Das US Mafia Imperium des „Naim Hasa“, mit Phantom Öl Firmen registriert in der US Steuer Oase „Delaware“ verkaufte Alles

FBI Leute kommen erneut nach Tirana, werden wohl ein festes Büro eröffnen, welche schon in 2006, 2007 praktisch viele gefälschte alten Grundstücks Urkunden enttarnten, der Albaner Mafia Familien. 100 % Fälschungen, bei allen Firmen Krediten für Bank Kredite, lt. Auskunft eines zuständigen Bank Direktors.

Null Funktion der Justiz, Straffreiheit, Immunitäts Verträge für Amerikaner, hat viele teilweise gesuchte Kriminelle mit US Pass angezogen, wie der Speck die Ratten, ebenso Deutsche Politiker wie Ludgar Vollmer, Lobbyisten und andere Berufs Kriminelle.

Die grössten Betrüger waren die Amerikaner, USAID mit ihrer American Bank of Albania, dem AAEF Fund (auch am Flugplatz beteiligt), der einfach Grundstücke verkaufte, ohne jede Vollmacht, ohne Eigentum zu besitzen an der Autobahn Durres – Tirana, wo damals die Mercedes Niederlassung gebaut wurde. Tom Ridge, Frank Wisner, Alexander Dell, US Gangster des US Departmen of State, verliessen das Land, US Botschafter Josef Limprecht wurde Mitte Mai 2002 eliminiert, erhielt kein Ehren Begräbniss in Arlington.

http://news.albania.de/wp-content/uploads/2013/03/aaef-neu.png
Der Albanian American Enterprise Fund, verkaufte wie hier mit einem Foto aus 2001 bewiesen ist, iillegal Gewerbe Grundstücke direkt an der Autobahn Durres- Tirana!

Jetzt wird viel schnell verkauft angefangen den Damir Faclic Firmen, Wesley Clarks Bankers Petroleum, Tirana Airport Firma der Deutschen, Öl Firmen usw. Kredite und Firmen lösen sich in Luft auf, seit Jahren, in einem Spektakulären Banken Betrug. Der IMF warnte vor der schlechten Wirtschaftslage in Albanien, die Deutsche Industrie Vertretung bestätigte es mit einer Umfrage.

DIHA: der System Betrugs Terror gegen Investoren in Albanien und dem Kosovo

Continental Oil & Gas  mit derTochter Firma – GBC Oil, wurden verkauft, inklusive der üblichen Raiffeisenbank Kredit Schulden von 29,2 Millionen $.

Wie man einer Phantom Firma, ohne jede Substanz, derartige Kredite geben kann, erinnert an viele Fälle zuletzt auch die Insolvente Türkische Firma „Kurum“, Phantom Chrom Firmen des Sait Muja, zur Geldwäsche aus Internationalen Drogen Geschäfte usw..

Die Firma ist natürlich im Steuer Paradies „Delaware“ registriert in den USA, Steuer Oase Nr. 1 in der Welt inzwischen. Andere Tochter Firmen u.a. Bermuda Registrierung.

Stream Öl, eine weitere Öl Firmen, arbeitete mit der Alban Vohksi Mafia rund um Artan Tartari, mit gefälschten Öl Bohr Lizensen, Börsen Betrug usw.. gefälschten Grundstücks Urkunden und direkten Öl Schmuggel (auch mit der Alban Vokshi Mafia) im Hafen von Durres. Der gesuchte US Albanische Gangster Adrian Xhilden Leuten,   gehört zu  Öl-Schmuggler,  Geldwäsche- und Immobilien Betrüger. Von dem US Gangster und Befehlsgeber für Frank Walter Steinmeier für die Mafia Republik Kosovo: Frank Wisner, Tom Ridge oder einem Damir Fazlic, der für den Britischen MI6 arbeitet, verliessen viele Gangster das Land.

Stream Öl und Naim Hasa, verursachte auch in Tirana in 2006, einen schweren Verkehrs Unfall, (Die Phantom Auto Versicherung Atlantik Sh.A,), wo das Opfer auch in ein Krankenhaus nach Rom gebracht wurde, wo Gerichts Entscheidungen auf Zahlung einer Entschädigung ignoriert wurden auch nach über 7 Jahren.
als Kandidat für den Rrogozhinë Bezirk, wo Politische Morde und Verbrecher aller Art zu Hause ist.

Die Albanische Regierung macht weiter im Verbrecher Sumpf der Offshore Firmen, unbekannter Eigentümer: Betrug rund um Öl und Gas. Steuern bezahlte praktisch nie jemand, dieser Firmen, weil Bilanzen, mit Phantom Ausgaben an die Mutter Gesellschaften gefälscht werden.

Bis heute verschwunden, Hajri Hajredin Elezaj, der mit Stream Öl, Exklusive Treibstoff Lieferungen für das Militärt erhielt, aber nur den üblichen geschmuggelten und gepantschten Treibstoff vertrieb. Neue Identitäten erhielt er wie einige Tausend Albaner um untertauchen zukönnen.

Gegen den Öl Betrugs Geschäftsmann: Hajri Hajredin Elezaj, wurde Interpol Haftbefehl ausgestellt

Andere Namen, welche auf Fahndungs Listen stehen, rund um Betrug damals in 2011:

Lista e plotë e personave të arrestuar, si më poshtë :
1. Hajri Hajredin Elezaj
2. Ilias Isa Fisheku
3. Martin Ilias Fisheku
4. Bajram Isa Fisheku
5. Dashamir Veiz Kasaj
6. Edmond Kaso Ferraj
7. Flamur Rexhep Merkaj
8. Vladimir Kilo Koteci
9. Gani Llazar Prence
10. Reshat Hamza Aleksi
11. Kadri Rakip Hajredini

Ein Abitrage Gerichts Verfahren wo die Gangster von Stream Öl, Milliarden Entschädigungen forderten, verlor man, weil nicht einmal die Eigentümer klar waren, vor allem weil die angeblichen Erd Öl Lizensen sich als Fälschungen herausstellten, nie Rechtsgültig durch den Albanischen Staat ausgestellt und genehmigt wurden. Investoren- Börsen Betrug, Standard Offshore Betrugs Geschäft in Albanien. siehe auch Frank Wisner, Rezart Taci, oder der Österreichischen GFI, mit Ismail Mulleti.

Phoenix Petroleum Ltd.

100 % Aktionär: Steuer Nr.: K92927401K

Administratorë: Naim Kasa

http://www.gazetatema.net/web/wp-content/uploads/2016/04/naim-540x540.jpg
Steuer Nummer:

Naim Hasa, und seine Geldwäsche und Betrugs Geschäfte

Një transaksion që Albpetrol nuk duhet ta firmosë

April 16, 2016 13:07

Një transaksion që Albpetrol nuk duhet ta firmosë

Në rast se ka diçka për të cilën skandali i “letrave të Panamasë” duhet të marrë meritat, ai është fakti që përmes shpjegimeve dhe sqarimeve në media, ky skandal ka ndriçuar diçka edhe për shqiptarët e thjeshtë: Se ç’janë dhe si funksionojnë kompanitë “matanë detit”, ose offshore. Minimalisht, përmes këtyre skemave pasanikët e fuqishëm fshehin dhe pastrojnë paratë e tyre, edhe kur i kanë bërë me punë, sepse ato i ndotin duke mos paguar taksat përkatëse në shtetin përkatës. Dhe dëmtojnë kësisoj komunitetin e gjerë që do merrte mbrapsht disa investime e shërbime publike më shumë. Këtu futen emrat e mëdhenj të artit, sportit, spektaklit etj, siç doli me përmendjen e Leo Mesit, çka në fakt pret ende të konfirmohet.

Rasti më klasik, dhe akoma më i rëndë, është se kompani fantazmë, të cilave nuk u dihen as aksionerët e as pronarët, themelohen në këto parajsa fiskale vetëm me një qëllim të caktuar: të marrin një koncesion, përgjithësisht një operacion ekonomiko-financiar me fitim të garantuar, dhe jo vetëm që të fitojnë, por edhe të mos kthejnë diçka mbrapsht, në arkën e shtetit. Dhe nuk është çudi se njerëzit që i ndërmarrin aksione të tilla janë brenda ose shumë pranë pushtetit, ndaj përmes njerëzve fasadë fshehin veten e tyre dhe hajdutërinë standarde të këso rasteve. Kompanitë mëma pjellin kompani bija, ato shiten e blihen, ndërrojnë disa duar dhe nuk ka “burrë nëne” që t’ja gjejë fillin se ku kanë përfuduar realisht paratë.

Dosja “Il Mulleti” dhe koncesioni i markimit të karburanteve duket një rast i tillë. Sipas studimeve nga ekspertë të fushës, gjetja e rrënjëve të vërteta të përfituesit fundor pas zhveshjes së shumë guackave offshore, kërkon 2, 4 e madje deri në 8 vjet për t’u zbuluar. Nëse gjendet.

Nuk është aspak larg kësaj skeme edhe investigimi i DITA-s lidhur me shitblerjet zinxhir të aseteve më të mira të naftës dhe gazit shqiptar, përmes gjithfarë kompanish që marrin fitimet e naftës por “ja ngecin” shtetit shqiptar borxhet që detyrohen. Si ja ngecin? Themelohet një kompani në Bermuda apo Delaware, fjala vjen. Kjo kompani krijon një kompani bijë për Shqipërinë. Bija merr koncesionin e naftës. Por një moment të caktuar, thënë ndryshe kur “nuk mban më ujë pilafi”, kompaninë mëmë e blen një tjetër fantazmë. Duke blerë mëmën, blen edhe bijën që ka liçencën shqiptare.

Naim Kasa

Naim Kasa

Por çfarë ndodh në këtë pikë? Rezulton një situatë si e mëposhtmja: Kompania Transatlantic Petroleum, që bleu Stream Oil, u bë operatori i dytë privat më i madh i naftës në Shqipëri. Por trashëgoi edhe borxhet e kësaj kompanie. Së fundi, Transatlantic iu shit kompanisë Continental Oil & Gas regjistruar në parajsën fiskale amerikane të shtetit Delaware, dhe bijës së saj GBC Oil. Bëhet fjalë për 13 vendburime nga më të mirat dhe cilësoret në Shqipëri, të cilat DITA ka zbuluar se tashmë bien në dorë të një personi të vetëm, njeriut që fshihet pas GBC Oil. Ai është shtetasi Naim Kasa. Sipas njoftimit të shitjes, Transatlantic po i kalon aksionet e saj tek GBC Oil në këmbim të pagimit të një huaje prej 2.3 milionë dollarë tek banka Raiffeisen dhe marrjes përsipër të 29.2 milionë dollarë detyrime të kompanisë, që përbëhen nga 23.1 milionë dollarë llogari të pagueshme dhe 6.1 milionë dollarë borxh. Përpos faktit që GBC Oil është një kompani anonime në fushën e naftës, e gjithë procedura e shitjes është tepër e dyshimtë. Transaksioni do të kryhet pa vlerë parash, por vetëm në këmbim të marrëveshjes për pagimin e borxheve. Nëse do të paguhen borxhet dhe kur, kjo nuk saktësohet. Ka vetëm një njoftim për transaksionin për dijeni të Autoritetit të Konkurrencës. Po kompania jonë shtetërore, Albpetrol, a ka dhënë miratim? Kompania në fjalë, e pyetur nga DITA, dha këtë përgjigje: “Ky është problemi me kompanitë offshore. Ato nuk marrin miratim nga ne pasi në fakt, nuk shitet kompania që ka licencën në Shqipëri, por kompania mëmë. Kjo shmang kontrollin, verifikimin dhe miratimin nga ana jonë”.

Pra, Albpetrol dhe rrjedhimisht, shteti, vetëm rri e vështron.

………………………
http://www.gazetadita.al/shenim-shteti-milionat-e-naftes-dhe-qindarkat-e-fukarait/

Öl Kathastrophe der südlichen Durres Strände, Standort der Geldwäsche und Verbrecher Clans und die Hinrichtung von dem „Gashait“ Banden Chef Enton Nika

Das der PM Edi Rama nur ein billiger Schmieren Komödiant, Geldwäsche Motor und Drogen Handel mit Partner betrieb, wussten viele Insider auch der Deutsche Chef der EU Polizei Mission: PAMECA II, der 10 Jahre in Albanien war. foreign policy erinnert an die kriminellen Clans, welche Edi Rama an die Macht brachten. nochmal in 8/2015 und es geschah erneut Nichts.

Comedy Show: Rama determined to establish rule of law in economic activities

Berufs Betrüger: Die „Phantom Reformer“ Ilir Meta und Edi Rama, Vertreter von kriminellen Enterprise’s

BUSINESS, CORRUPTION AND CRIME IN ALBANIA:
The impact of bribery and
other crime on private enterprise
…………………..

Business, Corruption and Crime in Albania: The impact of bribery and other crime on private enterprise

page 7 / from 80 page

Businesses in the Accommodation and Transportation sector s are those most affected by bribery, followed by businesses in the Construction sector.

http://www.unodc.org/documents/data-and-analysis/statistics/corruption/Albania_Business_Corruption_2013_EN.pdf

4 Gedanken zu „Das US Mafia Imperium des „Naim Hasa“, mit Phantom Öl Firmen registriert in der US Steuer Oase „Delaware“ verkaufte Alles“

 1. Gegen viele Öl Firmen werden nun Steuerverfahren und Betrugs Verfahren eingeleitet. Oft kommt Kredit Betrug bei den Banken dazu.

  Weltbank System, was erpresst wurde, das man Alles in ein kriminelles Enterprise umwandelt mit der Privatisierung

  Zbulohet skandali i firmave të karburantit, kërkohet procedim për evazion dhe pastrim parash, ja kush kryeson

  Postuar: 30/04/2016 – 20:10
  Gjithçka duket se ka nisur në muajin shkurt të vitit 2016, kur organet policore jane vënë në dijeni nga organet ligjzbatuese në lidhje me disa transaksione të dyshimta si kredimarrje, huadhënie dhe marrëveshje ndërmjet një grupi personash duke bërë të mundur shmangjen e detyrimeve shtetërore, mashtrime në kredi, pastrimit të produkteve të veprës penale në bashkëpunim si dhe implikimin e punonjësve të disa bankave të nivelit të dytë.

  Sipas dokumentave të disponuara në mënyrë ekskluzive nga Top Channel, rezulton se policia prej dy muajsh grumbullon prova të pakundërshtueshme për një aktivitet të disa kompanive hidrokarburesh në bashkpunim me disa banka të nivelit të dytë, ku më e rëndësishme është “CREDINS Bank”, të cilat janë përfshirë në operacione të dyshimta financiare, si transaksione të dyshimta me anë të kontratave të dhurimit, shit-blerjeve të aksioneve, rritjen e vlerave të kolateraleve të vendosura si garanci për marrjen e kredive në këto banka.

  Fjalëkyçi që lidh të gjitha kompanitë dhe të gjitha aktivitetet është shoqëria “ARMO”.

  Sipas raportit të dorëzuar në Prokurorinë e Tiranës, brenda këtyre kompanive ekziston një treg informal aksionesh, transaksionesh, jashtë dhe brenda vendit. Ky sistem funksionon jashtë syrit të shtetit dhe brenda besimit reciprok të një grupi njerëzish që e kanë strukturuar atë, të cilët realizojnë fitimet dhe qëllimet e tyre në formën e një rrjete merimange, duke njohur mjaft mirë vakuumet ligjore të tregut bankar dhe financiar.

  “Ky informacion konsiston në marrëdhënien midis kompanive në pronësi të shtetasve Albano Aliko, Apostol Goçi dhe Ardian Xhillari me kompanitë “Gulf”, “Alpet”, “ALTINBAS Holding”, “CITY INVESTIMENT HOLDING S.A”, “A.K.F PETROLIUM”, “TEA OIL GROUP” dhe shoqërive të tjera të lidhura me grupin “ARMO.Këto shoqëri kanë marrëdhënie tregtare midis tyre dhe bazë aksionare të njëjtë, adresa të njëjta, pikat e tregtimit të karburantit, automjetet, pasuri të paluajtshme, këto që në bazë të ligjit nr.9901 datë 14.05.2009 “Për shoqëritë tregtare”, pajisen me NIPT sekondar kur deklarohen si vende të ndryshme të ushtrimit të aktivitetit nga subjektet tregtare atë”, thuhet në dokumentat.

  “City Investment Holding”, nga data 21.06,2012 deri 03.09.2012 mbylli 85 përqind të pikave të saj pasi u depozituan disa urdhra nga zyra të ndryshme përmbarimore, por për të shmangur bllokimin e aseteve, llogarive bankare dhe aktivitetit ekonomik kompania ka vazhduar aktivitetin duke shfrytëzuar pika të saj të karburantit me logon “ALPET”.

  Të njëjtat skema, sipas policisë, përdoren nga të njëjtët pronarë edhe për shoqërinë “EKO A2” dhe “Vil Oil”. Referuar adresave sekondare, sipas policisë, rezulton se në shumë raste janë të njëjtat me ato të bizneseve të tjera të përmëndura më sipër. Kjo kompani ka hapje dhe mbyllje të adresave sekondare në periudhë të shkurtër kohore dhe aktualisht kuotat e kësaj kompanie janë me urdhër bllokimi nga zyra të ndryshme përmbarimore private.

  Ndërkohë kompania “EKO A2” ka marrë një kredi 9.000.000 dollarë, për të cilën sipas policisë nuk dihen motivet, nga një kompani “Offshore” me emrin “Allanis International Assets INC”, me seli në British Virgin Island.

  Një prej pronarëve shfaqet edhe tek një tjetër kompani, shoqëria “FLLADI” me administrator Apostol Goçi me 40 përqind, Rebani Boi 30 përqind dhe Llazi Angjeli 30 përqind.

  Policia ka zbuluar lidhje mes tyre dhe disa kompanive të tjera, përmes kontratave të ndërmjetme të qirave, marrjes së borxheve dhe huave në banka duke krijuar një borxh të frikshëm financiar. Për shembull, vetëm kompania “Flladi” rezulton se për vitin 2013 ka një hua prej 52 milionë lekësh të reja, ndërkohë që një tjetër kompani me emrin “MW” ka lidhur me të një kontratë sigurie aksionesh prej 165 milionë lekësh të reja.

  Por sipas policisë, në 16 qershor 2015, aksionet e kompanisë, zotëruar nga shtetasi, Andi Memi, i shiten një tjetër kompanie, asaj “UNIK”, administruar nga shtetasi Mithat Sulaj, i të njëjtit mbiemër me Besnik Sulaj, personi që sot ka në administrim kompaninë ARMO.

  Vetë kompania “UNIK”, sipas policisë, rezulton e zhytur në borxhe. Gjatë vitit 2014 kuotat e kësaj kompanie janë me urdhër bllokimi nga zyra të ndryshme përmbarimore private. Detyrimet ndaj furnitorëve janë mbi 278 milion lekë, huatë afatgjata janë mbi 752 milionë lekë.

  Sipas policisë, kompanitë e mësipërme nuk kanë bërë dorëzime të bilanceve të viteve të fundit. Gjithashtu deklarohet rënie në xhiro vjetore pas vitit 2011 dhe kanë hapur dhe mbyllur adresat sekondare pothuajse në të njëjtën periudhë kohore, ku deklarohet humbje në shtimin e aktivitetit. Referuar adresave sekondare janë të njëjta me adresat që deklaron “A.K.F Petroleum” e themeluar më 26.09.2013./TCH
  http://sot.com.al/aktualitet/zbulohet-skandali-i-firmave-t%C3%AB-karburantit-k%C3%ABrkohet-procedim-p%C3%ABr-evazion-dhe-pastrim

 2. von 10-15 Millionen € Gewinn pro Jahr, als privatisierte Firma, in den total Bankrott mit Kriminellen.

  Rezart Taci, der nur die Firma und Raffienerien plünderte und Betrug rund um Qualität organisierte, was einmal als Börsen Betrug organisiert wurde.

  Investigim27 May 2016
  Prapaskenat e kolapsit të gjigandit të hidrokarbureve ARMO

  Dokumentet e siguruara nga BIRN dhe intervista me ish ministra dhe zyrtarë të lartë, hedhin dritë mbi mënyrën se si biznesmeni Rezart Taçi përvetësoi qindra milionë dollarë me anë të ‘mashtrimit, evazionit fiskal dhe kredive të këqija,’ duke shkatërruar kompaninë e rafinimit të naftës bruto ARMO – ndërkohë që institucionet dhe krerët e shtetit bënin një sy qorr.
  http://www.reporter.al/prapaskenat-e-kolapsit-te-gjigandit-te-hidrokarbureve-armo/

 3. vom korrupten Ministerium, Regierung in Tirana vertuscht, reagieren erst jetzt wenige Medien das Alles illegal verkauft wurde. Offiziell lt. Verträgen mit Albanischen Lizenz und Steuerschulden von fast 1,3 Millionen € und spurlos verschwunden sind die Einnahmen in den Offshore Firmen und wieder eine US Betrugs Firma.

  Das identische System mit den Betrugs Klima Zertifikaten, einer Erfindung der Finanz und Banken Mafia wie der Deutschen Bank, mit korrupten Deutschen und EU Finanzministern, welche nur als Betrugs System gegründet werden und wurden.

  a kompanitë “offshore” shqiptare/ Mbizotërojnë koncesionet, të preferuar Ishujt Cayman
  0Aktualitet, Ekonomi, Kryesore
  8:52-16/04/2016
  A+
  A-

  Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on WhatsApp (Opens in new window)Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Share on Skype (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)

  Ja kompanitë “offshore” shqiptare/ Mbizotërojnë koncesionet, të preferuar Ishujt Cayman

  Mos u lodhni me Panamanë! Parajsa e kompanive që veprojnë në Shqipëri janë ishujt Cayman. 45% e koncesionarëve të naftës janë nga ky ishull ekzotik. UNCTAD i Kombeve të Bashkuara në një raport të fundit konstaton se sa më shumë investime nga parajsat fiskale, aq më pak qeveritë tatojnë fitimet. Në Shqipëri, renta e paguar nga kompanitë që shfrytëzojnë naftën dhe pasuri të tjera natyrore nuk i ka kaluar 100 milionë euro në vit, apo rreth 3-4% të totalit të të ardhurave në buxhet, ndërsa eksporti i burimeve natyrore, pa vlerë të shtuar, ka zënë edhe gati një të tretën e totalit të shitjeve jashtë vendit.

  Nga Ornela Liperi

  Kur të gjithë i kanë kthyer sytë te skandali i dokumenteve të Panamasë, që ekspozuan hapur guaskat e përtej detit, për kompanitë që kanë hyrë e veprojnë në Shqipëri, parajsa ka qenë diku gjetkë, jo shumë larg, në Detin e Karaibeve, në ishujt e Cayman. Zona ekzotike ka qenë një magnet për kompanitë e naftës që kanë hyrë në tregun shqiptar. Nga 9 shoqëritë, me të cilat autoritetet shqiptare kanë nënshkruar marrëveshje të ndryshme koncesionare zhvillimi apo shfrytëzimi pas viteve 2000, tre prej tyre e kanë origjinën nga ishujt Cayman, një nga Ishujt Virxhin dhe pesë të tjera nga shtete të tjera në Europë (shiko tabelën në fund). Statistikisht, 45% e kontratave koncesionare të shfrytëzimit të kësaj pasurie natyrore të vendit u janë dhënë kompanive të ashtuquajtura “offshore” (përtej detit), që e preferojnë këtë formë, pasi në këtë mënyrë arrijnë të fshehin ose aksionerët ose origjinën e parave të investuara, apo të dyja bashkë. Kontrata këto që nuk kanë qenë aspak sekret dhe kanë lulëzuar në vite e po vazhdojnë edhe ditët e sotme.

  Ndonëse nuk ka asgjë të jashtëligjshme në këto marrëveshje (Ministria e Industrisë nxitoi ta sqaronte këtë), debati përqendrohet në raportin kosto- përfitime në ekonominë e vendit nga kjo mani për të dhënë pasuritë natyrore tek kompania, që nuk u dihet as origjina e parave as e pronarit të vërtetë. UNCTAD (Programi i vlerësimit të investimeve të huaja nga Kombet e Bashkuara)në një raport të fundit konstaton se sa më shumë investime nga parajsat fiskale, aq më pak qeveritë tatojnë fitimet. Sipas raportit, vendet në zhvillim nuk kanë kapacitete për t’u marrë me praktika shumë të ndërlikuara të shmangies së taksave……………….
  http://www.citynews.al/2016/04/ja-kompanite-offshore-shqiptare-mbizoterojne-koncesionet-te-preferuar-ishujt-cayman/1

  mehr infos in 2014 schon

  http://www.gazetadita.al/41-milione-usd-shitet-kompania-e-naftes-stream-oil/

Schreibe einen Kommentar