Klientel System der Mafia auch mit der Edi Rama Regierung

Als die Jubler auch der NATO Website setimes, nur ihre Hirnlosigkeit outeten, was jeder einfache Journalist verstand: Die alte Balkan news NATO Website: setimes, wurde inzwischen eingestellt, nachdem man nur Unsinn, vor allem über die Ukraine ebenso brachte.

Albanien ist mit seinen Institutionen extrem weit weg, von der Funktion eines Staates, was immer wieder durch Korruptions Aktionen, ausl. Akteure auch verhindert wird, weil man „Straffreiheit“ zum Programm erhoben hat, zur Destabilisierung von Europa.

Viele SP und LSI Administrate, Parlaments Abgeordnete, vor allem auch Kandidaten für die Kommunal Wahlen sind Vertreter Krimineller Clan, sogar verurteilte Kriminell.

Ein neuer Artikel zeigt auf, wie Minister, in Ministerien Klientel Politik betrieben wird, obwohl die Familien Mitglieder Sturz dumm sind. Sehr viele Ministerien sind davon betroffen, oder Berater des Bujar Nishani, tauchen in anderen Posten nochmal auf, wobei 2 – 3 und 4 fach Posten durchaus auch normal sind, weil man sich die Posten erkauft.

Die Albanischen Medien hatten schon vor 15 Jahren versagt, weil es von der Mafia kontrollierte Propaganda Blätter sind, von irgendeiner der vermurksten Parteien, die sich Politische Mafia Clans zugelegt haben.

albanian-s-media-struggles-in-its-reporting-of-corruption

Albanian Media ‚Struggles with Corruption Reporting‘

A BIRN Albania report on local media’s coverage of corruption says that the vast majority of its reporting boils down to the trading of accusations between political parties.

Im September 2013:

Was gibt es zum Jubeln, wenn Edi Rama gewinnt?

inklusive Liste, was bei Edi Rama ein Posten kostet.

Fatos Lobonja: “because Rama is associated with the oligarchs and organized crim”

……………………………..

Nasic Naco: Klientel Politik der LSI Partei: 113 Gefängiss Mitarbeiter werden entlassen usw.

Die lukrativen Posten, Der Bruder erhält diesen Durres Posten: Drejtori i Drejtorisë së Patentave – Daut Naço (LSI)

Erste Amtshandlung als Justiz Minister war aber, das man den Sohn des “Paten von Durres” als Staatsanwalt im September 2013 einsetzte, der ein Jahr später unverändert bei Gericht arbeitet.

Nasic Naco, war der verantwortliche Staatsanwalt in Durres, in 2007, der alle Haft Befehle gegen Lefter Koka, dem Vorgänger Bürgermeister Miri Hoti, rund um den Vasil Hila Skandal und Anklagen aus 2004 und 2005 niederschlug. Damals schon Partner der Bau und Grundstücks Mafia, welche alle gefälschten Dokumente deckte.

Von der EU ignoriert, was schon vor 12 Jahren jeder Journalist schnell live vor Ort mitbekommt.

Und so funktioniert das Albaner – Mafia System der Politik! zur aktuellen Umtrieben der Albanischen Politik Mafia, rund um den Dick Marty Report

dessen Justizsystem Norbert Mappes-Niediek 2002 [extern] wie folgt beschrieb: “Wenn Kriminalität überhaupt bekämpft wird, dann von der jeweils gegnerischen Bande, die sich gerade die Kontrolle über die Staatsorgane gesichert hat”.

http://www.heise.de/tp/r4/artikel/33/33867/1.html

Publikuar më: 3 Prill, 2015

Skandal me bordet shtetërore/ Si po pasurohen shtetarët

lekaPraktika e lejimit të bordeve, po gllabëron mialiarda në vit nga taksat e shqiptarëve, si paga fiktive për një klikë nepotike familjare e klanore, ku 12% e përfituesve janë anëtarë në 3-5 borde shtetërore Një drejtor drejtorie doganash është anëtar bordi në një spital! Një këshilltar për NATO-n i Ministres së Mbrojtjes Kodheli është anëtar bordi në një azil pleqsh! Një këshilltar shëndetësie është anëtar bordi në drejtorinë e patentave! Një drejtor drejtorie në ministrinë “Gjiknuri” është anëtar në bordin e Teatrit të Kukullave!  Një këshilltar i kryeministrit Rama për bujqësinë është anëtar bordi në një nga bordet e “Posta Shqiptare”. Një dekan i shkencave sociale është anëtar bordi në Inspektoriatin Qendror Teknik (IQT), një këshilltar kulture ministrie është anëtar bordi në një drejtori rruge, ndërkohë që një këshilltar për kultet fetare është anëtar bordi në një drejtori dogane dhe një drejtor teatri është anëtar në… Bordin e Kullimit të një Qarku! Sipas një statistike numri i bordeve e këshillave mbikëqyrës, bordeve teknikë, këshillave teknikë dhe këshillave drejtues që janë krijuar nga drejtuesit shtetërorë, si burim fitimi me paga “thela mbi bisht” nga paratë e buxhetit të shtetit, arrin në 1278 të tillë, me mbi 17 mijë anëtarë, ku afro 2500 mijë janë drejtues që paguhen 2-3 e 10 fish më tepër se anëtarët dhe sa 1-2-3 herë më tepër se paga mujore shtetërore…
Një metodë pasurimi e shtetarëve nëpërmjet skemës shtetërore të vjedhjes së fondeve publike e taksave të shqiptarëve, që po përdoret rëndomë e hapur në këto 23 vite shtet e shoqëri shqiptare tranzitive, të lënë qëllimisht prej politikës, është anëtarësia në bordet e ministrive, të drejtorive të ministrive, të agjencive të shërbimeve publike, të universiteteve, fakulteteve, institucioneve shkencore, kërkimore, kulturore, sportive, të institucioneve qeverisëse të pushtetit lokal, në shoqëritë anonime dhe ndërmarrjet pronë shtetërore e deri në ndërmarrjet e pastrim-gjelbërimit, të ujësjellës-kanalizimeve, të ujësjellësve të bashkive etj. Mos u habitni, por edhe në Gjykatën Kushtetuese e në Presidencë ka borde! E sikur të mos mjaftonin bordet, në disa ministri, drejtori qendrore, institucione e ndërmarrje shtetërore, përveç bordeve janë ngritur edhe Këshilla Mbikëqyrës, që gjoja kontrollojnë… bordet! Këto Borde drejtuese, Borde Teknike, Këshilla Mbikëqyrës e Këshilla Teknik, janë shpikur jo për të drejtuar e kontrolluar punët, siç thonë “statutet” e tyre, por që anëtarët të përfitojnë pagesa të tjera mujore shtesë, mbi pagesën mujore që u jep shteti. Në këto borde, miratohen si anëtarë shtetarë, vartës, familjarë e shokë të tyre. Në borde gjen ministra, zv/ministra, këshilltarë kryeministri e ministrash, këshilltarë presidenti, drejtorë drejtorie, profesorë miq, kunetër, shokë, prindër të ministrave dhe deputetëve, bashkëshortë, krushq e sekretare ministrash! Nëse shikon përbërjen e bordeve, ndesh që një person është anëtar në 3, 4 e 6 borde, madje një rektor universiteti është anëtar në 11 borde e këshilla drejtues, deri edhe nënkryetar bordi në ndërmarrjen e ujësjellës-kanalizimeve të një bashkie periferike! Një këshilltar për NATO i ish-kryeministrit Berisha është ende anëtar bordi në 3 ndërmarrje ujësjellësi në rrethin e Sarandës e Vlorës. Një këshilltar i presidentit Nishani është anëtar bordi në 2 ndërmarrje ujësjellës-kanalizimesh në Gjirokastër dhe në 1 ndërmarrje shpim-kërkimi nafte! Po kështu 17 shtetarë dhe zyrtarë të lartë arsimi, kulture, shëndetësie e integrimi, janë anëtarë dhe nënkryetarë në bordet e kullimit e të ndërmarrjeve të KESH! Një zv/ministër arsimi është anëtar bordi në një Port Detar, ndërkohë që një zv/ministër mbrojtjeje është anëtar bordi në departamentin femëror të barazisë gjinore në Ministrinë e Punës dhe Çështjeve Sociale. Një këshilltar kulture është anëtar në bordin e agrobiznesit! Një drejtor drejtorie doganash është anëtar bordi në një spital! Një këshilltar për NATO-n i Ministres së Mbrojtjes Kodheli është anëtar bordi në një azil pleqsh! Një këshilltar shëndetësie është anëtar bordi në drejtorinë e patentave! Një drejtor drejtorie në ministrinë “Gjiknuri” është anëtar në bordin e teatrit të kukullave! Një këshilltar i kryeministrit Rama për bujqësinë është anëtar bordi në një nga bordet e “Posta Shqiptare”. Një dekan i shkencave sociale është anëtar bordi në Inspektoriatin Qendror Teknik (IQT), një këshilltar kulture ministrie është anëtar bordi në një drejtori rruge, ndërkohë që një këshilltar për kultet fetare është anëtarë bordi në një drejtori dogane dhe një drejtor teatri është anëtar në Bordin e Kullimit të një Qarku! Ndërsa sipas faqeve “online” të drejtorive të institucioneve shëndetësore e spitalore rajonale e qendrore në Tiranë, Ministri i Shëndetësisë Ilir Beqja është kryetar në të gjithë bordet e këtyre institucioneve. Ajo që bën përshtypje është numri i madh i bordeve e këshillave mbikëqyrës, të krijuar sidomos në 15 vitet e fundit, ku rekordin e mbajnë ministritë me nga 20-25 borde me emra të çuditshëm dhe me funksione fiktive, të mbushur me shtetarë, zyrtarë e familjarë të tyre, që emërohen anëtarë e drejtues bordesh nëpër ministritë, institucionet, agjencitë dhe ndërmarrjet e njeri-tjetrit, sa për të zhvatur paga, mbi pagat që u jep shteti. Sipas një statistike numri i bordeve e këshillave mbikëqyrës, bordeve teknikë e këshillave teknikë dhe këshillave drejtues që janë krijuar nga drejtuesit shtetërorë si burim fitimi me paga “thela mbi bisht” nga paratë e buxhetit të shtetit, arrin në 1278 të tillë, me mbi 17 mijë anëtarë, ku afro 2500 janë drejtues që paguhen 2-3 e 10 fish më tepër se anëtarët dhe sa 1-2-3 herë më tepër se paga mujore shtetërore! Natyrisht që të gjithë kryetarët dhe anëtarët e këtyre bordeve, paguhen sipas numrit të mbledhjeve që bëjnë dhe ata bëjnë… sa mbledhje të duan, troç sa “lekë-mbledhje” të duan! Gazeta “Telegraf” ka investiguar batërdinë që po bëjnë shtetarët dhe familjarët e tyre me qenien si anëtarë në borde drejtuese, borde teknike, borde këshillimore, në këshilla mbikëqyrës e këshilla teknik dhe do të vijojmë publikimin e fakteve për çdo bord.
Skandali
Ministri – kryetar bordi tek shoqata e babait, babai – anëtar bordi në 3 institucione të ministrisë dhe qeverisë së djalit
Shkëlqim Cani, “çek” 250 milionë lekë nga “thesi” i shtetit për OJF… e babait 91 vjeçar!
Gazeta “Telegraf”, ka publikuar skandalet që po shoqërojnë në këto 18 muaj qeverisje, disa ministra të babëzitur, që përveçse janë dështakë në punën e tyre, po diskreditojnë keqas imazhin e “Rilindjes” e që çuditërisht po mbahen në detyrë! Janë 3-4 kokrra ministrash të zhytur në akte korruptive, duke u kthyer në shërbestarë e mbrojtës aktivë të krimit ekonomik, duke krijuar “fije të reja” korrupsioni, por edhe duke bashkëpunuar e bashkë-përfituar me koncesionet mafioze të “ish-gardës së vjetër” të krimit ekonomiko-financiar të viteve 2005-2013, të ish-qeverisjes “Berisha”. Një nga këta “esnafë” abuzimesh është ministri i Financave Shkëlqim Cani, që si “urithi” “nëntokazi” po deformon e po shkatërron sistemin financiar shqiptar, nën petkun e shlyerjes së borxheve dhe gjoja të reformave të “rilindjes financiare”. Ndërsa Ministri Gjiknuri, po hedh firma për vazhdimin e koncesioneve të pista, Ministri Beqja po vazhdon biznesin e tregut të ilaçeve dhe po mbledh 10% të tenderëve e koncesioneve që u jep klientëve të tij. Nga ana tjetët Ministri Veliaj po përdor reklamat e “punësimit dhe shkollimit profesional” si mënyrë për të financuar shoqatat dhe bizneset e vëllait, gruas e vajzave të kolegëve deputetë “rilindës”. Rasti më skandaloz paraqitet me Ministrin Shkëlqim Cani që guxoi të financojë babanë e tij kryetar shoqate (OJF) Islam Cani, me pagesë projekti fiktiv, të shpikur enkas për shoqatën që drejton babai i tij… 91 vjeçar.
Skandali financiar “Cani”, me OJF e babait – kryetar 
Afro 1 muaj më parë, Ministri i Financave Shkëlqim Cani, ka larguar nga puna një prej bashkëpunëtorëve më të afërt, të cilin e paguante me rrogë “drejtor drejtorie”, vetëm duke e përdorur për “vigjilencë” në ministri. Shkak i largimit ishte, se në vend që “vigjilenti” të ruante sekretin dhe të zbulonte sekrete “anti-ministër”, krejt pa dashje, në një bisedë tavolinash në kafene me kolegët e ministrisë, mes të cilëve ishte futur për të zbuluar sekrete “anti-Cani”, kishte nxjerr një “sekret” që kishte lidhje me aferat e ministrit Cani. Fjala shkoi urgjent në “veshin” e kryeministrit Edi Rama, prej nga u veprua menjëherë për të ndalur dhe mbuluar skandalin financiar, të bërë prej kryefinancierit Cani. Sekreti që doli dhe që përbën skandal të rëndë, ka lidhje me një urdhër të paligjshëm me numër “Extra” Prot., datë 31 dhjetor 2014, të Ministrit të Financave Shkëlqim Cani. Sipas këtij urdhri, Ministria e Financave duhej të bënte një pagesë në vlerën 250 milionë lekë të vjetra nga buxheti i kësaj ministrie, për llogari të subjektit privat (OJF) “Shoqata e Konsumatorit Shqiptar” që drejtohet nga babai i tij Islam Cani, me këtë objekt shpenzimi: “Veprimtari vëzhguese lidhur me freskinë e mallrave, sipas afateve të përcaktuara në standardet shtetërore, në tregun e lirë”. Urdhri u lëshua, mbështetur në një propozim dhe kërkese të paraqitur tek Ministri Cani, nga struktura vartëse “Drejtoria Teknike e Standardeve dhe e Cilësisë” pranë kësaj ministrie. Mbështetur në kërkesën e drejtorisë vartëse të standardeve dhe në projektin e OJF-së, “Shoqata e Konsumatorit Shqiptar” që e drejton babai i tij Islam Cani, Ministri Cani e miratoi këtë projekt vrojtimi në treg, si “risi evolutive në sektorin e përditësimit të dhënave në sektorin e standardizimit të tregut”. Ende pa u ekzekutuar në thesar, urdhri u anulua prej Ministrit Cani, pas një telefonate nga kryeministria. Shkaku i anulimit të këtij urdhri, ishte skandali që përmbante ky urdhër financiar shtetëror, me të cilin djali – ministër i Financave Shkëlqim Cani, i dhuronte babait të tij kryetar i “Shoqatës së Konsumatorit Shqiptar” – Islam Cani, një çek 250 milionë lekë të vjetra nga buxheti i shtetit, nën motivin e një shërbimi shtetëror, që ndalohet kategorikisht të bëhet nga subjekte private, qofshin këto edhe OJF! Sa për kujtesë, babai i ministrit Cani ka përfituar fonde publike në disa qeveri në emër të shërbimeve shtetërore, gjoja të bëra nën petkun e kësaj shoqate ku është kryetar që prej ditës së parë të vetë-themelimit prej tij më 15 Mars 1990, që prej ditës së miratimit në Gjykatën e Tiranës me Vendim Nr. 1177 Prot, datë 03. 10. 1991 e deri sot pas 25 vitesh, kur vazhdon të financohet nga i biri ministër financash, me lekët e buxhetit të shtetit, që na fakt janë taksa të shqiptarëve.
Babai i ministrit Cani, anëtar bordi në Drejtorinë e Përgjithshme të Standardizimit dhe në 3 borde të tjerë
Babai i ministrit të Financave Shkëlqim Cani, tashmë në moshën 91 vjeçare, vazhdon të jetë anëtar bordi në 3 institucione shtetërore, madje prej shumë vitesh. Prej 12 vitesh Islam Cani është anëtar në Bordin Drejtues të Drejtorisë së Përgjithshme të Standardizimit, prej 8 vitesh është anëtar në Bordin e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, prej 4 vitesh është anëtar në bordin e Drejtorisë së Përgjithshme të Metrologjisë dhe prej 18 muajsh është anëtar në Bordin e Drejtorisë Teknike të Standardeve dhe Cilësisë, strukturë e Ministrisë së Financave. Thuhet se babai i Ministrit Cani është edhe në 4 borde të tjerë institucionesh shtetërore që merren me kontrollin higjenik, shëndetësor, të sigurisë fizike dhe standardet në treg, por interesimit të gazetës “Telegraf” në këto institucione, nuk pranuan t’i përgjigjen, me justifikimin “mungon shefja e administratës” (në faqet “online” nuk janë publikuar përbërjet e bordeve)! Nuk e dimë, nëse babai i ministrit është apo jo anëtar në 4 borde të tjera siç thuhet, por dimë faktin që babai i ministrit Islam Cani është anëtar në bordet e ministrisë dhe institucioneve të qeverisë së djalit – ministër, ndërsa djali ministër Shkëlqim Cani është kryetar në bordin e shoqatës së babait – kryetar shoqate, pasqyruar kjo në faqen “online” të strukturës drejtuese të “Shoqata e Konsumatorit Shqiptar”.
Ja bordi i “Shoqata e Konsumatorit Shqiptar”, që kryen punime shkencore e projekte dhe siguron ndihma financiare për shoqatën 
1. Shkëlqim Cani, Dr. Prof. i Ekonomikut.
2. Baftjar Rusi, Avokat.
3. Eleni Vangjeli, Dr. Shkencash Ekonomike.
4. Ahmet Osja, Dr.Shkencave Agronomike
5. Hajredin Toca, Ekonomi Agrare, Asistent.
6. Nazmi Tola, Biznesmen.
7. Spartak Kamberi, Inxhinieri Mekanike, Biznesmen.
8. Arben Cani, Inxhinier, Ekonomist me Bursën.
9. Galip Rrema, Ekonomist, Biznesmen.
10. Zabit Bushi, Ekonomist.
11. Zana Kamberi, Dr.Shkencave Arkeologjike.
Ja faqja zyrtare e Bordit Drejtues, të Drejtorisë së Përgjithshme të Standardizimit, ku është anëtar edhe babai i ministrit Shkëlqim Cani
Ilir RRËMBECI, Agjencia Rajonale e Zhvillimit, Tiranë, Drejtor Ekzekutiv.
Klotilda NEZIRI, Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Drejtor – Drejtoria e Tregut të Brendshëm.
Fjorida DEMKO, Konfindustria, Koordinatore për Marrëdhëniet Institucionale.
Fatmir HOXHAJ, Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Drejtor, Drejtoria e Shërbimeve Juridike.
Armond HALEBI – Drejtoria e Përgjithshme e Akreditimit, Drejtor i Përgjithshëm
Edlira PRENGA, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, Drejtore e Marrëdhënieve me Median.
Dorina RUÇI, I pazëvëndësuar akoma, Drejtoria e Përgjithshme e Metrologjisë.
Shpresa ARBI, Ministria e Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave, Drejtor -Drejtoria Veterinare.
Islam CANI, Shoqata e Konsumatorit Shqiptar, Kryetar.
Përparim DEÇOLLI, Universiteti Politeknik i Tiranës, Profesor i Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike
Ibrahim MORINA, I pazëvëndësuar akoma, Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës.
Bordi i Qendrës Universitare Spitalore, kryetar ministri Ilir Beqja
Ministri i Shëndetësisë, Kryetar.
Rektori i Institucionit të Arsimit të Lartë (IAL).
Dekani i Fakultetit të Mjekësisë.
Kryetari i Këshillit të Profesorëve të Fakultetit të Mjekësisë.
Drejtori i Përgjithshëm i ISKSH.
Këshilli Mbikëqyrës i KESH, mbushur me shefat e ministrisë “Gjiknuri”
Entela Çipa, Kryetar, këshilltare e Ministrit Damian Gjiknuri.
Koli Bele, Anëtar, Sekretar i Përgjithshëm.
Aurora Alimadhi, Anëtar, Drejtore Juridike tek Ministria e Gjiknurit.
Arian Hoxha, Anëtar, Drejtor i Politikave, Zhvillimit, tek Ministria e Gjiknurit.
Zv/Ministri Energjisë, Dorjan Duçka, anëtar i Këshillit Mbikqyrës të “Eagle Mobil”
Ahmet Calik.
Bahadir Aksoy.
Mehmet Taylan.
Izzet Ferhat.
Demir Tahsin.
Vilmaz Mehmet.
Ertugrul Gurler.
Mahmut Can Calik.
Dorjan Duçka.
Vor kurzem ist nun doch bei dem Eier Kurs des Edi Rama, oft mit Georg Soros Spinnern zusammen ein Groß Albanien die wichtigsten Vorstellung im Oktober 2014, redete er vollkommen Anders im Interview bei der FAZ. Kinder Theater der Inkompetenz, organisiert von US Nazi Verbrecher Banden der Albaner Mafia und Lobbyisten.
Albaniens Ministerpräsident „Großalbanien ist nicht unser Projekt“

An diesem Mittwoch sollte Edi Rama als erster albanischer Regierungschef seit 68 Jahren Belgrad besuchen. Serbien hat den Termin verschoben. Im F.A.Z.-Interview spricht Rama über das abgebrochene Skandal-Länderspiel und die Ängste der Nachbarländer vor einem Großalbanien.

22.10.2014

Wo ist der Unterschied, wenn Deutsche Politiker, Minister mit berüchtigen Mördern, Oligarachen, Verbrechern auf gut Freund machen, Selbige promoten, um private Geschäfte zumachen.
 
Absturz jeglicher Moral in der Politik, wobei beide Länder: Deutschland wie Albanien Straffreiheit für Politiker eingeführt haben, wie der GRECO Bericht des Europarates festhält. Korruption und Bestechung als Programm, wodurch Deutsche Firmen im Ausland 600 Milliarden € verloren haben, wie der Spiegel schreibt, seit 2006. Mit Erstaunen stellten bekannte und wichtige Länder fest, das Deutschland nicht einmal für Investoren interveniert, wenn jemand Lupenreine Dokumente hat, und von korrupten Richtern und absurden „failed state“ Regierungen betrogen wird.
Andreas Schockenhoff, war ja in Tirana ebenso, Ende des letztes Jahres, bevor er sich selbst eliminierte.

Chodorkowski_full-spectrum-dominance

BERLIN, 16. Januar (RIA Novosti).

Der Ex-Chef des Ölkonzerns Yukos, Michail Chodorkowski, kehrt am Donnerstag nach Berlin zurück.

Für den 16. Januar sind Begegnungen mit Andreas Schockenhoff, ehemaliger Russland-Beauftragter der Bundesregierung, sowie mit seinem Nachfolger Gernot Erler vorgesehen.

Während der zehnjährigen Haft von Chodorkowski hatte Schockenhoff mehrere Solidaritätsveranstaltungen organisiert.

Darüber hinaus soll Chodorkowski, der im Dezember von Präsident Wladimir Putin begnadigt wurde, mit Vertretern von Amnesty International und anderen NGOs zusammentreffen sowie an einer Gedenkveranstaltung der Heinrich-Böll-Stiftung für Chodorkowskis vor einem Jahr verstorbenen Anwalt Juri Schmidt teilnehmen.

Russlands Staatschef hatte den Begnadigungserlass am 20. Dezember signiert. Am gleichen Tag verließ Chodorkowski die Haftanstalt und reiste nach Berlin. In der Zwischenzeit besuchte er die Schweiz und Israel.

http://de.ria.ru/politics/20140116/267649637.html

************************************************************

Kommentar: Von der zionistisch unterwanderten BRD aus läßt sich für den Schwerkriminellen Chodorkowski bestens agieren. Er wird von der “deutschen Regierung”  hofiert und trifft sich mit den global agierenden Berufszersetzern (NGOs) der Internationalen Finanzmafia, die unter der Führung des Währungssaboteurs George Soros überall ihr Unwesen treiben. Die beiden Mafia-Bastionen Schweiz, wo Chodorkowski 6,2 Milliarden Franken bunkert, und Israel standen auch schon auf seiner Besuchsliste. Dort wird der zum “Kreml-Kritiker” mutierte Chodorkowski nicht nur Kaffee getrunken haben.

 

 

Constitutional Court declared National Investigative Bureau as anti-constitutional

FBI-Haaranalytiker: falsche Zeugen der Anklage

Justizskandal: die US-Bundespolizei lieferte massenhaft falsche Analysen, die eine Verurteilung von Angeklagten begünstigten

Europa verlangt von Albanien, das es den illegalen geheimen Immunitäts Vertrag von 2003 mit den USA für ungültig erklärt

 

Tradition Geschäfte des FBI, DEA, US Geheimdienst Agenten: man will ein Betrugs Büro in Tirana aufbauen

2 Gedanken zu „Klientel System der Mafia auch mit der Edi Rama Regierung“

  1. Edi Rama und hier Adrian Cela, ist nicht nur der Motor des Landraubes des illegalen Bauens, sondern setzt unverändert grosse Geldsummen ein, um für private Profite den Illegalen Siedlungen neue Wasser- und Strom Leitungen zugeben, welche dann direkt sich bei Edi Rama beschweren, das es keine Arbeit gibt.

    Das Verbrecher Syndikat Adrian Cela – Edi Rama enttarnt selbst die eigenen Lügen.

Schreibe einen Kommentar