Der grosse Flop einer dümmlichen Show: die Korruptions Telefon Nummer: 0800 90 90

Eine der vielen Show Nummern, damit korrupte EU Gestalten einen Reise Grund haben, um die „Clubs“ in Tirana einen Umsatz Gewinn.

138 Kriminelle sollen Posten im Innenminsiterium haben, was bei dem vorbestraften Vize Innenminister: Alles normal in Albanien, wie wikileaks auch schon festhielt.

Keine Anrufe bei der Telefon Nummer, wo man Korruption anzeigen sollte, keine Anklagen in 2016 und der Generalstaatsanwalt Adriatic Llalla, ist eine Witz Figur, der als Schutzherr der Verbrecher Kartelle arbeitet.

Ilir Marko: LSI Mafia Vertreter, als Stellvertretender Innenminister
Ilir Marko: LSI Mafia Vertreter, als Stellvertretender Innenminister

Ilir Marko anfängt, einem typischen Ilir Meta Produkt.

Krimi Ekonomik dhe Prokuroria zvarrisin hetimet e korrupsionit. Viti 2016 me zero dosje dhe zero të dënuar

prokuroria_elbasan

Nga Bujar  Xhelili Krimi Ekonomik dhe Prokuroria e Elbasanit  prej disa muajsh  nuk dërgojnë pothuajse asnjë dosje korrupsioni për gjykim, asnjë emër zyrtari që ka vite që vegjeton mbi aferat e ndyra të korrupsionit. Duket edhe për vitin 2016, organet hetimore nuk kanë ndërmend të dërgojnë për gjykim asnjë zyrtar të akuzuar për korrupsion. Po […]

Die neue Telefon Nummer, für Bürger, wenn man Korruption anzeigen will: die grüne Nummer 0800 90 90 kostenlos ! Vorgestellt mit dem Markenzeichen der Super Korruption einer Goldenen und teuren Uhr* , von einer Langzeit Administrativen,

Typisches Mafia Geschenck: Anti Korruption Lehrerin der Justiz, des Innenministeriums: Oriana Elmazi mit teuerster Uhr
Typisches Mafia Geschenck: Anti Korruption Lehrerin der Justiz, des Innenministeriums: Oriana Elmazi mit teuerster Uhr

Den Bock zum Gärnter machen: Oriana Elmazi stellt mit teuerster goldener Uhr, die neue Anti Korruption Nr: vor

Das Berufs Kriminelle LSI Enterprise des Vize Innenministers Ilir Marko und von Edi Rama

Alte Sachen: der Bürgermeister von Kruje, einer Chaos Stadt, auch schon unter Salih Berisha, Shkelzen Hoxha, seine Rathaus Leitung wird angeklagt, weil man nachdem Modell der Deutschen Entwicklungshilfe, der IRZ-Stiftung,  der EBRD und Weltbank mit Phantom Projekten, über Phantom Consults: Firma “Regli” shpk,  ohne Ausschreibung ganz einfach Geld stahl.

Akuzohet për vjedhje ish-kryebashkiaku i Krujës, Shkëlzen Hoxha
24/06/2016
Akuzohet për vjedhje ish-kryebashkiaku i Krujës, Shkëlzen Hoxha

Prokuroria e Krujës dërgon për gjykim ish-kryetarin e Bashkisë së qytetit deri në vitin 2015, Shkëlzen Hoxha, i akuzuar për veprën penale të “vjedhjes duke shpërdoruar detyrën”. Me të njëjtën akuzë, Prokuroria ngarkon edhe administratorin e kompanisë “Regli” shpk, Njazi Prençi. Së bashku me ta, Prokuroria e Krujës akuzon për veprat penale të “fallsifikimit të dokumentave” dhe “shpërdorimit të detyrës” edhe ish-zyrtarët e Bashkisë Krujë, Xhuma Roshi, Indrit Fida dhe Spartak Shehu. Ndërkohë që është vendosur sekuestro preventive mbi të gjithë asetet e kompanisë “Regli”.

Të gjithë këta persona akuzohen se kanë abuzuar me fondin e emergjencës, i cili u është akorduar për “Sistemimin e përroit, lagjia nr.1, Ura e Madhe-Krujë, me vlerë 20.520.000 lekë me Tvsh”. Prokuroria ka nisur hetimin në bazë të një kallëzimi të Bashkisë Krujë, të dorëzuar në fund të vitit 2015. Nga hetimi i Prokurorisë së Krujës ka rezultuar se, vlera në terren e investimit në këtë projekt është shumë më e vogël, duke arritur në konkluzionin se ish-kryetari i Bashkisë dhe administratori i kompanisë që fitoi procedurën e prokurimit, kanë vjedhur mbi 8 milionë lekë të reja.

Bashkia Krujë ka konstatuar problematikën në terren, pas ankesave të qytetarëve të ndryshëm. Sipas shqetësimit publik, në dimrin e vitit 2014, zona Ura e Madhe-Krujë u përmbyt nga shirat e shumtë. Në pranverën e vitit 2015, pak para zgjedhjeve lokale, Bashkisë Krujë iu akordua fond emergjence nga ana e Ministrisë së Brendshme për sistemimin e përroit, me qëllim shmangien e përmbytjeve në vijim. Por, edhe pas sistemimit, situata e përmbytjeve nuk ishte shmangur dhe kjo u evidentua në dimrin e vitit 2015, kur zona u përmbyt sërish.

Në këto kushte, Bashkia Krujë dorëzoi kallëzimin në Prokurori, e cila zhvilloi hetimet. Në bazë të veprimeve proceduriale rezultoi se, ish-kryetari i Bashkisë, Shkëlzen Hoxha, në mars 2015 ka njoftuar 5 firma për të marrë pjesë në procedurën e prokurimit për sistemimin e përroit. Nga shqyrtimi i procedurave, rezultoi se 2 prej 5 kompanive të ftuara, nuk i ishte bërë i ditur afati i dorëzimit të dokumentacionit. Këto dy kompani nuk morën pjesë në tender, për shkak të mungesës së dijenisë për datën. Ndërkohë, nga 3 kompanitë e tjera, u shpall fituese “Regli” shpk”.
Sistemimi i përroit ishte parashikuar të përfundonte brenda dy muajve, pikërisht në Maj 2015. Por, rezulton se ai është përfunduar dhe marrë në dorëzim në 24 qershor 2015, një ditë pas zgjedhjeve lokale, në të cilat Shkëlzen Hoxha rezultoi humbës. Projekti, i cili sipas dokumentacionit të nënshkruar nga ish-kryebashkiaku, ishte përfunduar brenda parametrave, rezultoi më pas nga hetimi i Prokurorisë se kishte mangësi të theksuara, shmangie nga projekti fillestar dhe ulje të ndjeshme të kostove të parashikuara.

Në përfundim të veprimeve hetimore, Prokuroria e Krujës akuzon shtetasit, si më poshtë:

1. Shkëlzen Hoxha, ish-kryetar i Bashkisë Krujë, për “Vjedhje duke shpërdoruar detyrën”;

2. Njazi Prenci, administrator i “Regli” shpk”, për “Vjedhje duke shpërdoruar detyrën”;

3. Subjekti “Regli shpk”, për “Vjedhje duke shpërdoruar detyrën”

4. Spartak Shehu, kolaudator, i akuzuar për “Fallsifikim dokumentash”;

5. Indrit Fida, ish-zyrtar i Bashkisë Krujë, i akuzuar për “Shpërdorim detyre”;

6. Xhuma Shoshi, ish-zyrtar i Bashkisë Krujë, akuzuar për “Shpërdorim detyre”.

http://top-channel.tv/lajme/artikull.php?id=329759#k3

2 Gedanken zu „Der grosse Flop einer dümmlichen Show: die Korruptions Telefon Nummer: 0800 90 90“

 1. Kosovo Mafia System: 10 % der Pässe und ID Karten gehen an Kriminelle mit falschen Identitäten: Der Skandal der „Sagem“ Druckerei

  4 Banker in Korce verhaftet, welche mit falschen ID Karten Konten eröffneten und Geld wuschen

  Albania: Convicted Killer Fighting Extradition from the UK

  Avni Metra is fighting extradition from the United Kingdom after he was identified as an alleged gang member and a brutal two-time murderer in a Daily Mail investigation.

  Westminster Magistrates Court - CrestWestminster Magistrates Court – Wikipedia

  Wanted in Albania, where he was convicted in absentia of killing two brothers in 1997, it is believed Metra has been living under the name Avdul Mekra, claiming to be a refugee from Kosovo. Police say Metra gouged out the eyes and cut off the ears of one of his Albanian victims.

  According to the the BBC, Metra had been living in a small home in the town of Borehamwood, England where he has four children.

  Metra is also facing a rape charge in England. He will be facing a preliminary trial on Thursday, June 16 at the Westminster Magistrates‘ Court.

  The judge told Metra, “The allegations you face in Albania could not be more serious – two counts of murder and possession of firearms. On the face of it you are a fugitive from justice in Albania. You have been living in this country for many years and I have not heard a satisfactory explanation as to why that should be.”

  He was denied bail and an extradition hearing has been scheduled for Aug. 11.

  Earlier this year, Albanian Minister of Justice Ylli Manjani called for the UK to extradite another Albanian murderer, Saliman Barci, who was also posing as a refugee from Kosovo.

  https://www.occrp.org/en/daily/5356-albania-convicted-killer-fighting-extradition-from-the-uk

  Kosovo Mafia: Arben Frroku, Polizei Direktoren Mörder, wurde in Holland mit Griechischen Pass und der Identität „Renato Xhepa“ verhaftet

   

   

 2. Die Nummer wird vollkommen vom Volk ignoriert, denn vorherige identsiche Website, uber illegalem Bauen, Zerstoerung von Antiken Staetten, stellten sich als Show Nummern heraus und NIchts geschah.

  Die Verantwortlichen haben sogar Posten in den Clubs, Freies Essen und Trinken wie der Splendid, Port Side Mafia, wo alle Clubs und Lokale Musik Verbot Abends haben, nur diese Beiden Mafia Clans, volle Lautstaerke an der Kueste mit Discos produzieren, was nur noch peinlich ist

Schreibe einen Kommentar