Der Al Capone der Albanischen Justiz: Gjin Gjoni und Elona Caushi, verklagen Journalisten auf Rufschädigung

 

Ein Gedanke zu „Der Al Capone der Albanischen Justiz: Gjin Gjoni und Elona Caushi, verklagen Journalisten auf Rufschädigung“

  1. Der Amerikanische Botschafter Donald Lu, unterstützt die Journalisten gegen den Mafia Richter Gjin Gjoni, die EU schweigt wie immer muss ihre Korruptions und Betrugs Geschäfte mit der Mafia organisieren und das gestohlene Geld aufteilen

     

    Ambasadori i SHBA-së mbështet gazetarët në betejën ligjore me gjyqtarin Gjin Gjoni

    Në një takim të premten në Tiranë, Ambasadori i SHBA-së Donald Lu shprehu mbështetjen e tij për lirinë e medias në Shqipëri dhe u solidarizua me 4 gazetarë – të cilët përballen më një padi civile të iniciuar nga gjyqtari i apelit dhe anëtari i KLD-së Gjin Gjoni, me vlerë totale 82,000 euro.

Schreibe einen Kommentar