Drogen Anbau: in 3 Monate 24 Tonnen Samen aus Griechenland eingeführt

Agrar Förderung der EU, Deutschland und mit Hilfe von der Mafia Polizei, Zoll, AKU – Lebensmittel Kontrolle, wurden Tonnen von Cannabis Samen importiert (mit Tarn Samen Gut: 24 Tonnen) und auch verteilt.

Alle Institutionen sind aktiv dabei, inklusive Begleitschutz der Polizei, für jede Art von Schmuggel Transporten in alter Tradition. Und dann das kriminelle Enterprise der Militär Auslands Missionen, für die Bankrotte USA und deren Terroristen in aller Welt. Zu Hause kann man nicht einmal die Grenze, noch die Küste schützen.

Florjana Koka, Edi Rama, Ilir Meta, Balili Mafia family 2015
Florjana Koka, Edi Rama, Ilir Meta, Balili Mafia family 2015

Und der Geheimdienst SHIS, (ein Club von Krminiellen, vom CIA ausgebildet) weiß wie immer Nichts.

Drogen Baron: Klement Balili (Mitte)- Edi Rama: Rhodos: Mafia Treffen, wo man nicht gleich abgehört wird
Drogen Baron: Klement Balili (Mitte)- Edi Rama: Rhodos: Mafia Treffen, wo man nicht gleich abgehört wird

Bekannte korrupte US Politiker, treffen sich mit der Albaner rund um die PDUI Gruppe

IQ und Seriösität ist in Washington nicht zufinden
IQ und Seriösität ist in Washington nicht zufinden

Der Pate: Jo Biden, seit 25 Jahren

http://serbianna.com/analysis/wp-content/uploads/2010/08/tahiri.jpg

Jo Biden, Langzeit bekannter des Verbrechers aus Vlore: Dashemir Tahiri

PDUI – OMONIA Parteien

Kaufte sich den Posten der Lebensmittel Kontrolle, welche die Samen Importe, aus Griechenland im Albanischen Institution Stile zertifizierte. Import als „Oregano“ Samen, real Cannabis Pflanzen Samen und immer im Begleit Menü, auch Tomaten, Auberginen, Melonen Samen usw.. was dann über Staatliche Firmen verkauft wird im ganzem Lande

Dritan Sejko hat den Posten seit Dezember 2016

akuNë ambientet e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit u prezantua sot drejtori i ri, i sapoemëruar në këtë detyrë nga kryeministri Edi Rama. Ai është Dritan Sejko, i cili deri tani mbante postin e zëvendësdrejtorit të Hipotekës Tiranë.

Në 3 muajt e fundit, në Kakavijë janë futur 24 ton farë hashashi, me etiketa “Farë rigoni”

TodayKy treg ka orgjinë nga Larisa e Greqisë, kalon me kontrolle e analiza false të mostrave të farërave që maskohen si farëra perimesh!

Përparim HALILI

Pasi kalon kufirin, fara e hashashit me etiketën “farë rigoni” shkon e mbillet në gjithë Shqipërinë, veçse me një ndryshim kjo farë nuk nxjerr bimë rigoni, por bëhet hashash “lis”, mbasi është farë hashashi. Dhe si “lisat”, vazhdojnë e qëndrojnë të patundur e hijerëndë edhe shefat e AKU në qendër

Reagime të shumta ka pasur pas skandalit të publikuar dje në “Telegraf”, lidhur me farërat e hashashit, të cilat futen në Shqipëri nëpërmjet importit, prej bizneseve që kanë shefat e kupolës qendrore të AKU dhe që certifikohen po prej këtyre shefave e shefeve të patundshme që komandojnë prej afro 10 vitesh sektorin e kontrollit të farërave në terren e në PIK (kufi). Dje, në “Telegraf” kanë telefonuar shumë “zëra” policë kufiri, kontrollorë AKU-je, tregtarë, doganierë e dëshmitarë okularë, duke konfirmuar këtë skandal që nuk ndodh vetëm në Kakavijë, por edhe në Kapshticë, Tri-Urat në Përmet, në Qafë-Botë dhe në Qafë-Thanë, ku fara e hashashit futet lirshëm, duke u maskuar në ngarkesa mallrash të rremë, shoqëruar me etiketa në gjuhë të huaj, gjoja si farëra bimësh bujqësore. Dhe si të tilla përfundojnë në duart e financuesve të biznesit të këtij prodhimi, që me ligjin shqiptar quhet “krim”, por që po trajtohet si luftë kundër… gjembaçit që korret prej policisë së shtetit, por jo ajo e mbjellë dhe e kontrolluar prej shefave qendrorë të policisë e të politikës! Informacioni me i veçantë që ka ardhur në “Telegraf”, ka lidhje me një “çudi” e cila u zbulua nga një kontrollor shtetëror në Kakavijë, sipas të cilit farërat e hashashit që futen në Shqipëri nga Greqia, maskohen me etiketat si “Farë rigoni”! Mos e merrni për sajesë, po është realitet. Ngarkesat me farëra hashashi që futen në PIK (kufi) në Kakavijë, kalojnë traun e doganës dhe “portën” e AKU, të futur në “koli” të ngarkuara me maune, duke u zhdoganuar dhe certifikuar si “Farë rigoni”, me orgjinë prodhimi nga… Larisa. Një informacion me zë dhe me figurë që ka denoncuar këtë skandal-krim, na bëri me dije, se vetëm në harkun kohor qershor-shtator 2016, në Kakavijë janë futur 3 ngarkesa me 24 tonë farë hashashi, të cilat kanë kaluar kufirin si “Farë rigoni”! Kjo farë është lejuar të futet në Shqipëri, prej “farës së keqe” që ka uzurpuar dhe komandon “shpellën” korruptive AKU, të cilët kanë shkuar deri në atë guxim çmendarak, sa japin urdhra ndaj vartësve të tyre besnikë e të detyruar, që këto ngarkesa të mos bllokohen, por të kalojnë me letra false si farëra misri, gruri, trangulli, speci, patëllxhani, domateje. Kjo praktikë ka vazhduar intensivisht këto 2 vite në Kakavijë. Mirëpo, prej batakçinjve aktualë dhe ish-batakçinjve të AKU, ka ndryshuar emërtesa e llojit të farës, nga farëra misri, gruri, trangulli, speci, patëllxhani, domateje etj, në “Farë rigoni”, importuar nga një biznes me orgjinë të shefave të partive çamo-omonia. Emërtimi i farës së hashashit me emër tjetër, ka ndodhur pas denoncimeve që kanë bërë disa inspektorë të kryqëzuar prej bozhibozukut të AKU, jurist-diplomat-tornitorit Dritan Sejko dhe të një krye-komisioneri me “81 parti”, i cili në AKU luan rolin e kryetarit të ish-“gjykatave popullore”, duke marrë vendime të tipit luftë shtrigash, “letrat kombëtare e ndërkombëtare” të të cilit do t’i hapim në vijim! Fakti është ky: Shefat dhe shefet e bizneseve të farërave dhe fidanëve që kanë marrë peng AKU në qendër dhe në qarqe, kanë në dorë edhe kontrollin, lejimin dhe certifikimin e farave të hashashit, por të importuara me logo emërtesash “farëra bujqësore”. Ky kalim i farërave të hashashit me etiketa të huaja dhe me orgjinë malli nga Larisa e Greqisë, futur në Kakavijë, realizohet duke plotësuar kontrolle e analiza false, të mostrave të farërave! Në fakt, nuk merret asnjë mostër, por shefat e AKU në qendër e në qarqe kanë disa “qese” farërash gruri, misri, speci, patëllxhani, pjepri, domateje etj, të cilat i përdorin për të përligjur kalimin e farërave të hashashit, sikur gjoja janë farëra domateje. Tashmë, farërat e hashashit futen në Kakavijë me etiketa greke (Larisa), si “Farë Rigoni”! Mirëpo, pasi kalon kufirin, fara e hashashit me etiketën “farë rigoni” shkon e mbillet në gjithë Shqipërinë, veçse me një ndryshim” kjo farë nuk nxjerr bimë rigoni, por bëhet hashash “lis”, mbasi është farë hashashi. Dhe si “lisat”, vazhdojnë e qëndrojnë të patundur e hijerëndë edhe shefat e AKU në qendër, zyrat e të cilës po mbushen me shpejtësi me militantë, servilë, ortakë biznesesh etiketash e shtypshkrimesh dhe me familjarë të shefave të AKU e të partisë çame PDIU, të cilët prej disa vitesh e kanë kthyer këtë institucion në qendër “biznes-pisnesi” privat vendesh pune nëpërmjet lejimit të krimit ushqimor! Sipas informacionit të ardhur dje në “Telegraf”, thuhet se vetëm në 3 muajt e fundit, në PIK (kufi) Kakavijë janë futur makina me 24 ton ngarkesë farë hashashi, të pasqyruara në akt-kontrolle analiza “fito”, si “Farë rigoni”, madje me urdhër të drejtorëve të sektorit të etiketave, janë legalizuar si “farëra bujqësore”, gjë që e provon edhe një raport auditi të veprimtarisë së etiketave të produkteve ushqimore, i cili po mbahet sekret si kartelë pacienti me “kancer”. Por ky skandal ka edhe një “maskë” tjetër me të cilin realizohet, realitet që do ta zbardhim në vijim, duke treguar se me çfarë etiketash përveç etiketave të farës së rigonit, futen në Shqipëri farërat e hashashit që kanë pyllëzuar Shqipërinë nga Puka në Elbasan, Shkodër, Dibër, Vlorë, Kukës, Përmet, Tepelenë, Korçë e Sarandë…

http://telegraf.al/aktualitet/aktualitet-1478165870

Alles wie in Italien: Gemüse, Früchte Handel, Agrar Anbau fest in Hand der Mafia

Earlier this year the FBI probe expanded into possible violations of public corruption laws resulting from her role as secretary of state and her association with the Clinton Foundation.

"BOOM:

“For decades,” says WND Editor Joseph Farah in “AMERICA’S FIRST CRIME FAMILY”

Hillary Clinton Buying Illegal Weapons For Election? Kremlin Reports Delivery By ‘Mid-November 2016’

According to What Does It Mean, SVR analysts began expressing “urgent concern” earlier this year. This is after the main elements of of the feared Viktor Bout’s international arms smuggling crime organization began arriving in the Republic of Albania, the only Muslim country in Europe.

Hillary Clinton (left) and Albanian Xhakja Clan mafia crime leader Edi Rama (right)

This is after the main elements of of the feared Viktor Bout’s international arms smuggling crime organization began arriving in the Republic of Albania, the only Muslim country in Europe.

Bout, who has been known by the moniker “Lord of War” in the West, is infamous for his workings with the CIA to smuggle arms throughout the world. That is until, 2011 when Clinton’s State Department had him jailed.

http://www.morningnewsusa.com/hillary-clinton

4 Gedanken zu „Drogen Anbau: in 3 Monate 24 Tonnen Samen aus Griechenland eingeführt“

 1. Show Laufen der USA, EU, Berlin, wenn man sogar Drogen Handel, Betrug selber duldet

  Albania – Kosovo: a corrupt leader backed by Western powers is a Goliath

   

  US ambassador on judicial reform, Lu: Corrupt politicians should be afraid of the change

  The US Ambassador, Donald Lu, held a live communication forum on facebook today, where he responded to some citizen questions. The Ambassador commented on many issues, but when asked about the cannabis issue, the US Ambassador declared that the debates …

  U.S. Urges Gov’t to Keep Pressure on Crime Lords
  Tirana, October 28, 2003 – The U.S. ambassador warned Albanian crime lords on Monday that the international community was hunting them down and urged Albania to continue to pursue them because crime would harm its bid to join the West.

  Albania became a key smuggling route for drugs, people and guns into Western Europe after the fall of communism and its weak and corrupt judiciary is often accused of letting criminals go free.

  ‘’Crime is still destroying your country and challenging its ability to enter Western bodies,’’ Ambassador James Jeffrey said in a speech to trainee judges in a seminar on people trafficking, NBC reported.

  ‘’We also have a message for the crime lords: We know or will soon learn who you are. My government, our European partners and the Albanians, are after you,’’ Jeffrey said.

  Albania has been rocked recently by several murders of top businessmen, which have not been solved, and the gunning down of the chief prosecutor’s driver, in what is believed to be a warning by crime organisations to their investigators.

  [12] http://www.southeasteurope.org

  siehe CIA Fact Buch von 2000 bis September 2005!

  „powerful organized crime networks with links to high government officials, and disruptive political opponents“

  http://www.cia.gov/cia/publications/factbook/geos/al.html

 2. Albania: Europe’s cannabis paradise

  „Al Capone“ der Inkompetenz und der Mafia Clans, rund um Drogen, Geldwäsche und Betrug

  DW’s Lindita Arapi
  Albania has become a major cannabis growing region. The police seem to have no power over the situation. Is the Balkan nation losing the battle against the illegal drug trade? Lindita Arapi reports from Albania.
  Albanien Cannabisanbau (DW/L. Arapi)
  A bumpy road full of puddles from the last rainfall leads to a row of shacks near the northern Albanian town of Rreshen. The sun is going down. Two women seek refuge in the darkness so they can speak openly. They are afraid because the drug lab they were working for until a few weeks ago was raided by the police. It was a former chicken farm where 4.2 tons of cannabis were harvested, dried and packaged.
  Mira and Rita (their names have been changed) were unemployed before they began to work in the warehouse for about 10 euros ($10.50) a day. „Whether you believe me or not, we were there for our children’s daily bread,“ says Mira, a 50-year-old woman with very short hair. She is very angry, especially at the government, which allows her to live in poverty. She is angry with the police, „who earn more than we do,“ and the drug lords. „We were told it was sage.“ She swears that in the beginning she did not know that cannabis was being processed.
  ‚I didn’t know anything‘
  Rita, a young woman with a bright blonde hat, explains that her husband is in jail. She points at her five-year-old daughter and says that she was very happy to finally have found work. „I didn’t know anything until I saw the police in there,“ she insists.

  Albanien Cannabisanbau (DW/L. Arapi)

  The living quarters of former drug lab workers Mira and Rita

  If you at all doubt the women’s sincerity about their lack of knowledge, you immediately believe their joy of having found a new job. A glance at the shacks is enough. Inside, water is dripping from the ceiling, there is no heating and outside, garbage is piling up.
  Despite all its promises, the Albanian government under Prime Minister Edi Rama has not managed to significantly reduce poverty in the country. Unemployment is high, welfare benefits are low – only 75 euros a month per family. Is that the reason why many Albanian farmers and the unemployed grow cannabis?
  „Thousands of Albanians have no alternative because social and economic measures to help rural regions are lacking,“ says Lulzim Basha, the leader of the opposition Democratic Party of Albania. „People are faced with the choice to either have no bread for their children or to work on cannabis farms. Many have chosen the second option.“
  The year of cannabis
  It is easy for drug lords to find workers who can harvest, dry and package the cannabis. But the industry is not only worthwhile for menial labor. According to research conducted by DW, a cannabis farm that has „made it“ – meaning, has eluded police inspections – earns 200 euros for one kilogram (2.2 pounds) of cannabis. Cannabis is often planted on „wild“ plots of land and areas that are hard to reach. Some cannabis farmers have even developed irrigation systems and they protect their fields with weapons.

  Albanien Lulzim Basha Vorsitzender der Demokratischen Partei (DW/L. Arapi)

  Opposition politician Lulzim Basha spoke to DW’s Lindita Arapi

  Albania has had problems with cannabis farming in the past, but 2016 deserves to be called the year of cannabis. According to the Albanian police, over 2.5 million cannabis plants were destroyed and 5,204 fields identified. The new element is the geographic spread throughout the entire country. The drug lords have changed their strategy, says the Albanian political analyst Alexander Cipa. „The more the police destroyed, the more cannabis was grown. The mass distribution helps the drug lords save many cannabis fields.“
  The opposition blames the flourishing cannabis farms on an alliance of parts of the government and organized crime. „There is no Albanian today who believes that all of this can happen without the involvement of certain segments of the police and politics,“ stresses Basha.
  Elvis Nabolli, managing director of the television station „Rozafa“ in the city of Shkodra and recent winner of the investigative journalism prize awarded by the Balkan Investigative Reporting Network (BIRN), has been observing cannabis cultivation in Albania for a long time now. He points out that the drug trade is dangerous for simple farmers but not for drug lords.
  „The industry is controlled by powerful people who have powerful connections to the authorities, ranging from regular policemen to the higher parts in the chain,“ Nabolli says. „Yes, it is also true that the police do destroy many cannabis fields. But the ones that have special protection remain untouched.“
  ‚Europe’s Colombia‘
  Altin Qato, director the police’s security department does not want stand under the bad light that is always cast on Albanian law enforcement. „The police are working in a difficult field,“ he told DW. „Yes, there are isolated cases of police involvement but this is not a general tendency. Of 9,000 police offers, only 40 were identified as helpers in drug cultivation and trafficking in 2016. Eight police officers were arrested.“

  Elvis Nabolli Journalist (privat)

  Nabolli says growing cannabis is dangerous for simple farmers but not for drug lords

  Now winter has reached the Balkan country. The media reports less on destroyed cannabis and instead, there are daily reports on the confiscation of drugs. The harvested goods seem to find their way across the Adriatic Sea to Italy or to hidden paths through Montenegro, Serbia and then further north to Western Europe. The Albanian opposition has sounded the alarm: The country is becoming Europe’s Colombia.
  Rita and Mira are not interested in the opposition’s warnings. They and many other Albanians depend on the cannabis industry for survival. „If we had the chance to do work like that again, then we would,“ they say. The first time they got caught, the police let them go because they supposedly „did not know anything.“ What will be their excuse the second time around?

 3. Am hellichten Tage fahren die Verbrecher durch die Gegend was es früher nie gab, eben weil durch die Polizei geschützt, Erst der Rauswurf von über 28 hohen Polizei Direktoren führte zu einer Besserung. Polizei Chefs, welche auch den Verkauf von Cannabis Samen übernahmen war normal. 16 Tonnen Cannabis beschlagnahmt und beim Kollegen in Elbasan 8 Tonnen vor MONATEN Das Drogen Imperium, des Bürgermeisters von Elbasan: Qazim SEJDINI der Ehefrau: Xhuljana Sejdini mit der Firma: „Ujori“ Der Puke Bürgermeister ebenso

  Drogen Anbau: in 3 Monate 24 Tonnen Samen aus Griechenland eingeführt

  Edi Rama, feiert bei dem Drogen Boss von Elbasan: Edmond Stafa, Bruder des Bezirks Präsidenten: Bukurosh Stafa seinen Wahlkampf

  Original Edi Rama, Vangjush Dako Politik, denn Arbeit also Drogen Anbau und Schmuggel ist wichtiger wie Gesetze und Rechtsstaat, ein Förderungsmodell der korrupten EU, wobei auch Migranten ein Wirtschafts Wachstum ist wie Kinder und Frauen Handel.

  Although this argument seems to run all very nicely, it is designed to accomplish two things: 1) take Edi Rama out of the equation, and 2) essentially claim that economics is more important than politics and rule of law.

  Für diesen Fall sagen die Ermittlungsgruppe Lapsi.al Quellen , dass die Spuren zu Klejdi Hajdari, Sohn des ehemaligen Hauptverbrecher in Gramsh, Artur Hajdari führen. Anfragen über Drogen sind eng mit Arsen Sinemati, stellvertretendem Direktor der Tirana Polizei verfolgt, angesichts der Tatsache , dass das Verkehrsnetz von einschließlich dem Sohn des ehemaligen Polizeibeamten verdächtigt.

  Quellen sagen , dass die Anwesenheit von Lapsi.al Sinematit über Erweichung der Position des Polizeibeamten Sohn haben. Allerdings bleibt diese Informationen überprüft werden. Von der Polizei Daten zeigen , dass Klejdi Hajdari vorher Person für den Verkauf und Vertrieb von Saatgut von Cannabis in Gramsci Bereich vermutet wurde, als sein Vater der Kopf des Sektors gegen Kriminalität in der Stadt Polizeistation war.

   

  http://www.lapsi.al/lajme/2017/07/14/shqip-ria-hambar-droge-mbi-16-ton-kanabis-brenda-24-or-ve#.WWmvXzclHkw

  State Police Claims Baseless, 15.7 Tons of Drugs Captured

  State Police Claims Baseless, 15.7 Tons of Drugs Captured

  During a national action the State Police has managed to capture 15.7 tons of cannabis yesterday night. 15 tons were discovered in the village of Llakatund, Vlora, where a field with 260 cannabis plants…

   

Schreibe einen Kommentar