Chris Brown Konzert: am 8. Juli in Durres und Idotie, Mafia Umwelt Zerstörung durch Vangjush Dako ohne Ende

Skandale ohne Ende:
Top Italienische Medien, Italienische Polizei Behörden berichten über diese Geldwäsche über Konzerte, Hotels, Lokale in den Tourismus der Top Albanischen bis ganz Oben in der Politik und Edir Rama, Vangjush Dako waren in illegalen Lokalen an der Küste ebenso vor Ort.

Umwelt Vernichtung fuer ein Konzert, mit Abwaesser ins Meer, in die Fischerhei Schutz Zone, in die Zone Touristik. Zerstoerung von Wald und Umwelt fuer Parkplaetze wo Genc Balla der inzwischen verurteilte Inspektor des Umwelt Ministeriums viel Geld kassierte in 2014 als die illegale „Splendid“ Disco in einem Biotopt errichtet wurde und die Regen Baeche, Strassen Untertunnelung zugeschuettet wurden in Lehm Boeden, und direkt an der Kueste.

Aktiv dabei der Verbrecher und Buergermeister Vangjush Dako (anwesend bei dem Konzert), in Veranwortung des Umwelt Ministers Lefter Koka. Die zerstoerten Antiken Staetten in Durres eine Legende, durch die verrueckten Buergermeister und Politiker.

Heute entfernte die Stadt Reinigung mit 3 Personen, Muell aus der Zone Touristik mit einem kleinen LKW, stellte eine grosse Muell Tonne auf.

EU Umwelt Behörde 2016 39,7 % der Bade Strände sind verseucht
EU Umwelt Behörde 2016
39,7 % der Bade Strände sind verseucht

lt. EU Umwelt Amt, hat Albanien den Welt Rekord an verseuchten Straenden mit 39,7 %, was der Taliban Mafia Buergermeister Vangjush Dako, als Elite Tourismus verkauft.

Digital Camera
Digital Camera
Digital Camera
Fischerei Schutz Zone
Digital Camera
Digital Camera
Digital Camera
Digital Camera
Digital Camera
Digital Camera

Chris Brown on July 8 in Albania

Chris Brown on July 8 in Albania

 Chris Brown announced on his social network on Instagram the dates of concerts he will hold this summer.

Between these dates the American singer will also come in Albania.

Brown will be on July 8 in Durres, but so far there has been no promo of where the singer will perform.

Chris Brown has collaborated with the Albanian songstress, Rita Ora,  with the song Body On Me.

Das Konzert, wo 10 Euro Eintritt verlangt wurde

b 0:50 die legendäre Abwässer Einleitung über eine Private Zone Touristik, gut dokumentiert und es geschieht Nichts, die Genc Balla, der Umwelt Inspektor kassierte viel Geld vor aller Augen

Abfall ohne Ende, was an dem Mafia Umwelt und Forst Ministerium des Lefter Koka, krimineller Inspektoren wie Genc Balla so weiter geht

Altes Thema, weil komplette Öffentliche Gehewege, Park Zugänge, Parks wie hier in dem in 2011 neuen Öffentlichen Parks mit illegalen Lokalen zugebaut wurden im Schnell Gang, andere illegale Lokale in der Currilla, Rruga Taulantia, Rruga Deshmore nicht abgerissen wurden, weil in der Hand von der Shullazi, Kodra, Splendid Mafia, krimineller Gangs wie Shuaipi usw. und obwohl es Edi Rama versprochen hat.

Verbrecher Stadt Durres mit Vangjush Dako, wo Alle Posten der Stadt Polizei an Kriminelle verkauft werden.

Real Rathaus Durres Mafia (Vangjush Dako), wo sich Dumm Kriminelle eingekauft haben und ihre illegalen Lokale, Appartment Häuser promoten an der Küste, inklusive Abwasser Einleitung ins Meer, von 22.000 illegalen Küsten Bauten der Albaner Mafia: Achurim Qehajaji, Einer von 40 % vorbestraften Kriminellen im Rathaus und der 90 % die vollkommen inkompetend sind, mit gefälschten Schulzeugnissen und Diplomenen. Sturzdumme Politik Kreise, wo 39,7 % der Strände verseucht sind ein einmaliges Desaster was die kriminellen Rathaus Verwaltungen verursacht haben, kriminelle Tourismus Minister und direkt Edi Rama, Ilir Meta, Arben Ahmeti, Florinje Koka u.a. mit dem illegalen Hotel Bau in 2014-2015 des „Pablo Escobar“ des Balkans: Klement Balili.

Rathaus Mafia, mit Achurim Qehajaji: verkauft Umwelt Zerstörung der Kallmi - Currilla Küste als Tourismus Politik: praktisch ist jedes Lokal, Appartment Gebäude in Mafia Hand und illegal
Rathaus Mafia, mit Achurim Qehajaji: verkauft Umwelt Zerstörung der Kallmi – Currilla Küste als Tourismus Politik: praktisch ist jedes Lokal, Appartment Gebäude in Mafia Hand und illegal

Heutige Abriss in Durres, aber wie lange? von 20 Lokalen.

Nis prishja e lokaleve në hyrje të Durrësit (Video)

Postuar: 30/05/2016 – 13:46

20 lokale që kanë zaptuar lulishten e fëmijëve në hyrje të Durrësit, kanë nisur të prishen nga Inspektorati Ndërtimor Urbanistik i bashkisë së Durrësit.

Duke zaptuar pak nga pak lulishten, lokalet kishin mbërritur deri në trotuar, me karriget e me tavolinat e tyre.

Këtë të hënë, pasi ishin lajmëruar pesë ditë më parë, nisi aksioni, ndërsa ishin vetë pronarët e lokaleve luksoze që kanë nisur prishjen e çative e largimin e materialeve dhe orendive. Në mbështetje të inspektoratit ishte edhe policia e rendit, megjithëse nuk është dashur ndërhyrja e policisë pasi nuk pati reagim kundërshtues nga ana e pronarëve të lokaleve”, tha Artur Çela, drejtor i Inspektoratit Ndërtimor Urbanistik në Durrës.

I fortë ka qenë reagimi qytetar në lidhje me prishjen e lokaleve.

“Më herët duhet të ishin prishur. Janë të vonuar. Lokalet na zunë fillimisht vendin tonë të pensionistëve e nuk na lanë ku të rimë. Lulishtja u ndërtua për qytetarët, jo për lokalet”, shprehen të moshuarit.

Prindërit e fëmijëve thonë se kur u zaptuan nga lokalet, u hoqën lodrat e fëmijëve.

“Hoqën lodrat dhe vit pas viti rrëmbyen çfarë u doli përpara. Erdhën me karrige deri në trotuar. Na zunë frymën lokalet”.

“Faleminderit që po i prishin, më shpejt t’i kishin prishur. Pronarë grykës, që morën lulishten e qytetarëve, e bënë me karrige sikur ta kishin të babait. E harruam që kjo ishte lulishte që u ndërtua për qytetarët”, thanë banorët.

Bregu i detit në plazh, lulishtja në hyrje të Durrësit, dhe shëtitorja “Taulantia”, janë tri vendet e vetme ku fëmijët e qytetit të Durrësit kanë mundësi të argëtohen e të luajnë me njëri- tjetrin, në fëmijërinë e tyre. Prindërit ankohen vazhdimisht se fëmijët nuk kanë ku të argëtohen, sepse edhe ato pak vende që ishin, janë zënë e nuk ka mbetur asgjë nga hapësirat e dikurshme.

K.H.

/portali DurresLajm/

Video:
Bashkia e Durrësit prezanton strategjinë e planifikimit të territorit 2015-2030

DSC_0036Bashkia e Durrësit ka prezantuar në një dëgjesë publikë strategjinë e planifikimit të territrit 2015-2030. Në këtë dëgjesë kanë marrë pjesë kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako, ambasadori zviceran në Shqipëri Christof Graf, arkitektë, urbanistë, ambientalistë, anëtarë të këshillit bashkiak, përfaqësues të shoqërisë civile dhe institucioneve vendore e qëndrore, përfaqësues të të gjitha grupeve të interesit dhe qytetarë të Durrësit që kanë zhvilluar një dialog mbi përparësitë dhe investimet e parashikuara për bashkinë e sapozgjeruar. Në këtë dëgjesë Bashkia e Durrësit paraqiti dhe diskutoi një strategji të re territoriale të dizenjuar me mbështetje nga Programi i financuar nga Zvicra për Decentralizimin dhe Zhvillimin Vendor (DLDP) dhe me ndihmesën e Institutit për Bashkëpunim dhe Zhvillim(CDI). Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako foli mbi planet e ardhshme të zhvillimit për Durrësin. Ai deklaroi se vizioni afatgjatë i kësaj strategjie është që Durrësi do të rimarrë rolin e tij historik si platformë shkëmbimesh rajonale ndërsa vizioni afatshkurtër është shndërrimi i Durrësit në një qendër zhvillimi ekonomik tërheqëse për investimet e huaja si dhe shndërrimi në një qendër urbane policentrike që ofron shërbime cilësore ndaj qytetarëve të Durrësit dhe vizitorëve. Kryebashkiaku Dako deklaroi se Bashkia e Durrësit e ndërton strategjinë e zhvillimit me banorët e Durrësit dhe në shërbim të tyre dhe është prioritet i Bashkisë komunikimi i rregullt me qytetarët dhe mbështetja e iniciativave qytetare për zhvillimin socio-ekonomik të qytetit. Kryebashkiaku Dako deklaroi se ne vazhdojmë me intensitet të lartë punën për të realizuar qëllimin tonë të Durrësit të së ardhmes. Ambasadori zviceran në Shqipëri Christof Graf, shteti i të cilit mbështet këtë strategji, në fjalën e tij ju referua dëgjesave publike si një nga instrumentet e dobishëm për të rritur dialogun dhe që lejon qytetarët të shprehin pikëpamjet dhe shqetësimet e tyre: “Unë përsëris këtu atë që kam thënë në disa raste së fundmi: që një demokraci funksionon vetëm kur banorët vendorë dhe autoritetet përfshihen në dialog, komunikojnë hapur dhe ndërveprojnë vazhdimisht. Një vendim-marrje që konsideron opinionin publik çon në rezultate më të mira në afat të gjatë.”

Strategjia territoriale doli nga koncepti i Zonave Funksionale i cili i sheh bashkitë jo vetëm nga pikëpamja administrative por edhe nga ajo zhvillimore e cila konsideron faktorë socialë, ekonomikë dhe rajonalë. Ekspertiza zvicerane mbështeti draftin e parë të strategjisë që më pas u adaptua nga Bashkia Durrës. Një listë projektesh e cila mund të implementohet në zonën e Durrësit u identifikua dhe u propozua nga DLDP dhe Bashkia e Durrësit. Kjo listë e cila përfshin opinionin e ekspertëve dhe institucioneve u diskutua edhe me qytetarët. Si strategjia ashtu dhe lista e projekteve u konsultuan në Ministrinë e Zhvillimit Urban, Agjencinë Kombëtare të Planifikimit të Territorit dhe ekspertë të pavarur. Strategjia territoriale u prezantua më pas nga drejtori urbanistik i Bashkisë së Durrësit Adhurim Qehajaj dhe më pas u diskutua me pjesëmarrësit në formë pyetjesh e komentesh. Historikisht Durrësi ka ndjekur evolucionin e fluksit të shkëmbimeve Evropë – Bizant / Lindje. Territori shqiptar është bërë relevant vetëm 100 vitet e fundit. Porti si platformë shkëmbimesh i ka ofruar qytetit flukset jetësore: mallra, energji, ujë, burime natyrore, ushqime etj. Qyteti i ka ofruar këtyre flukseve, shërbimet e nevojshme për aktivitetet ekonomike përkatëse. Bashkia e Re, i shton Qytetit-Port edhe territorin bujqësor si dhe disa minizona urbane. Synimet kryesore të kësaj strategjie janë:

 

Strategjia Urbane për Durrësin synon:
1) Rrashbulli si lagje e Durrësit: tashmë një fakt në terren;
2) Qyteza KIS (Katund i Ri – Sukth): krijon kontinuitet urban, sinergji, ulje shpenzimesh, etj
3) Pol sub-urban Shkafane – Kullë: përgjigje ndaj zhvillimit të Shkafanes dhe pozitës gjeografike të Kullës në qendër të akseve lidhës të Bashkisë së Re;
4) ish këneta, si zonë mbështetëse e Zonës Industriale Porto Romano: zonë e urbanizuar për banim e shërbime mbështetëse për 30,000 të punësuarit e ZIPR;
5) Shën Pjetër – Lalez: për turizëm cilësor
6) Kallmi si turizëm elitar dhe mushkëri e blertë e Durrësit

 

Strategjia e Turizmit ka këto synime:
1) Durresi: vitrina e Shqipërise për vizitorët e krocierave;
2) Mbrojtja dhe promovimi i parqeve natyrore / valorizimi i hinterlandit për vizitorët lokalë dhe kombëtarë;

3) Turizmi i detit dhe rërës: cilësor në Lalëz dhe Kallm dhe popullor në pjesën tjetër;
4) Mbrojtja dhe valorizimi i pasurisë historike dhe arkeologjike
Strategjia për Ekonominë:
1) thjeshtimi i procedurave të regjistrimit të ndërmarrjeve (one-stop-shop / dixhitalizimi / etj) dhe mbulimi i gjithë territorit me to;
2) kontekst fiskal avantazhues dhe logjistikë mbështetëse bashkëkohore sidomos në aksin Durana, Shkozet, ZIPR dhe PI Rrashbull;
3) ngritja e Qendrave të Mbështetjes për NVM dhe promovimin e tyre (fokusuar në shitje, marketing, networking, shërbime administrative / financiare, etj)
4) ngritja e strukturave pritëse speciale dhe procedurave fast-track për investitorët e mëdhenj.

 

Strategjia për Bujqësinë
Toka bujqesore zë rreth 70% të territorit të Bashkisë së Re. Strategjia synon:
1) ruajtjen e fondit të tokës bujqësore nëpërmjet bllokimit të lejeve të ndërtimit dhe regjistrimit;
2) rritjen e eficiences së aktiviteteve bujqësore, nëpërmjet rritjes së rendimenteve, specializimin në kultura me vlerë të lartë, kompletimi i zinxhirit të vlerës, etj;
3) Krijimin e tregjeve dhe rrugëve lidhëse për inkurajimin dhe mbështetjen e zinxhirit të vlerës të produkteve bujqësore drejt aktiviteteve me vlerë të shtuar të lartë

 

Strategjia për Ujin
Durrësi është shumë i pasur me ujëra: deti, rezervuarët, lumenjtë, ujërat nëntokësore, por vuan nga problemet e ruajtjes dhe përdorimit eficient.
Strategjia synon:
1) mbrojtjen nga uji (vërshimet / erozioni lumor dhe detar / ngritje e nivelit të detit dhe ujërave nëntokësore;
2) promovimi i turizmit gjatë brigjeve ujore (det, lumej dhe rezervuare);
3) mbrojtja e ujërave nga ndotja;
4) furnizimi i popullatës me ujë të pijshëm: projekti i BB)

Strategjia për Infrastrukturën

Bashkia Durrës është në kryqëzim të akseve infrastrukturore evropiane të transportit dhe energjisë.
Strategjia synon:
1) shndërrimin e Durrësit në një nyje shkëmbimi moderne ku ndërthuren akset infrastrukturore evropiane, rajonale dhe kombëtare, nëpërmjet: – promovimit dhe lobimit në Qeveri, Rajon dhe BE, dhe – ndërtimit të infrastrukturës plotësuese / lidhëse / mbështetëse përgjate akseve dhe nyjeve evropiane;
2) lidhja dhe shërbimi i territorit me infrastrukturë bashkëkohore
3) ofrimin e një infrastrukture moderne urbane për të gjithë qytetarët e Bashkisë

 

Bashkia e Durrësit po e projekton të ardhmen e qytetit në nivel rajoni evropian ku prioritet do të jetë kontakti direkt me BE dhe me Komitetin Evropian të Rajoneve. Ajo do të ndërtojë strukturat, procedurat dhe ekipet përkatëse që do të mundësojnë vendosjen e Durrësit ne axhendën e zhvillimeve dhe projekteve kombëtare dhe ndërkombëtare që në dizenjimin e tyre si dhe të krijojë procedurat fast-track për këto shërbime.

 

 

 

Short URL: http://bulevardionline.com/?p=15851

Alles zerstört, besetzt, durch Kriminelle mit vielen falschen Dokumente, und sogar die alten gefakten Grundstücks Dokumente aus dem Vasil Hila Skandal sind wieder aufgetaucht. 3-fache Grundstücks Dokumente im Südteil.
in 2012 gabe es noch eine Uni Führung aus Tirana

7 Gedanken zu „Chris Brown Konzert: am 8. Juli in Durres und Idotie, Mafia Umwelt Zerstörung durch Vangjush Dako ohne Ende“

 1. Die Currilla gilt als beliebtester STrand von Durres, nachdem Byrilli von kriminellen Banden mit Lokalen gestohlen wurde.
  Die Straende sind in Privat Besitz der „Marina Durres Sh.P.K. als Zone Touristik mit der einzigen privaten Hafen Lizenz von Albanien. Die Benutzung wird sehr liberal seit 20 Jahren gehandhabt.


  Das Chaos beginnt in Durres auf der Promenande, wo doch der Oeffentliche Raum gesaeubert werden sollte, ist heute Alles schlimmer mit Fahrgeschaeften verbaut, als im Buergerkrieg in 1997-98.

  Noch nie wurde ein Gesetz, oder eine Verorndung rund um Straende und Tourismus umgesetzt, aber Millionen verschwanden im Sumpf der Pseudo Ganster und Touristik Foerderer, ebenso im Sumpf einer dummen Regierung, wo man fragen muss, was die Duemmste Regierung je war. 39,7 % der Straende sind verseucht, 22.000 illegale Bauten, Geldwaesche und Mafia Projekte ueberall.

  Die angebliche Umwelt- ebenso Tourismus Task Force hat man Dumm Kriminellen uebergeben, wie es ueberall ueblich ist.

  Alkohol Feiern mit mhr wie 4 Personen ist nun verboten, ebenso Abfall wegwerfen, was besonders beliebt ist bei der Albaner Kultur, das man seinen privaten Muell inklusive Windel am Strand entsorgt.

  Publikohet „rregullorja“: Çfarë të mos bëni në plazhin e Durrësit!

  Postuar: 20/07/2016 – 19:29

  Ndërkohë që pjesa më e madhe ankohen për papastërtinë në plazhin e Durrësit, këto rregulla e bëjnë akoma edhe më të vështirë turizmin atje.

  Newsbomb ka publikuar një listë me rregulla që nuk duhet të shkelen në atë plazh, disa prej tyre janë në rregull me të drejtë, por disa të tjera kanë nevrikosur pushuesit.

  Bëni kujdes nëse nuk doni që të gjobiteni ose që dikush t’ju shikojë shtrembër.

   

 2. Man feierte wieder einmal eine Nacht: Idiotie hat viele Namen in Durres:
  Alles EU finanziert, denn die EU Banden sind Hofschranzen der perversen Inkomptenz und haben im Leben noch nie in einer Firma gearbeitet. Klientel Partei Buch Banden: „Camorra“ identisches auftreten nur noch duemmer und dreister.

  Rruga Deshamore - Durres: Illegale Lokale Rruga Deshamore – Durres: Illegale Lokale

  Digital Camera

  Digital Camera

  illegaler Hochhaus Bau, ohne Beton Ruettler der Peloshi Mafia, steht zum Verkauf illegaler Hochhaus Bau, ohne Beton Ruettler der Peloshi Mafia, steht zum Verkauf

  Noch nie wurde ein Gesetz, oder eine Verorndung rund um Straende und Tourismus umgesetzt, aber Millionen verschwanden im Sumpf der Pseudo Ganster und Touristik Foerderer, ebenso im Sumpf einer dummen Regierung, wo man fragen muss, was die Duemmste Regierung je war. 39,7 % der Straende sind verseucht, 22.000 illegale Bauten, Geldwaesche und Mafia Projekte ueberall.

  Die angebliche Umwelt- ebenso Tourismus Task Force hat man Dumm Kriminellen uebergeben, wie es ueberall ueblich ist.
  Alkohol Feiern mit mhr wie 4 Personen ist nun verboten, ebenso Abfall wegwerfen, was besonders beliebt ist bei der Albaner Kultur, das man seinen privaten Muell inklusive Windel am Strand entsorgt.

  Noch nie wurde ein Gesetz, oder eine Verorndung rund um Straende und Tourismus umgesetzt, aber Millionen verschwanden im Sumpf der Pseudo Ganster und Touristik Foerderer, ebenso im Sumpf einer dummen Regierung, wo man fragen muss, was die Duemmste Regierung je war. 39,7 % der Straende sind verseucht, 22.000 illegale Bauten, Geldwaesche und Mafia Projekte ueberall.

  Die angebliche Umwelt- ebenso Tourismus Task Force hat man Dumm Kriminellen uebergeben, wie es ueberall ueblich ist.

  Alkohol Feiern mit mhr wie 4 Personen ist nun verboten, ebenso Abfall wegwerfen, was besonders beliebt ist bei der Albaner Kultur, das man seinen privaten Muell inklusive Windel am Strand entsorgt.

  Publikohet „rregullorja“: Çfarë të mos bëni në plazhin e Durrësit!

  Postuar: 20/07/2016 – 19:29

  Ndërkohë që pjesa më e madhe ankohen për papastërtinë në plazhin e Durrësit, këto rregulla e bëjnë akoma edhe më të vështirë turizmin atje.

  Newsbomb ka publikuar një listë me rregulla që nuk duhet të shkelen në atë plazh, disa prej tyre janë në rregull me të drejtë, por disa të tjera kanë nevrikosur pushuesit.

  Bëni kujdes nëse nuk doni që të gjobiteni ose që dikush t’ju shikojë shtrembër.

   

  Idiotie feierte seinen Mega Abtrug in EU finanzierten Aufforstung Programmen und die Deutsche Dumm Ministerin der SPD machte da mit: Babara Hendricks natuerlich SPD Lehrerin, da braucht man keinen Verstand mehr.
  Barbara Hendricks - Lefter Koka
  Lefter Koka, Barbara Hendricks Umwelt Minister unter sich: wikileaks: Lefter Koka „most crime family of albania“

  Niemand bewaessert die Baeume, welche oft gestohlen wurden, ebenso Pflastersteine und nach einem Jahr ist Alles zerstoert im Strategischen Projekt des Edir Rama und Lefter Koko in einem gigantischen Betrugs Geschaeft. Das nennt sich EU finanzierte Aufforstung, wenn man Haenge rodet, wo kriminelle Idiotie der EU Banden Rekorde feierte.

  Dümmer und Krimineller, was jeder weiss und deshalb ebenso auswandert. Über 50.000 Albaner hatten in 2015 allein Asyl in Deutschland beantragt.

  Keine Drainage in den euen unnuetzen Beton Waenden, was zur Zerstoerung in wenigen Monaten fuehrte.

  http://durreslajm.com/sites/default/files/artikuj/fotogaleri/IMG-20160310-WA0015.jpg

  Heutige Minister, hier mit der Deutschen Umwelt Ministerin, die identisch Hirnlos ist. siehe wikileaks über Lefter Koka. Verwandte erhielten natürlich als angebliche Experten den Auftrag, aber Experten von was?

  Shëtitorja e kodrës së Currilave pa ndërhyrje. Vidhen pllakat e trotuarit, thahen për një pikë ujë pemët (VIDEO)

  Postuar: 21/07/2016 – 16:46

  49 milionë lekë ishte fondi që u miratua nga Këshilli Bashkiak i Durrësit për kryerjen e punimeve emergjente nga rrëshqitjet e dherave në Kodër Vilë në mbledhjen e 4 Qershorti të 2016.

  2014:

  Currilla Lefter Koka

  Die Lehm angepassten Gräser, Sträucher mit tiefen Wurzeln und Wasser speichernd, wurden entfernt, billiger Grassamen zur Show ausgestreut. Niemand wagt den Namen Lefter Koka, für das Idioten Projekt zunennen, ebenso will niemand sagen, warum gerodet wurde, welchen billigen Schrott an neuen Rasen Grün dort verstreut wurde, der nicht einmal ein Jahr hielt.

  Nun im Juli 2016
  Lefter Koka - Edi Rama Aufforstung 1 Jahr danach Lefter Koka – Edi Rama Aufforstung 1 Jahr danach: Juli 2016

  Schlimmer denn je bei diesem Strategischen Projekt des Lefter Koka und Edi Rama, sehen die Haenge aus. Weitgehend durch die Bagger, Rodung, und den Unfug der neuen Wege zerstoert.

  uralte Mafia Familie „Trashaj“: Firma „Alb Garden“ im Aufforstung Betrugs Spektakel des Lefter Koka

  Die korrupten EU Kader stahlen schon mit dem Vorgaenger MInister: Fatmir Mediu, vorbestraft in Italien wegen Drogen Hande: 140 Millionen Euro

 3. Abwässer in Sickergruben, auch in Dhermi, eine angebliche Entsorgung durch Tank Wägen. landet doch im Meer. Weil die Tanks und Sickergruben unzählige Lecks haben, geht Alles ins Meer. Die Probleme konnten wie in Golem, Durres auch nicht durch Weltbank, EBRD Projekte gelöst werden, weil Kriminelle für die Projekte die Gelder erhielten und nur Bauschrott abgeliefert wurde. Abwässer Entsorgung direkt in Touristik Zone, an der Küste, ist Tradition, weil Alles von Kriminellen illegal gebaut wurde.

  Publikuar më 31.07.2016 12:20 / Shekulli
  Nga Harilla Koçi Andrea, pronar i një strukture turistike në Dhërmi thotë se, shqetësimi madhor që përsëritet prej vitesh është mungesa
 4. Lauter Lügen, Verbrechen der Edi Rama Regierung, auch über Öffentliche Strände und wie jedes Jahr: Wild West Strand Besetzungen überall, lt. Minister Verordnung: 7 Meter Abstand zwischen Sonnenschirmen, und Liegen Vermietern, welche eine Erlaubniss haben was zum Lachkrampf wird, wie Alles.

  Die dümmste Regierung aller Zeiten und genauso korrupt und kriminell wie die Vorgänger.

  Strassen sind nicht geteert, blockiert, Illegale überall, sogar illegale Disco Betriebe wie immer

 5. Chris Brown wurde in den USA verhaftet, weil er wieder eine Frau schlug, Er kam für 250.000 $ wieder frei. 2009 schon verurteilt, weil er seine Ehefrau damals schlug.

  Wie Italienische Zeitungen über den Top Drogen Schmuggel schreiben, wird Geld über solche Chris Brown Konzerte, andere Events gewaschen.

  Das geht bis in die höchsten Politik Kreise.

  Noch ein massiver Artikel in Italien, das erneut Politiker ganz Oben Drogen Flüge organisieren, und Alles in Hotels, Lokalen, investiert wird an der Küste, oder in Tirana.

  Le verità del manager milanese
  «Così portavo la droga dei narcos»

  Guido Andrea Guidi, 68 anni, è stato arrestato in Albania dopo un incidente aereo. Ora è stato messo dalla polizia sotto assoluta protezione: sta svelando i nomi e i traffici della malavita dei Balcani

  di Andrea Galli

  L’aereo da turismo del manager milanese dopo l’incidente in Albania L’aereo da turismo del manager milanese dopo l’incidente in Albania
  shadow

  Inizialmente era stato silente fino a negare l’evidenza, a cominciare dai duecento chilogrammi di marijuana sul suo aereo da turismo quasi schiantatosi a settembre mentre decollava da una striscia di terra a Ishëm, vicino a Durazzo. Adesso il manager milanese Guido Andrea Guidi, 68 anni, non la smette più di «parlare». Confessioni su confessioni. Tanto da allarmare la malavita albanese, che l’aveva assoldato e contro cui s’è schierato facendo i nomi, e tanto da costringere gli investigatori di Tirana a ritirargli il passaporto, metterlo sotto assoluta protezione e nasconderlo in località segrete, per evitare vendette omicide. Rischia, rischia molto Guidi, una vita avventurosa e di guai giudiziari (aveva già patteggiato per un incidente aereo con la morte di due piloti della sua piccola compagnia aerea), e legatosi ai «narcos dei Balcani» per sistemare alcuni problemi economici. Il «contratto» prevedeva il trasporto della droga dall’Albania alla Lombardia, con destinazione finale il mercato di Milano. Viaggi pagati tra i 20 e i 25mila euro, da effettuare sul velivolo con voli in «incognito» (a bassa quota evitando i radar), con gli atterraggi nelle decine di aeroporti da turismo (ne esistono anche di privati, ricavati nelle campagne), e con il prelievo della marijuana da parte di uomini dell’organizzazione.

  Guido Andrea Guidi
  Guido Andrea Guidi

  Tutto facile, a patto di non venir sorpresi. E con quell’incidente di settembre, peraltro avvenuto in una zona sì isolata ma riconducibile ai trafficanti, il manager s’era completamente rovinato la copertura. I poliziotti avevano anticipato l’arrivo dei complici di Guidi; l’avevano prelevato e portato negli uffici per l’interrogatorio; nell’attesa, l’avevano sistemato in un albergo. Forse il milanese aveva pensato a organizzare la fuga senza però trovare adeguati appoggi, abbandonato com’era stato dall’organizzazione; forse era sicuro che col tempo l’avrebbero liberato o quantomeno avrebbero messo a tacere la faccenda. E invece le cose erano peggiorate in fretta, anche per la scoperta di un’agendina, nelle tasche di manager, che conterrebbe cognomi «caldi», sembra di personaggi influenti nella vita pubblica albanese. Dall’albergo Guidi era stato nascosto nelle caserme. Troppo scomodo, troppo delicata la sua posizione. Meglio prenderlo in consegna e lavorarci con calma. Il fatto è che, ritrovata fiducia in se stesso o piuttosto negli investigatori, il 68enne ha iniziato a «cantare». Con informazioni presto riscontrate. Difficile ipotizzare quando Guidi rivedrà l’Italia e Milano.

  Ci vorrà tempo. Gli albanesi non avrebbero nessuna intenzione a lasciarlo partire. Prima deve concludersi l’inchiesta. Una delle tante, in verità, tra l’Adriatico. Di queste ore la conferma, da parte di poliziotti e carabinieri in Puglia, dell’incessante arrivo, specie in Salento, dei gommoni carichi di droga. Nonostante l’inverno e il mare mosso. Gli scafisti non conoscono tregua. La domanda è insistente e l’offerta non può essere da meno. Secondo stime ufficiose della Guardia di finanza, i ricavi con la marijuana equivalgono a un quarto del Pil albanese. Ci sono stati criminali arricchitisi con il trasporto dei migranti negli anni disperati della guerra civile che hanno comprato case e alberghi a Valona, che si sono acquietati per sperperare i guadagni in feste, macchine di lusso, cocaina e prostitute, ma che alla fine non han saputo resistere alla passione criminale. Sono tornati in pieno nei traffici. Uno dei più attivi, dicono, ha un soprannome nato per «meriti» sul campo: lo chiamano «lo sciacallo».

  http://milano.corriere.it/notizie/cronaca/17_gennaio_28/verita-manager-milanese-cosi-portavo-droga-narcos-7dfae64a-e4c5-11e6-bab2-81c2e6263bbb.shtml

Schreibe einen Kommentar