die realen EU Fortschritte sehen dann so aus, bei den „useful idiots“: die Justiz Archive sind Müll Halden

Donald Lu, über Bewertung des IQ von Ministern mit „Zero“ Intelligenz

Idioten die keine Administration aufbauen können, keine Funktion der Institutionen mehr gewährleisten können, sind aber Partner der dümmsten EU Gestalten, denn Dumm umgibt sich mit Dumm und möglichst korrupt muss man sein, bei dieser Nepotismus Politik, welche Frank Walter Steinmeier zum Kultur Projekt seiner AA Banden machte. Früher gab es überall die sogenannten „technicals“, gut ausgebildete Fachleute, welche inzwischen schon unter Berisha und Ilir Meta, durch Idioten ersetzt wurden. Das wurde dann unter Edi Rama, Ilir Meta zum Programm, das man möglichst dumm sein muss, mit gekauften Diplomen und Schulzeugnissen. Die Intelligenz, gut ausgebildete Handwerker, Techniker wanderten aus.

Klientel Show: Edi Rama

Irgendeinen Fortschritts Müll mussten Angela Merkel, Knut Fleckenstein, Johannes Hahn, die vollkommen EU Botschaft und Commission absondern. So sehen die Gerichts Archive der Tirana Gerichte aus, rein Müll Halden, wo auch niemand etwas finden kann. Das wird als entscheinender Fortschritt verkauft, von Berufs Verbrechern die sich Internationale nennen, aber vollkommen korrupt sind.

Abteilung „useful idiots“ bei Internationalen Verbrecher Kartellen, wie Martin Schulz, Christof Zöbel, Frank Walter Steinmeier, Gernot Erler, Knut Fleckenstein, Michael Roth (alle SPD, Georg Soros finanziert) und Angela Merkel bekannt.

Aktualitet Arsen Rusta
29 Nentor 2017 – 12:50 | përditesuar në 14:14
Ekskluzive/Vendimet Gjykatës së Tiranës mes mykut e lagështirës
Report Tv sjell foto nga arkivi nën tokë i Gjykatës

TIRANE – Drejtësia e munguar dhe korrupsioni nuk rezulton se është i vetmi problem në sistemin e drejtësisë në vend.

Report Tv ka siguruar ekskluzivisht disa foto nga ambientet e brendshme të arkivës së Gjykatës së Tiranës ku vendimet qëndrojnë të hedhura mbi dyshemev dhe dosje të rrëmujshme sikur të ishin një grumbull mbeturinash. Kjo situatë sipas burimeve për Report Tv nga Gjykata e Tiranës është e tillë prej vitesh ndërsa edhe me dosjet e reja ndodh e njëjta gjë ku vendosen sa në raftet e tjembushura deri në dyshemetë e sekretarive.

Këto foto që shihni në pamje i përkasin katit të nëndheshëm të gjykatës së Tiranës ku vendimet sa ato civile dhe penale të shumë viteve bashkjetojnë me lagështirën, mungesën e sistemimit në rafte, dëmtimit nga brjetës që mund të futet në këto ambiente e deri tek rreziku nga ndonjë shkëndi elektrike.
Mbingarkesa në gjykatën e tiranës ka detyruar adminsitratën të përdor si ambinte për vendosjen e dosjeve edhe tre ish garazhdet që ndodhen në pjesën e brendshme të saj, ndërsa prej më shumë se 1 viti një pjesë e konsiderueshme e dosjeve të arkivit është transportuar në arkivin qëndror në lundër.

Gjatë ndërhyrjes në këtë bodrumet e arkivës u zbulua dhe skandali me afro 300 dosje të bllokuara nga rekusi të cilat ishin mbajtur pa u dërguar në Gjykatën e Lartë. Aktualisht këto dosje sipas Gjykatës së Lartë kanë kaluar me proces të përshpejtuar dhe po i jepet zgjidhje ndërsa hetimet për këtë rast vazhdojnë nga prokuroria ku kreu i gjykatës së tiranës Enkelejdi Hajro depozitoi kallëzim penal për kryesekretaren e gjykatës.
………………..

Redaksia Online
l.q/Shqiptarja.com

Leonhard-Beqiri : Martin-Schulz: Tief versunken mit Kriminellen

für Martin Schulz reicht diese Betrugs Show, inklusive Polzei und Militär Stellen der Ausbildung, der Küstenwache, wo die Radar Stationen unter Kontrolle der Mafia stehen. Show pure, für die korruptesten Politiker wie immer, und diese Show gab es schon vor 20 Jahren, auch für Bundestags Delegationen.

Das wird immer als Erfolg verkauft, auch als OK-Reporting bekannt.

Rhetoric Staatsanwalts Anwaltschaft und Institutionen: “We have made several reports, but no one does anything”

5 Gedanken zu „die realen EU Fortschritte sehen dann so aus, bei den „useful idiots“: die Justiz Archive sind Müll Halden“

 1. Wenn Idioten Direktoren werden, Nichts tun, auf Anweisung von Edi Rama, denn das illegale Bauen zerstört das Land, was lange bekannt ist und war.

  Der EU finanzierte Baubetrug an den Nationalstrassen und Land unter: Notstands Kathastrophe

  Viel reden, Nichts machen, auch der neue Direktor der Strassenbehörde redet, macht Nichts, obwohl die Kathastrophe ja seit Jahren bekannt ist. Das illegale Bauen, wird nicht gestoppt, mit jeder Million der KfW, EU Gangster, wird Geld gestohlen, erneut in illegale Bauten gesteckt, obwohl jed

  Der Direktor der Strassen Behörde: Afrim QENDRO, spricht deutlich davon, das die illegale Bauten, die Entwässerungsrinnen die Haupt Probleme sind, die Bürgermeister reagierten, entfernten den Palmen Müll, der jede Drainage verschlossen hatte.

  Überflutungen auf der Autobahn, Afrim Aufenthalt: Schuldig sind nicht Palmen, aber Entwässerungsrinnen, illegale Bauten, Interventionen und Verschiebung von Arbeiten, die Entlastung Wasser

  Drejtori Përgjithshëm

  Afrim QENDRO (I Komanduar)
  Tel: +355 4 22 23 600
  Email: afrim.qendro@arrsh.gov.al

  Përmbytja në autostradë, Afrim Qendro: Fajtorë nuk janë palmat, por kanalet kulluese, ndërtimet pa leje, ndërhyrjet dhe spostimi i veprave që shkarkojnë ujë

  Afrim Qendro emërohet drejtor i Autoritetit Rrugor Shqiptar
  0

  Ministria e Energjisë dhe Infrastrukturës ka emëruar në postin e Autoritetit Rrugor Shqiptar Afrim Qendron.

  Afrim Qendro mbante postin e Zëvendësdrejtorit të Përgjithshëm të Autoritetit Rrugor Shqiptar.

  Drejtori i Përgjithshëm i ARRSH, Afrim Qendro deklaron se palmat nuk kanë qenë shkaku që solli bllokimin e autostradës Tiranë-Durrës nga përmbytjet mbrëmjen e djeshme. “Unë mendoj që aksi Tiranë-Vorë ka disa probleme nuk ka të bëjë me mbledhjen e palmave, ne jemi duke monitoruar. Ka disa fajtorë, kanalet kulluese, ndërtimet pa leje, ndërhyrjet dhe spostimi i veprave që shkarkojnë ujë.

  Në fund do të bëhet një analizë për shkaqet dhe një zgjidhje që të mos përsëriten më probleme të tilla” deklaroi ai në Report Tv. Duke u ndaluar te akset kombëtare, ai theksoi se të gjitha janë të kalueshme duke përjashtuar raste të veçanta.

  “680 punëtorë kanë qenë në terren për hapjen e rrugëve që kanë qenë bllokuar. Jemi në monitorim, besoj që në orët në vazhdim dhe nesër që pritet një situatë përgjatë Vjosës, të përballojmë situatën. Ura në Fushë Krujë- Laç ka dalë jashtë funksionit, por lëvizja funksion në rrugët dytësore.

  Kemi pasur problem në Karrdhiq dhe një urë, ndërsa në Viro është bllokuar segmenti nga niveli i lartë i reshjeve. Jemi duke punuar në zonën Tepelenë-Përmet, ndërsa akset tjera janë në funksion dhe të monitoruara” deklaroi ai./shqiptarja.com

 2.  

   

  Die korrupten Spinner wie auch der Politik Stiftungen verkaufen jeden Müll als „entscheidenden Fortschritt,“ wo es oft nur um Erpressung geht. Terrorismus gegen die Bevölkerung mit neuen illegalen Bauten, Grundstücksraub, in Tirana, Durres und gefälschten Papieren.

  Während die korrupten und Geistig Behinderten EU, Berliner, US Politiker jubelten, schrieben wir sofort nach den Wahlen, am 1.7.2013 diesen Artikeln: Was gibt es zum Jubeln, wenn Edi Rama gewinnt?

  Erst nachdem der Vertrag nicht verlängert wurde, eine Mafiöse Vergabe an die Deutschen erfolgte, sagte der Leiter: Joaquim Urias (Euralius III), das die Justiz der totale Misserfolg war, Nichts geschah real: zuvor wurde das so verkauft.

  Im Wortlaut sagt er: Justice system in Albania, no improvements in 4 years
  It is in these terms that the Vice-Minister of Justice of Albania Ermal Dobi opened the conference held on 15 February 2013 in Tirana and attended by the UIHJ
  Image
  From L. to R. : Bernard Menut, 1st vice-président of the UIHJ, the interpreter, Joaquim Urias (Euralius III), Ermal Dobin, Deputy-Minister of Justice of Albania, Petri Qarri, President of the National Chamber of Judicial Officers of Albania
  Image
  From L. to R. : Bernard Menut, 1st vice-président of the UIHJ, the interpreter, Joaquim Urias (Euralius III), Ermal Dobin, Deputy-Minister of Justice of Albania, Petri Qarri, President of the National Chamber of Judicial Officers of Albania
 3. die gesamte Generalstaatsanwalt arbeitete ohne System, wie von Idioten geleitet, was das Chaos unter Adriatic Llalla erklärte, der vollkommen korrupt und kriminell ist und war.

  Raporti ekskluziv/Kaosi që gjeti
  Arta Marku në zyrat që i la Llalla
  Llalla bëri rrëmujë Akuzën,mbledhje fiktive,shkelje
  [title=]

  Ish-Kryeprokurori Adriatik Llalla dhe Kryeprokurorja Arta Marku
  I RI
  Ish-kryeprokurori Adriatik Llalla bëri rrëmujë Prokurorinë para largimit, pa rregulla të brendshme, mbledhje fiktive dhe shkelje me makinat e prokurorëve. E njëjta situatë dhe i njëjti mentalitet është reflektuar edhe prokuroritë e rretheve, ku janë mbajtur të ‘ngrira’ dosjet e krimit të korrupsionit, janë mbyllur dosje si dhe janë ndryshuar akuzat në mënyrë të paligjshme.
  http://shqiptarja.com/home/1/raporti-ekskluziv-kaosi-q–gjeti-arta-marku-n–zyrat-q–i-la-llalla-468318.html?pos_1

Schreibe einen Kommentar

oldest albanian website