Grosse Strom Abschaltungen im Bezirk Durres, Vlore, Orikum, Dhermi

Angebliche Wartungs Arbeiten, wobei sich die Probleme seit Jahren verschlimmern, durch die vielen illegalen Bauten. Für Alles rund um Energie trägt mit dem Privatisierungs Desaster direkt die Weltbank die Verantwortung.

Das Weltbank Korruption Modell schlug auf allen Ebenen zu, wo die Deutsche PWT Consult, direkt zum Betrugs Imperium mit manipulierten Ausschreibungen gehört, wie zuvor viele andere Consults rund um die KfW.

Anfang Juni! Die Xhafzotaj – Shiak Politik Drogen Mafia: die Haupt Wasserleitung nach Durres wurde zerstört

In Mitten der Tourismus Saison, wo dann erneut hohe Werte verloren gehen, weil die Kühl Anlagen ausfallen, die Wasser Pumpen und die Abwässer Entsorgung in die alten Zustände zurückfallen.

Inkompetenz, Betrug und Korruption als System auch in dieser Regierung

Foreign Policy News
einige Ausschnitte jüngst von Foreign Policy: „Mr. Rama’s recruitment of inexperienced apprentices and corrupt loyalists „

Chaos in der Adminstration, wo schon Voll Idioten die Autisten waren entlassen wurden, welche aber einen Direktoren Posten erhalten hatten, u.a. Chef von Durres. Heute ist Adrian Cela dort der Chef, der überall nur Chaos anrichtete, aber es gab schon noch schlechtere Gestalten.

Capo eines kriminelles LSI Enterprises: Der General Direktor des Strom Versorgers OSHEE: Arben Seferi und Adrian Cela?, wurden gefeuert

78 Mitarbeiter der Strom Versorgung OSHEE werden gefeuert

Die Rumänische Firma „SC Aem “ erhebt Klage gegen den Strom Erzeuger: OSHEE für 5,31 Millionen € Verbindlichkeiten aus Lieferungen

Punimet për mirëmbajtjen e rrjetit, ja zonat ku do të ndërpritet energjia në Durrës

Postuar: 26/06/2016 – 21:34

Për shkak të punimeve për mirëmbajtjen e rrjetit elektrik, në ditët e fundit të qershorit do të ketë ndërprerje të furnizimit me energji.

OSHEE ka njoftuar se do të kryejë punime të planifikuara në nën stacionin e Porto-Romanos në datën 29 qershor, nga ora 09:00-13:00.

Pa energji do të mbesin: Sektori Rinia, Bishti i Pallës, Spitalla dhe zona e Kënetës.

Në datën 30 qershor, punime të planifikuara do të kryhen në nën stacionin e Golemit, nga ora 09:00-13:00.

Për pasojë do të mbesin pa energji zonat: Golem, Qerret, Mali i Robit, zona e Stacionit të Trenit, Golem-Përroi Agait (pjesa e detit).

Po ashtu punime do të ketë edhe në nën stacionin e Shkozetit, nga ora 09.00- 13.00 në datat 27 e 28 qershor. Si pasojë do të mbesin pa energji disa zona.

27 qershor

Zonat pa energji në Durrës: Tregu i fruta-perimeve, Telekomi, Pallati i Kulturës, Prefektura, Bashkia, Shëtitorja Taulantja, Ish-fabrika e Cigareve, Banka, Zona e Ish-URT-ja, Ish-NPV-ja, Spitali, Zona e Tregut Industrial, Sigurimet Shoqërore, Ish-fabrika e Bukës, Muzeu i Dëshmorëve, Lagja e Re, Ish-radiostacioni, Fabrika e Tullave, Currilat.

28 qershor

Pa energji nga ora 09:00-13:00, do të jenë zonat:  Arapaj, Zona përreth bregut të kanalit Shkozet, Plepat, Plazhi , zona e Kënetës, zona e rotondës së re Shkozet, serat, oksigjeni, Shkozet, ish-zona industriale, serat Rrashbull, Gjykata e Apelit.

Në kuadër të punimeve për mirëmbajtjen e rrjetit, kufizime të furnizimit me energji do të ketë pothuajse në të gjitha qytetet.

Alexander Goga Strasse, mit einer neuen Kanalisation ist immer noch nicht voll befahrbar, weil die Aspahlt Decke fehlt, ein weiterer Skandal. Identisch Süd Albanische Strassen nach Tepelene die Haupt National Strasse.

3 Gedanken zu „Grosse Strom Abschaltungen im Bezirk Durres, Vlore, Orikum, Dhermi“

 1. Die Rettungs Schwimmer, welche es seit 10 Jahren gab in Durres, mit eigenem Boot (Verwandte von Bürgermeister Vangjush Dako), gibt es nicht mehr. Die teuer aufgebauten Wach Türme, wurden nun unter der neuen Regierung natürlich ebenso zerstört, die „Pseudo“ Phantom Vereine, erhielten kein Geld.
  Rathaus Mafia, direkt in einem der übelsten illegalen Lokale und Appartments Block, mit Abwässer ins Meer: in 2015

  Rathaus Mafia, mit Achurim Qehajaji: verkauft Umwelt Zerstörung der Kallmi - Currilla Küste als Tourismus Politik: praktisch ist jedes Lokal, Appartment Gebäude in Mafia Hand und illegal Rathaus Mafia, mit Achurim Qehajaji: verkauft Umwelt Zerstörung der Kallmi – Currilla Küste als Tourismus Politik: praktisch ist jedes Lokal, Appartment Gebäude in Mafia Hand und illegal.

  Die Collaku, Auron Tare Mafia: vollkommen von der uralt Mafia übernommen, wurde kein illegales Lokal an der Küste abgerissen, man promotet den ganzen Unfug sogar, weil man Schutzherr ist, daran selbst verdient, die eigenen illegalen Hotels damit erneut eine absurde PR erhalten, statt endlich den kriminellen Unfug abzureissen. Sogar die Zentralen Verbrecher Anlagen der Albaner Mafia in Golem werden jetzt promotet. Die Küsten Agentur AKB, zweigt es es ist: Von der Albaner Mafia kontrolliert: Auron Tare, die Küsten Agentur und das Tourismus Chaos geht weiter
  Die Zerstörung der Küste als System, wo man hier das Miri Hoti Projekt sieht, Dumm kriminelle Projekte der Durres Mafia

  Man baut in den Lehm Hügeln

  Die EU Umwelt Behörde sieht das Ganze Anders: 39,7 % verseuchte Strände, Welt negativ Rekord, etlicher krimineller Regierungen und weil Verbrecher Clans die kommunalen Verwaltungen kauften.

  [caption id="attachment_16279" align="alignnone" width="300"]EU Umwelt Behörde 2016 39,7 % der Bade Strände sind verseucht EU Umwelt Behörde 2016
  39,7 % der Bade Strände sind verseucht[/caption]
  PR in 2014, für die Verbrecher Syndikate welche ihre Abwässer an den Stränden entsorgen und vollkommen illegal gebaut.

  EU Umwelt Behörde warnt vor den Bade Stränden in Albanien: 39,7 % gefährlich verschmutzt

  AKB: Plazhi i Golemit me standarde të mira

  Durres_Albania_2005-07-10Agjencia Kombëtare e Bregdetit është e angazhuar që të japë ndihmesën e saj në ato plazhe që kanë frekuencë të lartë pushuesish, por që njëkohësisht paraqesin edhe problematika përsa i përket pastërtisë dhe menaxhimit bashkëkohor.

  Verbrecher, welche die Politik finanzieren, wie die Kriminellen rund um die „Vollga“, oder „Splendid“ Lokale und Disco zerstörten Vieles.
  Die Wasser Behörde von Durres holzt die letzten Bäume dort ab vor wenigen Jahren im Auftrage der Regierungs Mafia mit Ourel Bykylbashi, Salih Berisha, Agim Hoxha im Bezirksrat von Durres
  Die Wasser Behörde von Durres holzt die letzten Bäume dort ab vor wenigen Jahren im Auftrage der Regierungs Mafia mit Ourel Bykylbashi, Salih Berisha, Agim Hoxha im Bezirksrat von Durres
  Die ersten Leute sind bereits ertrunken, aber das nennt man neben Anarchie durch illegales Bauen, der Zerstörung der Küsten Wälder und Umwelt dann: „Elite Tourismus“ in Albanien, wo Vangjush Dako ein Muster Beispiel ist, wo die Amerikaner sogar Experten rund um Umwelt, in 2007 entsandten, alle Gesetze und Vorlagen wegen total Verblödung umgehend in den Papierkorb wanderten, wie die Urbanisatik Pläne.
  Lure
  Durrës, plazhe pa roje
  26/06/2016

  Qytetarë të shumtë, të organizuar dikush me familje e të tjerë në grupe shoqërore, kanë vërshuar këtë të dielë drejt plazheve të shumta të Adriatikut. Të njohur për përparësitë që ofrojnë, veçanërisht për familjarët, me thellësinë graduale të ujit dhe morinë e shërbimeve, plazhet e Durrësit mbeten nga më të frekuentuarit në vend.

  / Top Channel

  Ein reines Verbrecher Kartell, die Tourismus Minister seit über 13 Jahren.

  print
  1/12/2014

  Die Mafia MTKRS Minister: Bujar Leskaj, Ferdinand Xhaferi, Ylli Pango, überwiesen 6 Millionen $ an Phantom Sport Verbände

  aus 2013
  Die Touristik Organisation kritisiert die Zustände, auch wegen den Strom Ausfällen, unveränderten Bautätigkeiten, (fast immer ohne Dokumente) Dreck, Abwässer, usw..
  Anarchie an den Stränden wie immer!
  ATA në ankth: Bregdeti si kantier ndërtimi
  June 26, 2016 11:14

  ATA në ankth: Bregdeti si kantier ndërtimi

  Shoqata shqiptare e turizmit (ATA) shprehet e shqetësuar se ndërtimet e ndërmarra tani në zonat turistike do të kenë ndikim negativ gjatë këtij sezoni që sapo ka startuar. Ky organizëm shprehet i shqetësuar, pasi bregdeti është kthyer në kantier ndërtimi e kjo mund të ndikojë në turizëm.

  “Ndërkohë që tur operatorët ndërkombëtarë konstatojnë një zhvendosje sizmike në kërkesën për pushime dhe prenotimet, ndryshim ky i diktuar nga klientela, e cila motivohet prej ndryshimeve aktuale ekonomike apo politike, vendet e rajonit (kryesisht Ballkani Perëndimor) po diskuton zhvillimin e përshtatjen e produktit turistik dhe bërjen sa më tërheqëse të vendeve/destinacioneve që përfaqësojnë në tregun ndërkombëtar të turizmit.

  Në një skenar të ri, i cili përmban sfida edhe mundësi të padiskutueshme, Mali i Zi, Serbia dhe Maqedonia unifikojnë politikat dhe veçanërisht stimujt fiskalë për të tërhequr sa më shumë turistë nga Europa. Të tre këto vende subvencionojnë deri në 15 euro për çdo natë qëndrimi për çdo turist.

  Në veçanti, Maqedonia vë në dispozicion një fond prej 5 mln euro për të stimuluar fluturimet ‘low cost’ dhe qëndrimet në vend, Mali i Zi po ndërton resortin më luksoz në Mesdhe, Serbia investon në pasurimin e portofolit të eventeve, ndërkohë që Shqipëria fillon sezonin e vonuar me energji 48% më të shtrenjtë dhe shërbime rikonstruktuese të sistemit të shpërndarjes së energjisë në vijën bregdetare nga 15-30 korrik dhe 12 orë ndërprerje energjie në ditë”, thuhet në deklaratën për shtyp.

  Por për ATA nuk është i vetmi shqetësim apo problem. “Ndërsa në këto 3 vite nuk u mbajt premtimi për stimulim të industrisë me një pakete dinjitoze fiskale sikundër fqinjët të paktën sot nuk duhej të kishim: 1. Ndërprerje energjie

  2. Rritje të çmimit të energjisë në mënyrë abuzive kjo e konfirmuar edhe nga ERE

  3. Luhatje tensioni dhe dëmtim pajisjesh në të gjithë vendin

  4. Qytetet kryesore bregdetare të kthyera dhe mbetura në kantiere ndërtimi

  5. Plehra dhe papastërti

  6. Akset rrugore që furnizojnë zona strategjike bregdetare më të ngushta se shëtitoret e këmbësoreve buzë detit

  7. Situata të paqarta për administrimin e plazheve

  8. Vatra insektesh dhe sëmundjesh dhe kafshe rrugësh në shumicën e rasteve të pavaksinuara. Industria nuk meritonte këtë performancë dhe sforcim në vigjilje të një sezoni delikat”, thuhet në deklaratë./Shqip

 2. Adrian Cela und Edi Rama in Durres bei der OSHEE, man schwafelt nur Propaganda Müll. Lauter extrem junge Leute am Schalter wo man STrom Rechnungen zahlen kann, was auf das Chaos hindeutet. ständig das Personal zuwechseln.

 3. Energie, Öl ist ein Langzeit Betrugs Skandal der Internationalen Ratten, angefangen von Wesley Clark.

  Der Super Skandal erneut rund um eine Canadische Firma Zenith Energy Ltd, welche nur Verluste schreibt im Energie Sektor, eine identische Betrugs Firma u.a. wie Bankers Petroleum, Man schreibt Verluste ohne Ende, um Börsen Kurse mit gefälschten Gutachten und manipulierten Bilanzen zuretten. Diesmal gab es Gas Bohr Lizensen von Minister Damian Gjiknuri, der nicht die üblichen Bank Garantien und Finanzierungs Garantien verlangte, was Vorschrift ist. Also ein Bestechungs Betrug, wie Alles an der Albanischen Regierung

  Kërkimet për gazin e Divjakës i janë dhënë një kompanie në vështirësi financiare?

  Postuar në 27 Qershor, 2016 22:26

  Në 14 maj të këtij viti qeveria njoftoi zyrtarisht kompaninë kanadeze Zenith Energy Ltd si fituese e koncesionit për kërkimit të naftës dhe gazit në “Bllokun C” që përfshin fushën e pasur të gazit në Divjakë-Ballaj, me rreth 2.2 miliardë metra kub gaz (Burimi: Albpetrol sha). Një tjetër konçesion si “Blloku 4”, iu dha degës në Shqipëri të kompanisë “Shell”, që është tërësisht në pronësi të familjes mbretërore të Holandës, e cila gjithashtu, së fundmi ka marrë një tjetër vendburim të naftës shqiptare bashkë me kompaninë e vogël kanadeze “Petromanas Energy Inc.”.

  Letra zyrtare i shkoi kompanisë nga Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore (AKBN), e cila varet nga Ministria e Energjisë, institucioni përgjegjës për zhvillimin dhe kontrollin e industrisë nxjerrëse. Por kushë është kompania kanadeze Zenith Energy Ltd me qendër në Alberta. Citiy News raporton se Zenith Energy Ltd rezulton të ketë një performancë negative financiare, veçanërisht para shpalljes si fituese për kërkimin e naftës në Bllokun C në Shqipëri. Është vetë kompania që një vit më parë pranon se është në vështirësi financiare, duke përsëritur të njëjtën deklaratë në tre deklaratat financiare (qershor, shtator, dhjetor 2015). http://www.citynews.al/2016/06/megaskandali-kompania-fituese-per-kerkimi

  Në deklaratën financiare të kompanisë thuhet se “Më 30 Qershor 2015, kompania ka një defiçit kapital prej $3,083,477 (31 Mars 2015 – $3,407,115) dhe një defiçit të akumuluar prej $6,319,493 (31 Mars 2015 – $5,971,478). Burimet aktuale të mjeteve monetare nuk do të jenë të mjaftueshme për të vazhduar aktivitetet e eksplorimit dhe zhvillimit. Këto kushte tregojnë ekzistencën e pasigurive materiale që mund të hedhin dyshime mbi aftësinë e kompanisë për të vazhduar në vijimësi. Operacionet e vazhdueshme janë të varura në aftësinë për të marrë fonde të mjaftueshme për të financuar operacionet ekzistuese, dhe të arrijnë operacionet e ardhshme me fitim në Argjentinë dhe Itali. Kompania mund të jetë e detyruar të kufizojë ose pezullojë aktivitetin e planifikuar.” Pak ditë më parë kryeministri tha në Berat se qeveria ka rinegociuar në favor të saj kontratën me “Shell” për bllokun 4 në Berat, dhe se qeveria nuk është e kompleksuar nga kompanitë me flamur të huaj. Nëse qeveria nuk është e kompleksuar ndaj kompanive të huaja duhet të sqarojë se mbi çfarë garancish ka operuar për të shpallur fituese një kompani me bilanc negativ siç tregojnë pasqyrat e saj financiare.

  http://www.respublica.al/2016/06/27/k%C3%ABrkimet-p%C3%ABr-gazin-e-divjak%C3%ABs-i-jan%C3%AB-dh%C3%ABn%C3%AB-nj%C3%AB-kompanie-n%C3%AB-v%C3%ABshtir%C3%ABsi-financiare
  Eine lange Vorgeschichte, hat die Betrugs und Bestechungs Geschichte im Sumpf der KfW, GTZ, GIZ. Ein Mafiöser Selbst Bedienungs Verein, wo Aufträge im „Camorra“ Stil, die eigenen Consults erhalten.

  KfW Langzeit Geschäfte, wo es hohe Millionen Kick Back Bestechungs Geschäfte gab schon unter Berisha in angebliche Infrastruktur Projekte, womit das Land Albanien vollkommen korrumpiert und ruiniert wurde.

  Die inkompetende Mafia und vollkommen korrupt feiert die Einweihung.

  Nun weihte man die Starkstrom Leitung ein.

Schreibe einen Kommentar