Die Kanzlerin des Mafia Gerichtes Durres: wurde abgesetzt und erhielt Haus Arrest: „Mandija Suzana“

Zentrale Figur der Durres Justiz Mafia, wer diese Frau einmal live erlebt hat. „Mandija Suzana“. Die höchst rangiste Verhaftung, welche es je gab. Manipulation der Akten, Zeugen Aussagen, Gerichts Protokolle usw.. hat einen Namen seit Jahren.

Anweisung des Justiz Ministers Ylli Manjani , das Protege Kind der Skrapari Bande mit dem Mafiosi: dem Vorgänger Justiz Minister: Nasic Naco und der Berisha Bande, zu entlassen.

Verhaftet und erhielt umgehend „Haus Arrest“, weil  die Kanzlerin: des Berufungs Gericht 100 % nur noch kriminelle Urteile gegen Geld organisierte, auch elektronisch die Gerichts Dokumente, Aussagen, Termine manipulierte und praktisch das ganz Gericht ruinierte, was in Details auch 2010 bekannt war. Gewisse Straftaten, wie illegales Bauen, identisch in Sarande, auch bei Anzeigen vom Präfekt, Staats garantierten Grundstücken, Antiken Boden, an der Küste, wurde verhindert, das Staatsanwälte die Akten bearbeiten, ebenso wenn Anweisungen der Generalstaatsanwaltschaft vorlagen, was ihr nun das Genick brach.

Ein Anfang, wo praktisch fast alle Köpfe, vor der Staatsanwaltschaft entfernt werden müssen.

A high-level secretary (Chancellor) at the Durres Court of Appeal, Suzana Mandija, was arrested over passive corruption.

She is suspected of having manipulated lots for judge panels in several cases.The arrest was made after three months of investigations and by the Directory for Investigation at the Economic and Financial Crime, in cooperation with the Prosecution of Serious Crimes of Tirana. This method of investigation provided the evidence for her corruptive activity.

The Minister of Justice, Ylli Manjani, discharged Mandija as soon as he received the news and greeted the work of the Prosecution.

US Botschafter spricht über die Durres Skandal Justiz: US Ambassador: Shocking cases at Albanian judiciary in Durres

US Politik System,EU Justiz Mission EURALIUS der Camorra Organisation IRZ-Stiftung
US Politik System,EU Justiz Mission EURALIUS der Camorra Organisation IRZ-Stiftung

Die kriminelle Durres Justiz, hat einige extreme Verbrechen verübt, über 1.000 Straftaten, Grundstücks Diebstahl organisiert, wo das nur ein Teil ist:

Das Geldwäsche, Betrugs, Erpressungs Kartell mit den Richtern in Durres: Dhurata Bilo, Vladimir Skënderi und Ndue Gjura. der „Emijlano Shullazi“ Skandal

Arrest shtëpie për kancelaren e Gjykatës së Apelit Durrës, akuzohet për korrupsion

Postuar: 17/05/2016 – 20:33

Kancelarja e Gjykatës së Apelit Durrës, Suzana Mandija, është vendosur në arrest shtëpie. Specialistët e Seksionit kundër korrupsionit në Drejtorinë Vendore të Policisë Durrës, kanë bërë të mundur ekzekutimin e urdhërit të Prokurorisë datët 17.05.2016 për ekzekutimin e vendimit penal nr.98, datë 17.5.2016 të Gjykatës së Shkallës së Parë për Krimet e Rënda Tiranë, e cila ka vendosur masën e sigurisë “arrest shtëpie” për veprën penale të “korrupsionit pasiv i gjyqtarëve, prokurorëve dhe funksionarëve të tjerë të drejtësisë”, të parashikuar nga neni 319/ç, i Kodit Penal.

Sipas të dhënave 58 vjeçarja ka ndikuar në hedhjen e shorteve elektronike për përzgjedhjen e gjyqtarëve.

Mandija është ndjekur e vëzhguar gjatë veprimtarisë së saj,  me metoda speciale nga ana e Drejtorisë për Hetimin e Krimit Ekonomik dhe Financiar, në bashkëpunim me Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë për Krimet e Rënda Tiranë, ku është bërë  i mundur dokumentimi i veprimtarisë korruptive të saj.  Ekzekutimi i vendimit  “arrest shtëpie” është bërë duke u bazuar në këtë hetim disa mujor.

Materialet i kaluan prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë për Krimet e Rënda për veprime të mëtejshme.

E ndërkohë menjëherë pas caktimit të masës së sigurisë nga gjykata e Krimeve të Rënda, ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani ka shkarkuar nga detyra kancelaren e Gjykatës së Apelit në Durrës .

“Përshëndes aktin e prokurorisë. Mbështes prokurorinë në zbardhjen e së vërtetës. Inkurajoj hetime të plota për këtë rast”, u shpreh Manjani.

 

Sipas policisë Mandija ka ndikuar në hedhjen e shorteve elektronike.

“Ekzekutimi i këtij vendimi është bërë në bazë të një hetimi disa mujor, të ndjekur me metoda speciale, nga ana e Drejtorisë për Hetimin e Krimit Ekonomik dhe Financiar, në bashkëpunim me Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë për Krimet e Rënda Tiranë, ku është bërë e mundur dokumentimi i veprimtarisë korruptive, të shtetases së mësipërme”, sqaron policia.

http://www.oranews.tv/vendi/fiksoi-shortet-ne-gjykaten-e-apelit-ne-durresit-ne-hetim-kancelarja/

Die Amerikaner halten nochmal eine eigene Justiz Konferenz, man denckt man ist im Irrenhaus, die OSCE mischt mit, Georg Soros Mafia, und viele unnütze Idioten. Nicht einmal der Justiz Minister nimmt an dieser Eigen Darstellung sein, der Geldvernichtung, nur Minister Panariti, der Kollege, der wohl sichtbar genervt an dem Unfug teilnimmt Über 150 Millionen € hat die Justiz Aufbau Mafia kassiert, für ihre Mafiöse Selbst Darstellung, schlimmer als die „Camorra“, schlimmer wie jede Verbrecher Organisation.


IRZ Stiftung, Europa – EURALIUS, US: Justiz Missionen: „ohne jedes Konzept“

Einer der Vorgänger: Durres Mafia Richterin: Shpëtime Pitaku hat 1 Millionen € Vermögen verschleiert

 

4 Gedanken zu „Die Kanzlerin des Mafia Gerichtes Durres: wurde abgesetzt und erhielt Haus Arrest: „Mandija Suzana““

 1. Mindestens 3 weibliche Kinder wurden in einem Kinderheim von Skhoder missbraucht, vom Sohn der Direktorin: Albana Llazani

  Grosse Schlagzeilen und sogar im Parlament, ist dieser Kinder Missbrauch


  Dalin detaje të reja për skandalin e abuzimeve seksuale në Shtëpinë e Fëmijës në Shkodër. Një nga vajzat e abuzuara në këtë qendër ka pohuar përpara psikologut të Avokatit të Popullit se janë abuzuar seksualisht nga djali i ish drejtoreshës së kësaj qendre, Albana Llazani gjatë një ekskursioni.

  Në rekomandimin e Avokatit të Popullit drejtuar Prokurorit të Përgjithshëm Adriatik Llalla dhe prokurorit të Rrethit theksohet se gjatë një ekskursioni të organizuar në Velipojë dhe Razëm dy fëmijë të punonjëseve të kësaj qendre, të cilët duke qenë jashtë kontrollit kanë ushtruar dhunë fizike ndaj fëmijëve dhe në raste të tjera djali i drejtoreshës me iniciale B.Ll ka ngacmuar seksualisht fëmijët e seksit femër me moshë më të vogël se ai.

  Pas konstatimit të abuzimeve nga ana e Avokatit të Popullit prokuroria ka nisur edhe një procedim penal, ku nga ekzaminimi dhe ekspertimi gjinekologjik rezultoi se tre fëmijë të kësaj qendre, përkatësisht të moshës, 6, 8 dhe 11 vjeçe janë abuzuar seksualisht.

 2. Für Geld 200.000 LEK, organisierte Mandija Suzana, die gewünschten Richter, wo dann oft Interessen Konflikt bestand.

  Das Albanische Helsinki Komittee unterstützt inzwischen Klagen vor dem EU Menschenrechtshof, weil in Albanien jede Justiz sinnlos sind, man mit gefälschten Dokumenten jeden Unfug organisieren kann, vor allem Grundstücks Raub.

  19 Maj 2016 – 09:55 | përditesuar në 09:58
  Kancelarja ​Mandija, 200 mijë lekë
  për ndryshimin e shortit elektronik
  Suzana Mandija, kancelarja e Gjykatës së Apelit në Vlorë kundrejt 200 mijë lekë të vjetra arrinte të zgjidhte nëpërmjet shortit elektronik gjyqtarët që dëshironin qytetarët, që paguanin. Një veprim të tillë, mësohet se gjyqtarja e ka kryer në rreth 5 raste, ndërkohë dyshimet e prokurorisë së Krimeve të Rënda shkonin deri tek disa gjyqtarë të kësaj gjykate, që mendohet se janë implikuar në këtë aferë korruptive.

  Këta gjyqtarë janë mbajtur në monitorim për një kohë të gjatë, por për shkak se dikush ka dekonspiruar hetimet e prokurorisë, çështja ka përfunduar vetëm me arrestimin e kancelares së kësaj gjykate, shtetases Suzana Mandija,e cila është lënë në masën e “arrestit në shtëpi” nga Gjykata e Krimeve të Rënda. Mirëpo sipas prokurorisë pjesë e skemës së ndërhyrjes në shortin elektronik janë bërë dhe 5 gjyqtarë të kësaj gjykate, por që ndaj tyre nuk është marrë asnjë masë penale për shkak të mungesës së provave.

  Vetë kancelarja gjatë marrjes në pyetje për këtë çështje nuk ka pranuar të japë shpjegime. Sipas prokurorisë ndërhyrja në sistemin e shortit elektronik ku përzgjidhen gjyqtarët për të gjykuar çështje të ndryshme, është shkelje ligjore. Nëse dikush ndërhyn në sistem, sipas prokurorisë, kjo duhet të kryhet me një urdhër të brendshëm të kryetarit të gjykatës dhe jo me veprime individuale të kancelares.

  Arresti në shtëpi
  https://shqiptarja.com/aktualitet/2731/kancelarja—8203-mandija-200-mij–lek–p-r-ndryshimin-e-shortit-elektronik-356966.html

 3. Richterin Duhrata Bilo unterzeichnete auch Dokumente, wo es fuer Nord Albaner, die Grundstuecke der Moschee in Durres gab.

  Nun hat die Moslemische Gemeider die Richterin angezeigt, wegen Produzierung von gefaelschten Kompensierungs Grundstuecks Urkunden. ein Prozess Termin war am 11.7. Mittags bei Straf Gericht in Durres

 4. Durres Court of Appeal chancellor case sent for trial
  23/07/2016
  Durres Court of Appeal chancellor case sent for trial
  The Prosecution of Serious Crimes concluded its investigations and sent for trial the case of the Durres Court of Appeal chancellor, Suzana Mandija, accused of passive corruption.

  Mandija is suspected of accepting money from a citizen for changing the date of a civil trial.

  Gezim Shala is also being accused by the Prosecution of Serious Crimes for illegal influence.

  This citizen has influenced defendant Mandija to help the citizen who wanted to change the date of the trial.
  http://top-channel.tv/lajme/english/artikull.php?id=17642&ref=fp

Schreibe einen Kommentar