Haft Befehle für die 8 Ex-Forst Inspektoren / Fiere des Fatmir Mediu, wegen illegaler Genehmigungen für Wald Rodungen und Beton Bauten

Warum die National Parks abgeholzt wurden, 500 illegale Bauten gibt es in den National Parks, und noch nie wurde Einer verurteilt für soviel Verbrechen und Umwelt Vernichtung. Made by EU, Deutschland, Weltbank und USA.

Mit vollem Wissen waren EU und Deutsche Lobby Politik Verbrecher die Motoren des kriminellen Enterprise, wo 140 Millionen € der EU verschwanden, was viele EU Gangster und aus Berlin anzog. Der Fall Becker zeigt Abgründe, eines ordinären Betruges.

Erinnert Alles an das Tam,Tam, mit EU Fördermittel, des Betrugs Projektes der Firma Becker mit dem Super Mafia Boss: Fatmir Mediu. Kurz eröffnent, dann geschlossen! Typisches Phantom Betrugs Projekt der Deutschen.

Diese Banden, haben überall Wälder, National Parks, auch die Currilla zur privaten Nutzung freigegeben, was ihnen kein Gesetz gestattet, mit allen Folgen.

Die Abholzung und illegale Nutzung der Küsten Wälder von Semani, geschah vor vielen Jahren und Niemand zieht die Präfekten zur Verantwortung, die Polizei Chefs und Bau Polizei. Mit solangen Reaktions Zeiten, in allen Bereichen, ist peinlich und zeigt das Albanien ein „failed State“ ist, mit Null Justiz. Traditionelle Standart Vorgänge, einer kriminellen Justiz und Adminstration. In Durres und Landesweit überall ist die identische Vorgehensweise zusehen.

Das kriminelle Enterprise des Fatmir Mediu, erhielt 140 Millionen € durch die korrupte EU, welche Spurlos verschwanden. Wir warnten vor dem auch in Italien vorbestraften Gangster, wie seinem kriminellen Kabinett in 2009. Das zog die EU Ratten an, um gemeinsam Geld zuvernichten.

Die Firma Becker und die Vernichtung der EU-Förder Mittel, mit einer Müll Verwertung als Joint-Venture in Albanien oder in Zagreb mit RWE.

Die Deutsche Entwicklungshilfe war natürlich auch sofort da, um weitere hohe Millonen Summen mit dem Profi Gangster vieler Skandale zu vernichten.

Fier, pranga ish-zyrtarëve të Pyjores, lejuan ndërtime në pyllin e Semanit
21/12/2014

Gjykata e Fierit dha arrest me burg për tetë ish-zyrtarë të Drejtorisë Pyjore në këtë rreth, pas kërkesës së Prokurorisë. Nën akuzën e shpërdorimit të detyrës pas vendimit gjyqësor, policia arrestoi ish-drejtorin Shkëlqim Jaupaj dhe shtatë ish-inspektorë në varësi të tij.

Të tetë personat, nga hetimet dyshohen se lejuan ngritjen e një numri të madh lokalesh në pyllin e Semanit, me struktura betoni duke shfrytëzuar hapësira publike ku është kategorikisht e ndaluar për ndërtime të tilla.

Në vitin 2007, disa subjekte morën leje të përkohshme vetëm për sezonin turistik nga Drejtoria e Shërbimit Pyjor për ushtrimin e aktivitetit ambulant me rulotë. Shërbimi Pyjor duhet të ushtronte kontroll mbi ta nëse ishte respektuar apo jo leja, por pronarët e këtyre rulotëve nuk e kishin respektuar lejen provizore, duke ndërtuar lokale me godina prej betoni në hapësira më të mëdha. E gjendur në këto kushte, Drejtoria e Pyjores dorëzoi vetëkallëzim penal në Prokurori në vitin 2012 për “ndërtim të paligjshëm” dhe “Prerje e paligjshme e pyjeve”.

Por, të dyja këto akuza ranë poshtë pas amnistisë së bërë prej Parlamentit po në atë vit. Dyshimet ngrihen se duke qenë se ishin në dijeni të amnistisë u bë një kallëzim formal ndaj tyre. Prokuroria vazhdoi hetimet nga ku rezultoi se ish-zyrtarët e Drejtorisë së Shërbimit Pyjor nuk ushtruan me dashje përgjegjësitë e tyre, duke lejuar në këtë mënyrë ndërtime abuzive, duke zënë sipërfaqe të pyllit dhe duke shkatuar dëm ekonomik dhe ekologjik.

Prokuroria përmend në akuzën e saj humbje dhe fragmentim të habitatit, humbje të drejtpërdrejtë të specieve, tranzitim dhe zhvendosje të specieve. Sipas Prokurorisë, dëmi në pyll do të kërkojë të pakten 80 vjet për t’u ripërtëritur.

Te arrestuar                 Funksioni

Shkëlqim Jaupaj         ish-Drejtor i Shërbimit Pyjor
Nikollaq Zizi             ish-Shef i Policisë Pyjore
Ervin Nuredini             ish-Shef i Policisë Pyjore
Agur Vrenozi             ish-inspektor i Shërbimit Pyjor
Rahim Lushaku             ish-inspektor i Shërbimit Pyjor
Aleksandër Dhima        ish-inspektorn i Shërbimit Pyjor
Astrit Kajolli             ish-inspektor i Shërbimit Pyjor
Fredi Merkaj             ish-shef i zonave të mbrojtura në Shërbimit Pyjor

http://www.top-channel.tv/lajme/artikull.php?id=290020#k1

Aktuell: Aufforstung auf Albanisch in Lehm Bergen:

Digital Camera

Film vor der Zerstörung, das der Hang überwiegend mit Gras nun Sträuchern bewachsen war, was besonders wichtig ist um die Spritz Erosion bei Regen entscheidend zumildern.

Umwelt Terrorist und Anarchist Lefter Koka zerstört die Lehm Berge an der Küste in Durres

Tepelene wird unverändret wild abgeholzt und Albanien ist bekanntlich ein kleines Land.

Masakra mjedisore në Luftinjë, ‘zhduket’ pylli me pisha

Masakra mjedisore jo vetëm në veri por edhe në jug. Këto foto janë realizuar pranë rrugës nacionale Tepelenë-Vasjar, në vendin e quajtur Luftinjë. Pylli me pisha nuk ekziston më, tanimë është vetëm një lëndinë e gjelbër që ndoshta pret të kthehet në ndonjë ambient biznesi për dikë. Fotot realizuar nga gazetari Mariglen Mërtiri.

2 Gedanken zu „Haft Befehle für die 8 Ex-Forst Inspektoren / Fiere des Fatmir Mediu, wegen illegaler Genehmigungen für Wald Rodungen und Beton Bauten“

 1. Neuer Elektronischer Müll wird nun verkauft durch die Amerikaner, welche ebenso nur als Lobbyisten für technischen Müll ins Land und für Betrug kommen.

  New electronic system for forest preservation

  31/07/2015
  New electronic system for forest preservation
  Today was introduced the new electronic system for forest preservation, which will be monitored by cameras.

  The Minister of Interior, Saimir Tahiri, said that illegal deforestation has been a concern of their government since day one.

  He added that the government will increase the punishing measures for those who cut forests, not only with fines, but also with criminal charges.

  The first ones to be inspected, according to Tahiri, are the public administration employees that close their eyes when their duty is to preserve forests.
  http://www.top-channel.tv/lajme/english/artikull.php?id=14754&ref=fp#.Vb47WJP1G1E

 2. bei Skhoder wurden 5 LKW gestoppt, welche Holz in die Stadt bringen wollten, aus Raub Abholzungen. Die abholzungen der Forst Behörde bei Elbasan sind der nächste Skandal


  Transportimi i paligjshëm i lëndëve drusore, bllokohen 5 mjete, ndjekje penale për dy raste
  Inspektorati Shtetëror i Mjedisit dhe Pyjeve ka kryer një inspektim dy ditor, 12-13 gusht 2015, në zonën e Rrapshit, rruga Hot-Tamarë, ku ka bllokuar 280 mst (meter sterë) ru zjarri, lloji ah.

  Mësohet se janë bllokuar edhe 5 mjete me lëndë drusore 120 mst, të cilat janë marrë në zonën e Dukagjinit. Për dy prej rasteve ka nisur procedimi penal.

  Ndërkohë, në këtë aksion ka ndihmuar edhe Drejtoria e Policisë së Shtetit, Qarku Shkodër.

  Thursday, August 13, 2015 – 14:20
  – See more at: http://www.sot.com.al/aktualitet/transportimi-i-paligjsh%C3%ABm-i-l%C3%ABnd%C3%ABve-drusore-bllokohen-5-mjete-ndjekje-penale-p%C3%ABr-dy-raste#sthash.J3mNWtZB.dpuf

Schreibe einen Kommentar