Das Berufs Kriminelle LSI Enterprise des Vize Innenministers Ilir Marko und von Edi Rama

Tiefer geht es wohl nicht mehr, aber jedem Albaner ist nun lange bekannt, das höchsten Polizei Direktoren Posten erneut an Kriminelle verkauft wurden, Verwandte von Saimir Tahiri, vor allem in Süd Albanien Schlüssel Positionen erhielten.

Wie der bekannte investigative Journalist Artan Hoxha auch im TV outet, ist der Stellvertretende Innenminister und Berufs Kriminelle: Ilir Marko eine Ernennung der Mafia Partei LSI von Ilir Meta, womit Alles gesagt ist, denn Ilir Meta kennt nur Kriminelle, wie man bei Ilir Meta’s Staatsekretär: Almir Rrapo (vor 5 Jahren verhaftet, in die USA ausgeliefert,) vor 15 Jahren auch schon sah. siehe auch aktuell Ilir Meta und der „Pablo Escobar“ des Balkan: Klement Balili.

Es gab Büro Durchsuchungen, weil Ilir Marko auch für illegale Abhör Massnahmen verantwortlich ist, eine Entlassung der Frankenstein der Albanischen Politik: Ilir Meta verweigerte. Zum Zwecke der Erpressung, wurde dann mit einem bekannten kriminellen Richter, die Suspendierung des Polizei Chefs Haki Cako organisiert. Das übertraf dann jeder Vorstellung einer Bananen Republik.

“Santa Quaranta“ Ilir Meta, Arben Ahmeti, Klement Balili: Albanias Mafia und Koko Kokodhemi
“Santa Quaranta“ Ilir Meta, Arben Ahmeti, Klement Balili: Albanias Mafia und Koko Kokodhemi

Ilir Meta sah sein Verbrecher Imperium gefährdet, denn er hat ja seine Luxus Villa im Golf von Laze, auf gestohlenen Grundstücken des Mafia Richters: Arian Aliaj,  der diese Grundstücke vor 10 Jahren mit Skerdilajd Konomi, stahl.

 

 

Fortsetzung der unglaublichen Non-Stop Skandale und so lässt es sich auch erklären, wie im Innenministerium erneut Daten gelöscht, gefälscht wurden, zuletzt vom engen Partner des Ilir Meta, Edi Rama, dem Drogen Boss „Klement Balili“, als „Pablo Escopar“ des Balkans bekannt. Polizei Skandale, das man höchste Polizei Posten an Kriminelle verkauft, wurden System

Drogen Baron: Klement Balili- Edi Rama: Rhodos
Drogen Baron: Klement Balili- Edi Rama: Rhodos

In der Logistik der Verbrecher Organisationen gehört Internationaler Luxus Auto Diebstahl, die Verschiebung, das besorgen von gefälschten Dokumenten weit über der Logistik des Drogen und Frauen Handels. Man stahl und verschob Autos von Auto Vermietungs Firmen auch aus Deutschland für Versicherungs Betrug, wie in einem Fall hier von „Avis“, mit Massimiliano Lacorotondo, der das Auto verkaufte, es als gestohlen meldete. Partner Ilir Marko.

Der Vize Innenminister Ilir Marko ist einschlägig verurteilt (16.02.2006), mit Fällen und Fakten aus 2003, als unter Fatos Nano,Internationale Auto Verschieberringe auch mit Hilfe des US Botschafts Personal installiert und betrieben wurden, mit der Tetova Mafia und der Verschiebung nach Osten. Auto Versteigeungs Börse befand sich damals im Hotel Dajti im Zentrum von Tirana und von der Polizei geschützt, direkt von dem hohen Polizei Direktor „Ben Hasani“ der Hasanbeliu Durres Gangster Familie mit dem Hotel Florida.

Das Sabotage System von Edi Rama, Saimir Tahiri: 20 Jahre Dauer Skandal der Bau Polizei, wo Posten nur an Kriminelle verkauft werden

Zëvendësi i Tahirit i dënuar për trafikim makinash të vjedhura (dosja e plotë)

Zëvendësministri i Brendshëm, Ilir Marko, ka qenë i dënuar me 4 vjet burg, një vendim që më pas është prishur për shkak se prokurori i çështjes e tërhoqi akuzën kur ajo ishte shqyrtuar në të gjitha shkallët e gjyqësorit.

Dënimi i është dhënë më 16.02.2006 nga Gjykata e Faktit në Tiranë, për trafikim të mjeteve motorike të vjedhura. Ai është lënë në fuqi edhe nga Gjykata e Apelit më 20.09.2006.

Ilir Marko i ka shënuar këto dënime në formularin e vetëdeklarimit në bazë të ligjit të dekriminalizimit. Lapsi.al i disponon të dyja vendimet gjyqësore.

Por më 18.04.2007 Gjykata e Lartë i prish vendimet e Shkallës së Parë dhe Apelit dhe e rikthen çështjen në Shkallën e Parë për rigjykim.

Më 05.03.2008 Gjykata e Shkallës së Parë ia kalon aktet e cështjes organit të prokurorisë për hetime të mëtejshme.

Gjashtë muaj më vonë prokurori e tërheq akuzën. Dokumenti i datës 05.09.2008 disponohet nga lapsi.al me të gjithë argumentimin e prokurorit Dritan Rreshka.

Në raportin hetimor të prokurorit tregohet e gjithë rruga se si është trafikuar nga Italia në Shqipëri një Passat që më vonë u targua me target TR 0101. Atë e kishte sjellë në Shqipëri shtetasi italian Massimiliano Lacorotondo. Ky mjet u bllokua nga policai e Tiranës më 28.05.2004, për aryse se rezultonte i vjedhur në Itali më 26.08.2003 ku kishte mbajtur target CD 260 TB.

Makina iu kap shtetasit Admir Lumani, i cili deklaroi se ajo ishte në pronësi të firmës “Quinda” dhe se ai ishte vetëm shofer. Nga sekuestrimi i praktikës për blerjen e makinës rezultoi se “Quinda” ia kishte blerë makinën më 07.10.2003 Ilir Markos, i cili kishte punuar si menaxher në këtë subjekt.

Hetimet zbuluan se makina ishte futur në Shqipëri nga shtetasi italian Massimiliano Locorotondo dhe më pas ishte deklaruar i vjedhur në policinë italiane. Passati i përkiste një subjekti që jepte makina me qera “Avis Rent Car”.

Dokumentat provonin se makina kishte hyrë në territorin shqiptar më 19.08.2003, sipas vërtetimit të hyrjes nr. 263 të lëshuar nga Pika e Kalimit Kufitar të Kapshticës dhe si person është regjistruar Ilir Marko. Ai ka nënshkruar edhe deklaratën doganore nr. 8050, datë 19.08.2003 pranë Doganës së Kapshticës dhe më pas ka likuiduar edhe detyrimet doganore në vlerën 211.292 lekë pranë degës së Bankës së Kursimeve të Korçës.

Me këto dokumenta Ilir Marko paraqitet në DRSHTRR në Tiranë për ta pajisur mjetin me leje qarkullimi dhe targa, në emër të tij.  Ai ka përdorur edhe një kontratë shitblerje të mjetit që mban datën 18.08.2003, të hartuar në zyrën e noteres M.Sh. Marko rezulton blerës i mjetit, ndërsa italiani Massimiliano Lacorotondo shitës i tij.

“Por kjo kontratë që është përdorur nga Ilir Marko për ndryshimin e pronësisë dhe marrjen e targave në DRSHTRR rezulton të jetë e falsifikuar”, thotë prokurori në relacionin e tij.

Ai sqaron se kontrata origjinale e sekuestruar në zyrën e noteres M.Sh. mban datën 06.08.2003. Prokurori mban në konsideratë në raportin hetimor se nga këto veprime Ilir Marko dhe Massimiliano Lacorotondo u dërguan në gjyq më 07.06.2004 për trafikim të mjeteve motorike në bashkëpunim dhe se Gjykata e Tiranës vendosi të shpallë të pafajshëm italianin Lacorotondo dhe fajtor Ilir Markon, të cilin e dënon me 4 vjet burg.

Pasi çështja përfundoi në Gjykatën e Lartë, kjo gjykatë vendosi rishqyrtimin e saj në Shkallën e Parë me një trupë tjetër gjyqësore. Kjo për faktin se Ilir Marko ka pretenduar se nuk ka qenë në dijeni që ndaj tij po zhvillohej një çështje penale.

“Vendimi i Gjykatës së Apelit në Tiranë dhe i Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë duhet të prishen, pasi prej gjykatave, nuk janë respektuar kërkesat procedural për marrjen e administrimin e provave dhe njoftimin e të pandehurit”, thuhet në vendimin e Gjykatë së Lartë.

Më 05.03.2008 prokurori Rreshka kërkon tërheqjen e akuzës në ngarkim të të pandehurit Ilir Marko, kërkesë kjo që është pranuar nga Shkalla e Parë.

Prokurori thotë se i ka kërkuar zyrës konsullore greke në Shqipëri informacion nëse Ilir Marko ka qenë i pajisur ndonjëherë me vizë greke, për të provuar nëse ai ka hyrë nga Greqia në Kapshticë me mjetin e vjedhur, siç rezultonte në dokumentacionin që ai kishte paraqitur për të targuar makinën.

Më 19.06.2008 ambasada greke kthen përgjigje negative: Marko nuk kishte marrë ndonjëherë vizë greke për vitin 2003. Edhe policia kufitare në Gjirokastër vërtetoi se Ilir Marko nuk kishte hyrë apo dalë ndonjëherë nga pika e kalimit kufitar të Kakavijës. Verifikimet e mëtejshme në policinë e kufirit vërtetojnë se Ilir Mako rezulton me 4 hyrje – dalje jashtë Shqipërisë ku vetëm njëra prej tyre është bërë në Kakavijë më 20.03.2006.

Me këtë argumentim prokurori provon se Ilir Marko nuk ka qenë personi që e ka futur makinën e vjedhur nga Greqia, pasi ai e ka patur të pamundur, për arsye se nuk ka patur vizë greke. Ky argumetim e çon prokrorin te një shkelje tjetër ligjore e Ilir Markos, ajo e falsifikimit të dokumentave zyrtarë. Në këtë mënyrë, rezulton se Ilir Marko kishte falsifikuar vërtetimin e hyrjes së makinës, duke e bërë në emrin e tij, me dijeni të plotë, si dhe datën e blerjes së makinës.

Dhe ja si e sqaron më tej prokurori vendimin e tij për ta tërhequr akuzën.

“Në analizën e fakteve dhe rrethanave të përmendura më lart rezulton se nuk arrihet të provohet akuza e ngritur në ngarkim të të pandehurit Ilir Marko për veprën penale të trafikimit të mjeteve motorike. Sipas përmbajtjes s ëkësaj dispozite dhe në këndvështrimin të anës objektive vepra konsiderohet e konsumuar nëpërmjet importimit, eksportimit, tranzitimit dhe tregtimit në kundërshtim me ligjin e mjeteve motorike me qëllim përfitimin material. Është provuar nga hetimi se mjeti tip “Passat” me targa TR 0101 J është vjehur në Itali me 26.08.2003 dhe është futur në territorin shqiptar nëpërmjet territorit të shtetit grek, por nuk arrihet të provohet se ky mjet të ketë hyrë nëpërmjet pikës së kalimit kufitar të Kakavijës/Gjirokastër apo Kapshticës/Devoll si mjet në përdorim të të pandehurit Ilir Marko dhe rrjedhimisht të jetë importuar apo tranzituar prej tij… Për më tëpër gjatë hetimeve është administruar një kontratë shitblerje datë 18.08.2003 hartuar në zyrën e noteres M.Sh. ku i pandehuri Ilir Marko rezulton si blerës i mjetit, ndërsa shitës i tij është i pandehuri Massimiliano Lacorotondo… Në këto kushte nuk mund të mos vlerësohet edhe version i paraqitur nga i pandehuri Ilir Marko nëpërmjet mbrojtësit të tij se mjetin e ka blerë me kontratë noteriale duke qenë i bindur se po blente një mjet të rregullt, dokumentacioni i të cilit është kontrulluar edhe nga noteri”.

Prokurori Dritan Rreshka pranon nga ana tjetër se Ilir Marko ka kryer dy falsifikime. Njërit, atij të ndryshimit të datës së kontratës së shitblerjes i referohet në mënyrë të plotë, ndërsa falsifikimin e vërtetimit të hyrjes së mjetit nga Kashptica, e prek si “ndonjë falsifikim tjetër të gushtit 2003. Megjithatë prokurori thotë se për këto falsifikime Ilir Marko nuk mund të ndiqet penalisht. Ai shpjegon edhe arsyet:

“Përsa i përket ndryshimit të datës së kontratës së shitblerjes të përdorur përpara DRSHTRR-së Tiranë për pajisjen e mjetit me leje qarkullimi dhe targa apo ndonjë lloj tjetër falsifikimi të bërë në këtë kohë (gusht 2003), në kuptim të nenit 186 (sipas përmbajtjes së tij në kohën në fjalë) dhe nenit 66 të Kodit Penal, nuk mund të bëhet ndjekje penale pasi nga koha e kryerjes së veprës penale dhe deri në çastin e marrjes së personit si i pandehur kanë kaluar 5 vjet për një krim që parashikon një masë dënimi deri në 3 vjet burg për rastin konkret.”…………………………

http://www.lapsi.al/lajme/2016/06/01/z%C3%ABvend%C3%ABsi-i-tahirit-i-d%C3%ABnuar-p%C3%ABr-trafikim-makinash-t%C3%AB-vjedhura-dosja-e-plot%C3%AB#.V07AqJ71GlM

7 Gedanken zu „Das Berufs Kriminelle LSI Enterprise des Vize Innenministers Ilir Marko und von Edi Rama“

 1. Alles gut bekannt, gefälschte Dokumente, Pässe, ID Karten vor 10 Jahren und es wurde eher noch schlimmer, weil Kriminelle die Posten auch im Innenministerium kontrollieren. Der Staatspräsident, ein korrupter Berufs Verbrecher, heisst richtig: „Mehmeti“

  Stapelweise, änderten Richter ihre Namen, was wohl ein Witz ist: die Liste, welche bis jetzt bekannt ist. 3 Richter änderten ihr Geburtsdatum.

  Albania: Availability of fraudulent identity documents, including incidents where individuals were detained for using these false documents and government measures designed to address this situation (2005 – September 2006)
  Publisher Canada: Immigration and Refugee Board of Canada
  Author Research Directorate, Immigration and Refugee Board of Canada, Ottawa
  Publication Date 16 October 2006
  Citation / Document Symbol ALB101902.E
  Reference 7
  Cite as Canada: Immigration and Refugee Board of Canada, Albania: Availability of fraudulent identity documents, including incidents where individuals were detained for using these false documents and government measures designed to address this situation (2005 – September 2006), 16 October 2006, ALB101902.E, available at: http://www.refworld.org/docid/45f147dfa.html [accessed 2 June 2016]
  Disclaimer This is not a UNHCR publication. UNHCR is not responsible for, nor does it necessarily endorse, its content. Any views expressed are solely those of the author or publisher and do not necessarily reflect those of UNHCR, the United Nations or its Member States.

  Government and media sources from 2005 and 2006 report on the availability of false identity documents in Albania, including forged travel documentation such as passports and visas (US 18 Jan. 2005; ibid. 3 June 2005; ibid. 14 Aug. 2006; AP 18 Sept. 2006). In particular, the news reports focus on the detection and seizure of false travel documents linking the use of false documents to illegal human-trafficking activities involving citizens trying to leave Albania (ATA 7 Oct. 2005; Rilindja Demokratike 21 Feb. 2006).

  http://www.refworld.org/docid/45f147dfa.html

  Hyqmet Nexhipi auch in Deutschland wegen Drogen und Frauen Handel vorgestraft, 180 Einbruchs Diebstähle nun Fischer und Geschäftsmann in Vlore Albanien wurde festgenommen

  http://www.panorama.com.al/vrasja-e-pronarit-te-peshkarexhes-ja-kush-eshte-nje-nga-autoret-video/

 2. Mit Vorsatz zerstört wurde erfolgreiche Polizei Aufbau, als man Kriminelle wie Salih Berisha, Sokol Olldashi, Bujar Nishani oder Flamur Noka mit Geld ohne Ende überschüttete, die Justiz zerstörte****
  Einfach lächerlich wie ein billige Comedy Show der Internationalen, denn man hatte nach 1997 das Alles schon einmal mit den EU MAPE Polizei Mission, danach PAMECA Polizei Missionen, durchaus erfolgreich mit PAMECA I und II (bis Ende 2007), bis die Voll Trottel aus Brittanien und den USA mit den ICTAP Missionen kamen, welche nur Kriminelle in Position brachten mit Bujar Nishani und Co.

  Albanian police officers in Euro 2016, with colleagues from all Europe

  01/06/2016
  Albanian police officers in Euro 2016, with colleagues from all Europe
  France will not be alone in Euro 2016. Local police forces will receive help from international teams.

  The Russian police also confirmed their participation, but they will not be the only ones. Albanian officers will help too.

  Sources from Top Channel declared that the National Team will be accompanied by Albanian officers.

  Five officers were selected as part of the elite uniforms that will guard the team.

  The French authorities have made this request to every country that participates in Euro 2016.

  Police leaders confirmed for Top Channel that they have made the best selection possible in order to avoid unpleasant situations.
  http://top-channel.tv/lajme/english/artikull.php?id=17254&ref=fp#.V1BITJ71GlM

  **** Denckmal für Inkompetenz, Korruptheit Deutscher, EU, US Politiker, der OSCE und EU Commission::::: Einfach ignoriert im Wurstel Verein!!!

  In Folge betrieben die Amerikaner eine Murks Akademie, wo man auch ohne Teilnahme, die Diplome erhielt unter Bujar Nishani, Flamur Noka, aber die ICITAP Ausbilder waren so Geistig behindert, das man das erst nach Jahren kapierte, weil man keine wikileaks Reports, oder andere bekannte Quellen benutzte.

  Edi Rama (damals als Nr. 1 für Geldwäsche und Grundstücks Diebstahl in Tirana, allgemein bekannt) , seine kriminellen Umtriebe in Tirana, wie man Grundstücke stahl, Geldwäsche und Drogen Geschäfte betrieb war damals schon gut dokumentiert und heute führt es zu Millionen Bussgelder durch den EU Menschenrechtshofes.

  einige Ausschnitte jüngst von Foreign Policy: „Mr. Rama’s recruitment of inexperienced apprentices and corrupt loyalists „ Mr. Edi Rama’s government is incompetent and a prey to a significant influence of Islamic State; it must be emphasized that Albanian National Intelligence Service has been infiltrated by Islamic State agents and its well trained officers ——„Mr. Rama’s Government members who constantly pressure foreign investors for huge bribes and expensive vacations abroad.—- came to power thanks to his deep connections with criminal factionsdrug barons, money laundering

  NATO Land Albanien: „State Capture“ leere Abriss Versprechen in 2013, Edi Rama und kriminelle Minister machen was sie wollen

  Mafia Syndikat Edi Rama and Albania: Amidst relentless oligarchy and European Union integration

  FBI, “ICITAP“, Pentagon organisieren eine Phantom Fortbildung im „Kampf gegen den Terrorismus“ in Durres

  Heute gibt es ständig neue Akademien, enorme Gelder wird mit der Ausbildungs Show verpulvert und verschwinden spurlos, wie die gespendeten Kugel sicheren Schusswesten dann bei Mördern und Gangstern auftauchen, inklusive Polizei Ausweise.

  Kriminelle können sich in den Polizei Dienst einkaufen, wie Festnahmen zeigen, Verwandte des Innenministers Samir Tahiri, produzieren ein ähnlich korruptes und kriminelles System, wie unter der Fatos Nano Regierung, unter den Berisha Innenministern.

  Insgesamt ist der Service heute wesentlich besser, u.a. Anzeigen aufzugeben, auch können Polizei Direktoren und Kommissare in der Regel schreiben und lesen.

  2007: PAMECA kritisiert das Innenministerum von Albanien

  Albanian Police Academy Closes its Doors

  03 09 2007 Tirana_ The Albanian police notified on Sunday that a year after its inception the Policy Academy will stop recruiting new cadets this year owing to the high number of officers currently active in the force.

  The temporary closure of the academy came only one month after the Ministry of Interior came under fire from the European Union Police Assistance Mission in Albania, PAMECA, over its restructuring of the force.

  The European Commission advisors to Albania’s police force criticized a government restructuring of the force, saying they were concerned over the way some officers were being forced out; opposition politicians say this was designed to advance police loyal to the ruling party.

  …….

  PAMECA said in a news release in July that the Interior Ministry needed to be more transparent on how and why officers were being hired, fired and promoted.

  PAMECA provides strategic advice and specialized technical training to the Albanian police over crime prevention, organized crime, terrorism and border management.

  “The moving of officers through the system should be made in a transparent and justified manner,” PAMECA said. “There have been a lot of transfers and firings of officers lately, which has struck key sectors of the state police, which are essential for the integration of the country with European institutions.”

  The restructuring has led to the loss of officers that donors had spent considerable amounts of money on training, the European police advisors said.

  Interior Minister Bujar Nishani in June defended changes to the organization of several police divisions, which he said “would make the force more productive in the fight against organized crime and trafficking”.

  http://www.birn.eu.com/en/101/15/4006/
  Klaus Schmidt
  Speaker

  Biography

  Mr. Klaus Schmidt, a Senior Police Officer from the Bavarian State Police with more than 40 years of service, is a veteran of all EU Police Missions in Albania.
  He was born in 1945 and is a native of Fuerth/Baveria where he joined the Police after serving his time in the military.

  Mr. Schmidt is a graduate of the Senior Command Course in Germany, the FBI National Academy, the FBI Executives training at Quantico, Virginia and at the University of Princeton, the DEA Commander training and the West Point Leadership and Command training. He studied from 1985 to 1990 Political Science and Sociology at the University of Wuerzburg and was granted a scholarship for the University of Southern California where he graduated the Delinquency Control Institute. He is a Graduate of the Senior Executive Class on Counterterrorism at the College for Security Studies in Germany.

  Mr. Schmidt held several senior positions within the Bavarian State Police, the German Senior Command College, the European Drugs Unit and at Europol. He served as Commander of the MAPE Mission, Head of Operations with the ECPA-A Mission and Deputy Head of Mission with PAMECA (2002-2004).
  His service in the Police includes several years in the Bomb Squad of the Bavarian State Police, where he also received training as a diver for underwater demolition.

  Mr. Schmidt worked during this period of time as instructor for Special Forces in Bavaria, on federal level and abroad. His main professional experience lies within combating Serious and Organised Crime.
  Mr. Schmidt received several decorations for his service including the West Point Leadership Award.
  As Head of the Mission he represents the project on high level towards the Albanian authorities, the European Commission, the EU Member States and the International Consortium of Donors. He orchestrates and monitors PAMECA?s activities and evaluates the quality of reports and analysis.
  According to a decision of the Government of the Republic of Albania dated 23 June 2005, Mr. Schmidt was appointed as Professor for International Strategic Management for his role of implementing a new national command, leadership and management system for the ASP.
  Biography for Douglas Adams

  The Deputy Head of Mission is Douglas Adams, a retired Senior Police Officer from the UK.
  His service with Essex Police spanned 34 years where he worked in a variety of uniformed specialisms, including Public Order Police, Firearms Operations, Underwater search, Critical Incident Management and Traffic Policing. This also included Marine and Air Support, Police dogs and horses.
  He has attended numerous training courses at the UK Police Staff College at Bramshill as well as specialised training at various institutions throughout the UK.
  He was directly involved, in different roles, in the successful peaceful resolutions of the last three aircraft hi-jackings at Stansted Airport.
  He first served in Albania in 2001 when as Chief of Personnel, he was required to close the Multi-national Advisory Police Element-WEU Mission, (MAPE). He continued in Albania with European Community Police Assistance ? Albania, (ECPA), as a Strategic Adviser to the Albanian State Police. His main project at this time was to assess the Albanian police infrastructure needs. He returned to the UK in 2002.
  Here he served as Driver/Logistics Manager for Essex Police until January 2005 when he returned to Albania as Deputy Head of Mission/Operations Manager for the Police Assistance Mission of the European Community to Albania,(PAMECA).
  Within this role he is responsible for coordinating the activities of 16 International experts specializing in the fields of Organised Crime, Counter Terrorism, Public Order, Border Management, Human and Material Resources, Criminal Justice, Training, Strategic Advice and Information Technology Management.
  The International Experts represent 9 member states of the European Union bringing a diverse wealth of experience.

  http://www.intelligencesummit.org/speakers/schmidt.php

  „After serving many years with Police Assistance Missions in the Balkans I was very curious how Israel’s Security services are dealing nowadays with it’s problems at the borders but also preventing and combating terrorism and crime inside the state territory. The CT Mission in February 2008 organized by the Shaneson Consulting Group Inc. offered an extremely deep inside information package about the work of the State Police, the Intelligence Services, the Military and the judicial system. I was highly impressed about the professionalism and the quality of both the personal and the equipment used in the different institutions. I would like to stress in particular that the very tense situation in the country is causing an immense burden for all state institutions and I learned during this week how to deal with it. I think such a mission should be mandatory for all those who are in management positions in their home countries and have to deal with terrorism matters. The mission is not only an adequate learning process for practitioners in law enforcement but also an opportunity for senior executive personal in the Security sector in order to prepare their own organizations in the fight against terrorism. Beside the missions tight schedule the participants also found some time to enjoy wonderful historical sites and delicious food in Jerusalem and in the country. The price paid and the time used for the CT mission is a real investment for professionals and I do know for sure that I am going to join again one of the next excursions organized by Shaneson Consulting Group Inc.“

  Prof. Klaus Ehrenfried Schmidt, ACMI
  Leitender Kriminaldirektor a.D.
  2005-2007 Director of EU Police Mission to Albania PAMECA

   

  Comedy Show der Albaner Mafia: Edi Rama: „We will clean ‚jungle‘ of property titles with 11.000 hectares of fake property titles”

 3. Selbst in „failed States“, Bananen Republiken ein einmaliger Vorgang, wenn sogar die Computer von der Justiz Mafia beschlagnahmt werden, was neue Sicherheits Probleme aufwirft.

  Bereits am 3.Juni berichteten Albanische Medien, das Ilir Meta’s Protege, der vorbestrafte und Kriminelle: stellvertretende Innenminister Ilir Marko, ein illegales Abhör Gerät installiert hat im Innenminister. System Stile des Ilir Meta und seiner Ehefrau Monika, was 1990 auch schon bekannt war, als „Sigurime“ Studentenführer an der Uni Tirana, ausgebildet von der Verbrecher Organisation den NeoCon Robert Kagan: German C. Marshall Centrum in Garmisch-Partenkirchen u.a. in 2001 war dort Monika K. auf Kurs.

  Das Weltweite Skandal Imperium der Amerikaner: als System immer mit Kriminellen, bei dem Polizei Aufbau:

  Fälschung der Daten der Interpol gesuchten Personen, was der vorherige Super Skandal war: (natürlich heute in der Botschaft in Washington) die Bayjraktari Mafia, uralte Albanische Verbrecher Familie, rund um Weltweiten Drogen Handel, Geldwäsche, Betrug und im Solde der Amerikaner:

  Die US – Albanische Mafia, hat das Interpol Büro in Tirana unterwandert, mit Artan Bajraktari und Laureta Alla

  Ilir Marko: LSI Mafia Vertreter, als Stellvertretender Innenminister Ilir Marko: LSI Mafia Vertreter, als Stellvertretender Innenminister

  Stellvertretender Innenminister: Ilir Marko, geb. in Vlore: installiert von der Vlore Mafia des Ilir Meta, und noch südlicher wurde Klement Balili installiert. Nach Norden Lefter Koka usw..

  1. Vize Innenminister, ein Vorbestrafter des Ilir Meta: LSI wieder mal, Ilir Marko wurde heute gefeuert und entlassen! Alles wird vertuscht wie in Deutschland.

   Ilir Marko sandte dem Gangster Samir Tahiri, eine sms, erinnerte auch an ein Internationales Schreiben mit Ultimatum was Samir Tahiri stahl mit anderen geheimen Dokumenten.


   http://shqiptarja.com/home/1/sms-fyese-tahirit-rama-shkarkon-zv-ministrin-e-lsi-426237.html
   und
   http://balkanweb.com/site/lajm-i-fundit-rama-shkarkon-zvministrin-e-brendshem-qe-akuzoi-ashper-saimir-tahirin/

   Es wird sich wenige Tage später zeigen, das die Vize Innenminister nicht entlassen wurde, weil nicht das vollständige Kabinett zustimmte, es eine Rache Aktion von Edi Rama war, weil Ilir Marko den Ex-Innenminister Samir Tahiri outete, das er Stimmen in Tirana zusammenkauft, und dafür Kriminelle schon vor Monaten anheuerte, als Hilfspolizisten

   Wer hat unterzeichnet

   1.Edi Rama

   2.Milva Economy

   3.Eglantina Gjermeni

   4.Ditmir Bushati

   5.Mimi Kodheli

   6.Mirela Kumbaro-

   7.Milena Harito

   8.Damian Gjiknuri

   9.Ermonela Felaj

   10.Eduard Shalsi

   Sie haben unterzeichnet

   1.Ledina Mandija

   2.Dritan Demiraj

   3.Helga Vukaj

   4.Mirela Karabina

   5.Gazment Bardhi

   6.Xhuljeta Kertusha

   7.Arben Beqiri

   8.Klajda Gjosha

   9.Sokol Dervishaj

   10.Lefter Kopf

   11.Edmond Panariti

 4. Glaubhaft erklärt Genc Pollo, das 130 Kriminelle allein im Innenministerium sind, was wohl auch stimmt. Ilir Marko, Vize Innenminister, vorbestrafter Krimineller, LSI – Ilir Meta Mann

  Für Bestechungsgeld, werden beschlagnahmte Fahrzeuge verkauft, hier eine VESPA. Wer Reifen, Scheibenwischer, Rückleuchten oder eine Türe braucht, kann für Bestechungsgeld, dort demontieren.

  Mit einer Dumm, kriminellen Regierung geht Alles den Berg bergab
  "Mafia-Kratie" Edi Rama „Mafia-Kratie“ Edi Rama

  Skandal në Rezervën e Shtetit, shiten mjetet e bllokuara (VIDEO)

  Ein Rohr leitet illegal eine Brühe ins Naturschutz Gebiet der Ksamli Inseln, durchaus noch Touristik Hoch Saison in Korfu, und niemand will Sagen, wer Verantwortlich ist.

  Ç’ka ndodhur në Ksamil? Situatë alarmante, uji është bërë i kuq! (FOTO)

  Postuar: 04/10/2016 – 13:42

  Disa foto që po qarkullojnë nëpër rrjete sociale, tregojnë Ksamilin e bukur të ndotur masivisht.

  Ujërat e një prej plazheve më të bukura në Shqipëri, janë ndotur nga një lëndë me ngjyrë të kuqërremtë, ndotje kjo që nuk mund të përcaktohet me sy të lirë nga se ka ardhur.

  Nuk dihet ende se kush e ka shkaktuar këtë ndotje masive në Ksamil, por mund të thuhet që situata është alarmante, ndërsa organet kompetente duhet të identifikojnë e vënien e tyre para përgjegjësisë.

 5. Deshalb gibt es ständig Polizei Schulen, damit Kriminelle, die ganz Oben sitzen, ihre Klientel unterbringen können, inklusive der Drogen Bosse, illegalen Geldwäsche Lokal Besitzer mit Prostitution und anderen Verbrechens rund um das illegale Bauen

 6. Entgültig entlassen, wurde nun Ilir Marko, eine LSI Verbrecher Figur

  Rama shkarkon zv.ministrin e Brendshëm

  Postuar: 18/09/2017 – 19:26

  Me fillimin e punës së qeverisë së re, kanë filluar edhe ndryshimet e para në kabinetin qeveritar. Zëvendësministri i Brendshëm, Ilir Marko, i cili vinte nga radhët e LSI është liruar nga detyra ditën e sotme.

  Vendimi është marrë nga Këshilli i Ministrave, me propozim të kryeministrit Edi Rama.

  VENDIMI I PUBLIKUAR NE FLETOREN ZYRTARE

  VENDIM
  Nr. 513, datë 15.9.2017
  PËR LIRIM NGA DETYRA
  Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr. 9000, datë 30.1.2003,
  “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i
  Ministrave
  VENDOSI:
  Z. Ilir Marko, zëvendësministër i Punëve të Brendshme, lirohet nga kjo detyrë.
  Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.
  KRYEMINISTRI
  Edi Rama

  /portali DurresLajm/
  https://durreslajm.al/politike/rama-shkarkon-zvministrin-e-brendshem

Schreibe einen Kommentar