Die grösste Terroristen, Drogen Organisation der Welt: die Kurdischen MEK Terroristen in Tirana, feiern das „Newroz“ Fest in Tirana

Mit Hilfe von vollkommen korrupten US Politikern, wie Hillary Clinton, Tom Bolton, Rom Ridge, wurde die grössten Verbrecher Gruppe der Welt (die MEK Terroristen) 2012 von der Internationalen Terroristen Liste genommen und operieren schon in Deutschland. Lobbying für kriminelle Clans, ist heute eines der Hauptgeschäfte einer korrupten Demokratie Politik Klasse. Auch diese Terroristen, gebrauchen 2-3 Identitäten in Albanien, um in Europa frei operieren zukönnen, was jedes Sicherheits System sabotiert. Eine uralte CIA Terror Organisation, welche im Iran mordet und Anschläge verübt. Unter dem Schutz von Saddam im Irak, Jahrzehnte.

Wer ist der Mann, dem die USA die Zuständigkeit für Afghanistan und für die irakische Opposition übertragen haben?  Zalmay Khalilzad
Sondergesandter für islamischen Terror
Zusammengestellt und kommentiert von Jared Israel
[1. März 2003]

Direkte US und Deutsche Partner, welche man gekauft hat. Direkte IS Partner: ISIS supporter Maryam Rajavi attacks Obama from French parliament

In Deutschland verkauft man das dann als „Kampf gegen Terrorismus“, wo man vor aller Augen Partner ist.

Wo Saudi oder MEK Terroristen sich einfach jeden Politiker kaufen können.

مزدور مریم رجوی و اربابان صهیونیست UANI, Joe Lieberman and the MEK (Mojahedin Khalq)

UANI, Joe Lieberman and the MEK (Mojahedin Khalq)

Wo viel Geld ist machen viele mit, sogar der Katholische Kardinal, denn Geld ohne Ende hat die älteste Terroristen und Verbrecher Organisation der Welt

Vize Innenministerin Elona Gjebrea, darf auch kostenlos essen beim Fest. Erhält mit Sicherheit genügend Bestechungsgeld, das nun die Shopping Tour ansteht.

It is known that over the past three years, the MEK have already developed relations with criminal gangs and corrupt government officials.

Newroz Fest Albanische Experten und Medien warnen vor der US finanzierten Terror Organisation MEK in Albanien

Immer dabei der vorbestrafte Drogen Boss: Fatmir Mediu, Berufs Betrüger: Lobbyist der MEK und der kriminellen US Politiker

Manipulation und Lügen: http://www.heise.de/tp/bild/43/43237/43237_1x.jpg
Fatmir Mediu, Dr. Fatmir Mediu, Franz Jung. Agron Duka,

 

Can Albania deradicalise Mojahedin Khalq Rajavi cultMassoud Khodabandeh, Huffington Post: Can Albania Meet its Obligations and De-radicalize an Influx of Terrorists into Europe? 

und Warum die US Ratten nach Tirana kommen: man will die Kurdischen – Iranischen MEK Terroristen in Tirana auf 2.000 aufstocken

Promotet von vollkommen korrupten CDU Politikern, der Kurdische  Barzani Verbrecher Clan, direkt von Steinmeier, mit illegalem General Konsulat in Berlin.

Die CDU erneut vorneweg, wenn man Langzeit Kriminelle Drogen- Mord- und Waffen Clans nach Deutschland holt und hat auch hier Namen und immer der Durchgeknallten Kaste des Hirnlosen Nichts aus NRW: Julia Klöckner, wo die Kurdischen Verbrecher Clans, dann ungehindert in Deutschland einreisen können. Bei Geschäften rund um Waffen, Morden, die verrottete Lügen Partei CDU immer dabei.

Julia Klöckner: Ms. Batul Soltani and Ms. Homeyra Mohammadnejad from Iran-Zanan association met Ms. Klockner in the “Landtag” building.
Julia Klöckner: Ms. Batul Soltani and Ms. Homeyra Mohammadnejad from Iran-Zanan association met Ms. Klockner in the “Landtag” building.
(Saddam used Rajavi in the massacar of Iraqi Kurds)

(Izzat Ebrahim and Massoud Rajavi still at large)

Also read:

Rajavi/ Saddamists stranded by European Parliament losses

2015/07/16 by Iran Interlink

Takimi super sekret i opozitës iraniane në Tiranë

March 20, 2017 20:15
http://www.gazetadita.al/takimi-super-sekret-i-opozites-iraniane-ne-tirane/
Takimi super sekret i opozitës iraniane në Tiranë

Me një super organizim, në kushtet e sekretit total, 3.000 anëtarë të opozitës iraniane MEK, të cilët ndodhen në Shqipëri, festuan në Tiranë vitin e ri Persian, i njohyr ndryshe si Novruzi.

Fillimisht ata shprehën në shqip mirënjohjen për mikëpritësit shqiptarë, të përfaqësuar nga figura të njohura të politikës si Pandeli Majko, Fatmir Mediu dhe Elona Gjebrea, të brohoritur si sulltanë për Novruz.

Gjithashtu, në këtë event ra në sy prania e kreut të Kishës, si shenjë se 3.000 iranianët e mbledhur ishin kundërshtarë të regjimit të ajatollahëve.

Por ajo që e ktheu atmosferën në entuziazëm ishte liderja e rezistencës iraniane. Maryam Rajavi, e cila jeton në Francë, prej disa ditësh ndodhet në Shqipëri për t’u kujdesur për të organizuar këtë megaevent, që nga përmasat mund ta kenë zili partitë politike shqiptare.

Në fakt, frika kryesore e regjimit të ajatollahëve është pikërisht që ky entuziazëm mund të krijojë një parti të fortë politike, sidomos me mbështetjen e komunitetit ndërkombëtar.

Three members of the Mojahedin Khalq (MKO, MEK, Rajavi cult) Central Council defect the group in Albania

“Sot, Ajatollahu Khamenei përballet me tre vështirësi të mëdha: së pari, nga frika e rezistencës së popullit iranian; së dyti, nga politika amerikane në rajon, e cila ka alarmuar seriozisht regjimin; dhe së treti, dilema mbi pasuesin e Khameneit, gjë e cila ka çuar në një krizë të thellë të regjimit. Qeveritë perëndimore nuk duhet të kapërdijnë mashtrime të regjimit, zgjedhjet farsë dhe viktimizimin e popullit iranian. Politika e kthimit të kokës anash kur vjen puna për të drejtat e njeriut, lirinë dhe rezistencën nuk mund të vazhdojë më”, deklaroi Rajavi.

Por deri tani, veç Amerikës, mbështetjen më të fortë e ka dhënë Shqipëria e vogël. “Gjatë një periudhe 3-vjeçare arritëm, në një bashkëpunim të shkëlqyer me partnerët tanë, të organizojmë تعلیم دیدگان صدام مجاهدین خلق رجوی از عراق تا آلبانیoperacionin e zhvendosjes së 2.500 anëtarëve të MEK, me një koordinim perfekt, pa asnjë incident të vetëm. Dhe ja, sot ju jeni të gjithë këtu”, deklaroi zv.ministrja e Brendshme, Elona Gjebrea.

Për Fatmir Mediun, liderja Rajavi është një model frymëzimi për shumë njerëz rreth botës. “Kjo është një ditë reflektimi dhe përgjegjësie për të vazhduar luftën tonë për liri. E vetmja gjë e nevojshme për triumfin e së mirës është qe njerëzit të jenë të bashkuar. Atë çfarë e ka dhënë Zoti nuk mund ta marrë e keqja”, tha Mediu.

Me batuta foli edhe Pandeli Majko. “Ne socialistët mendojmë se për 4 vjet në shqipëri ka qenë ditë nevruzi, kurse ata mendojnë se dita e novruzit do të vijë pas zgjedhjeve. Jemi në debat me njëri-tjetrin dhe mund të zihemi edhe për kohën, por për ju nuk ka gjuhë politike”, tha Majko.

Të pranishëm në këtë miting festiv të zhvilluar në Tiranë ishin dhe figura të njohura nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Franca, dy vende të cilat kanë ndihmuar ne lëvizjen e 3.000 muxhahedinëve nga Kampi i Lirisë në Irak drejt Shqipërisë.

Mes tyre spikaste edhe ish-ambasadori amerikan në Kombet e Bashkuara dhe njeriu i përfolur për sekretar Shteti nga Donald Trump, John Bolton./ Top Channel

http://www.gazetadita.al/takimi-super-sekret-i-opozites-iraniane-ne-tirane/

تعلیم دیدگان صدام مجاهدین خلق رجوی از عراق تا آلبانیThree members of the Mojahedin Khalq (MKO, MEK, Rajavi cult) Central Council defect the group in Albania

Can Albania deradicalise Mojahedin Khalq Rajavi cultMassoud Khodabandeh, Huffington Post: Can Albania Meet its Obligations and De-radicalize an Influx of Terrorists into Europe? 

2 Gedanken zu „Die grösste Terroristen, Drogen Organisation der Welt: die Kurdischen MEK Terroristen in Tirana, feiern das „Newroz“ Fest in Tirana“

 1. John Bolton dessen Dummheit und Korruptheit eine Legende ist, kam Extra zu dem MEK Terroristen Fest nach Tirana

  Für Geld geht Alles. Die Mek Terroristen, wurden schon wegen Laden Diebstahl, Vergewaltigung von Kindern in Tirana verurteilt. Der CIA braucht diese Verbrecher Banden noch für weitere Aktionen und Anschläge

  John Bolton: There is no Soros conspiracy
  20/03/2017

  John Bolton: There is no Soros conspiracy

  John Bolton is one of the most prominent figures in the Republican Party and former US ambassador in the United Nations. Known as one of the “hawks” of President Bush, he was one of the possible candidates to be named as Secretary of State and National Security adviser, today is one of the most closest mans to Donald Trump. Invited tonight on Top Story of Sokol Balla, he talked about the US, Russia, the Balkans, Soros, justice reform and to answer the question if Washington policy in Tirana will change.

  “I am here to stay with the Iranian opposition to celebrate the Iranian New Year, Sultan Nowruz. It’s my first trip to Albania and it is my pleasure to visit the country”, he said, adding the role of Albania in adminiting with the refugee status thousands of Iranians was more then welcomed.

  He also spoke about the Balkans, as a region he has knowledge. “It is part of a bigger issue involving Russia, USA and NATO. I have been a big supporter for Albania to join NATO and I am pleased it happened. I think security in the region depend on weather Moscow realizes it can no longer exercise its influence in it”, he said….

   

  http://top-channel.tv/lajme/english/artikull.php?id=19600#.WNEaHUfavkw

 2. Super secret meeting of Iranian opposition in Tirana. John Bolton was invited by USA

  Stavros Markos um SManalysisvor 18 Stunden

  With a super organization, in terms of total secrecy, 3,000 MEK members of
  the Iranian opposition who are in Albania, Tirana celebrated the Persian
  new year, known as Nevruz.

  Initially they expressed gratitude to the hosts in Albanian Albanian,
  represented by well-known political figures like Pandeli Majko, Fatmir
  Mediu ecct.

  Also, the event fell out the presence of the head of the Catholic Church,
  as a sign that the Iranians gathered 3,000 opponents of the regime of the
  Ayatollahs.

  But what turned the atmosphere into enthusiasm was the leader of the
  Iranian resistance. Maryam … mehr »

Schreibe einen Kommentar