Der Sohn des Edi Rama: Gregor Rama führt ein Luxus Leben in Tirana

Ohne Beruf, ohne Job, aber ein Luxus Leben.

Mafia Syndikat Edi Rama and Albania: Amidst relentless oligarchy and European Union integration

IQ Test, wurden eingeführt für Administratie, denn die Verblödung der Regierungs Banden ist schwer zuertragen. Schwieriges Umfeld für einen Botschafter. Alternativ, erkauft man sich u.a. im höheren Polizei Dienst, bessere Test Ergebnisse und den Posten, wie bei der Justiz.

Erstaunlich das diese Berichte, in Medien verbreitet werden die eigentlich der SP Partei nahe stehen und bei den Amerikanern mit ABC news. Edi Rama verliert wichtigste Leute in Tirana, weil Albanien mit dieser Langzeit Gestalt der Geldwäsche, des Drogen Handels kein Staat je auch mangels Kompetenz funktionieren kann.

in 2009: Fatos Lobonja: “because Rama is associated with the oligarchs and organized crim”

Wir warnten schon damals als Einzige: 1.7.2013

Was gibt es zum Jubeln, wenn Edi Rama gewinnt?

Das einzige was überraschte war, das Edi Rama so extrem dumm ist, sich mit den dümmsten Gestalten in Albanien, als Adviser zu umgeben. Negative Welt Premiere

Im System Berisha gings weiter: Diebstahl, Betrug, Geldwäsche als einzige Politik: The criminal enterprise from Salih Berisha: $1.3bn Spirited Out of Albania, Report Says

Gregor Rama, trägt wohl eine gefälschte Sonnen Brille, wie es normal ist, aber für die Presse ein Höhepunkt: eine 60.000 $ Brille.

Zaho Rama
Gregor Rama

grege syze

Djali i kryeministrit, syze 60 mijë euro?
Kreu i FRPD, Këlliçi: Ligji e detyron të deklarojë ku i ka gjetur paratë
14 prill 2016 12:33
Pasi media online i bëri jehonë një fotoje të djalit të kryeministrit Rama me syzet “Maybach” , sipas tyre 60 mijë euroshe, reagoi kreu i forumit rinor të PD. Belind Këllici tha se ky nuk është vetëm një problem moral i Gregut student dhe i papunë, por edhe problem ligjor. Ai tha se djali i kreut të qeverisë duhet të deklarojë si i ka blerë këto syze dhe nëse i ka marrë dhuratë të tregojë burimin.

ALARM: Djali kryeministrit deklaron pasurinë me borxhe / Gregor Rama pakësuar një llogari bankare me minus 197 629 lekë

Zbardhet deklarata e pasurisë për vitin 2015, që kryeministri Edi Rama ka bërë në Inspektoriatin e Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Interesave. Sipas kësaj deklarate, kreu i qeverisë shqiptare fiton më shumë artist sesa si kryeministër dhe ndoshta është nga të vetmit kryeministra që nuk ka në pronësi një automjet.
Të ardhurat e vitit 2015 nga të drejta të autorit janë diçka më shumë sesa nga paga kryeministrore. Të ardhurat nga shitja e veprave artistike gjatë këtij viti ka shënuar edhe djali i madh i kryeministrit,Greg Rama. Ndërkohë që për herë të parë pas kaq vitesh Rama fiton nga puna më shumë se bashkëshortja e tij Linda. Më poshtë lexoni të plotë deklaratën e tij pasurore.

Pasuri të paluajtshme
1) pronar me 100% i apartament banimi Tiranë, tip parafabrikat me sip. 59 m2 , fituar me privatizim, sipas rivlerësimit të 2012 vlera 5 422 100 lekë.
2) pronar me 100% të studio artisti Tiranë, sip. 65 m2, me trashëgimi nga babai, me vlerë të raportuar 2 500 000 Lekë.
3) bashkëpronar me 50% e ku 50% të tjera pjesë e regjimit martesor me bashkëshorten Lindita Rama, shtëpi banimi me sipërfaqe të padeklaruar, përcaktuar një kat, me vlerë ndërtimi 39 607 741 lekë, vendndodhja e shtëpisë në fshat Surrel, Komuna Dajt, pasuri që justifikohet me dokument leje ndërtimi, momenti i deklarimit pa titull pronësie.
4) bashkëshortja Lindita Rama si e pavarur nga regjimi martesor është pronare me 100% e apartament sip. 146.15 m2 + verandë 68 m2 + garazh 17 m2, vendndodhja Tiranë, blerë me pjesë në 2015 dhe 2009.
5) bashkëshortja Lindita Rama e pavarur nga regjimi martesor është pronare e tokë arë me sip. 4 483.5 m2 Surrel, Dajt, blerë në vitet 2005 dhe 2009, me titull pronësie për tokë arë.

Likuiditete (Depozita, Cash, Llogari rrjedhëse, Debi-Kredi, Karta krediti/debiti)
1) gjendje e datës 10. 09. 2013 në llogari bankare personale në vlerë 2 007 789,3 lekë, burim të ardhurash paga e mëhershme dhe shitja e librit “Kurban”.
2) kesh (cash) në vlerën 988 700 lekë, burim i të ardhurave kursime personale.
3) kredi në bankë të nivelit të dytë me vlerë detyrimi financiarë të pashlyer – 336 383 lekë , e marrë në datën 12. 05. 2000 me principal 2.5 milion lekë, afat shlyerje 15 vjet, interes bazë 3%.
4) detyrim i papaguar subjektit ndërtues të “shtëpisë së banimit në Surrel” me vlerë – 12 056 241 lekë, detyrim si pjesë e regjimit martesor 50 me 50 me bashkëshorten.
5) detyrim i papaguar i qira vjetore apartament banimi sipas kushtit për pagim një herë në vit, vlera e detyrimit -573 280 lekë detyrim si pjesë e regjimit martesor 50 me 50 me bashkëshorten.
6) zonja Lindita Rama në cilësinë e bashkëshortes dhe me të drejta të pavarura nga regjimi martesor, zotëron vlerën e dhënë si hua të tretëve prej 70 000 euro, hua pa interes, e papërcaktuar data e huadhënies.
7) bashkëshortja Lindita Rama zotëron gjendje llogari bankare më 10. 09. 2013 në vlerën 6 206 644.3 lekë, deklarohet 100% pjesëtare.

Sende me vlerë
1) posedues i një koleksion me krijimtari artistike të babait, koleksion i trashëguar………………………………………….

https://opozita.com/2016/04/alarm-djali-kryeministrit

Sokol Olldashi sagte, das 30 Abgeordnete der SP vorbestrafte Kriminelle sind. Bei der PD ist es nicht besser, weil Viele wie Ourel Bylykbashi nur durch die Immunität geschützt sind. Tritan Shehu, gehört wie Eduard Halimi, Aldo Bumci ins Gefängnis

Akuza në drejtim të PS, Olldashi: 30 deputetë me precedentë penalë
………………..
Friday, July 12, 2013 – 14:28
– See more at: http://sot.com.al/politike/akuza-n%C3%AB-drejtim-t%C3%AB-ps-olldashi-30-deputet%C3%AB-me-precedent%C3%AB-penal%C3%AB#sthash.cXZIruaB.dpuf

Schreibe einen Kommentar