Der LSI Gangster Spartak Kovaci, wurde nun als Chef der Wasser Versorgung Durres registriert

Man erhielt neue Kredite von der korrupten Weltbank, wo einfach die Beute geteilt wird, wie bei den EBRD Krediten und im Film Lamerica vor über 20 Jahren schon geschildet wurde. Wo man am meisten stehlen kann, tauchen die LSI Gangster auf, wo Betrug und Ausschreibungs Betrug System ist, sowieso.

Altes System: man erkauft sich die Posten, so das heute gerade in Durres, 30 % an vorbestrafte Kriminelle bereits gehen, inkompetend und der Rest sind fast nur noch Verwandte von kriminellen Clans.

Albanien: 40 % der Administration hat gefälschte Diplome – Administrata, 40 % me dëftesa dhe diploma false

Chef der Wasser Versorgung, ist automatisch ein grosses Geschäft um illegale Bauten, Universitäten Grundstücks Verkäufe mit gefälschten Dokumenten, mit einem Wasser Anschluß zu versehen. Lokale zahlen immer nur Bestechungsgeld für ihre illegalen Anschlüsse.

Man will die kriminellen Strukturen gerade in Durres zerschlagen.

Durres Rathaus Direktoren haben Panik: Ligji i ri i dekriminalizimit, drejtorët e Durrësit në panik, 30 përqind me vepra penale

Der Vorgänger wurde angeklagt, ein besonders übler Kerl, Strohdumm, Sokol Olldashi Mafia, korrupt der Millionen in private Bau Vorhaben verschob: Die Vermögen  des angeklagten  Doklead Ademi wird nun untersucht

 http://bulevardionline.com/wp-content/uploads/2015/02/Spartak_Kova%C3%A7i.jpg
Spartak Kovaci, welchselte von der SP zur LSI vor den Kommunal Wahlen.

Durrës, 20 maj 2014 Është firmosur sot marrëveshja për nisjen e zbatimit të projektit për furnizimin me ujë të qytetit të Durrësit dhe rehabilitimin e kanalizimeve të ujërave të zeza.

Marrëveshja është nënshkruar pranë Impiantit të përpunimit të ujërave të ndotura në Shënavlash, në prani të drejtuesve të Ministrisë së Transporteve, ndërmarrjes së Ujësjellës Kanalizime, përfaqësuesve të Bankës Botërore si dhe përfaqësuesve të njësive vendore.

Marrëveshja është nënshkruar nga ministri i Transportit dhe Infrastrukturës, Edmond Haxhinasto, dhe drejtori i Ujësjellës Kanalizime Durrës sh.a, Spartak Kovaçi, në prani të përfaqësuesit të Bankës Botërore David Michaud.

– See more at: http://www.durreslajm.com/sociale/

Turpi i qeverisjes së PD, Ujësjellësi i Durrësit tetë vite pa QKR, drejtuesi aktual Spartak Kovaçi bën rregjistrimin

Mund të duket çudi, por deri një javë më parë shoqëria Ujësjellës Kanalizime Durrës sh.a, rezultonte me administrator ish drejtuesin e saj para 10 vitesh

Mund të duket çudi, por deri një javë më parë shoqëria Ujësjellës Kanalizime Durrës sh.a, rezultonte me administrator ish drejtuesin e saj para 10 vitesh. Ndonëse z. Artan Zaimi e ka lënë detyrën e drejtuesit të shoqërisë Ujësjellës Kanalizime Durrës që në vitin 2005, në rregjistrin e Qendrës Kombëtare të Rregjistrimit (QKR) deri një javë më parë  figuronte ai si administrator i shoqërisë së mësipërme.

Ndonëse z. Artan Zaimi e ka lënë detyrën e drejtuesit të shoqërisë Ujësjellës Kanalizime Durrës që në vitin 2005, në rregjistrin e Qendrës Kombëtare të Rregjistrimit (QKR) deri një javë më parë  figuronte ai si administrator i shoqërisë së mësipërme. Ndonëse pas zotit Zaimi, ndërmarrja e Ujësjellës Kanalizime Durrës është drejtuar edhe nga katër drejtorë të tjerë, ekstrakti i kësaj ndërmarrje në QKR rezultonte më të dhëna të papërditësuara.

Ndonëse pas zotit Zaimi, ndërmarrja e Ujësjellës Kanalizime Durrës është drejtuar edhe nga katër drejtorë të tjerë, ekstrakti i kësaj ndërmarrje në QKR rezultonte më të dhëna të papërditësuara. Mospërditësimi i të dhënave në QKR ka sjellë probleme të shumta për shoqërinë aktuale, duke nisur që me pengesat në kryerjen e transaksioneve bankare, aplikimin e çmimeve pranë Entit Rregullator të Ujit dhe deri tek veprimet në degën e tatim-taksave në Durrës.

Mospërditësimi i të dhënave në QKR ka sjellë probleme të shumta për shoqërinë aktuale, duke nisur që me pengesat në kryerjen e transaksioneve bankare, aplikimin e çmimeve pranë Entit Rregullator të Ujit dhe deri tek veprimet në degën e tatim-taksave në Durrës.

Për shumë vite me radhë stafi drejtues i Ujësjellës Kanalizime Durrës nuk kishte aplikuar pranë QKR për përditësimin e të dhënave dhe në këto kushte dilnin probleme të ndryshme. Është dashur një punë voluminoze për të bërë të mundur krijimin e dokumentacionit për ndryshimet që kërkoheshin me këtë rast, pasi më parë duhej bërë ndryshimi në vite për kalimet nga një administrator në tjetrin, si dhe të anëtareve të këshillave mbikqyrëse që kanë funksionuar për këtë periudhë 10-vjeçare. Stafi aktual i Ujësjellës Kanalizime Durrës sh.a nisi punën prej disa muajsh për të përditësuar të dhënat pranë QKR-së, duke bërë të mundur që në 28.9.2015 QKR të rregjistrojë ujësjellësin e Durrësit me emrin tregtar UKD SH.A me administrator zotin Spartak Kovaçi. Ndryshimet në fjalë kanë krijuar lehtësirat e pritshme në transaksionet bankare dhe marrëdhëniet me palët e treta. Mosaplikimi për përditësimin e të dhënave ka krijuar gjatë viteve të kaluara një precedent të papranueshëm, duke shkaktuar gjobitjen e shoqërisë.

Është dashur një punë voluminoze për të bërë të mundur krijimin e dokumentacionit për ndryshimet që kërkoheshin me këtë rast, pasi më parë duhej bërë ndryshimi në vite për kalimet nga një administrator në tjetrin, si dhe të anëtareve të këshillave mbikqyrëse që kanë funksionuar për këtë periudhë 10-vjeçare. Stafi aktual i Ujësjellës Kanalizime Durrës sh.a nisi punën prej disa muajsh për të përditësuar të dhënat pranë QKR-së

qkr 1 qkr 2 qkr 3

Short URL: http://bulevardionline.com/?p=14732

Die inkompetenden Weltbank Komiker, wollen weitere 62 Millionen $ mit dem Mafia Bürgermeister Vangjush Dako in Durres stehlen

2 Gedanken zu „Der LSI Gangster Spartak Kovaci, wurde nun als Chef der Wasser Versorgung Durres registriert“

 1. Wasser ist ein grosses Mafia Geschäft in Durres. Im Sommer gibt es Wasser Knappheit, trotz angeblicher Wasser Investiionen von über 500 Millionen € durch die Internationale Bestechungs und Diebstahl Mafia, damit man teuer abgepacktes Wasser verkaufen kann, oder in Tank Wagen.

  Rritet çmimi i ujit dhe i lëngjeve
  0 42 42

  9 tetor 2015 – Çmimet e lëngjeve dhe ujit mineral të paketuar kanë pësuar një rritje të pazakontë gjysmën e dytë të këtij viti. Pas rënies sistematike dy vitet e fundit, çmimet e pijeve të buta dhe ujit janë shtrenjtuar. Sipas të dhënave të INSTAT-it, çmimet e produkteve në fjalë u rritën me 2.7 % në shtator nga një rënie më shumë se 2 % vitin e kaluar.

  Nga vëzhgimet e mëparshme që ka bërë “Monitor”, është vënë re rritje e çmimeve me më shumë se 10 lekë në paketimet e ujit dhe të lëngjeve në pikat e shitjes me pakicë.

  Tregtarët kanë pohuar se çmimet janë rritur nga grosistët gjatë muajve të verës. Ndodh që konsumi i këtyre artikujve të rritet në muajt e verës nga shtimi i kërkesës. Po këtë vit tregtarët kanë pohuar se shtrenjtimi ka qenë më i lartë, ka përfshirë shumë artikuj dhe është shtrirë edhe përtej sezonit turistik.

  Sipas “Monitor”-it, rritja e çmimeve ka nisur të gjallërohet në muajin shtator, pavarësisht se nuk po nxitet nga konsumi i cili vijon të jetë më anemik. Tregjet kanë reaguar ndaj aksionit antiinfomalitet duke e faturuar formalizimin dhe gjobat në çmime. Formalizmi ka diktuar çmime më të larta për disa njësi shërbimesh dhe mallrash që nuk kishin paguar detyrimet tatimore më parë.

  /portali DurresLajm/

  – See more at: http://www.durreslajm.com/ekonomia/rritet-%C3%A7mimi-i-ujit-dhe-i-l%C3%ABngjeve#sthash.PbT5lSr0.dpuf

Schreibe einen Kommentar