Tom Ridge, Bill und Hillary Clinton, John McCain und mit Privatisierungs Geschäften wie mit der CEZ, welche ein Debakel in Albanien erlebte. Jede Politik Mafia Clan Ausrichtung finanziert US Lobby Vereine, wie Podesta, oder GSIS ,aus der CIA Drogen Verteil Truppe mit Ex-US Secret Service Marc Sullivan. Europa schweigt, zu den kriminellen Umtrieben der Amerikaner und ihrer Vasallen.

Die US Lobby Gangster Truppe, inklusive Wesley Clark, der Mafia Vertreter
us demokratie
Das primitiv System wird so lange funktionieren, wie die EBRD Bank vor allem, korrupte EU Leute, KfW, IFC und Weltbank ohne jede Kontrolle enorme Millionen Beträge für angebliche Infrastruktur Projekte zur Verfügung stellen, welche dann im Bauschrott und in „Schwarzen Löchern“ verschwinden. Edmond Haxhinasto kontrolliert die Infrastruktur Projekte, oder besser gesagt die Skrapari Bande, welche im FIMES Report Ende 2014, schon schwer angegriffen wurde. Beispiel der 100 % Manipulationen und Bauschrott, durch den Rechenschaftshof festgestellt.
siehe
Edi Rama, mit bekannten Verbrechern unterwegs, welche vor Mord auch nicht zurückschrecken, was man über diese Geldwäsche Nr. 1 Gestalt auch vor über 10 Jahren schon wusste.
Wegen krimineller Verblödung der Albanischen Regierung und Justiz zuletzt mit dem Mafiösi: Nasic Naco:
 
Der EU-Menschenrechtshof hat die Geduld verloren, und verurteilt vor allem wegen den kriminellen Grundstücks Geschäften des Edi Rama,  in Tirana, Albanien zur Zahlung von 10,7 Millionen € in 3 Monaten, an 6 Alt-Grundstücks Eigentümer deren Grundstücke illegal bebaut wurden, gestohlen wurden. unten*
Auswahl_024
Edi Rama, hier mit prominenten Kriminellen, vertrat schon vor über 10 Jahren nur die Prominenz der Albaner Mafia, war damals schon Geldwäsche Capo mit Hunderten illegalen Appartment Blocks in Tirana vor allem und für kriminelle Clans.
Prominenz der Albaner Mafia: Edi Rama, Tom Doshi, Mark Froku
Prominenz der Albaner Mafia: Edi Rama, Tom Doshi, Mark Froku
15 Mar 2016
Rreziku i transformimit të demokracisë në Shqipëri në një mafio-kraci
Krimi i organizuar në Shqipëri ka arritur të dalë nga bota informale dhe të kërkojë të imponohet në hapësirën legale, çfarë ka bërë të mundur që individë që vijnë nga bota e krimit të zgjidhen nga kryetarët e partive politike dhe të votohen nga shoqëria.
Autor:Fabian Zhilla BIRN Tiranë

Deputeti i PKD, Mark Frroku, duke dale i shoqeruar nga forca te policise ne Gjykaten e Larte, ku eshte vendosur masa e sigurise "Arrest Shtepie" | Foto nga: Malton Dibra/LSA

Ish-deputeti i PKD, Mark Frroku, duke dalë i shoqëruar nga forca të policisë ne Gjykatën e Lartë, ku është vendosur masa e sigurisë “Arrest Shtëpie” | Foto nga: Malton Dibra/LSA

Shqipëria është një ndër ato vende të cilat po kalon një tranzicion të vështirë politik. Ky ngërç politik vihet re edhe në forcimin e shtetit ligjor siç është reforma e sistemit të drejtësisë. Problematika që shoqëron gjetjen e një zgjidhje të pranueshme nga klasa politike për pastrimin e gjyqësorit nga korrupsioni dhe më pas dekriminalizmin e klasës politike nga lidhja me krimin, në fakt janë tregues sesa i vështirë është demokratizimi i politikës shqiptare. Një shpjegimi i këtij ngërçi është kriminalizimi i elitës (politike, ekonomike dhe intelektuale) e cila qëllimisht e pengon këtë proces pasi demokratizimi do të thyente “embargon” që ka vendosur kjo “elitë” mbi politikbërjen në këtë vend.

Duhet pranuar që demokracia tek ne është ende një “demokraci fasadë” e cila rrezikohet nga kapja e elitave të kriminalizuara të cilat kanë arritur që gradualisht të influencojnë ligj-bërjen në mënyrë të drejtëpërdrejtë. Aksesi i individëve fuqishëm të cilët vijnë nga krimi i organizuar dhe janë përfshirë në parlament dhe partitë politike, rrezikon ta kthejë demokracinë në Shqipëri në një “mafio-kraci”. Federiko Varese, profesor në Universitetin e Oksfordit, cilëson se mafia është një strukturë informale e cila kontrollon shpërndarjen e të drejtave të pronësisë. Me pak fjalë, çdo organizatë ose grup shoqëror i cili tjetërson të mirat ekonomike nëpërmjet formave të paligjshme është grupim mafioz. Bazuar në këtë përcaktim, “mafio-kracia” do të jetë atëherë kur zgjedhjet politike dhe lokale orientohen apo influencohen nga krimi i organizuar për të kontrolluar shpërndarjen e lirive ekonomike dhe politike të shoqërisë nëpërmjet kapjes së institucioneve të cilat merren me bërjen e ligjit siç janë parlamenti dhe partitë politike. Pra “mafio-kracia” është “monopolizimi” i institucioneve demokratike me mjete kriminale në funksion të interesave private. Mafio-kracia është në konflikt me demokracinë dhe sjell një dobësim gradual të saj duke ulur ndjeshëm demokratizimin e zgjedhjeve brenda partive politike dhe si rrjedhim edhe emërimet në institucionet publike. Ky fenomen njihet ndryshe edhe si “defiçit” demokratik.

Një ndër indikatorët e defiçitit demokratik në shoqëritë ish-komuniste është niveli i lartë i kriminalizmit të politikës dhe raporti i zhdrejtë midis shtetit ligjor dhe krimit të organizuar. Dhe kjo sipas Ivan Krastev është një karakteristikë e vendeve të Balkanit Perëndimor të cilat jo pa qëllim cilësohen si “shtete të dobëta”. Kjo shihet edhe në raportin midis cilësisë së ligjeve dhe zbatimit të tyre. Shqipëria sipas Balfour dhe Stratulat (2011) ka raportin më të zhdrejtë ndër vendet e rajonit dhe si rrjedhojë dhe indeksin më të ulët të efiçences së Demokracisë me rreth 13.13 krahasuar me Kroacinë që e ka 74.25 apo Serbinë 28.8. Për shembull në vitin 2011 standarti i cilësisë së ligjit (të drejtat dhe mbrojtjen që ofron ligji) në Shqipëri ishte 66.66 nga 83.33 që e kishte Kroacia apo 75 Serbia. Ndërsa shkalla e zbatimit të ligjit në Shqiperi është në nivelet 197 nga 891 që e ka Kroacia apo 384 që e kishte Serbia. Situata nuk duket të jetë përmirësuar. Dhe ky raport midis cilësisë deri diku të mirë te ligjeve por zbatim difektoz të tyre lidhet edhe me kriminalizmin e organeve ligjbërëse dhe ligjzbatuese. Kështu në parlamentin aktual (i zgjedhur në vitin 2013) mendohet të ketë një numër të konsiderueshëm deputetësh më një të shkuar kriminale. Megjithë presionin e ndërkombëtarëve ky fenomen vijoji edhe në zgjedhjet lokale të 2015-ës . Pritet që me ligjin e ri kundër dekriminalizmit situata të ndryshojë. Sidoqoftë, ndonëse një hap shumë pozitiv, ky ligj nuk mund të ezaurojë të gjithë procesin e dekriminalizimit ose atë që mund të quhet dekriminalizmin indirekt. Pra moslejimi i individëve me të shkuar kriminale në institutcionet zyrtare nuk përjashton rolin indirekt të njerëzve të lidhur me krimin të vazhdojnë të influencojnë politik-bërjen. Në fakt kjo është sfida në periudhë afat gjatë që duhet të adresohet nga partitë politike shqiptare. Por a është e mundur kjo në praktikë të ndodhë ndërkohë që të ashtëquajturit individë të “fortë” kanë një ndikim të konsiderueshëm në zonat e tyre të influencës. Si shpjegohet që partitë politike janë gati të paafta të integrojnë individë të ndershëm dhe këta të fundit të kenë mundësi të votohen në komunitet? Dhe si është e mundur që individë që vijnë nga bota e krimit zgjidhen nga kryetarët e partive politike dhe votohen nga shoqëria?…………….

Rreziku i transformimit të demokracisë në Shqipëri në një mafio-kraci

Fabian Zhilla
RRETH AUTORIT

Fabian Zhilla

Peinlich wenn die Fakten zeigen aus 2001, 2002 das schon damals die Skrapari Bande jede Justiz in Albanien verhinderte, wie Internationale Reports u.a. vom IWPR, oder Transparency International Corruption Report 2001 aufzeigten. Zitat: +++Albanian politicians have signalled a rare willingness to unite in the name of national interest. ***„Justiz unerwünscht, wurde damals schon bei Ilir Meta Regierungs festgestellt. Die Grundstücks Mafia war damals schon gut bekannt.
Man will Porto Palermo in einen Meeres National Park machen, aber auch dort sind illegale Tätigkeiten und kein Staat. Unzählige falsche und gefälschte Grundstücks Dokumente zirkulieren dort ebenso. Millionen € der OSCE, für eine digitale Registrierung (Süd Albanien) wurden direkt an die Berisha Mafia überwiesen, bezahlt: Nichts geschah! Im Sumpf der OSCE wäre auch ein Langzeit Thema.
Investigim 13 Feb 2016

Ministria e Bujqësisë bllokon shpalljen e Porto Palermos si zonë e mbrojtur

Auswahl_029

Shpresat e ekspertëve të mjedisit, të mbështetur nga Ministria e Mjedisit për të shpallur zonën detare pranë Porto Palermos në Shqipërinë e jugut si “Park Natyror” i mbrojtur, kanë hasur pengesën e Ministrisë së Bujqësisë, e cila nuk jep shpjegime konkrete për arsyen e mosdhënies së miratimit.

Albanien wurde vom EU Menschenrechtshof verurteilt, 10,7 € Millionen € an 7 Alt Grundstücks Eigentümer zuzahlen innerhalb 3 Monaten, verursacht von der Politik Grundstücks Mafia, oft direkt durch Edi Rama, als er 500.000 qm Grundstücke stahl in Tirana mit Valentina Leskaj, den Dulaku Brüdern, Peze Familie usw.. Später machte Berisha, wie Ilir Meta das identische System, weil die Justiz nicht funktioniert.

 • 17 Mars 2016 – 20:04
  Pronat, Strasburgu dënon Shqipërinë me 10.7 mln €, ekzekutim në 3 muaj


Gjykata Europiane për të Drejtat e Njeriut në Strasburg dënon përsëri shtetin shqiptarë, këtë radhë me një shumë në total prej gati 10 milionë e 700 mijë eurosh. Gjykata publikoi vendimin e emërtuar “Rista kundër Shqipërisë” ku përfshihen 7 çështje, në të cilat ashtu si në çështjet e mëparshme, individë të ndryshëm janë ankuar për mosekzekutimin e vendimeve për kompensim të pronës.

Sipas vendimit, Gjykata Europiane ka vendosur që qeveria shqiptare të paguaj në favor të pronarëve një shpërblim që kap shumën prej 10 milion e 700 mijë euro. Ky shpërblim duhet të ekzekutohet nga qeveria shqiptare brenda një periudhe tremujore dhe me kalimin e këtij afati, për vonesën e ekzekutimit paguhen penalitete me kamatë për çdo ditë vonesë.

Ky vendim i Gjykatës Europiane vjen pak muaj pas vendimit të datës 10 nëntor me të cilin shteti shqiptar u penalizua në një shumë prej më shumë se 5 milionë euro.

Vlera e shpërblimit e dhënë me vendimin e 17 marsit është më e larta se vendimet e tjera të mëparshme dhe godet rëndë financat shqiptare, të cilat po përballen me problem të shumta për shkak të mosrealizimit të të ardhurave, rritjes së nivelit të borxhit, investimeve në nivele të ulëta, etj.
http://shqiptarja.com/Ekonomi/2733/pronat-strasburgu-denon-shqiperine-me-10-7-mln–euro–ekzekutim-ne-3-muaj-347489.html

6 Gedanken zu „Prof. Fabian Zhilla über die Albanische „Mafia-Kratie“ mit Grundstücken und 10,7 Millionen € in 3 Monaten Entschädigung muss nun gezahlt werden“

 1. NATO Land halt mal wieder. Albanien hat nur eingeschränkten Zugang zu den NATO Servern, nicht zu verdeckten Operationen und Planungen, weil die Berisha Regierung NATO Geheimnisse an die Hisbolla, Iran, China, Russland verkaufte.

  Der Franzöische Botschafter beschwert sich das der in Frankreich zu 10 Jahren Haft verurteilt Banden Chef Domart Konjarin, in Albanischen frei gesprochen wurde, wo die Verurteilung in Frankreich wegen Banden Kriminalität, Geldwäsche, Drogen Handel lautet und auch lt. Urteil. Die 1 Instanz, hat noch 6 Jahre Haft angeordnet in der Berufung kam der Freispruch, wo ja der Richter Alaudin Malaj, besonders berüchtigt war.

  Als Leiter des Berufungs Gerichtes, kann man besonders viel Geld kassieren von Schwer Verbrechern deshalb: der Nachfolger:

  Ein besonders berüchtigter Richter: Hysni Demoraj wird nun Präsident des Berufungs Gerichtes in Albanien

  Das System war vor über 10 Jahren auch schon bekannt, inzwischen Standard in Albanien der Regierungs Mafia.

  Ambasada franceze letër Nishanit dhe KLD për gjyqtarin që liroi Domart Konjarin

  Ambasada franceze në Tiranë i dërgon një letër autoriteteve më të larta shtetërore ku ngre alarmin për lirimin nga gjykata të Domart Konjarit, i njohur ndryshe edhe si një nga pjesëtarët e ish-bandës së “Rrugës Bardhyl” në Tiranë. Në letër thuhej se Franca ka shpenzuar miliona euro për hetimin e Konjarit ndërkohë që Shqipëria nuk ka respektuar Konventën Europiane për ndihmë të ndërsjelltë gjyqësore në fushën penale.

  Lirimi i Domart Konjarit nga Gjykata e Apelit për Krime të Rënda ka shkaktuar reagime të forta jo vetëm në Shqipëri por edhe në zyrat diplomatike.

  Boldneës.al disponon një letër të Ambasadorit francez në Shqipëri, Bernard Fitoussi, i cili ia dërgon autoriteteve më të larta të drejtësisë në vendi tonë………………………

  http://www.lapsi.al/lajme/2016/03/18/ambasada-franceze-let%C3%ABr-nishanit-dhe-kld-p%C3%ABr-gjyqtarin-q%C3%AB-liroi-domart-konjarin#.Vuvf8iaLelM

  Der Justiz Minister entschuldigt sich für die Entscheidung des Gangsters Simoni, der dem Strafgerichtshof vorsitzt.

 2. ein Trauer Spiel ohne Ende!!

  Menschenrechte sind wichtiger

  Falsche Fassaden: Westen sollte auf Export von „Demokratie“ verzichten

  Vielen Staaten ist nicht geholfen, wenn sie auf Druck des Westens ihre totalitären Systeme „Demokratie“ nennen. Wirklich wichtig etwa für Afrika sind die Menschenrechte. Um diese zu gewährleisten, sollte Afrika seine eigenen Modelle finden. Dann würde die Entwicklungshilfe auch endlich bei den Menschen ankommen – und nicht zu erheblichen Teilen in den korrupten Netzwerken der Eliten versickern.
  19. März 2016, 23:55 Uhr

  ………………

  Nach 1990 ist angeblich die Demokratisierung auf dem Kontinent voran geschritten. Viele Staaten in Afrika eine Demokratie zu nennen, hieße die demokratische Idee zu verhöhnen.

  …………………

  In den meisten Staaten gibt es nachahmende Demokratien, die westliche Begriffe übernehmen und sie mit gegenteiligem Inhalt füllen.

  Die meisten Demokratien in Afrika sind Farcen, die ihren Völkern keine wirtschaftliche Entwicklung bringen. Funktionierende Verwaltungen oder Ansätze zu einer Gewaltenteilung sind kaum vorhanden. Demokratie setzt Ahndung von Rechtsverstössen, die Durchsetzbarkeit des eigenen Rechts, den Respekt vor dem Recht anderer, Disziplin und den Glauben an gemeinsame Interessen voraus. Es fehlt in einigen Ländern an einer verantwortungsbewussten Oberschicht.

  …………………….

  Unsere Entwicklungspolitik sollte aufhören, auf demokratischen Verhältnissen in Afrika zu bestehen. Auch ist es unerlässlich, sich mit der Frage auseinanderzusetzen, weshalb sich Geberländer anmaßen, ihr vermeintliches Vorbildmodell fremden Kulturen überstülpen zu müssen. Wir sollten die Umsetzung von fragwürdigen wie selbstgefälligen – westlichen – Entwicklungsvorstellungen in fremde Kulturen kritischer zu hinterfragen……….

  Volker Seitz war 17 Jahre als Diplomat in Afrika tätig. Sein Buch „Afrika wird armregiert oder Wie man Afrika wirklich helfen kann” erschien 2014 bei dtv in 7. überarbeiteter und erweiterter Auflage.

  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/03/19/falsche-fassaden-westen-sollte-auf-export-von-demokratie-verzichten/

 3. Robert Elsie: If I would live in Albania, it would be crazy. It is the same as in Ottoman times

  Robert Elsie: If I would live in Albania, it would be crazy. It is the same as in Ottoman times
  After known albanolog Milan Shufla, Robert Elsie is the best conteproranean albanian albanolog in the World During his intereweu on „Top Channely TV, Robert Elsie, on his first interview on TV. expresed his story about Albanian and Albanian state in 100 years. An interesting tale scholar known for his work difficulties in view of the Albanian language. Elsie, who knows Albanians for years, amounts to a chilling conclusion. He says he will not ever live in Albania, as it will go mad. „I can not live here. It’s a little wild for me, the relationships between people are a bit wild. I know that is just a facade that inside have good spirit, but have a rabies in human relations. You know how to protect yourself here, and here I am like a rabbit, he can not defend myself. I come here with pleasure, but do not believe they can afford to come and live here forever. There is much frustration of everyday life. Life is too short and I do not have time to bump into obstacles, only to achieve something, when in another country and get away and then live my life, „said Elsie to Albanian. And while Enver Hoxha’s Albania as compared with that of Sali Berisha, adds: „There is something that depends only on the party, it’s more the attitude of the people. So to get something going, you have to know someone in the Ministry, to drink coffee with, then drink coffee again next week with even a third time, and then he connects with the person that you are interested . That is the same as in Ottoman times, not like a normal country. „.
 4. Die US Mafia wurden gefälschte Grundstücks Urkunden in Albanien angedreht, deshalb reisen ständig Albanische Politiker auch in die USA, um neue Opfer zu finden.
  Nun wird protestiert, das man auf einen Betrug herein gefallen ist, die Verkäufer existieren oft nicht mehr! Adrian Yhillari, US Pass, war einer der grössten Betrüger, von Interpol inzwischen gesucht. Adrian Xhillari mit seinen Betrugs Projekten eine Legende, schmierte Edi Rama, Salih Berisha, Ilir Meta

 5. popur

  September 12, 2012

  Der Mafia Clan Gjoka hat natürlich Standes gemäss, eigene selbst ernannte Juristen, zum herum fälschen! Kriminelle kaufen sich Juristen Diplome, wo heute die Jura Ausbildung Null ist: Richter kennen keine Gesetze, schreibt ein US Bericht im mai 2012.

  DHURATA GJOKA, ish-juriste në Hipotekën e Durrësit

  Zusammenstellung der Verhaftungen aus der Grundstücks Mafia vom 10. Juli 2008, wobei selbst diese hochrangigen Beamten und Bürgermeister nur Strohleute sind der Albanischen Politischen Mafia, welche solche Jobs einfach verkaufte, nach dem alten osmanischen System.

  Të arrestuar për abuzim me tokat

  1. REZART SKRAPARI, ish-regjistrues në Hipotekën e Durrësit
  2. ILIR VOGLI, ish-punonjës në Hipotekën e Durrësit
  3. ALUSH XHIHANI, ish-kryeregjistrues në Hipotekën e Durrësit
  4. DHURATA GJOKA, ish-juriste në Hipotekën e Durrësit
  5. ELSA FERIZAJ, ish-juriste në Hipotekën e Durrësit
  6. VASIL HILA, ish-drejtor në Hipotekën e Durrësit
  7. BASHKIM SEFERI, ish-specialist hartograf në Hipotekën e Durrësit
  8. STELA ZEQO, ish-juriste në Hipotekën e Durrësit
  9. VIKTOR MATO, ish-kryetar i Bashkisë Himarë
  10. THOMA CALI, ish-shef finance në Bashkinë Himarë
  11. VASIL ÇAKALLI, ish-kryeplak i fshatit Vuno, Vlorë
  12. DULE HARIZAJ, ish-zëvendëskryetar i Bashkisë Vlorë
  13. VASO STRAKOSHA, ish-jurist në Bashkinë Vlorë
  14. ODETA HALIRAJ, ish-specialiste në ZRPP Vlorë
  15. ERVIN DEMIRAJ, ish-specialist në ZRPP Vlorë
  16. DEMIR LIKA, kryetar komune i Golemit, Durrës
  17. ARBEN GOLEMI, ish-drejtori i Turizmit Shqiptar, aktualisht i lirë
  18. DEDË KAÇI, kryetar komune në Velipojë, Shkodër
  19. ANDI GURASHI, ish-kryetar i Komisionit Vendor të Kthimit dhe Kompensimit të Pronave, Shkodër
  20. FATMIR TEPELIA, ish-përgjegjës i Seksionit të Administrimit dhe Mbrojtjes së Tokës në Këshillin e Qarkut Shkodër
  21. MARASH BORI (Gjoni), ish-kryetar i Komisionit të Ndarjes së Tokës për fshatin Velipojë-Sektor, Shkodër
  22. HALIT RAMA, ish-kryeregjistrues në Hipotekën e Vlorës
  23. DEVI TUSHA, ish-regjistrues në Hipotekën e Vlorës
  24. ALFRED SULAJ, kryetar i komunës Kashar, Tiranë
  25. FAIK FEJZO, ish-kryetar i komunës Kashar, Tiranë 2003-2007
  26. NAIM KARAJ, ish-kryetar i komunës Kashar, Tiranë 2000-2003
  27. ISLAM SHERA, ish-kryeplak i fshatit Katund i Ri, Tiranë
  28. SHEFQET ALIKAJ, përgjegjës i Zyrës së Kadastrës në Kashar, Tiranë
  29. ISMAIL SULAJ, Punonjës i Zyrës se Kadastrës së Kasharit, Tiranë
  30. XHEVAHIR HYKA, punonjës i Zyrës së Kadastrës në Kashar, Tiranë
  31. PJETËR MILOTI, ish-punonjës i Zyrës së Regjistrimit të Pasurive në Lezhë, tani avokat
  32. ARTAN MEHMETI, specialist në Zyrën e Regjistrimit të Pasurisë së Paluajtshme, Hipoteka Tiranë
  33. RAMIZ HYKAJ, specialist në Zyrën e Regjistrimit të Pasurisë së Paluajtshme, Hipoteka Tiranë
  34. ENTON BABAMETO, specialist në Zyrën e Regjistrimit të Pasurisë së Paluajtshme, Hipoteka Tiranë
  35. DALI HARKORJA, oficer i Shërbimit të Kontrollit të Brendshëm, aktualisht i lirë
  36. DITOR FAHOLLI, ish-kryetar i komunës së Dardhasit në Pogradec

  Komunat ku janë abuzuar me tokat

  tIRANë ¨ Kashar ¨ Dajt¨ Mullet¨ Petrelë¨ Farkë -DURRES¨ Golem

  ¨ Katund i Ri SHKODER¨ Velipojë¨ Shëngjin „VLORE¨ Orikum
  http://www.gazetashqiptare.

 6. Über die Mafiakratie im Tourismus und in Tradition:
  Ilir Zhilla, gehört zu der Lobby Mafia, rund um illegales Bauen an der Küste, und Musik Lärm was er verteidigt.

  Einziges Land, wo in Mitten der Hotels, oder Appartment Häuser überall laute Disco Musik ist, niemand steuer oder Strom wie Wasser zahlt.


  vollkommene Anarchisten, welche direkt am Meer illegal gebaut haben, ohne Papiere und das im Tausende Paket

  Die Disco Mafia hat sich wieder zurück an den Fels von Kavaje verlagert, verteidigt den Musik Lärm und Terrror Nachts an der Küste

  225 neue Abfall Eimer, gibt es südlich Durres, aber wer soll die benutzen oder leeren?

Schreibe einen Kommentar