Die Mafia kauft sich Weltweit Konsulate in Albanien: 2 Bilder je von Renoir, Rembrandt wurden beschlagnahmt, in Monza/Italien

Lange Tradition sind Albanische Diplomaten, Politiker, Polizei Chef im Drogen- Kinder Handel. Berisha, Meta, Edi Rama, bringen dort ihre Familien unter, aber jeder Verbrecher Clans, kann sich Posten kaufen, wie erneut die jüngsten Fakten zeigen.

Nun viel das Albanische Konsulat in Monza auf, wo der 1 Stock angeblich vermietet ist, dort 2 gestohlene teure und berühmte Gemälde gehandelt wurden. Der Name des Konsul’s: Konsul Mr Maurizio Viecca

typische Mafiosi emai: consolato.albaniamonza@gmail.com

Andere berüchtigte Botschaften und Konsulate: von Dubai, Riad, über Rezzo Schlauch, oder in Stuttgart, eine reine Verbrecher Familie, von Deutschland promotet, wie der Verbrecher Clan: Barzani

Kosovo Gangster Enver Shala, und neue Bau Skandale ohne Ende in Albanien: Das Mafia Konsulat, des „Edon Cana“ in Stuttgart

Immer hinter Verbrecher Clans, der Drogen, Waffen und Geldwäsche hinterher. Italienische Geldwäsche Mafia Bank „Veneto Bank“, wird an die Rezzo Schlauch Geldwäsche, US Offshore Mafia Bank „ABI“ verkauft.

 

FOTO/ Vidhen në Itali pikturat me vlerë 27 mln euro dhe lidhja e grabitësve me Konsullatën e ShqipërisëFOTO/ Vidhen në Itali pikturat me vlerë 27 mln euro dhe lidhja e grabitësve me Konsullatën e Shqipërisë

11:17, 26/04/2017 Me pretendimin se ishin dy pasanikë hebrenj ortodoksë, iu prezantuan një tregtari veprash arti në Monza si të interesuar për të blerë disa kuadro të shtrenjta. Ai iu tregoi dy piktura me vlerë totale 27 milionë euro.

Një vepër e Renoir dhe një e Rembrandit. Të dyja përfunduan në duart e mashtruesve, shkruan SYRI.net.

Dhe dy grabitësit kishin lënë si vend shkëmbimi Konsullatën e nderit të Shqipërisë.

Pasi u afruan fillimisht dhe pas një serie takimesh ku u shpreh interesimi në rritje për dy veprat, u fiksua edhe vendi për të bërë pazarin: Konsullata e Nderit e Shqipërisë në qytet. Selia institucionale ishte ndoshta karta fituese e dy blerësve të rremë, bën të ditur SYRI.net.

Aq sa nuk krijuan asnjë pikë dyshimi tek tregtari i pikturave. Edhe pse, në të vërtetë, skena e takimit ishte një apartament i marrë me qira në katin e parë të së njëjtës ndërtesë ku është edhe Konsullata, shkruan SYRI.net.

Një kafe e pastaj ikja

Pasi fituan besimin e tregtarit dhe e pritën në selinë e rremë, dy mashtruesit bënë goditjen. Me justifikimin se do të bënin kafenë, e lanë tregtarin vetëm dhe ia mbathën bashkë me thesarin e vyer.

Karabinierët e njësisë për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore të drejtuar nga kapiteni Francesco Provenza janë vënë në ndjekje të dy “adhuruesve” të artit. Dy veprat e vjedhura  tashmë janë futur në databazën online të karabinierëve për të ndihmuar kërkimet. /SYRI.net

ImageImage

Lexo edhe:

Ein Gedanke zu „Die Mafia kauft sich Weltweit Konsulate in Albanien: 2 Bilder je von Renoir, Rembrandt wurden beschlagnahmt, in Monza/Italien“

  1. Untersuchungen der Konsulte, Botschaften stellten überall systemischen Betrug fest, rund um Spesen, Ausgaben, was nicht neu ist.

    Postuar: 30/04/2017 – 08:22

    Selitë diplomatike shqiptare nëpër botë abuzojnë me fondet e vëna në dispozicion për aktivitetin e tyre. Konstatimi vjen nga një kontroll i Ministrisë së Punëve të Jashtme.

     

Schreibe einen Kommentar