Banditentum der Stadt Polizei Tirana und Durres

Die Durres Stadt Polizei wird fest an Kriminelle verkauft.

Die Dreistigkeit der Tirana ist ebenso reines Banditentum. Waren von illegalen Händlern wird normal beschlagnahmt, was auch schon sehr selten vorkommt. Unter den Augen einer empörten Bevölkerung, stehlen Stadt Polizisten Waren von einem Verkaufs Wagen (wohl Stangen Zigaretten) und werfen ein paar Waren auf die Strasse. Reine kriminelle Kartells kontrollieren Albanien, denn so arbeitet jede Art von Polizei, vor allem die Bau Polizei.

,

Pamje të turpshme/ Polici i Bashkisë Tiranë i vjedh paketat shitësit ambulant (VIDEO)

Video më poshtë tregon një akt skandaloz e madje banditesk të Policisë Bashkiake të Tiranës.

Një efektiv i saj i ka marrë forcërisht disa paketa një prej shitësve ambulant në zonën pranë Medresesë. Nuk bëhet fjalë për sekuestrim të mallit, por për grabitje haptazi.

Polici është nisur tek shitësi me idenë për të mos paguar për paketat, por kur ka hasur rezistencën e tij, i ka marrë forcërisht dhe është larguar.

Skena është regjistruar në video nga kalimtarët, disa prej të cilëve edhe i kanë tërhequr vëmendje policit. Shihet nga pamjet se nuk bëhet fjalë për sekuestrim të mallit, siç ndodh zakonisht me shitësit ambulant, por për grabitje të tij nga punonjës të shtetit me uniformën e Policisë Bashkiake.

Shitësi i zemëruar nga ky veprim i policit, hedh disa prej mallrave në tokë. A do të vazhdojë ky efektiv të jetë ende në detyrë dhe të paguhet me paratë publike?

http://www.lapsi.al/lajme/2016/11/02/pamje-t%C3%AB-turpshme-polici-i-bashkis%C3%AB-tiran%C3%AB-i-vjedh-paketat-shit%C3%ABsit-ambulant-video#.WBo5ebXU7CI

Schreibe einen Kommentar